Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.095
Cevap
358
Favori
815.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Hala avukatlık peşindesin. Firmanın para verdiği gruptan mısın yoksa? Hala kötü firma neden oluyor diye üstünü çiziyorsun. Ben adamdan bedava ürün istemedim. Geri vermek kaydıyla ellerindeki tester ürün istedim, iki esas kızdığım nokta bunlar zaten test edilmiş deyip aptalca cevap vermeleri. Şimdi pılını pırtını topla başka yerde firmanın reklamını ve avukatlığını yap.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wifi Monitör ile kanal arayıp ona göre en uygunu seçmek mantıklı mı? Yoksa dinamik seçeneği aynı işi görüyor mu? Birisi önerdi de o kendi farklı marka modemi için bunu uygulamış. Bende sizlere sormak istedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asc2 kullanıcısına yanıt
    Bence sen git başka firmaların sayfasında elini aç beleş ürün dilen burada senden başka beleşti yok...

    Test edecekmiş sen kimsin ki? Ünvanın ne ? Bu güne kadar kaç ürün test ettin? Yaptığın testlerin makalesi var mı? Videoları var mı?

    Özgüvene bakar mısın ya!!! Sendeki öz güven bende olsa var ya peh peh peh.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asc2 kullanıcısına yanıt
    forumda keenetic çalışanı 2-3 kişi var 1 tanesi benim üniversiteden arkadaşım isim vermeyeceğim
    Reklam amaçlü ürün yolluyorlar + para veriyorlar çeşitli yayın gruplarına sana ürün göndermezler.
    sana ürün gönderseler geri geleceğinin bir garantisi yok
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Bence dinamik seçim yaparsan cihaz uygun zamanında en temiz kanaldan yayın yapar ben dinamik kullanıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Pılını pırtını topla demedim mi sana, hala boş yapıyorsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asc2 kullanıcısına yanıt
    Tamam abi hemen gidiyorum.... sen el aç belki beleş ürün alırsın Büyük üstad ülkeye giren firmalar senin testinden geçmezlerse bu ülkede barınamazlar zaten....

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Sağ ol.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asc2 kullanıcısına yanıt
    teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar biraz nazik olalım, hoş olmamış bu atışma. burası gönüllü bir paylaşım ortamı, hele teknotakip_tr yi çok severiz, buraya çok katkı sağlayan bir arkadaşımız,kendisinden çok faydalandık onu üzüp kaçırırsak üzülürüz.

    İlk kez böyle bir şikayet duyuyorun bu forumu 5-6 aydır takipe ediyorum, sevgili asc2 arkadaşım, firmaların beta programları olabilir, yeni çıkan ürünler piyasaya çıkmadan önce test edilirler, ancak testleri firma ile gizlikile paylaşırsın, hatalar bulursun vs. geçmişte böyle bir imkanım oldu başka bir firmada, 5-6 sene önceydi. Bu yönde bir talebin olursa daha doğru olur bence, teknik tecrübene göre ele alırlar. Bu sayıda snırsız değildir biraz da şans.

    Piyasada olan bir ürünü inceleyeyim sonra geri göndereyim dediğimizde, çok bilinir bir kişi kurum değilseniz, ürünün geri döneceğinden emin olamayacaklarından bence kimse ürün göndermez, çok aşırı bir beklenti, hoşlandığın kıza tanışma teklif edip red gelince kızmak gibi olmuş, Keenetic iyidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbulut115 -- 6 Haziran 2020; 14:10:24 >




  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu sayfada birbirlerine yardım eden yaşanılan sorunları tespit edip gerektiğinde firmaya arıza kaydı açan çok fazla bilgisi olmayan kişilere yardımcı olup onları bilgilendiren insanlar görüyorum.

    farklı firmalara afedersin bok atan yada olmayan bir özellik varmış gibi yansıtan hiç kimseyi görmedim.

    Ama şunları gördüm hesabı yeni açmış ürünü kötülüyor yazıyorsun cevap vermiyor muhtemelen elinde ürün bile yok sırf markayı kötülemek için yorum yazanlar oluyor.

    Madem senin bir arkadaşın var Keenetic çalışanı ismini verip vermemek senin kendi kararın enazından şunu analiz edebiliyorsundur diye düşünüyorum senin bu arkadaşın burada farklı markaları mı kötülüyor? Yada keenetic de olmayan özellikleri var gibi gösterip ürünü yada firmayı mı poh poh luyor?

    Adamlar hemen hemen iki günde bir Alpha yazılım yayınlıyorlar, şu özellik olsaydı ne iyi olurdu diye kayıt açıyoruz bir sonraki yazılımda istediğimiz özelliği ekliyorlar, bir sorunumuz oluyor hızlıca çözüyorlar, Türkiye’de bir çok markanın ürününü kullandım Network ürünü olarak düşünme telefon televizyon vs.vs. Keenetic den gördüğüm ilgiyi alakayı hiç bir firmadan görmedim şimdi bizi bu kadar önemseyen bir firmayı test ürünü vermedi diye karalamak sence ne kadar doğru?

    Yada bizi bu kadar önemseyen bir firmanın fun I olmak suç mu ? Suçsa söyle. donanım haber forumunun en büyük özelliği insanların bilgilerini tecrübelerini paylaşmak değil mi? Her bilgisini tecrübesini paylaşa insanlar firma personeli mi oluyor? Yada firmalardan paramı alıyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Aynen arkadaşlar, firmanın elemanı olduğu belli oldu. Kolay gelsin size.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    kötüleme proveke falan yok sadece firma personeli olduğunu gizlemek zorunda o kadar.
    ben mesela güvenip de keenetic alamadım asus aldım geçtim.
    Gerçi elimdeki asusu amazona ger iade edeceğim o ayrı konu :)
    şansını denemek isteyen varsa alsın arkadaşlar en kötü iade edersiniz.
    firmalardan ücretsiz ürün istemek de mantıklı değil vermezler.
    Veren firmalar var mı derseniz yıllar önce Romoss firması ile çalıştım bütün ürünlerinden bedava gönderdiler güzel bir iş birliği oldu epey satış yapmışlardı ama her firma normal kullanıcıya ürün göndermez.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    İade almıyor keenetic, yok vakumlu poşeti bozuluyormuş ki satış sözleşmesine aykırı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşın keenetic firmasında çalışıyorsa niye güvenmedin alsaydın keenetic 😂 Bence Asus iade edersen Keenetic al firmadaki arkadaşından yardım almana gerek bile kalmaz burada elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asc2 kullanıcısına yanıt
    Bende sırf bu yüzden almadım. Amazonun kendisi satmadığı ürünleri almıyorum.
    Baktım satıcı amazon değil bende almadım güvenmedim dememin sebebi amazonun satmamasıydı.

    bir de küçücük kutu gibi bir şey beğenmezsek 800-900 liralık cihaz elimizde kalacak ben o riske girmek istemedim.
    Ac68U geri çalişmaya başladı şimdi Ac55U'yu geri iade edeceğim.
    Belki ilerde bir gün güzel bir kampanya vs olursa keenetic üst seviye ürün alıp tanıtırız o ayrı bir konu ama amazon türkiye satana kadar almayı düşünmüyorum
  • teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ürünü beğenmezsem iade aldırırım gibi bir garanti vermedi :)
    Amazon satarsa ve güzel bir kampanya olursa tabiki alırım.Alırsam AC68U seviyesinde bir ürün almayı düşünüyorum.
    Bozulan modem yerine almıştım bozulan modem güncelleme alınca DSL tekrar çalişmaya başladı o da garip bir olay.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    😂😂 iyi bir arkadaş değilmiş o halbuki gözünü kırpmadan vermeliydi ürünleri gerçekten çok kaliteli zaten beğeneceğini biliyor olmalıydı acaba senin arkadaş keenetic değilde Kinetix de mi çalışıyor 👟 ayakkabıyı giyince iadesi olmaz diye güvence vermemiş olabilir 😂😂😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herhangi bir firma kim olduğu belli olmayan kişilere neden test ürünü göndersin? Mantıklı bir açıklama yapılırsa tamam diyeceğim. Bekliyorum. Aksi halde tavşan dağa küsmüş muhabbetinden başka bir şey değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Sende de garip bir psikoloji var, bana da keenetic çalışanımısın mesaj atmıştın bir zamanlar, ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum, bence rahat ol, her kim ne ise benim umrumda değil, burada başka bir markayı ucuzca karalamadıkça troll değilse sadece fikirlerini iyi teknik becerileriyle , mantıklı değerlendirmesiyle paylaşıyorsa benim de işime yarıyorsa bana yeter, zaten neredeyse herkes nick isimli, burada her kişisel bilgisi açık osla bu sefer çağrı alır, mesaj alır, dorudan özel hayatına bulaşabilir bu iş, her detay forumla sınırlı kalıyor ben de anlayışla karşılıyorum. Bu tanıdığın arkadaş kimse buraya mesaj atıp şayet manupulasyon yaptığında sen de onun yaptığını yüzüne vur. Kötü sahte reklam veya karalama her zaman sırıtır.

    Ama trollük her alanda var, bunlara odaklan bence. görünce uyar, iyi yada kötü yönde farketmez. Ancak benim gördüğüm kötü yönde troller daha büyük problem, onlarla daha fazla ilgilenmek gerekiyor, yeni kaliteli işlerin görünmesini engellemeye çalışıyorlar, troll ordularıyla yeni olan her şeye saldırıyorlar, insanları kendi hakim oldukları pazarda çer çöpe mahkum ediyorlar.

    Bu arada, Keenetic bu forumu takip ediyor zaman zaman, bu micro77 bin açtığı konuya doğrudan mesaj da attığı oldu, arka planda kişilerle sorunlarında özel temas ediyor mu bilmiyorum. zaten sponsor yazan konusu var, Micro77 bin hemen üstünde duruyor, isteyen orayada yazıyor.

    Ben şimdi bu forumda tecrubelerimi paylaşıyorum, satın aldığım iki cihazı aktif kullanıyorum, insanlara yardımcı olmaktan hoşlanıyorum, ama ileride bana ek fayda sağlar mı, sağlayabilir, yeni ürünler için beta testler başvurusu yapacağım, tecrübelerimle bir beceri sahibi olduğumu görürlerse, kabul ederler galiba, bu olursa size de açıklarım, kendime; ürün aldı güzel diyor dedirtmem. iyiye iyi kötüye kötü benim için tek vicdanı insani kriter, değerledirmelerim sizin takdiriniz olur. Olmazsa sağlık olsun, her durumda bu hobi güzel benim için




  • Eluveitiee kullanıcısına yanıt
    👏👏☺️☺️

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.