Bildirim
karekök 2. online deneme netleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam benim de tyt baya düşük geldi 78 net, 4 aydır yaptığım en düşük net buydu. ayt'ye daha girmedim. -
normal netlerin ortalama kactı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
95-100 civarında. sabah çözdüğüm deneme 97,5 geldi. fakat karekökün iki online denemesinde de netlerim normalden düşük geldi. senin netlerin normalde kaç? sınava bu kadar az kala 20 netlik dalgalanma (?) umut kırıyor -
benım de 95 100 arası karekokun ilkinde iyi yapmıştım aslında geosuz 89.5 yapmıştım bunun türkçe ve feni berbat geldi ikisinin toplamı mat etmiyor üzücü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben karekökün ilk sınavında da 83-84 civarı bir şey yapmıştım, ikisi de çok iyi değildi yani. genel olarak karekökün tyt lerinde patlıyorum ama çözerken bana çok kolaymış gibi geliyor -
ben de 70 civarı yapmıştım katılıyorum size ikinciye girmedim girmeli miyim sizce
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bence yine de girin hocam, eğer kaliteli soruları ve çeldiricileri olmasa netler olması gerekenden bu kadar düşük gelmez. feni kaliteliydi özellikle. matematiği de öyleydi, zamanınız olursa yine de girin bir şeyler illaki katacaktır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X