Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.376
Cevap
650
Favori
918.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @brknil06 Burak beyinde yardımları ile 2 adet LG 86UN85006LA 86" Led TV aldım bakalım kendilerinden :)

Sürecin başından bu yana gösterdiği ilgi ve yardımı için çok teşekkür ederim...

Süreç tamamlandıktan sonra TV'ler ve süreç hakkında da ayrıntılı yorum yapacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

@brknil06 Burak beyinde yardımları ile 2 adet LG 86UN85006LA 86" Led TV aldım bakalım kendilerinden :)

Sürecin başından bu yana gösterdiği ilgi ve yardımı için çok teşekkür ederim...

Süreç tamamlandıktan sonra TV'ler ve süreç hakkında da ayrıntılı yorum yapacağım :)
    Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerden kullanın,
    Oğuzhan bey.
  • Hocam servis geldi dediğim gibi hiç bir şey yok dedi resimleri gösterdim bunun teknolojisi böyle 2020 modellerde böyle olduğunu oda baktı siyahlarda mecbur ışığı bi taraftan falan vermesi lazım dedi ne kadar dil döksem de iade olmaz bunun normal olduğunu söyledi ve gittiler. 2020 modellerde ışıkları mecbur verecek diyor ışık sızması da yok dedi bunun ne bulutlanma nede ışık sızması değil dedi kendi teknolojisi olduğunu ve ledleri temelli kapatmadığı için olur dedi.

Sonuç olarak ne yapacağım bilmiyorum gözüme takılıyor satıcı 14 günlük hakkımı kullandırmıyor n11 arayıp şikayet mi etsem bilemedim böyle mi kullansam off off yine ikilemde kaldım veya çok mu beklentiye girdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak hocam bu işe bi çare bulamaz mıyız tüketici hakem heyetine gitmeden bu iş düzelmez mi

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt

Hocam bence de n11 le görüş daha sonra da saticiya mahkemeye başvuracigini soylersin sonuç alamazsan başlatırsın süreci

Ah ibrahim kardeş ya n11 den tv satin alinir mi birde ne idüğü belirsiz bir mağazadan alırsın biraz fazla ver amazondan al bak amazondan bana gelen maile 1 ay keyfe keder iade şansın var

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

• tprk16 T kullanıcısına yanıt

Aynen hocam pişman oldum oldu bir kere şuana kadar hiç bir sorun çıkmamıştı her şeyimi n11 den aldım bu ana kadar satıcı kabul etmiyor zaten. 14 günlük sürece hafta sonları da dahil mi bilginiz var mı

• Servis de haklı adam baktı bişey göremedi ya tv yi ful karanlıkta izlemeyeceğim yada tüketici hakem heyetine başvuracağım ama bu tvlerin hepsi böyle derse tüketici hakem heyeti de neye göre karar veriyor kaybetme olasılığı var mı kesin kazanır mıyım.

• meveg M kullanıcısına yanıt
    LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

• meveg M kullanıcısına yanıt

Bence 55nano916da da ışık süzmesi az değil. Aydınlık nesnenin etrafı tam siyah olmuyor. Televizyonun bunun dışındaki özelliklerinden memnunum.

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt

Selamlarlar tekrardan,

3 gün önce servis talebim üzerine gelip 65NANO866 Model LG televizyonum servise gitti. Tanık olduğum bütün sıkıntıların fotoğrafları ve internette bulduğum inceleme videolarındaki düzgün panellerin linklerini referans olarak kendilerine verdim. Bugün arızalı panel ve müşteri memnuniyeti adına değişim raporunun yazılacağı bilgisini aldım.

Fikrimi belirtmek istiyorum; gerçekten çok sevmiştim televizyonu ama satın almadan önce okuduğum birçok panel sıkıntısına rastlamış olmam her ne kadar kullanıcı arayüzü olsun, kumandası ve kullanım kolaylığı olsun beni LG'den soğuttu. Yanlış anlaşılmasın paneli düzgün gelecek bir değişim olacağına inansam gene başka bir tv ile değişimini talep ederdim ama gerçekten inancım az ve bu kadar para verip bu dikenin üzerinde televizyonda hata aramak istemiyorum çünkü psikolojik olarak bu saatten sonra gerçekten hastalıklı bir şekilde panelde hata arayacağım ve izleme keyfimi mahvedecek. Bütün bunların dışında cihazı alırkenki ilk tercihim olan HDMI 2.1 desteği ve düşük input lagı ile kalbimde hala ayrı bir yeri olacak. Dolby Vision da cabası.

Son kararımı da paylaşıp uzatmayayım daha fazla; evet başta sadece oyun odaklı bir seçim yaparak deneyimsizliğim ve şanssızlığımla kötü panel ve edge aydınlatma durumlarında film izlemenin gerçekten sıkıntılı olduğunu anladım. Ben bile bu kadar film dizi izlerim diye düşünmemiştim ama haksızmışım çünkü yıllardır aile evinizde kullandığınız 2007 model arçelik 49" tv den böyle bir tv'ye geçince cidden tv başında oturma süreniz ve tv den beklentiniz artıyor. Bu hususta segmenti yükselterek Samsung Q95T almaya karar verdim. Evet cebimden ekstra para çıkacak, dolby vision'ım olmayacak lakin Nano86'da Dolby Vision olmasına rağmen HDR'ı hiç beğenilmeyen bir televizyon. O yüzden hem HDR'a yeni alışacak biri olarak HDR10 ile , IPS açılarında VA panelle, full-array aydınlatma ile ve çok daha düşük input lag ile devam edeceğim.

• arda_yaman kullanıcısına yanıt

Hocam sizin adınıza sevindim benim tv yi servis gördü bunlar böyle dedi gitti ben 15 dakika dil döktüm aynen ne hdr ne kumandası hiç bir şeyi insanın gözü görmüyor bende Samsung Samsung diyenlere kızıyordum ama millet haklıymış hocam lg bu siyah işini yapamıyor ne derseniz deyin.

Sizinde benim gibiydi demi hocam bulutlanma adam kabul etmiyor ya 15 dakika dil döktüm resimleri gösterdim bunlar böyle dedi gitti. 2020 lerde ledler böyleymiş ben bi firmayı kötülemeyi sevmiyorum ama telefon olsun başka şey olsun Samsung cam gibi görüntü veriyor he bundan başkası kötü anlamı çıkmasın ya biraz önce kardeşim de vestel var ona da ben aldırdım altta çok küçük sızma var ekran ful siyah 2 bin liraya aldı süper abi memnunum diyor alalı daha 6 ay olmadı bile hay kafama bilmem ne yapayım 2 3 gündür forumda konusu var vestel üretimi hi level aldı millet 2100 e hatta konusu var herkes memnun çünkü fiyat belli beklenti belli.

Eh be lg 3 4 sene önce telefon alıp kendinden soğuttuğun gibi şimdide tv alarak kendinden nefret ettirdin bravo böyle devam... bir daha mı tövbe lg demem hatta aldırmam kimseye

Bana servisin dediği ne biliyor musunuz alırım açarız bişey yok der haftaya tekrar getiririz diyor birde dalga geçer gibi. Burak hocam benim işi çözseniz ancak siz çözersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 3 Ekim 2020; 1:41:34 >

• Esk26eses E kullanıcısına yanıt

Hocam gündüz normal ışıklı ortamda olmaz bu test ful karanlıkta gece yapacaksın ondan sonra belli olur ne olduğu

• hocam merhaba banada tv önerisinde bulunabilirmisiniz 50-55 inç aralıgında

• quote:

Orijinalden alıntı: i_brahi_m

Hocam servis geldi dediğim gibi hiç bir şey yok dedi resimleri gösterdim bunun teknolojisi böyle 2020 modellerde böyle olduğunu oda baktı siyahlarda mecbur ışığı bi taraftan falan vermesi lazım dedi ne kadar dil döksem de iade olmaz bunun normal olduğunu söyledi ve gittiler. 2020 modellerde ışıkları mecbur verecek diyor ışık sızması da yok dedi bunun ne bulutlanma nede ışık sızması değil dedi kendi teknolojisi olduğunu ve ledleri temelli kapatmadığı için olur dedi.

Sonuç olarak ne yapacağım bilmiyorum gözüme takılıyor satıcı 14 günlük hakkımı kullandırmıyor n11 arayıp şikayet mi etsem bilemedim böyle mi kullansam off off yine ikilemde kaldım veya çok mu beklentiye girdim.

Hocam N11 müşteri temsilcisi ile görüşme yapın bir ne sonuc cıkacak,

• quote:

Orijinalden alıntı: i_brahi_m

Burak hocam bu işe bi çare bulamaz mıyız tüketici hakem heyetine gitmeden bu iş düzelmez mi

Hocam servis raporu olmadan değişim veya iade olmuyor artık,yasal yollar dışında zor iade edebilirsiniz benim bildiğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yucel067

hocam merhaba banada tv önerisinde bulunabilirmisiniz 50-55 inç aralıgında

Hocam

LG 50UN81006

LG 55UN81006

LG 55NANO816

Bu modellere bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esk26eses

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.

• Burak bey merhaba,
    B59SLA OLED tv almak istiyorum. Size birkaç sorum var.

-Yanma konusunda çok tedirginim ama özellikle yeni nesillerde böyle bi problem yokmuş sanırım.
    -Evim Ocak ayı gibi hazır olacak, evleneceğim eve alacağım o yüzden garanti dondurma imkanı var mı?
    -Bir de sizin aracılığınızla alırsam kargo kısmımdan çekiniyorum bu zamana kadar bi sorun yaşadınız mı?
    -Son olarakta DM’den fiyat bilgisi verebilir misiniz mümkünse?

Herkese özenle cevap verip yardımcı olduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim.
    İyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saher1903

Burak bey merhaba,
    B59SLA OLED tv almak istiyorum. Size birkaç sorum var.

-Yanma konusunda çok tedirginim ama özellikle yeni nesillerde böyle bi problem yokmuş sanırım.
    -Evim Ocak ayı gibi hazır olacak, evleneceğim eve alacağım o yüzden garanti dondurma imkanı var mı?
    -Bir de sizin aracılığınızla alırsam kargo kısmımdan çekiniyorum bu zamana kadar bi sorun yaşadınız mı?
    -Son olarakta DM’den fiyat bilgisi verebilir misiniz mümkünse?

Herkese özenle cevap verip yardımcı olduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim.
    İyi çalışmalar.

Hocam zamanız varsa bekleyin bence,

Hocam yanma ile geri dönüşüm şuana kadar bu ürün de hiç yaşanmadı.

Türkiye 'nin heryerine sigortalı bir şekilde kargo yapıyoruz şuana kadar hiç bir sorun sıkıntı yaşamadık bilginiz osun.

• Hocam aralarındaki farklar nelerdir

• 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.