Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) (385. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.390
Cevap
221
Favori
1.004.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2019 model tucson elit için led far uygulamasi yaptiran arkadaş varsa fiyat performans yorumlarını bekliyorum. Ayrica yetkili serviste bu uygulamayi yaptiklarini duydum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatoliawind67 A kullanıcısına yanıt
    evet ecu guncellemesi yapıldı .fakat koronadan dolayı aracı kullanamaıyorum evde yatıyor :)
  • panhandler kullanıcısına yanıt
    Selamlar ecu güncellemesinden sonra araçta bir fark görebildiniz mi?Ben sorduğumda motorla ilgili bir güncelleme dediler fazla açıklamadılar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 4 Mayıs 2020; 20:52:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selamlar.tucson tgdi bende.4x2 istediğim için style paket aldım.arka kamera ve park sensörünü serviste taktırdım.tüketimi ve performansı tatmin ediyor.multimedya ekranla ilgili birkaç sorum olacak.

    iGo harita 2016 tarihli.yeni birçok yolu görmüyor.bunu güncelleyebilir miyim,nasıl yaparım?

    ekranda galiba android auto desteği varmış.android telefon ekranını araca yansıtabiliyormuşum.bunu nasıl yaparım?
  • merhaba arkadaslar degerlı deyımlerınıze ıhtıyacım var

    fıllı olarak yakıt degerlerını olcen var mı yogun olarak sehır ıcı kullanan dur kalk yapan kırmızı ısıkta bekleyen arkadaslar yazarsa
    ve ekran degerlerı nasıl yanıltıcı mı bunu ogrenmeye calsııyorum

    bır arkadasın tucson aracında 9.9 lt gordum de cok sasırdım korkunc bır rakam

    bende focus var 1.5 120 dizel otomatık
    ben de 5.9 - 6
    eşim de 6.9 - 7.1

    oluyor. boyle seylerı yasarmıyım
  • korayceto K kullanıcısına yanıt
    Selamlar ben takip ediyorum yakıt değerlerini forumda da bu konuda yazılarım mevcuttur.Bende 4x2 elite 2019 dizel otomatik var.Eski aracım ford c-max 2009 dizel manuel.Kışlık lastiklerle 4 ay zarfında çok yoğun olmayan bir trafik ve 4-5 tane trafik ışığı ile günlük 30 km kullanım değeri 6.3- 6.5 lt/100 km yakmaktadır tucson.Normal kullanım modu.(sport değil) ile.O dediğiniz değerleri şahsen ben hiç görmedim.Ayrıca birkaç kere yol bilgisarı yakıt değeri ile depo tıklama full dolduruş kontrolü yaptım yol bilgisayarı yakıt değeri %99-100 doğru gösteriyor.1 hafta önce yazlık lastiklere geçiş yaptım 245 45 19 conti sport contact ile 1 haftadır aynı yol şartları ve normal sürüş modu ile 5,8-6,0 lt/100 km yol bilgisayarı verileri.
    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam,

    Araç Kozmetik bakımı ile ilgili bazı tecrübelerimi paylaşmak istiyorum, görüş alışverişinde bulunup birbirimize katkımız olur diye düşündüm.

    Aracımı elimden geldiğince kendim yıkamaya çalışıyorum. Şampuan olarak Muguiars Ultimate Wash&Wax Boya Koruyucu Şampuan aldım, ilk deneyimlerim olumlu, zaten marka sektörün önde gelenlerinden.

    Aracımda deri koltuk bulunduğundan deri bakımı için Turtle Wax Deri Temizleyici kullanıyorum, bu ürün de gerçekten parasının hakkını veriyor. Deri hiç kirli gibi görünmüyordu, ürünü uyguladıktan sonra daha da parladı.

    Aracın dışındaki siyah plastik aksam ve lastik yanaklarını parlatmak için Sarp Deri ve Vinil Koruyucu Lastik Parlatıcı Jel kullandım. 6 gün geçti, aracı 6 gün boyunca kullanmadım, aralarda kullandım, lastik yanakları ilk uygulandığındaki durumu kadar olmasa da hala parlaktı.

    Araç içi temizliği için Sonax Araç İçi Temizleyici ürününü kullanıyorum. Bu ürün de cidden işini çok iyi yapıyor.

    Bende mevcut değil ama aracını hortum vasıtasıyla kendi yıkama imkanı olanlar için Ez Jet Deterjanlı Oto Yıkama Bahçe Sulama aparatını tavsiye edebilirim. Anlatıldığı kadarıyla köpüklü yıkama için fena olmayan bir köpük üretimi sağlıyormuş.

    İnternet yerli ve yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla Seramik Kaplama uygulanan araçlara ne şekilde olursa olsun herhangi bir cila yapılmaması gerektiği yazıyordu. Bu sebeple ben cila kullanmıyorum.

    Bu tecrübelerim lütfen yanlış anlaşılmasın. Sonuçta bütçe meselesine geliyor. Araç bakımı yapmak hoşuma gittiğinden kendime bu konuyla ilgili bir bütçe ayırdım. Bildiklerimi, tecrübelerimi dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım, umarım faydalı olur.

    Aracımın navigasyon ekranı 10 inçmiş, üzerindeki ekran koruyucu maalesef kaza eseri zarar gördü, bunu değiştirmek istiyorum. 10 inç tabletler için üretilen ekran koruyucular uyumlu mudur? Ya da tavsiye edebileceğiniz uyumlu bir ürün var mıdır?

    Hepinize teşekkürler, Kazasız belasız keyifli sürüşler, iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    koronadan dolayı aracı kullanamıyorumki o yüzden bişey söyliyemiycem
  • Bende 2018 4*2 elite paket alarak aranıza katıldım , Çarşamba Allah nasip ederse gidip alacağım aracı, landrenzo tup var üzerinde, araştırmama rağmen sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım, 2018 elit de hangi ebat lastik kullanmam gerekiyor, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antireis A kullanıcısına yanıt
    Selamlar aracınız hayırlı olsun.Bu vesile ile tucson forumdaki herkesin kandilini mübarek olsun.Aracınızda kullanacağınız ebat 245 45 19 ama 225 60 17 de kullananlar var.Ben bu şekilde biliyorum kendi aracımda 17 lerde kışlık lastik takılı, 19 larda yazlık takılı.Şöför kapısı girişinde kapı kilitinin orada yazar tüm ebatlar oraya da bakabilirsiniz.Saygılarımla.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar merhaba, 4.yil bakimini kaca yaptirdiniz, km olarka degil ancak gun olarak 4.yil bakimi yaklasiyor.
  • Bugün araca film çektirdim.Marka llunar hpr serisi önler 1 numara arkalar 2 numara.trafiğin kabul ettiği numaralar.tavana da çektirdim.Tavana çekilen bayağı farketti yalnız. içeri ısı girişinde %50 ye kadar kesiyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr112 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

    Bazen benim de aklımdan geçiyor, önceki araçlarımda film olduğundan çocuklarım Tucson'u alırken bu defa film yaptırmamam için ısrar etmişlerdi ama yaz sıcakları da malum.

    Bu uygulama sadece daha az klima kullanımını sağlamakla kalmıyor aracın kabin ömrünü de uzatıyor, plastik ve vinil/deri aksamlar güneşten etkilenmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Selamlar kabin sıcaklığı çok farketti.bayağı azaldı.güneş gözlüğü kullanımı azaldı.Tavana da 3 numara film atıldı.Tavandan gelen sıcaklık %50 düştü.Belki tavana 1 kat daha döşetebilirim duruma göre.Çoğu araba tavana 2 kat döşetiyormuş.Sırada kaput koruma filmi var.tüm arabada olabilir sadece ön kaput da olabilir.kaliteli marka araştırıyorum.Kapı eşik nikelajı da yaptırdım ayrıca.Uğraşıyoruz boş vakitlerde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 31 Mayıs 2020; 8:0:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dr112 kullanıcısına yanıt
    Kaputa -en iyilerinden olması kaydıyla- film öneririm; uzun seyahatlerde Tucson'un dik ve büyük burun yapısı araçlardan gelen taşlardan çok etkileniyor ancak uygulama yaptıracaksanız ürünün güneşten renk değiştirmesini veya ileride söküldükten sonra aracın renginde farklılığa neden olup olmayacağını yetkiliye özellikle sorun.

    Benim aracım 51.000 kilometreye geldi ve itinalı kullandım, Sonax seramik kaplama yaptırdım ancak bu, boyanın kılcal düzeyde aşınmasına neden olacak sürtünmelerden ve kuş/böcek pisliğinden matlaşmasını geciktiren bir uygulama, halk arasında zırh gibi algılanıyor ama değil, koruyucu folyo ise bir nevi zırh gibi, en azından iğne ucu kadar hasar verecek taş sekmelerine karşı çok etkili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cümleten merhaba. Halihazırda Megane Sport Tourer 1.6 dci Privilege araç kullanıyorum. Aracımdan ziyadesiyle memnunum. Aracım 2013 model ve 75 bin km de. Aracımın yakıt tüketimi şehir içi 6,5 lt civarı, şehir dışı 4,5 lt civarı. Aracımın güncel değeri 110 bin TL civarı.

    Arkadaşlar annemin %90 fiziksel engelli raporu var. Bundan mütevellit ÖTV muafiyetinden faydalanarak aracımı değiştirmek istiyorum. SUV tarzı bir araç almak niyetindeyim. Yaklaşık 5 gündür yoğun bir şekilde araştırma yapmaktayım. Youtube kanallarından bir sürü Tuscon inceleme videosu izledim. Yaşadığım şehirde Hyundai bayi olmadığı için yakın şehirlerden fiyat alıyorum. Düşündüğüm araç Tuscon Elite 4*2 dizel. Bayiler araca 176 bin TL ile 195 bin TL arası fiyat çekiyorlar. (6 bin TL-10 bin TL akseuar farkı çıkarıyorlar)

    Arkadaşlar nacizane siz Tuscon kullanıcılarından istirhamım Tuscon hakkında tüm artı ve eksileriyle (daha önce hiç SUV tarzı ve otomatik araç kullanmamış birine) bilgi vermeniz.

    Yukarıda belirttiğim aracımdan Tuscon'a geçiş mantıklı mıdır?
    Yerimde olsanız hali hazırda kullandığım aracı Tuscon veya başla bir araçla değiştirir miydiniz?

    Cevaplarınız ve vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçtakiadam -- 4 Haziran 2020; 13:59:3 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: uçtakiadam

    Arkadaşlar cümleten merhaba. Halihazırda Megane Sport Tourer 1.6 dci Privilege araç kullanıyorum. Aracımdan ziyadesiyle memnunum. Aracım 2013 model ve 75 bin km de. Aracımın yakıt tüketimi şehir içi 6,5 lt civarı, şehir dışı 4,5 lt civarı. Aracımın güncel değeri 110 bin TL civarı.

    Arkadaşlar annemin %90 fiziksel engelli raporu var. Bundan mütevellit ÖTV muafiyetinden faydalanarak aracımı değiştirmek istiyorum. SUV tarzı bir araç almak niyetindeyim. Yaklaşık 5 gündür yoğun bir şekilde araştırma yapmaktayım. Youtube kanallarından bir sürü Tuscon inceleme videosu izledim. Yaşadığım şehirde Hyundai bayi olmadığı için yakın şehirlerden fiyat alıyorum. Düşündüğüm araç Tuscon Elite 4*2 dizel. Bayiler araca 176 bin TL ile 195 bin TL arası fiyat çekiyorlar. (6 bin TL-10 bin TL akseuar farkı çıkarıyorlar)

    Arkadaşlar nacizane siz Tuscon kullanıcılarından istirhamım Tuscon hakkında tüm artı ve eksileriyle (daha önce hiç SUV tarzı ve otomatik araç kullanmamış birine) bilgi vermeniz.

    Yukarıda belirttiğim aracımdan Tuscon'a geçiş mantıklı mıdır?
    Yerimde olsanız hali hazırda kullandığım aracı Tuscon veya başla bir araçla değiştirir miydiniz?

    Cevaplarınız ve vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Kullandığınız araca göre yakıt masrafınız fazla olacaktır. Onun dışinda megane a göre her yönden daha çok memnun kalacağınız bir araç. SUV kullanmadıysanız yuksek oturma pozisyonu başta garip gelir sonra alışırsınız. Bayilerin aksesuarlı araç satması da moda oldu. Dışardan aynısını 3 te 1 fiyatına halledebileceğiniz aksesuar için müşteriden fahiş para alıyorlar. ( Ben dişarda taktırttım aksesuarları) Aksesuarsız fiyat isteyin.
    Edit: Tuscon facebook sayfasına üye olun. Daha güncel ve doyurucu bilgiye oradan kolay ulaşırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 4 Haziran 2020; 15:39:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar merhaba, 2017 elite plus t-gdi aracım var. navigasyon güncellemeye çalışırken sanıırm lisans dosyasını sildim. cihaz motrex ve daichide teknik destek vermiyor. bu firmanın iletişim bilgilerini bile yada lisans noktasında yönlendirme yapabilecek olan varsa, yardımları kabul ederim.
  • heralde aracın en zayıf noktası multimedya ekranı.2016 model araca 2012 sürüm android'li multimedya koymuşlar.harita için konulan iGo çok eski haritalı,güncellemesi zor ve paralı.yerine yandex navi offline harita yükledim.iGo'ya kıyasla çok daha başarılı ama eski olan sistemde uygulama baya yavaş takılarak çalışıyor. hafifletilmiş google navi go yükledim ama hiç çalışmadı nedense.hızlı ve güvenilir navigasyon kullanamadım yani.android easyconnect var direk telefonu bağlamak için ama o da çalışmadı.servis de bir şey bilmiyor.nerden destek alıcam bilemedim.
  • dr112 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aracınıza yaptırdığınız filmin maliyeti ne kadar acaba. Ayrica yaptırdığınız yeri öğrenebilirmiyim. Konyadayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.