Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
38.967
Cevap
305
Favori
2.226.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14671468146914701471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Reno mu çöp



    Reno megane 4 euroncap testinden 5 yıldız aldı. 2017 honda civic 4 yıldız aldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün depoyu doldurdum henüz benzin ışığı yanmamıştı menzil 45km yazıyordu. Civic hb.

    Son 2 gündür gayet sakin kullanıyorum ortalama hızımı görebilirsiniz. Arabanın gösterdiği ortalama doğr ve program ile aynı veriyi gösteriyor.

    36.5 litre benzin aldı yani depoda 10 litre daha benzin kalmış. En az 50-60 km daha yapar bu kullanımda

    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]




    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]




    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba lastik hava basinci ışığı surekli yaniyor sizde de boyle mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursagsli B kullanıcısına yanıt
    Honda Civic almadan önce sırasıyla VW Polo, Ford Focus, Opel Astra ve Renault Clio GT araçlarım oldu. Şunu diyebilirim ki bu araçların hiçbiri Honda kadar nazik değildi. Dağa taşa soktum hiçbirine birşey olmadı. Mayısta Renault'u satıp Honda aldım. Daha 2. ayın sonunda sunroof kenarındaki lastik yırtıldı. Servise götürdüm araba yıkamada kullanılan su tabancasından oluyor diyip geçiştirdi Mutluhan Hondada servis elemanı. Aslında su tancası ile yıkatmamıştım bile aracı. Sonradan araştırıp öğrendim ki sunroof ve cam kenar lastikleri çok dandikmiş. İnternette bir sürü şikayet var. Servise tekrar gidip fabrikaya sordurdum garantiden değiştirilsin diye. Garanti kapsamına sokmadılar ayrıca sunroof camı komple değişiyormuş. 5000 tl civarı fiyat çıkardılar. Araç motor ve şanzıman olarak iyi olabilir ama geri kalanı bence dandik. Bir de ncap'den 4 yıldız aldı ki en çok ona şaşırdım. Şimdi böyle yazınca bu araç bende yokmuş başka markaya çalışan adam muamelesi yapanlar çıkıyor (İstanbul Kartal'da oturuyorum. Aracım olduğuna inanmayan arkadaş ile Kartal civarı turlayabiliriz) araçla şu 4 aylık tecrübeyi daha önce yaşasaydım kesinlikle almazdım bu aracı. Megane 4 alacaktım son anda vazgeçtim. Keşke alsaymışım. BMW 1 ile bu aracın hb modeli arasında kalan arkadaşa diyebileceğim tek şey de tabi ki BMW al.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Debor -- 22 Eylül 2017; 16:15:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Honda Civic hakkında şunu söylemekte de fayda var. Gerçekten çok az yakıyor. Ben bu kadar iyi bir yakıt tüketimi beklemiyordum bu araçtan. Bendeki araç fabrika çıkışı LPG'li. Gerçekten dizelden bile az yakıyor. Bunun yanında kullanımı çok kolay bir araç. Akülü araç gibi. Basıyorsunuz gidiyor basıyorsunuz duruyor. Vites değiştirme gibi bir opsiyon vermemişler kullanıcıya. Yol ile ilgili sorunu ise içeri çok ses alıyor. Bir kere yolda giderken sudan geçtim. O kadar ses oldu ki su içeri doldu sandım. Araç alacaklar test sürüşünde buna dikkat etsin. Elegance araçtaki orta ekran da eski teknoloji gibi duruyor. Böyle bir ekran koymaya zorlamasalar daha iyiymiş bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Debor -- 22 Eylül 2017; 16:6:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • LastNova L kullanıcısına yanıt
    106.000 TL'ye Hangi HB? | Opel Astra vs Honda Civic (Tur zamanları

  • Arabanın sağır sultanın duyduğu göçük probleminin fotoğrafını koydum..



    Neredeyse her civicte var.. Çık sokağa bak.. 3 civicten 2 sinde yoksa ben sana alacam aynı arabadan..



    Peki bu sitenin kraldan çok kralcı, kötü kalpli yönetimi ne yapıyor, hiç bir şirket kötülemesi olmamasına, kimseye hakaret olmamasına rağmen, haşır diye silmiş fotoğrafları..



    Ey donanımhaber yöneticisi:doğrudan haklıdan yana olmak gibi bir göreviniz olduğunu düşünüyor musunuz yoksa güçlüden yana olmak gibi bir tavır mı seçtiniz..



    Ben durduk yere de koymadım o fotoğrafı.. Biri başka bir markaya çöp dedi diye koydum..



    Dışarda binlerce civic kullanıcısı mağdur.. Bütün bunlar yokmuş gibi mi yapacaksınız.. Böylesi daha mı garanti geliyor ticari işleriniz için..



    Keşke böyle kötülük belirtisi hararetle yapacağınıza, teknoloji forumu olduğunu iddia ettiğiniz sitenizin doğru dürüst çalışmasına ayırsanız mesainizi..



    Günde bir kez zor giriliyor bu müthiş teknoloji sitenize..



    Beni atın. Siz benim gibi kullanıcılara layık değilsiniz. Atmazsanız da ben sileceğim üyeliğimi.. Böyle kötü insalar tarafından yönetilen bir siteye girmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 22 Eylül 2017; 19:57:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • manevra67 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,



    Lastiklerin hava basıncını ayarladıktan sonra solda bulunan lastik basınç düğmesine basıp sıfırlıyorsunuz. Tekrar basınç problemi olana kadar yanmıyor. Sizin lastiklerin havası iyi ve ışık devamlı yanıyor ise problem olabilir. Servise götürün bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superegoid S kullanıcısına yanıt
    sakin olun neden bu kadar alevlendiniz turbo mu yandı dsg mi dağıldı.. birlikte düşünüp verdiğiniz rakamlara bakalım..siz 3 civic ten ikisi özgöde dışarı çıktım mahallede 5 civicten 2 si..ilginç yorumlar..karşılığı olmayan bu binlerce civic kullanıcısı neden mahkemelerle ilgili tutanakları kayıtları şimdiye kadar atmadılar..Emisyonu gizleyen mersedes bmw kadar güçlü değil Honda Türkiye de ..Türkiye de 16 bin sattı geçen yıla nazaran kendi rekorunu kırdı dünya da ford F 150 den sonra en ÇOK SATAN ARAÇLAR ARASINDA 387 bindi galiba tam hatırlamıyorum son 8 ay içinde..Bu satın alan arkadaşlar hiç bir şey olmamış gibi mi davranıyor sineye mi çekiyor hatayı..Kullanıcılar çökme olayını varsa bir bir atsınlar bir bir ne yaşadıklarını yazışmalarını sonuçları honda geri dönüşlerini ,kaynaklarınız zayıf ikna edici değil.. görelim hep beraber.Hodri meydan....Atılan fotograflar bana da diğerlerine de bir şey ifade etmiyor çünkü biz de yok..yakınlarımızda da yok..yazışmaları mahkeme tutanaklarını istiyoruz..Bu arada ben honda kullanıcısıyım siz hangi aracı kullanıyorsunuz ve forumda ne sıfatla yazıyorsunuz.Bilinçli tüketiciler adına yazıyorsanız aynaya bakın size her şeyi dosdoğru söyler.
    https://www.topgear.com/car-news/big-reads/honda-civic-type-r-vs-focus-rs-vs-golf-r-vs-leon-cupra?utm_source=twitter&utm_medium=referral&utm_campaign=car-news&utm_content=type-r


    Burada da dünya da bu güne kadar en çok satan araçlar derlenmiş;https://otomuhendisi.com/en-cok-satan-10-otomobil/

    Listeye baktığımız zaman en çok yeri başta Japon markaları olan Toyota ve Honda, ardından ise Alman markası olan Volkswagen almakta. Bu sonuçlar hiçte şaşırtıcı değil!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukyiğit -- 23 Eylül 2017; 9:26:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanyildirim

    Degerli arkadasim bende senin gibi araci alip kullandigim ve yorumlarda bulundugum halde sanki sahte kimlikmisim gibi bircok saldiriya ugradim bu yuzden zaman zaman yaziyorum artik sonuna kadar katiliyorum size Bu arada aracim 8200 km ye geldl yakinda bakima girecegim insallah ama her kmsinde isabetli bir karar verdigim icin seviniyorum varsin 2 lt fazla yaksin her kr deger bence

    teşekkür ederim dostum :) hayır benim anlamadığım ben videonun kendimce yanlış gördüğüm civic hb i ezdiği noktaları videoyu çekene hitaben söyledim. forum kullanıcılarına da değil yani.
  • Civic hb 15000 km oldu..kocaeli- erzurum 110-120 hızlarda uzun yolda klima açık + 5 yetişkin kişi+ bagaj full dolu yolculukta depo fulleyerek test ettim 30 kuruş yaktı..dün de 2 yetişkin+ full bagaj yolculukta, full performans 150-200 km arası yüksek hızlarda ve zorlayarak kullandım 14 litre gösterdi..

    Alacak olanlara tavsiyem turbo almaları..LPG ile performans kullanımlarda yakıt anlamında değişen bişe olmuyor.LPG bin avantajı sadece ş içi kullanımda.. onun haricinde ş. dışı kmde 5 kuruş fark oluyor..değmez tüple uğraşmaya..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superegoid S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 3 civicten 2'sinde göçük falan. Abartmayın. İlk çıktığından beridir kullanan tanıdıklarım var göçük problemleri yok. 6000 küsür km oldu benim araçta bir problem yok. Belli bir seride olmuştur tabiki ona birşey diyen yok. Ama ne zaman göçük problemi var diyen birine birşeyler sorsam hiç cevap alamadım. Ne zaman alındı araç? kaç kmde oldu? servis ne dedi? v.s v.s Aynı soruları sizin için de soruyorum...
  • honda civic ya da corolla advance almayi dusunuyorum ikisi de benzinli otom.ve lpg taktirmayi dusunuyorum.ikisinin de fiyati 95-100 bin tl arasi.



    Bir turlu forumlarda objektif yorumlar bulamiyorum.iki aracinda topiginde araclarla ilgili cok degisik sikayetler ve iddialar var.



    Civic in benim icin one cikan yönü yeni kasa olmasi ve 2.elinin cok iyi olmasi.corolla ise bir kac eksigine ragmen sorunsuz ve dunyanin en cok satan otomobili.



    Bu durumda objektif olarak yorum yapabilecek iki araci karsilastirabilecek arkadaslar var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam açıkçası İstanbul'da ,daha doğrusu bol trafikli büyük şehirlerde, yaşamasam tercihim düz vites benzinli olurdu. LPG'ye gerek yok o zaman. Ş.içi her hafta 250TL vermekten bayılmıştım artık :)
  • RoLaN R kullanıcısına yanıt
    Toyota kullanmadım o yüzden bir fikrim yok. Sadece Honda fabrika çıkışlı LPG'li, sonradan taktırmaya gerek yok.
    Aşağıdaki linklere bakabilirsin. Biri toyota.com linki ilginç olmuş :)

    https://www.youtube.com/watch?v=XzmhKzbihnc

    https://www.toyota.com/corolla/compare/corolla-vs-civic




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RoLaN

    honda civic ya da corolla advance almayi dusunuyorum ikisi de benzinli otom.ve lpg taktirmayi dusunuyorum.ikisinin de fiyati 95-100 bin tl arasi.



    Bir turlu forumlarda objektif yorumlar bulamiyorum.iki aracinda topiginde araclarla ilgili cok degisik sikayetler ve iddialar var.



    Civic in benim icin one cikan yönü yeni kasa olmasi ve 2.elinin cok iyi olmasi.corolla ise bir kac eksigine ragmen sorunsuz ve dunyanin en cok satan otomobili.



    Bu durumda objektif olarak yorum yapabilecek iki araci karsilastirabilecek arkadaslar var mi?

    Hocam beklentilerin nedir bu çok önemli?

    Kesin LPGli düşünüyorsanız fabrikasyon Honda 6 yıl 150 bin km garanti ile öne çıkıyor. Ancak birçok faktör var tabi bende eleye eleye civic ve dizel elentra arasında kalmıştım. Civic elegance eco aldım ve çok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RoLaN

    honda civic ya da corolla advance almayi dusunuyorum ikisi de benzinli otom.ve lpg taktirmayi dusunuyorum.ikisinin de fiyati 95-100 bin tl arasi.



    Bir turlu forumlarda objektif yorumlar bulamiyorum.iki aracinda topiginde araclarla ilgili cok degisik sikayetler ve iddialar var.



    Civic in benim icin one cikan yönü yeni kasa olmasi ve 2.elinin cok iyi olmasi.corolla ise bir kac eksigine ragmen sorunsuz ve dunyanin en cok satan otomobili.



    Bu durumda objektif olarak yorum yapabilecek iki araci karsilastirabilecek arkadaslar var mi?

    Merhaba.

    Benzinli otm corolla advance (sıfır alip prins lpg taktirmistim) 53 bin km kullanıp 6 ay önce civic exe alıp yine prins lpg taktırdım.

    Corollada lpg konusunda hiç sıkıntım olmadı.

    Civic de ise 40 bin km de bir avans ayarı gerekiyormus.

    Donanım, sürüş karakteri, bagaj hacmi, tasarım konusunda civic önce. Corollanın motoru bir tık daha canlı.

    Ikisi de pişman etmeyecektir sizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • trancenden kullanıcısına yanıt
    şehir içi dur kalk trafikte otomatik tercih edilir yorumları ağırlıkta tüketim farklılıklarını yazar mısınız.
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    prins honda ile uyumlu bayi ağı zayıf pahalı.Yorumlarınız bu açıdan değerli diğerleriyle(lpg) kıyaslayıp yorumlarsanız yağlı olanları dahil.Brc ye dünya para verip 5-7 bin arası garantiden korkan insanlara faydalı olursunuz kanaatindeyim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukyiğit -- 24 Eylül 2017; 21:7:7 >
  • RoLaN R kullanıcısına yanıt
    Merhaba,



    Ben de Honda Civic Elegance Eco Otomatik aracımı almadan önce karar aşamasında Toyota'ya bakmıştım. Tasarım ve iç mekan olarak Honda daha iyi gelmişti. Etrafta Honda civic çoğalmasına rağmen hala insanların ilgisini çekiyor. Tasarımı bence çok şık.

    Mayıs ayi sonunda aldım arabamı. 4 ay sonunda 10250km yol yaptım. Yol tutuşu konusunda hiç sıkıntı olmadı. Kullanımında büyük zevk aldım.

    Bazıları Honda'nın motorunu yetersiz buluyor. Neye bakıyorlar bilmiyorum ama benim için yeterli bir araç. Uzun yolda sollama zamanı hep istediğim tepkiyi aldım araçtan.

    Yakıt olarak uzun yolda 110 km'ye sabitleyebilirseniz inanması güç ama 6,5 litre civarı lpg yakıyor. Şehir içi trafikte tabi bunun bir sınırı yok ama ben Kartal civarında kullanıyorum. 10 - 11 litre şehir içi yakıyor. Fabrika çıkışı lpg'li olması ve garantisi ayrıca tercih sebebi.



    Toyota'nın vites geçişleri çok hissediliyor diye hatırlıyorum. Honda civic'te vites geçişleri de sarsıntısız. Ayrıca aracı eşim de kullanıyor. Acemi şöför olmasına rağmen trafiğe çıkarken hiç zorlanmadı. Çok rahat kullanıyor ve kimsenin sıkıştırmadığından bahsediyor.



    Toyotayı bilmiyorum ama Honda asfalt dışına çıktığında içeri yol sesini fazla alıyor.



    Honda'nın arka koltukları çok ama çok geniş. Kıyas yapmaya gerek yok.



    Honda alırsanız servisin söylediğine göre araca boya koruma yaptırmakta fayda varmış. Honda'da boya su bazlı olduğu için biraz ince oluyor dediler.



    Satış temsilcisi olarak Honda çalışanları daha iyi. Toyotadakiler yüzümuze bile bakmamıştı. Belki bayiden bayiye değişiyordur. Ben aracı Honda Mutluhan'dan aldım ama aracı servise götürdüğümde gördüğüm Honda Ayışığı daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Debor -- 25 Eylül 2017; 7:48:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 14671468146914701471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.