Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.474
Cevap
139
Favori
564.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MM'tan S7 Edge aldım hocam. Kasko hediyesi de vardı. Bakalım kafam rahat edecek mi? Benim düşüncem en az 3-4 sene kullanmak ancak güncelemelerle telefonu mahvedecekler mi hep birlikte göreceğiz-duyacağız.

Ekleme: Gear s3 Classic'te aldım. Samsung Gear Cricle kablosuz kulaklık hediyesiyle birlikte. 1299TL'ye

Artık 10 sene borca harca girmem. Ev kredisi çekmiş kadar oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 19 Aralık 2016; 2:49:56 >
  • ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ne demek.

Her gün, hadi bugün alayım diyorum, sonra buraya bakıyorum ve Tizen'in eksikleri de aklıma geldikçe dur biraz daha diyip kendimi tutuyorum ama nereye kadar ben de bilmiyorum :)

Saygılarımla...
  • Şarj çok iyi şarj. Sanırım 4 gün yapacak. Cihaz güzel. Saat isteyen bunu alsın. Pişman olmaz.
  • Bendede arayüz yüklerken yüzde 61 de takılmaya başladı yeni versiyonla.Eski versiyondada yeni versiyon istiyor yüklemek için.
  • 2-3 ay sonra 1000tl civarlarını görür mü acaba?
  • Oğlana S2 aldık, şimdi kendime s3 mü alayım derken burada buldum kendimi😂. Tek çekincem iphone 6s kullanmam. Tüm özelliklerini kullanamıyoruz sanırım saatin.

iphone kullanıcıları bilgi verirse sevinirim. Kalın sağlıcakla😎
  • Frontier e kırmızı kordon alsam nasıl durur acaba 22 mm olması lazım ama her kordon oluyormuş ,

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Akyüz -- 19 Aralık 2016; 13:4:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Arkadaşlar merhaba.

Ufak bir sorum olcak sizlere. Saatten mesaj yazmak istiyorum ama klavye T9 ile yazıyor. Ben normal olarak yazmak istiyorum. Ayarını bulamadım. Yardımcı olur musunuz rica etsem?

Ayarlarda var. Saat üzerinden: Ayarlar/Giriş/Klavye ayarları/Diğer ayarlar/Akıllı yazma/Tahmini metini kapalı yapın.

T9 ile alakalı birşeyler ararken Tahmini metin adı altındaymış :) Teşekkür ederim bilgilendirme için..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Rica ederim, ne demek.

Her gün, hadi bugün alayım diyorum, sonra buraya bakıyorum ve Tizen'in eksikleri de aklıma geldikçe dur biraz daha diyip kendimi tutuyorum ama nereye kadar ben de bilmiyorum :)

Saygılarımla...

Eksi artı bakmadım ve aldım hocam :)
    Darısı başınıza.

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Rica ederim, ne demek.

Saygılarımla...

Bence çok takılacak eksiklikleri yok. Gerçi bu söylediğim biraz da beklenti ve kullanım alışkanlıkları ile de ilgili. Daha önce akıllı saat deneyimim sadece sony smartwatch2 ile olmuştu (jawbone da kullanıyordum ayrıca).
    Fonksiyon açısından; benim için bildirimlerin geliyor olması ve gerekli gördüğüm bazı işlemleri telefonu elime almadan yapabiliyor olmam yeterli geliyor, bu nedenle frontier beni mutlu ediyor.
    Note 7 de ilk başta fantezi gibi gelen, ancak halen note 5 e ablak ablak bakmama neden olacak kadar alışkanlık yapmış olan iris tarayıcısı gibi, saat üzerinde “mikrofon ve hoparlör” bulunması ilk bakışta bana gereksiz gibi gelse de, araç kullanırken hayat kurtarabiliyor. Hatta aracın bluetooth unu kullanırken sık duymaya alıştığım "anlamadım" veya "sesim kendime yankılanıyor" şikayetleri de cam açık olmadığı sürece gelmiyor artık. Ben bu özelliğini çok başarılı buldum.
    Uygulama mağazası çok yetersiz kalıyor doğru, ama ben kendi adıma çok da eksikliğini yaşadığımı söyleyemem. whatsapp dan gelen fotoları görebiliyorum (bazen göstermiyor ve bunun ne ile alakalı olduğunu çözebilmiş değilim), ama uygulayı saatten başlatıp kullanabilmek mümkün olsa süper olurdu. Spotify telefondan başlatıldı ise "ileri-geri-pause-ses yüksekliği kontrolü" yapılabiliyor ve çalan parçanın/albümün fotosu arka planda beliriyor.
    Pil tüketimine gelecek olursak; benim kullanım alışkanlıklarımla 1 gün gidiyor, bu süre içerisinde AOD, wifi-bt-nfc-gps, evde ve ofiste wifi üzerinde bağlı, otomatik nabız ölçümü, shealth, tüm programların bildirimleri açık ve günde 5 - 10 dakikalık yaklaşık 4-5 konuşma saat üzerinden yapılıyor. Whatsapp da 4 aktif grup var, gün içerisinde onlarca hatta yüzlerce bildirim geliyor. Kelimelik oynuyorum ve sürekli bildirim geliyor. Gece uyku takibi yapıyor. Sabah duşa girerken koyuyorum şarja ve evden çıkmadan alıyorum. Bu arada telefon üzerimde olduğundan adım sayar da kaçak olmuyor (saat – telefon sentezlemesi çok iyi çalışıyor). Bugün olduğu gibi hafta sonları ise tam şarj- tam deşarj yapıyorum.
    "CUBUS Tactical Frontier Edition" ara yüzünü kullanıyorum (daha önce sorulmuştu, yoğunluktan yanıt veremedim, özür dilerim), maker ile uğraşmak için şu an ne zamanım var, ne de bununla uğraşmak için isteğim.
    Çok uzattım farkındayım; sizi note 7 forumundan da hatırlıyorum, iconx kulaklık da almıştınız sanıyorum, yani çok fazla kaçacak yeriniz yok, en kısa sürede, s3ünüzle birlikte aramızda olacağınıza eminim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: utkuberk

Acaba herhangi bir uygulama ile bir karti tanitabilirmiyiz yoksa turkiyede destegi yok mu migrosta nfc destekli cihazlar gordumde

Bugün migrosta denedim. normalde teb kartımı telefon üzerinden sorunsuz kullanıyorum. ama baktım ki sabah sıra yok, saatle deneyim dedim, ama maalesef :( saati gösterince algıladı ama kartı alın ve manyetik şertitten geçirin uyarısı verdi, telefonu göstererek geçtim... bankalar uygulama yazarlarsa bu kısım çözülür ve kısa sürede el atılı buna diye düşünüyorum.

• MuBi kullanıcısına yanıt
    Bende bekliyorum yapmalarini hayirlisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Akyüz

Frontier e kırmızı kordon alsam nasıl durur acaba 22 mm olması lazım ama her kordon oluyormuş ,

Normalde orjinal kayışı 100TL civari ben aşağıdaki 6renk olan paketi öneririm kaliteli kordonlar

• MÜJDELER OLSUN....

SPOTIFY RESMİ UYGULAMA MARKETTE İNDİRMENİZİ BEKLİYOR ;)
  • Merhaba,
    Kullanmış biri olarak sizden bir yardım rica ediyorum aynı saatten bende aldım ekran devamlı özelliğini açıyorum belirli bir süre açık kalıyor sonra gidiyor kolumu oynatınca geri geliyor siz denedinizmi acaba sizdede böylemidir. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler iyi günler.
  • Bende 1 hafta önce frontier modelini almıştım ama bu aralar klasik giyindiğim için keşke klasik modelini alsaymışım diyorum içimden
  • Mustafa Akyüz kullanıcısına yanıt
    Saati boşver Thinkpad Notebook yakıyor ortalığı :)
  • Bu saat arayüzü güncelleme konusunda yüzde 61 de takılma bendede olmaya başladı.Çözen arkadaşlar paylaşırsa seviniriz.Birde benim izlenimin frontier modelin suya ve toza dayanımı daha ileri noktada gibi.Reklam ve medya tanıtımlarında hep frontierin su ve toza dayanımı anlatılıyor.
  • bide arkadaşlar bende navigasyon yok nereden nasıl yüklerim market filan deniyor hangi market yardımcı olurmusunuz? bu konuyu hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boratc -- 19 Aralık 2016; 17:38:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

Bende 1 hafta önce frontier modelini almıştım ama bu aralar klasik giyindiğim için keşke klasik modelini alsaymışım diyorum içimden

Ben hem klasik hem spor giyinirim.

Spor giyimde clasic gear s3 güzel duruyor.

Takım elbisede de clasic gear3 güzel duruyor.

Ama Takım elbisede frontier apaçi gibi duruyor
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.