Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 GPTOYS 4WD RC ATV 1/16 (Sıfıra yakın ,takas var) 225 TL Satın Al 1 Ağustos 2018 09:10 1 1 GPTOYS 4WD RC ATV 1/16 (Sıfıra yakın ,takas var) 225 TL 3-4 Kez kullanıldı ,sıfıra yakın hiçbir sıkıntısı yok .Yurtdışı fiyatı vergilerle 480 lira civarı , başka bir hobiye kaynak aktarmak istediğim ve elimde başka rc araçlarda olduğu için satılık.İlgi alanımdaki her türlü ürün ile takas olabilir.Get açılır.Kargo alıcıya ait.Daha 10 gün önce incelemesini yaptım ,kaptaki jelatin bile duruyor.https://forum.donanimhaber.com/gptoys-rirder-5-s609-rc-atv-1-16-4wd--133732982Marka :GPTOYSModel :S609Tip :RC ATV:32 km/hsürüş sistemi: 4WDMotor: 390Ölçek :1/16Kontrol mesafesi: 80 metre (Teknik özelliklerde maksimum iletim mesafesi 100m olarak verilmilş)Kontrol :2.4GHz RCBatarya :7.4V 500 mAh Li-On batarya(Ürünün içinden 2 adet bataryaçıkmaktadır.Maalesef benim yedek batarya bozuk çıktı hiçbir şekilde şarj olmadı.)Şarj süresi :60 dakikaKullanım süresi:yaklaşık 16 dakika (Süreyi test ettim 14-15 dakika kullanım süresi veriyor)Boyutlar :*285 mm uzunluk*235 mm en*125 mm yükseklikyerden yükseklik:*40mmKumanda :1.5V 3x AA pilRenk : 2 farklı renk seçeneği Mavi/BeyazAraç ağırlığı : 312gAyrıntılı teknik özellikleri:*Düşük/Yüksek güç ayarı(en düşük/yüksek arasındaki istediğiniz kısma getirebilirsiniz.)*Eğer tekerleklerden biri sıkıştığında diğer 3 tekerin aktif olarak çalışacağını söylüyor.(denedim çalışıyor)*DÖRT TEKERLEK BAĞIMSIZ SÜSPANSİYON SİSTEMİ*Kauçuk ve ankastre sünger ile yapılmış lastikler ile daha iyi yol tutuşu sağlar.*Özel ön tampon ile çarpışmalarda diğer kısımlara gelen zararı azaltıyor.Paket içeriği:1 * GPTOYS Rirder5 S609 OFF-ROAD ATV1 * 2.4G Kumanda1 * USB şarj kablosu2 * 7.4V 500mAh Li-po piller1 * Kullanım kılavuzuArtılar:++++Hızlı (max 32 km/h)+++Kolay kontrol ediliyor.(4 çeker olduğu için son hızda bile sağa sola dönüşyapabiliyor , s911 son hızda direksiyonu fazla çevirinde olduğu yerdedönüyordu.)++++16 dakikalık sürüş süresi++++4WD (Tekerler küçük olmasında rağmen s911 in çıkamadığı yerleri çıkabiliyor.)+++Motoru daha hızlı soğutmak için Alüminyum parça eklenmiş.++Kumanda ve trim ayarları ( Kumanda ele iyi oturuyor ve hız ayarı da direksiyonayarı gibi istediğiniz dereceye getirebiliyorsunuz.)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 225 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK Raynox DCR-250 PS3 oyunları 4ü 50TL (pes 13, sega rally,dead rising2)