Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1424. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Savisvasa , scil
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.162
Cevap
275
Favori
3.120.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14221423142414251426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • elephone ,gerçekten kablo tv gelişmesi gerek!

    evet fx gurubu ,ve belgesel kanallari geyet iyi ihtiyaçta yok daha?



    iyi taraflari bu kanallari ellerinde tutmak.buda guzel bir gelisme.



    Bu kanallarda olmasa nevar kablo tv de.



    diger kanallari izleyenlere saygim var.



    Ama bizlerde yazip çizdigimiz kanallar var bu kanallar gelirse zaten yeterlidir?



    bende yillardan beri kullanmaktayim ama sunu belirtmek isterimki.kablo tv de gelismemesini isteyen sadece turksat kablo tv yonetimidir. 10 tl vermeye hazirim ben yeterki bir paket cikartilsin bu pakete yazilan kanallar gelsin.



    İsteyen alsin istemeyen diger paketlerle devam etsin secenek sunsun abonelere.



    Bir gun gelisecek ama bu yonetimle degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scoopi kullanıcısına yanıt
    Teknik bi sorun meydana gelmiş olabilir, benim ödeme yansıdı. Banka dekontunuzda yer alan tekrar tahsilat tarihine göre yansır sisteme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elephone


    quote:

    Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

    Tivibu konusunda haklısınız fakat Filbox'ta üst paketten farklı olarak iş görmediğini belirttiğiniz sinema kanalları ve Penthouse HD, English Club HD kanalları var sadece. Üstüne Filbox aldığınızda ödemesini nakit olarak yapıyorsunuz. Diğer kanalların hepsi zaten uydudaki ulusal kanallar, Filbox kullanmak durumunda kaldığınızda zaten ihtiyacınız olan dahili veya harici uydu alıcının açacağı kanallar.

    Filbox'u English Club TV örneği için verdim. Filbox Türksat kablo kadar gelişmiş değil onu bende biliyorum. Filbox'u 2. televizyon için kullanıyorum ve 2. televizyonda Eurosport ile English Club TV'den başka platform kanalı seyredilmediği için işimi oldukça görüyor. Filbox'da National grubu belgesel kanalları yok bu sebeple bu alanda fazla iş görmez sadece Discovery ve Viasat grubu var.

    Eleştirdiğim nokta anlaşılmadıysa tekrar edeyim. Benim üst pakete ödediğim +7 TL ile Filbox alınarak English Club TV, Eurosport hatta RTL gibi kanallar izlenebiliyor yani maliyet kurtarıyor ama Türksat Kablo maliyeti oldukça düşük olan English Club TV gibi bir kanalı platformdan çıkartıyor. Bu arada Filbox 5 taksit ile alınabiliyor.

    Çok eski hatta belkide forumdaki en eski Türksat Kablo kullanıcılarından biri olarak platformun daha da gelişmesini istiyorum. Forumda ne kadar ekmek o kadar köfte deniyor ama yeni kampanyalara baktığımızda ve Vizyon paketleri zorunlu tutulduğu için artık fiyatlarda eskisi kadar ucuz değil. Bu sebeple Türksat Kablonunda en azından maliyeti çok düşük olan kanalları platformdan çıkartmasını hoş karşılamıyorum. İnternet ve telefon hizmetindense daha önce söylediğim gibi çok memnunum.

    Daha önceleri bu başlık altında maliyet ile ilgili olarak çok detaylı bir mesaj göndermiştim.
    Bu şekilde " Ne kadar ekmek o kadar köfte" alıntınız havada kalıyor. Benden alıntıladığınız için cevap yazma ihtiyacı duydum.

    Diğer platformlarla ilgili yaptığınız kıyaslamalar elma ile armut karşılaştırmak gibi malesef. Türksat Kablo, kendine ait sınırlı şebekesi olan ve sınırlı abonesi olan bir oluşum ve yeni şebeke için yatırım maliyeti çok yüksek. Bu konunun detaylarına girmek istemiyorum.

    Tüm Türkiye'ye satabileceğiniz bir ürün ile belirli bir alana satabileceğiniz ürün için fiyat karşılaştırmasını direk yapamazsınız. Abone başına düşen maliyetler değişkendir. Diğer platformların kendilerine ait kanallar ve diğer organları ile gelir sağlayabileceğini, Türksat Kablo'nun ise sadece abonelerden alınan bedeller ile işletildiğini de ekleyeyim.

    Bilginize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elephone


    quote:

    Orijinalden alıntı: ssbrc


    quote:

    Orijinalden alıntı: elephone

    English Club TV'yi pratik yapmak için zaman zaman izliyordum. Kanal platformdan çıktı geri gelecek deniyordu ama müşteri hizmetleri geri gelmesi konusunda bilgisi olmadığını söyledi.

    Kanalın İngilteredeki merkezi ile yayın konusunda biraz görüştük sağ olsunlar samimi davrandılar. Kanal geri gelmezse Türksat kablo televizyon aboneliğimi mayıs ayında iptal ettirmeyi düşünüyorum. Maliyet maliyet deniyor ama kanalın maliyeti yok gibi bir şey eğer Türksat kablo veya çalışanları maliyet yüksekti iptal ettik derse ayrı bir konu açıp bazı şeyler yayınlayacağım. Şimdilik 15 yıllık abonelik ve memnun olduğum Uydunet hatırına bir şey demiyorum.

    Eğer geri gelmezse Eurosport 2 ve RTL den sonraki 3. büyük facia olur.

    Eklenecek dendi ama eklenmedi. Eurosport 2 HD için kurum çalışanı arkadaşımızı etiketleyerek bir öneri sundum ama maalesef cevap gelmedi. English Club TV RTL veya Eurosport gibi maliyetli bir kanal değil ve gitmesi hiç iyi olmadı. Türksat kablo şimdilik bilgi vermiyor ama eğer maliyet fazlaydı derlerse bugüne kadar yapmadığım bir iş yapıp sadece "maliyet fazlaydı" olayıyla ilgili foruma ayrı bir konu açacağım.

    Maliyetin anlaşılabilmesi için ayda 6,6 TL'ye izlediğim Filbox'da bile English Club TV bulunuyor. Bunlara ek olarak izlemesem de RTL'de bulunuyor.

    https://www.filbox.com.tr/filbox/i%C3%A7erik/kanallar/english-club

    Eurospot 2'nin diğer kanallarından birini eklemek -benim şahsi kanaatim- abone kandırmaca olur.
    burada istenen tv'nin köşesinde eurosport 2 logosunun olması değil, bundesliga.

    Sitem ediyorsunuz kendinizce haklısınız fakat foruma sürekli giremiyorum, girdiğimde hızlıca okuyup cevap yazmaya çalışıyorum gecikmeler için kusura bakmayın.
  • @xxzero kardeşim otomatik kapanma için; Menü > Kullanıcı Ayarı > Menü Ayarı > Kapanma Süresi seçeneğini değiştirmen yeterli olur.

    Valla @Sir June8 bunca yıldır kullanılan cihazlara bakınca görseli en güzel olan sanırım bu cihaz:) Yayın geçişlerinden ben çok memnunum, bence başarılı olmuş. Ara yüzde zaten pek farklılık yok.

    @seyhgalip kardeşim nasıl yapıyorsun bi anlat hele : )
  • Sözleşmesi sona erdiği için kaldırılmıştı English Club TV Hd. Tekrardan anlaşma sağlandı, ilerleyen günlerde tekrarda gelecekmiş.
  • elephone E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim anlaşmanın sağlandığı aktarıldı, hukiki prosedürlerin tamamlanması ile birlikte tekrar yayına girmiş olacak, sorun yok:)
  • KekemoN kullanıcısına yanıt
    Umarım dediğiniz gibi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebony

    İzmirdeyim. Pozitek alıcım var. Dün akşam birder bire "Lütfen bekleyin" yazısı geldi, 3-5 saniye sonra favorilerde sadece 20 tane kadar kanal kaldı! Diğer hepsi silindi. O kanalları tekrar düzenlemekle uğraşıyorum. Başkasının başına geldi mi böyle bir olay? + Bu cihazlarda kanal yedekleme gibi bir olay varmıdır?

    Hocam cumartesi akşamı aynı durum banada oldu. Daha önceleride böyle bir sorun olmuştu. Bu yaşadığım 2. ya da 3. aynı durum.

    Ben İstanbul Avrupa yakasındayım. Pozitek OHC 3700C HD cihaz kullanıyorum. Cumartesi akşamı tv izlerken ekranda "Lütfen Bekleyiniz" yazısı çıktı. Bende 23 Nisan için üst paket ve sinema kanallarının şifresini kaldıracaklar diye düşünmüştüm. Sonra genel kanal listesini açtığımda bazı frekanstaki kanalların şifreleri kalkmış ve isimlerini değiştirdiğim kanallar tekrar eski ismini almıştı. Hemen kanal taraması yaptım. Şifresiz kanallar şifrelendi, ama kanal isimleri eskiye döndü. (Örnek: NGC kanalı ben Nat Geo Channel olarak değiştiriyorum)

    Böyle bir durum daha öncede olmuştu. Favori kanal listem vardı o zamanlar. Yine böyle ekranda "Lütfen Bekleyiniz" yazısından sonra favori listemde 15-20 kanal kalmıştı. Tekrar kanal taraması yapmıştım ve kanallar geri gelmişti. Ama favori listesi gittiğiyle kaldı. O günden sonra sinirlenip bir daha favori listesi yapmadım. İki gün önce yine aynı durum oldu. Favori listesi olsa yine uçucaktı.

    Bunun sebebi nedir bende anlamadım. Büyük olasılıkla merkezden cihazlara gönderilen sinyal vs. ile alakalı bir durum. Pozitekler eski cihaz olduğundan sapıtıyorlar sanırım böyle bir durumda. Yoksa merkezle alakalı bir durum olmasa, siz İzmir' desiniz ben İstanbul' dayım ayrı ayrı illerde aynı sorunu yaşayamayız. Pozitekler kendi aralarında ayaklanıp isyan çıkarmadılarsa tabi. :) Diğer cihaz kullananlarda sıkıntı yok sanırım.

    Birde poziteklerde kanal yedekleme yok ne yazık ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KekemoN kullanıcısına yanıt
    Sanırım cihaz kumandası ile tvyi açıp kapamayı soruyorsunuz.
    öncelikle tv samsung smart tv cihaz ise neta 8970 cihaz tvye hdmi ile bağlı. tvde hem uydudan gelen kablo hemde kablotv bağlantısı var. tv kumandası uydu ve kablo tv arasında geçiş yapılabiliyor. bir defa hdmi çıkışı(kablo tv bağlantısı) seçildikten sonra cihaz kumandası ile aç kapa yapınca hem cihaz hem tv açıp kapatılabiliyor. cihaz üzerinde bi ayar yaptığımı hatırlamıyorum ama akşam gidince tekrar ayarlarına bakayım.
  • aesenel merhaba ,siz sormuştunuz tv 8 kanalinda kimle görüştünüz diye şimdi tekrar aradım.tv8,5 kanaliyla ilgili gorustum bu ay içerisinde yayina basliycak dedi.



    Digital kablo tv platformunda HD olarak başlıycak !!



    "İsmi Buse hanim". Belki bilgi almak istersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 24 Nisan 2017; 17:49:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aesenel merhaba, kırgınlık yok aramızda degilmi ?

    Sonuçta yetişkin insanlarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UnemployedTR

    aesenel merhaba, kırgınlık yok aramızda degilmi ?

    Sonuçta yetişkin insanlarız.

    Yoo niye olsun ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakiiin S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sorunum çözüldü panasonicman

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Yeni Neta cihaz dün geldi.Cihazi kapidan elime verip gittiler.Neyse ben bagladim.Karti nextten cikarip Neta ya yerlestirdim ancak sifreli kanallar acmadi.Kabloyu arafim yeniden ekip gonderdiler.Onlar da fabrika ayar yaptilar yine acilmadi.Sonra telefonda kartin bi cihaz icin de aktive edilmesi gerektigini bunun 48 saatte olacagini soylediler.Neyse sorun degil eski kutuyu takarim dedim.Hayir cihazin 48 saat acik kalmasi getekiyor dediler.:) Peki ben de uydu seyrederim sorun degil dedim ancak 1 saat icinde kanallar aktif oldu ve sorun kendiliginden cozuldu.Cihaza gelince Next e gore hic bir artisi yok.Goruntu kalitesi vasat. Hatta keskinlik goruntu ayari falan hic yok.Next de vardi.NEXT e kiyasla epg si biraz daha iyi ama yazi karakterleri minik ve ayarlanmiyor.Cihazda tek guxel olan artik Teledunya yazmamasi.Acilinca kutu uzerinde ve kumanda da kablo tv yaziyor.Ancak ekran koruyucu 80li yillardan kalma gibi.Pixel pixel tarih goruntusu cikiyor.Bu rezalet.Cihazin kartini takinca kartin yatisi disarda kaliyor.Bu da kotü bir goruntu.Next te en azindan kapakli yere yerlestiriyordum.Ozetle cihazin pek bir numarasi yok.Zaten next vat.Bunu da bir sureligine kiraladim.En kisa zamanda modul cikarsa alip deneyecegim.Paylasmak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engelli üst paketim var ve üstüne vizioon sinema paketi almak istiyorum ucuza almak için kampanya gibi şeyler var mı bunun için ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sir June8 S kullanıcısına yanıt
    hiç bir cihaz modülle kıyaslanamaz... en azından modülle tv değiştirmesi daha sorunsuz olur... 4K cihaz beklemek istersen yıllarca beklersin...
  • Guzelyali kullanıcısına yanıt
    Bencede haklı dostum. 6 yıldır pozitek taş gibi. Yeni kutu denedim günde 1 2 kere banko kart hatası veriyor. 1 kerede donuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elephone


    quote:

    Orijinalden alıntı: aesenel


    quote:

    Orijinalden alıntı: elephone


    quote:

    Orijinalden alıntı: ssbrc


    quote:

    Orijinalden alıntı: elephone

    English Club TV'yi pratik yapmak için zaman zaman izliyordum. Kanal platformdan çıktı geri gelecek deniyordu ama müşteri hizmetleri geri gelmesi konusunda bilgisi olmadığını söyledi.

    Kanalın İngilteredeki merkezi ile yayın konusunda biraz görüştük sağ olsunlar samimi davrandılar. Kanal geri gelmezse Türksat kablo televizyon aboneliğimi mayıs ayında iptal ettirmeyi düşünüyorum. Maliyet maliyet deniyor ama kanalın maliyeti yok gibi bir şey eğer Türksat kablo veya çalışanları maliyet yüksekti iptal ettik derse ayrı bir konu açıp bazı şeyler yayınlayacağım. Şimdilik 15 yıllık abonelik ve memnun olduğum Uydunet hatırına bir şey demiyorum.

    Eğer geri gelmezse Eurosport 2 ve RTL den sonraki 3. büyük facia olur.

    Eklenecek dendi ama eklenmedi. Eurosport 2 HD için kurum çalışanı arkadaşımızı etiketleyerek bir öneri sundum ama maalesef cevap gelmedi. English Club TV RTL veya Eurosport gibi maliyetli bir kanal değil ve gitmesi hiç iyi olmadı. Türksat kablo şimdilik bilgi vermiyor ama eğer maliyet fazlaydı derlerse bugüne kadar yapmadığım bir iş yapıp sadece "maliyet fazlaydı" olayıyla ilgili foruma ayrı bir konu açacağım.

    Maliyetin anlaşılabilmesi için ayda 6,6 TL'ye izlediğim Filbox'da bile English Club TV bulunuyor. Bunlara ek olarak izlemesem de RTL'de bulunuyor.

    https://www.filbox.com.tr/filbox/i%C3%A7erik/kanallar/english-club

    Eurospot 2'nin diğer kanallarından birini eklemek -benim şahsi kanaatim- abone kandırmaca olur.
    burada istenen tv'nin köşesinde eurosport 2 logosunun olması değil, bundesliga.

    Sitem ediyorsunuz kendinizce haklısınız fakat foruma sürekli giremiyorum, girdiğimde hızlıca okuyup cevap yazmaya çalışıyorum gecikmeler için kusura bakmayın.

    Üstadım bir önceki mesajda birçok konudan bahsettim bu sebeple tekrar detaya girmeyeceğim.

    Benim "Milli Takım Haricinde" Futbol ile ve özellikle Bundesliga ile işim yok. Eurosport 2 HD kanalını isteme sebebim Eurosport 1 HD ile dönüşümlü yayınlarda izleyemediğim Tenis ve Snooker karşılaşmalarını izlemekti. Eurosport 2 HD'nin diğer kanalları da Eurosport 1 HD ile dönüşümde Tenis ve Snooker maçlarını veriyor.

    Tek derdim spiker "sayın izleyiciler karşılaşmanın ikinci yarısı veya ikinci seansını Eurosport 2'den izleyebilirsiniz" dediğinde ortada kalmamaktı ama sanırım bu olmayacak.

    Son kısım için sitem etmiyorum sadece alıntı sırasına baktığımızda ve benden sonra alıntı yapmış birine cevap verdiğinizde benim sorum arada kaynadı mı veya cevap verilmek istenmedi mi diye düşünüyorum. İnsanlık hali olur böyle şeyler, sıkıştırdığım için asıl siz kusura bakmayın.

    Tüm yardımlarınız için teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.

    Estağfurullah lütfen. Dediğim gibi hızlıca gezinince arada atladığım olabiliyor. Elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum.

    Eurosport 2'nin gelme ihtimali S Spor'dan daha düşük.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elephone


    quote:

    Orijinalden alıntı: aesenel


    quote:

    Orijinalden alıntı: elephone


    quote:

    Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

    Tivibu konusunda haklısınız fakat Filbox'ta üst paketten farklı olarak iş görmediğini belirttiğiniz sinema kanalları ve Penthouse HD, English Club HD kanalları var sadece. Üstüne Filbox aldığınızda ödemesini nakit olarak yapıyorsunuz. Diğer kanalların hepsi zaten uydudaki ulusal kanallar, Filbox kullanmak durumunda kaldığınızda zaten ihtiyacınız olan dahili veya harici uydu alıcının açacağı kanallar.

    Filbox'u English Club TV örneği için verdim. Filbox Türksat kablo kadar gelişmiş değil onu bende biliyorum. Filbox'u 2. televizyon için kullanıyorum ve 2. televizyonda Eurosport ile English Club TV'den başka platform kanalı seyredilmediği için işimi oldukça görüyor. Filbox'da National grubu belgesel kanalları yok bu sebeple bu alanda fazla iş görmez sadece Discovery ve Viasat grubu var.

    Eleştirdiğim nokta anlaşılmadıysa tekrar edeyim. Benim üst pakete ödediğim +7 TL ile Filbox alınarak English Club TV, Eurosport hatta RTL gibi kanallar izlenebiliyor yani maliyet kurtarıyor ama Türksat Kablo maliyeti oldukça düşük olan English Club TV gibi bir kanalı platformdan çıkartıyor. Bu arada Filbox 5 taksit ile alınabiliyor.

    Çok eski hatta belkide forumdaki en eski Türksat Kablo kullanıcılarından biri olarak platformun daha da gelişmesini istiyorum. Forumda ne kadar ekmek o kadar köfte deniyor ama yeni kampanyalara baktığımızda ve Vizyon paketleri zorunlu tutulduğu için artık fiyatlarda eskisi kadar ucuz değil. Bu sebeple Türksat Kablonunda en azından maliyeti çok düşük olan kanalları platformdan çıkartmasını hoş karşılamıyorum. İnternet ve telefon hizmetindense daha önce söylediğim gibi çok memnunum.

    Daha önceleri bu başlık altında maliyet ile ilgili olarak çok detaylı bir mesaj göndermiştim.
    Bu şekilde " Ne kadar ekmek o kadar köfte" alıntınız havada kalıyor. Benden alıntıladığınız için cevap yazma ihtiyacı duydum.

    Diğer platformlarla ilgili yaptığınız kıyaslamalar elma ile armut karşılaştırmak gibi malesef. Türksat Kablo, kendine ait sınırlı şebekesi olan ve sınırlı abonesi olan bir oluşum ve yeni şebeke için yatırım maliyeti çok yüksek. Bu konunun detaylarına girmek istemiyorum.

    Tüm Türkiye'ye satabileceğiniz bir ürün ile belirli bir alana satabileceğiniz ürün için fiyat karşılaştırmasını direk yapamazsınız. Abone başına düşen maliyetler değişkendir. Diğer platformların kendilerine ait kanallar ve diğer organları ile gelir sağlayabileceğini, Türksat Kablo'nun ise sadece abonelerden alınan bedeller ile işletildiğini de ekleyeyim.

    Bilginize.

    Üstadım öncelikle ayrı ayrı cevaplarınız için teşekkür ederim. 15 seneden fazla abonesi olduğum Türksat kablo ile yolları ayırma kararı aldım ve bu sebeple konuyu fazla uzatmayacağım.

    Ne kadar ekmek o kadar köfte konusunda sadece birkaç şey söyleyeceğim. Yeni bir alternatif ararken Türknet'in taahhütsüz kampanyasına bakayım dedim.

    Benim adresime taahhütsüz olarak ayda 59 TL'ye 1000 dakika her yöne telefon görüşmesi + 75 Mbps fiber hız veriyorlarmış. Aynı zamanda Adil Kullanım Kotası yok ne kadar kullanırsanız kullanın. Taahhüt de yok istediğiniz zaman kapatabiliyorsunuz.

    Türksat Kablo'da baktım sınırsız Adil Kullanım Kotası olmayan 50 Mbps'e kadar kotasız internet aylık 349,99 - 100 Mbps'e kadar kotasız internet aylık 499,99 TL.

    24 ay taahhüt verilmediği taktirde kotalı 24 Mbps'e kadar 150 GB kotalı internet aylık 69,99 TL.

    24 ay taahhüt verdik diyelim. En uygun tarifelerden biri olan ve 3 ay bizden kampanyasına 24 ay taahhüt verdiğimizde KabloTV Üst Paket + 50 Mbps 150 GB AKN'li Ekosınırsız Kablonet Tarifesi + Vizioon Sinema Paketi Tarifesini ayda 69 TL'den satın alabiliyoruz.

    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,441,3-ay-bizden-kampanyasi-2017

    24 ay taahhütlü kotalı paketlerle karşılaştırdığımda bile Türksat kablo daha ucuz kalmıyor. Örnek olarak verdiğim 150 GB kotalı tarifede ayrıca 1000 dakika telefon yok.



    Ben şimdi ne yapacağım.

    + Ayda 59 TL'ye Türknet'in 1000 dakika telefon + 75 Mbps hızındaki kotasız yani AKK olmayan paketini alacağım.
    + Üstüne Türksat Kablo olan TV içinde Filbox alacağım ayda 7-8 TL maliyeti olacak. İzlediğim kanallar zaten Eurosport HD ve English Club TV. Zaman zaman Discovery Science izliyorum bazende Viasat kanallarını izliyorum onlarda Filbox'da var.

    + Ayda 66-67 TL aralığına her yöne 1000 dakika + 75 Mbps hızında sınırsız ve kotasız fiber internetim ve izlediğim kanalların hepsini barındıran yine tek kumandalı bir televizyon yayınım olmuş olacak.

    Zaten benimde Türksat Kabloya aylık ödediğim rakam bu seviyelerde ve her iki senede bir 24 ay taahhüt veriyorum. Şimdi bunlara taahhüt vermeden sahip olacağım.

    Bunları sizin dediklerinizi çürütmek için yazmadım. Size de saygım sonsuz yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sadece "ne kadar ekmek o kadar köfte" dediğiniz için aynı ekmeğe ve aynı köfteye özellikle internet anlamında daha da iyi şekilde sahip olunabileceğini göstermek için yazdım.

    İnşallah Türksat Kablo "zaten ucuz veriyoruz bu sebeple ne verirsek o" anlayışından en kısa sürede kurtulur.

    Sabırla ve detaylıca cevaplarınız için teşekkür ederim.

    Ben o cümleyi Kablotv için kullanmıştım. İnternet için bir şey diyemem.

    Bir ürün var 50 liraya satılıyor. A firması bunu 1000 kişiye satabilirken B firması 50 kişiye satabiliyor. Burada abone başı maliyeti karşılaştırdığınızda fiyatı ne kadar düşük olursa olsun farklı bir hesaplama ortaya çıkıyor. Bu dediğim tamamen içerik ile ilgili.

    İnternet konusunda bizim model biraz daha ayrışıyor. Şebeke maliyeti konusu biraz karışık. Detaya boğmak istemem.

    Burada önemli olan seçimi cebinize göre yapmanız elbette. Abone için sorun şirketin maliyeti değil, cebinden çıkan paradır. Bu konuda elbette size hak veririm.
  • 
Sayfa: önceki 14221423142414251426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.