Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (2368. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
85.008
Cevap
213
Favori
2.068.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23662367236823692370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bianconera

    Semih olsa tasalanmazdım derken farklı semihten bahsediyorsun sanırım.Yoksa şu bizim senelerdir istikrarla uzaktan yakından alakası olmayan semih le demiş olamassın cidden heralde :

    Semih 5-10 dk rotasyonda oynayabilecek bir oyuncu öyle ona güvenip arkana yaslanıp tasalanmamak felan uçuk kaçık şeyler.

    Semih rol oyuncusu demedim ama şu anda Vesely yokken, Semih kalmış olsaydı bu kadar sıkıntı olmazdı yanlış mıyım? Ya arkadaşlar, siz ya okumuyorsunuz, yani okumuş olmak için okuyorsunuzya da ben anlatamıyorum galiba.
    Semih kalsın Vesely gitsin , Udoh gelmesin mi dedik Semih'te kafa çalışsa zaten o yetenekle şu anda Daçka'da değil bambaşka yerlerde olurdu ama yine de rotasyonda olması Türk oyuncu olarak elzemdi bence..
    Neyse kalın sağlıcakla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 26 Mart 2016; 17:28:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinirlii

    quote:

    Orijinalden alıntı: Shinku

    quote:

    Orijinalden alıntı: hasanmerto

    Keşke Obra getirse...
    Türkiye'de 2 tane menejer var. Bütün transferler o adamların listesinden yapılıyor. Fenerbahçe'de eskiden tek fark Gherardini hakikaten gidip NBA'de oyuncu izliyor.
    Efes'te ise direkt menejer listesinden.

    Fenerbahçe'ye gelen bütün oyuncular Beobasket firmasının menejerliğini yaptığı oyuncular. Ben daha fazla üzerine konuşmak istemiyorum çünkü pek seviye tartışmaya müsait değil. Daha farklı olaylar da var ama
    neticede bizim takımımız artık güçlü kuvvetli Final-Four adayı bir takım. Obradoviç'in gitmesini isteyen de yok.

    Ben sadece ve sadece niye Semih kalmadı dedim, olay buralara geldi.

    Neyse Maçı izleyelim.

    aha birde Obradovic'e menajer transferi yapıyor dedi

    ''Fenerbahçe'ye gelen bütün oyuncular Beobasket firmasının menejerliğini yaptığı oyuncular.''

    oyuncularımızdan sadece Pero Antic'in menajer şirketi bu şirket

    allah aşkına daha fazla yorum atma kalp krizinden gidicem. birde daha fazla üzerine konuşmak istemiyorum daha farklı olaylarda var demiş ahahahahahahahahaha

    bu kadar gülücüklerle hahahaha larla mesaj atacağına adamın tezini çürütecek referanslarla açıklama yapsan daha iyi olmaz mı? nasıl bir seviye bu? önceki bazı mesajlarında da aynı üslup var. haklı bile olsan bence kendini küçük düşürüyorsun.

    mesajı okumadan yorum yapanlar..

    tezini çürütecek referanslar ? yazmışım ya orda işte ''sadece antic bu menajerlik şirketiyle çalışıyor'' diye. daha fazla neyini çürütücem. gözden kaçırdığım sadece dixon varmış.
    adam Obradovic'e menajer transferi yapıyor diyor sen gelmiş benim smiley'lere takmışsın. helal valla


    @hasanmerto ''Fenerbahçe'ye gelen bütün oyuncular Beobasket firmasının menejerliğini yaptığı oyuncular.'' demiştin. noldu bu ifade? şimdi sadece antic,dixon ve kalinic bu firmada diyorsun.Kalinic'te bu firmada değil Raskovic'le çalışıyor. Birde işine gelmeyen mesajlara cevap vermiyor Kolay değil öyle Obradovic'e menajer transferi yapıyor diyip komisyoncu olduğunu ima etmek.Ömer faruk neyi ispatladı ki şans verilsin? 98 doğumlu olup Avrupa'da ondan daha fazla süre bulan tek bir oyuncu var. beğenmiyorsa basıp gitsin. ''yok şu yapılsaydı bu yapılsaydı böyle olmazdı'' diyerek koçu içten içe suçlayıp sonrada tepki çekmemek için ''koça güveniyoruz'' demek..
  • Abi bir meseleyi ne kadar gereksiz uzatıyorsunuz ya Obradovic gibi avrupanın açık ara en iyisi bir koça sahibiz bu bir gerçek ve kimse obra'ya komisyoncu falan diyemez.Ama şu da bir gerçek fb oyuncularına da türkiye ligindeki oyunculara da hatta avrupaya da bakarsanız bu yugoslav birkaç menajer ve şirketleri tekeli almış gidiyor fb yada efes bir oyuncu almış bakıyorsunuz menajeri yada bağlı olduğu şirket bu bahsi geçen 2-3 adamın tekelinde ayrıca senelerdir de bu böyle zaten bunu basketbol camiasının içindeki herkes biliyor yani yeni açığa çıkan birşey değil uzatmanın mantığı ne anlamıyorum biri 5 oyuncu diyor biri 6 diyor başka biride o oraya değil şu şirkete bağlı diyor gereksiz tartışma başka birşey değil.
  • Son 2 hafta kaldı , karşı grup nasil bitse işimize gelir ? ya da hangi maç bizim rakibimizi belirlemede kilit olacak ?

    2 li,3 lü averajlrıda göz önüne alırsak Barcelona-Brose maçının sonucu en fazla dengeleri belirleyecek maç olacak . Barca dışındaki diğer 6 galibiyetli takımlar real e karşı üstün degil 2 li ve 3 lüğ averajda . Yani basit bi hesapla real laboral e yenilip son khimki maçını kazanırsa ve barça ile hesaba girmese gruptan çıkıyor.O yuzden barçanında 7 galibiyette kalması lazım .

    31.03.2016 18:00 BC Khimki v Olympiakos
    31.03.2016 20:45 FC Barcelona Lassa v Brose Baskets Bamberg
    01.04.2016 18:00 CSKA Moscow v Zalgiris Kaunas
    01.04.2016 20:30 Laboral Kutxa v Real Madrid

    07.04.2016 21:45 Brose Baskets Bamberg v Laboral Kutxa
    07.04.2016 21:45 Zalgiris Kaunas v FC Barcelona Lassa
    08.04.2016 21:45 Olympiakos v CSKA Moscow
    08.04.2016 21:45 Real Madrid v BC Khimki

    * Kırmızı ile belirttigim maç için tahminim barcanın yenecegi yönünde ancak , temennim brosedan yana o yuzden hesabı o şekilde yapiyorum .

    1-CSKA 9 G
    2-Laboral 9 G
    3-Brose 8 G
    4-Barcelona 7 G ( 4 G 2 M )
    5-Olympiacos 7 G ( 3G 3M )
    6-real madrid 7 G (3G 3M )
    7-Khimki 7 G ( 2G 4M )


    Kabataslak hesapta bile brose 4.sirada olamıyor maalesef .2 maçıda alıp 3. olabiliyorlar ancak .

    Bu senaryoda Barcelona rakip olarak geliyor .Diğer senaryoda Barca beklenildigi gibi broseyi yenerse rakip Real madrid .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi towyedi -- 26 Mart 2016; 23:35:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

    Kabataslak hesapta bile brose 4.sirada olamıyor maalesef .2 maçıda alıp 3. olabiliyorlar ancak .

    Bu senaryoda Barcelona rakip olarak geliyor .Diğer senaryoda Barca beklenildigi gibi broseyi yenerse rakip Real madrid .

    Peki Olympiakos, Barcelona ve Real Madrid son 2 maçlarını kazanıp, Laboral de son 2 maçı kaybederse sonuç ne olur? Laboral mi 4. oluyor? Böyleyse süper olur.
  • 16'nın başından beri OLY içime doğuyor ve istiyorum, ama tecrübeleri ve bize her zaman ters gelmeleri gözümü korkutuyor.Baktıgımız zaman Oliden başka gelmesini isteyeceğim takım da yok aslında Labo hariç. Brosenin saf dışı kalacağını düşünüyorum oli-barça-real çekişmesinde. Ben Barcelona gelecel diyorum, herşeyin hayırlısı.Vesely'nin sakatlığıyla ters bir kurayla Final4 bile yalan olabilir maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laboral gayet iyi takım bu senenin en formda takımlarından biri ya şu vesely hiç olmadı madrid veya barça gelirse yandık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank Sobotka

    quote:

    Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

    Kabataslak hesapta bile brose 4.sirada olamıyor maalesef .2 maçıda alıp 3. olabiliyorlar ancak .

    Bu senaryoda Barcelona rakip olarak geliyor .Diğer senaryoda Barca beklenildigi gibi broseyi yenerse rakip Real madrid .

    Peki Olympiakos, Barcelona ve Real Madrid son 2 maçlarını kazanıp, Laboral de son 2 maçı kaybederse sonuç ne olur? Laboral mi 4. oluyor? Böyleyse süper olur.

    real o şekilde ya 5. ya da 4. oluyor . Sayı farkları önemli oluyor o şekilde .
  • Daha önce de Brose gelse diye yazmistim, hala Brose gelsin istiyorum ama düşük ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Ya birader birisi sana çapulcu kelimesini kullan diye para mı veriyor vallahi sinirlerim bozuldu her yerde seni ve çapulcu içerikli mesajlarını görmekten
  • Olimpiakos Khimki'yi yener bu hafta, Khimki devre dışı kalır, Olimpiakosun son maçı Cska ile kendi evinde, onu da alır, 8 galibiyetle grubu bitirir.

    Barcelona bu hafta Brosse'yi yener, Brosse devre dışı kalır, Barcelona'nın son maçı Zalgiris ile deplasmanda, onu da alır, 8 galibiyetle grubu bitirir.

    Real Madrid bu hafta Laborali deplasmanda yener, Real Madrid'in son maçı kendi evinde Khimki ile, onu da alır,8 galibiyetle grubu bitirir.

    Laboral bu hafta Real Madrid'e kaybeder, son maçları Brosse ile deplasmanda, o maçı alır, 9 galibiyetle grubu ikinci bitirir.

    Real Madrid, Barcelona ve Olimpiakostan ikisi averaj hesabına göre bir üst tura çıkan takımlar olurlar.
  • geng G kullanıcısına yanıt
    güzel tahminler ama bence sürprizler olacaktır. ben laboralin reali yeneceğini düşünüyorum, öyle olmasını da istiyorum. eğer laboral reali yenerse, cska da son maçında oliyi yenmek zorunda kalacak grup birinciliği için, oli de gruptan çıkmak için cskayı yenmek zorunda kalacak bu durumda. final havasında çok çekişmeli bir maç olacaktır dediğim gibi olursa.
  • Bu dediğiniz kurgular olsaydı zaten grup bu noktaya gelmez, Cska-Oli-Real-Barça direkt gruptan çıkardı

    Bence CSKA-Laboral yanına 3. yükselen formuyla Barcelona olacaktır. Fikstürden yana şanslı durumda...

    Geriye kalan takımlar 7şey galibiyetle sıralanabilir çok ilginç olur, bu durumda da Olimpiakos 4. oluyor sanırım.(4 takım aynı puanda olursa averaja bakılıyor ikili averaj devreden çıkıyor diye hatırlıyorum)
  • Ben real ve olympiakos'u istemem ama bence oly ve barca kalan maçlarını kazanıp çıkarlar o gruptan oly 4. olup bize gelir gibi duruyor.
  • Güzel konuşmuş. Çok haklı olduğu yerler var

    https://www.youtube.com/watch?v=TlKHoZIbvQA&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 28 Mart 2016; 19:50:57 >
  • Datomeye 5dk içinde çok komik 3 faul çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hücumda inanılmaz akıcı oynuyoruz, keyif veriyor takım. beşiktaş tabi ki sağlıklı değerlendirme yapılabilecek bir rakip değil ancak hücumda topun dolaşması ve savunmada kısaların artan direnci, vesely'nin sakatlığı sonrası geçeceğimiz düzen adına umut veriyor.
  • Mükemmel hücum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extra
    Extra
    Extra
    Extra
    Extra

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TnesQuare

    2. geldi beyler.

    Lütfen silahlar konuşmasın.


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23662367236823692370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.