Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5' (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
19
Favori
70.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • erciyesimiz E kullanıcısına yanıt
    Benim aldigin duyum bur calisandan. Herhangi bi calisma yok suan dedi. Gelmeyecek dedi bakalim. Destek bitti sayilir kasima gelicegiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi veya nokia android one cihazlarına bakın. Aman abi gm den uzak durun. Sakın ha. Ne siz ne de çevreniz maceraya gerek yok... Tabii nisandan bu yana gm5 icin calismalarimiz devam ediyor demeleri de tam kalitelerini pardon kalitesizliklerini anlatan bir söylem...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanatice F kullanıcısına yanıt
    Xiaomi mi a2 lite deneyimlerin nasıl 4000 pil hakkını veriyor mu ? Oyunla hiç işim olmaz telefonda ama fotoğraf çekerim çokca ve internet sosyal medya filan sence mi a2 lite işimi görürmü yoksa mi a2 alayımmı ?
  • erciyesimiz E kullanıcısına yanıt
    Foto haric diğer ihtiyaçlarınızı fazlasıyla çözer. Fotodan cok memnun degilim. Gunduz cekimleri fena değil. Gece cekimleri kotu... Batarya iyi 9-10 saat ekran suresini goruyorum. Aktif kullanim beni 3 gun goturdugu de oluyor ama cogu zaman ertesi gunun aksaminda %40larda sarja takiyorum. Oyun oynamam. Oyun performansini bilemiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oreo nerde bu telefonun hakkı pie'dir kaldı ki bir önceki 4g bile Android 5.1 le çıktı 7.1 e kadar güncelleme aldi bu cihaz 7 ile çıktı halen 7.1 de telefona pie vermemek için oreoyu bile bile son zamanlara bırakıyorlar bence yada hic vermeyecekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • private_dawn kullanıcısına yanıt
    Cihazın güncelleme desteği Kasım'da bitiyor yani şurada 1 ay gibi kısa bir süre kaldı ama ses seda yok büyük ihtimalle vermeyecekler güncellemeyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaşlar hala general mobiledan medet mi umuyorsunuz? Ben çoktan vazgeçtim. Bu saatten sonra verse ne vermese ne. Zaten verse de guncellemeyin. Kesin berbat bir guncelleme olur...benden soylemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatice -- 20 Ekim 2018; 13:17:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android Oreo nerde kaldı milletin telefonu Pie aldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM 5 modeline oreo vermeyeceklermiş öyle deniyor. Zaten tepki süresini en aza indirgemek için ayın hemen başında verdikleri güvenlik güncellemelerini bile artık ay sonunda veriyorlar. Çünkü 40 MB gibi güvenlik güncellemesini gören kullanıcılar yine oreo gelmedi diyerek sosyal medyada hakarete varan tepkiler gösteriyor artık. General Mobile firması gerçekten GM 5 konusunda müşterilerini hiç düşünmedi. Kazandım zannetti ama gerçekten kazandımı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyesimiz -- 26 Ekim 2018; 11:54:40 >
  • Lineage OS 15.1 crackling yükleyin hem kafanız hem telefonunuz rahat etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklemesine yükleyeceğimde kullananlar bazı hatalardan ve kasmalardan pil ömründeki azalmalardan filan bahsediyorlar. O yorumları okuyunca vazgeçiyorum. Uzun süredir kullanıyorsanız deneyimlerinizi paylaşırmısınız ?
  • erciyesimiz E kullanıcısına yanıt
    Tam kullanım olarak 5 gündür kullanıyorum. GM kendi yazılımında olan şu hatalar ortadan kalktı; kulaklıkla müzik dinlerken ekran görüntüsü alınca müziği hoparlörden çalmaya devam etmesi, kamera seslerinin sessiz modda kapanmaması, kendiliğinden yeniden başlaması, Chrome'da video izlerken seslerde oluşan takılma ya da bozulmalar, harici hoparlöre bağlayınca sesin yaklaşık %70'ten sonra bozulması ve fazla yükselmemesi. Özelleştirilemeyen bazı ayarlar ise rahatlıkla özelleştiriliyor; bildirim ışığı, çağrı cevaplandığında titreşim gibi. Lineage os seed versiyonunda olan sesin hoparlörden bozuk şekilde çalınması sorunu da yok. Benim için göz ardı edilebilir olan iki sorun var şu an için; Bazen google kamera başlatılamıyor, whatsapp görüntülü arama yapılamıyor ama hemen sağ tuştan (son kull. uyg.) uygulamayı sonlandırıp yeniden açınca bu sorun gideriliyor. Ne kadar sıklıkla yapıyor derseniz, bilemiyorum. 2 gündür bu sorunlar olmadı. Telefonla görüşürken bazen ses karşı tarafa biraz kısık ancak mikrofon ağızla aynı hizada olunca ses karşı tarafa rahat gidiyor. Hoparlöre alıp konuştuğunuzda hiç sıkıntı olmuyor ama. Bunu bilerek mi yapmışlar yoksa sorun mu emin değilim. Arayüz gayet akıcı ve sade. Pil konusunda benim için değişen bir şey yok gibi duruyor önceden olduğu gibi günde 2 kere şarj ediyorum. Yalnız launcher olarak nova launcher kullanıyorum, bildirim sayısını gösterebildiği için. Lineage'in kendi başlatıcısı da bildirim noktası gösteriyor ama sayısı yazmıyor sadece. Ama uygulama simgesine basılı tutunca bildirimleri de listeleyebiliyor. TWRP üzerinden tam yedek/imaj alma şansınız da var. Karanlık mod, mavi ekran filtresi, görüşme kaydı, tuşlara görev atama, ekran-ses kaydı gibi özelliklerin de sistem özeliği şeklinde gelmesi benim için bir avantaj. Benim şu an için deneyimlerim bu yönde, büyük bir sorunla karşılaşmadığım sürece GM'in stock romuna dönmeyi düşünmüyorum. Yine de özellikle merak ettiğiniz bir yanı olursa sorabilirsiniz. Bu arada Omni Rom diye android 7.1 sürümünde olan rom da var, o da gayet stabil ancak en son güllemeyi 2017 yılında almış. Lineageos crackling'in bir avantajı da hala güncelleme alması ve oreo sürümünde olması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben yukledigimde wifi calismiyordu sizde sikinti yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediğim iki sorun dışında bir sorunla karşılaşmadım. Wifi çalışıyor ve kullanıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BD445F64 -- 27 Ekim 2018; 16:0:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim bitti hala ortada bisey yok... Cok sukur general mobile gene sasirtmadi. Valla helal olsun duzenbazlik sarlatanlik konularinda 1.ligi kimseye birakmiyorlar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka rezil..kendileri kaybetti..artık bu markaya güvenim kalmadı ..biz de boş durmayız reklam önemli.ha bu saatten sonra gelecek oreodan da bi fayda gelmez stabil nugata devam..bir daha ki telefonum kesinlikle bu olmaz..
  • Bu telefonun Android 7.1 yerine 7.0 ile çıkartmalarından belliydi böyle olacağı. Güncelleme nie vermedin diye soran olursa 7.1'e yükseldi ya yetmiyor mu diyecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaybettiklerini söylemiştim..Bugün telefon lazım oldu hanıma gittim hem daha ucuz hemde aynı bantta vestel venüs aldım..Seneye de küçük oğlan ve ben varım..Tabi ki de gm almayacağım..almayın aldırmayın..
  • Merhabalar, benim cihaz şarj olurken % 82 de takılıp kalıyor bu konuda yardım rica edecektim. Teşekkürler.
  • Air kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, cihazı elinizden çıkarın ve bir daha da general mobile gibi sahtekar, üç kağıtçı bir firmaya bulaşmayın ne siz nede çevreniz... Benden tavsiye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.