Şimdi Ara

Homend Coffeebreak 5003 İncelemesi / yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürünü çok düşünerek satın aldım, bir önce Delonghi ECAM550.75.MS PrimaDonna Class Tam Otomatik Kahve Makinesi kullanmıştım, dijital ekranı satın aldığım gün arızalı çıkan bu cihazı 3/5ay süren yasal süreç sonrası iade etmiştim. Bu süreçte ağırlıklı kahve makinemi manuel kullanmam aslında bir sonraki kahve makinemin Coffee Break 5003 olmasına neden oldu.

Gelelim 5003'ün detaylarına, yorumlarda bahsedildiği gibi ilk çalıştırmada bir sorun veya gecikme yaşamadım. (yaklaşık 1 saatte kulanıma hazır oldu, videomum açıklama kısmında yaptığım işlemler mevcut.)

Kahve makinesi kahveyi kendisi öğütmekte, iki sertlik derecesinde kahve yapmakta. Sonrasında damak tadınıza göre ısıtıp veya köpürttüğünüz süt ile keyifli latteler yapabilmektesiniz. Tek ihtiyacınız olan internetten 30/50tl arası satın alabileceğiniz bir adet çelii süt potu.

(Süt potunu küçük boy almanızı öneririm, köpürtücü ucu kısa olduğu için 500ml üzeri bir süt potu kullanışlı olmayacaktır.)

Çekilmiş kahveleri öndeki su kabını öne çekerek çıkan atık kahve kutusundan ara ara alıp bu hazneyi temizlemeniz gerekli.

Sol arka tarafında ise kahveyi sıkıstıran mekanizmaya ulaşabiliyorsunuz.

Su ve kahve yine videomda gözükecegi gibi üst arka taraftan dolduruluyor.

Homend Coffeebreak 5003 İncelemesi   / yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon79 -- 28 Aralık 2019; 14:30:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu makine nerede satılıyor? Kendi sitesinde bile yok.

Edit: Firmaya telefon ettim. Üretimden kalkmış. Yedek parça sıkıntısı yaşarsınız dediler üstelik. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkbilir -- 4 Ocak 2020; 15:40:25 >
  • Coffeebreak 5003

Manuel Durulama : Buhar çıkışı ve kahve çıkışına boş bardak koyunuz.

Cihaz bekleme konumundayken kapama düğmesine ve hemen ardından buhar tuşuna basılı tutulur ve 2 defa bip sesi duyulur. sonrasında buhar ve kahve ucundan temizleme suyu gelecektir.

Boş sistem fonksiyonu: Cihazı üzüm süre kullanmayacaksanız bu fonksiyon kullanılar bili, cihaz bekleme modundayken kapama düğmesine ve hemen ardından hafif kahve (büyük bardak) tuşuna 5 sn basılır su boşaltma göstergesi yanıp sönecektir, işlem gittiğinde hazneyi çıkartın göstergesi sabit yanacaktır.

• Kendi kendini temizleme fonksiyonu: İçi kireç dolu (dalga şeklinde) hortum işareti gözüktüğünde kireç temizleme işlemi yapılması gerekmektedir. Su haznesi komple doldurulur, içerisine 15gr limon tuzu eklenir. 2litre büyüklüğünde bir kap kahve musluğunun altına konulur. cihaz bekleme konumundayken kapatma düğmesi ve hemen ardından koyu ekspresyonist (küçük fincan) butonun 5sn basılır. Bip sesi gelecektir.kireç işareti ve küçük fincan yanıp sönmeye başlayacaktır. Koyu kahve (küçük fincan) tuşuna başlatılan işlem başlar. Su haznesindeki suyun tamamı aktığında kireç ve kahve fincanı işareti yanıp sönecektir. su ekleyerek işesene yeniden başlanır, işlem bitince cihaz kapatılır.

Karşılaştığım uyarı işaretleri ile ilgili kullanma kılavuzundan bulduğum bilgileri bu şekilde özetleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon79 -- 2 Ocak 2021; 17:25:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.