Şimdi Ara

Huawei P20 [ANA KONU] HarmonyOS Güncellemesi Alacağı Duyuruldu !!! (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.332
Cevap
31
Favori
226.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Feel.The.Heart

Arkadaşlar telefon konusunda çok geriyim. Zırt pırt telefon değiştiren biri de değilim. Bu aralar telefon yenilemeyi planlıyorum. Huawei P20 ile Xiaomi mi 8 arasında kaldım. Siz ne dersiniz? Bir ara Xiaomi de Türkçe desteği yok diye birşeyler okumuştum. Sanırım yetkili servisi de yok değil mi? Fiyat sınırım yok ama genelde f/p ürünlerini tercih ederim. Çok oyun oynamıyorum bizim ufaklık hariç tabi. Kamerası da ortalamanın üzerinde olsun, GPS i çabuk bağlansın bana yeter. Tavsiyelere açığım arkadaşlar.
    Mi 8 idi heralde özel bi gps teknolojisı vardı içinde. Xıaomıde türkçe desteği var. Servisi de var kvk yada başka bi servis artık aldığınız yere göre değişir o. Distribütör de bu yaz evefone mu neyse o oldu. Amoled ekrandan yana korkunuz olmaz ise mi 8 de alabilirsınız. Amoled yanıgını samsunf Türkiye garanti kapmasına sokmuyormus(sadece tr de yapıyomus böyle) araştırın biraz xıaomı teknıs servisleri yapıyorsa alınabilir. P20 de mi 8 e göre daha küçük telefon ben bu yüzden p20 tercih ettim. Ikısınıde elinizde görün hangisi hoşunuza giderse alın bence.

Edıt: bahsettiğim gps şeyi. Nasıl calısıyor bilmiyorum videolarda incelemesi vardır bakarsınız

http://www.milliyet.com.tr/xiaomi-mi-8-cift-gps-modulune-teknoloji-haber-2679281/

Bluemoon1905

Gıdıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 27 Aralık 2018; 17:17:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmancan71

Mi 8 idi heralde özel bi gps teknolojisı vardı içinde. Xıaomıde türkçe desteği var. Servisi de var kvk yada başka bi servis artık aldığınız yere göre değişir o. Distribütör de bu yaz evefone mu neyse o oldu. Amoled ekrandan yana korkunuz olmaz ise mi 8 de alabilirsınız. Amoled yanıgını samsunf Türkiye garanti kapmasına sokmuyormus(sadece tr de yapıyomus böyle) araştırın biraz xıaomı teknıs servisleri yapıyorsa alınabilir. P20 de mi 8 e göre daha küçük telefon ben bu yüzden p20 tercih ettim. Ikısınıde elinizde görün hangisi hoşunuza giderse alın bence.

Edıt: bahsettiğim gps şeyi. Nasıl calısıyor bilmiyorum videolarda incelemesi vardır bakarsınız

http://www.milliyet.com.tr/xiaomi-mi-8-cift-gps-modulune-teknoloji-haber-2679281/

Bluemoon1905

Gıdıyor

Alıntıları Göster
    Mi8 de gps sorunu, kendi müzik calarinda reklam, yüz tanıma için bölge değişikliği kronik sorunları. P20 leica lensi ile bir adım daha önde, islemci olarak da snapdragon 845 ile mi8.. Kronik sorunları çözülür mü bilmem ama bunları göz ardı etmeyin. Hepsiburada mi8 yorumlarına bakın, mi8 anakonusunun son 2 3 sayfasını inceleyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

Mi8 de gps sorunu, kendi müzik calarinda reklam, yüz tanıma için bölge değişikliği kronik sorunları. P20 leica lensi ile bir adım daha önde, islemci olarak da snapdragon 845 ile mi8.. Kronik sorunları çözülür mü bilmem ama bunları göz ardı etmeyin. Hepsiburada mi8 yorumlarına bakın, mi8 anakonusunun son 2 3 sayfasını inceleyin derim.

Alıntıları Göster
    gps donanımsal ise kötü. sonraki partilerde belki düzeltilir ama onuda seçme şansı yok. diğerlerini düzeltirler yazılımla uzun süre kalmaz. kamera farkı zaten az çok bilinen birşey epey reklamını yaptı huawei :D ben yinede hoşuna giden modeli almasını tavsiye ederim gps sorununu araştırdıktan sonra. iki telefonunda birbirinden üstün yanları var. alınan telefonların özellikleri sonuna kadar kullanılmadığı için farkları pek hissedilmiyor.

• vodafone kullanıp 9.0 a geçenler bakabilir mi mobil ağ da 2g seçeneği sizde de mi yok? turceklde hiçbiri yoktu bundada 2 g yok heralde :D

Telefon geceleyin kendi kendine 168i indirip kurmuş. Wifi indirme ve gece güncelleme kapalıydı. 128 ile mutluydum
    Onu banada yaptı. Pıe yükledi

Onu banada yaptı. Pıe yükledi

Alıntıları Göster
    Pie gözüktü bana da iptal dedim ama umarım kendi başına yüklemez yine.

Pie gözüktü bana da iptal dedim ama umarım kendi başına yüklemez yine.

Alıntıları Göster
    Ben heralde o sorduğunda evet dedim sonra güncelleme ayalarını felan kapadım. O yüzden guncellemıs olabilir belki sende de öyle olmuştur

Ben heralde o sorduğunda evet dedim sonra güncelleme ayalarını felan kapadım. O yüzden guncellemıs olabilir belki sende de öyle olmuştur

Alıntıları Göster
    Yok ben indir yükle ya da gece yükle falan demedim. Güncellendi işte 168 ile kullancaz artık.

Orijinalden alıntı: bluemoon1905

Android 9 dan hisuite ile geri 8 e donerken telefon icindeki veriler gidiyor mu? Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
    Evet telefon sıfırlanıyor.

www.spigen.com.tr
    Huawei P20 Kılıf, Spigen Rugged Armor - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/huawei-p20-kilif-spigen-rugged-armor

Origin ID : forvet_58

• quote:

Orijinalden alıntı: chemm30

Ben kılıf alıcam, hangi kılıfı önerirsiniz. Yardımcı olabilir misiniz
    TRY 8.04 37%OFF | Lüks Mat kaymaz Telefon Kılıfı Için Huawei P20 Lite P20 Pro sert PC Plastik Arka Kapak Için Huawai P20 Artı Tam Kapsama çapa

aliexpress.com
    US $1.72 27% OFF|Luxury Matte Anti skid Phone Case For Huawei P20 Lite P20 Pro Hard PC Plastic Back Cover For Huawai Mate 20 10 Lite P30 Pro Capa-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/TNWOBAY

Ben 1 tane aldim 20 günde geldi şimdi 2. yi sipariş verdim..ben cok sevdim bir bak istersen..

Saygılarımla...

• TR cihazıma henüz güncelleme düşmedi, merakla bekliyorum bakalım :)
  • Arkadaşlar telefonu 1 hafta önce aldım o zaman hattım türk telekomdu sonra vodafone'a geçiş yaptım ama şarjım öncekinden daha hızlı tükeniyor. Önceden geceden sabaha kadar %100 seviyesinden %97-95lere falan geliyordu vodafone'a geçiş yaptıktan sonra %100'den %90lara düşmeye başladı. Arka planda çalışan uygulamalar vs türk telekomdaki ile aynı yeni program vs yüklemedim. Telefonun sürümü şuan 8.1.0 nedeni ne olabilir sizce?

Orijinalden alıntı: Quadrupoll

Arkadaşlar telefonu 1 hafta önce aldım o zaman hattım türk telekomdu sonra vodafone'a geçiş yaptım ama şarjım öncekinden daha hızlı tükeniyor. Önceden geceden sabaha kadar %100 seviyesinden %97-95lere falan geliyordu vodafone'a geçiş yaptıktan sonra %100'den %90lara düşmeye başladı. Arka planda çalışan uygulamalar vs türk telekomdaki ile aynı yeni program vs yüklemedim. Telefonun sürümü şuan 8.1.0 nedeni ne olabilir sizce?
    Kullandın mobil veri modu ıkisinde de aynı işe çekim gücü olabilr. Ben mesela hakkarıde daha az ekran süresi alıyorum ama memlekette daha uzun oluyor. Telefon az çektiği zaman şarj çabuk biter

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadrupoll

Ben de bu sebepten olabilir diye düşündüm fakat Adana'nın merkezinde de çekim gücünün düşük olacağını pek düşünmüyorum hocam pek bi anlam veremedim valla
    bilemem orasını. bizim telefonda kodlarla girilen bi menü vardı onu kaldırmışlar kaldırmasalardı ordan değerlere bakıp bi fikir yürütebilirdik. ama ben deneyimledim yani iki şehir arasındaki farkı :)

Huawei P20 [ANA KONU] HarmonyOS Güncellemesi Alacağı Duyuruldu !!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

Kablosuz projeksiyon / masaüstü...

Bunu nasıl yapıyorsun anlamadım ben nasıl olfuğunu

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.