Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3718. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
85.031
Cevap
213
Favori
2.068.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 37163717371837193720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fredydexter

    Ekşide gündem kostas slokuas ve her oltaya atlayan semih erdem
    Semih erden bir de milli sporcu olacak , tam beyinsiz bari susta insanlar beyinsizliğini anlamasın .

    Sloukas Atatürk ve Türk düşmanı zihniyetinde biri olsa bu ülkeye hiç gelmez ve 5 sene durmazdı . Adama açıklama bile yapmak zorunda bıraktırmışlar bunu yaratanlara yazıklar olsun terbiyesiz insanlar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    Fikstürü görüyorum zaten. Maçın başlama tarihi/saati vs. detaylardan bahsediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

    Fikstürü görüyorum zaten. Maçın başlama tarihi/saati vs. detaylardan bahsediyorum.
    Anladım o baştan belli olsa onu da eklerdim de maalesef maç saatleri sonradan belli oluyor . Takip eden arkadaşlarımız zaten günü gördükten sonra saati de o gün internetten rahatça öğrenir diye düşündüm .

    Söylediğinizi dikkate aldım maç günleri Euroleague maçlarını ve önemli lig maçlarını burada maç günleri konu başlığına yazarım herkes görmüş olur .

    Maç konuya yazılmaya başladım . Takımın başına @ koyduklarım deplasman maçı , vs koyduklarım evimizdeki maçlar olacaktır .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MambaVino -- 10 Kasım 2019; 22:54:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

    Semih=Yancılık.

    https://www.ensonhaber.com/semih-erden-ibbyi-yerli-ve-milli-oldugu-icin-tercih-ett.html
    Sonraki TBF başkanı loading...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sulukas derhal takımdan ihraç, ülkeden sınırdışı edilmelidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki lafindan biri "bilgisi olmadan konusan cahil insanlar." Ama aslinda kendisi hicbir sey bilmeden bos bos salliyor. Bilmiyorki Sloukas, Fenerbahce'ye gelirken kendisini yetistiren ve ulkesinin onemli takimlarindan olan Oly'den cok daha fazla para teklifi almasina ragmen Fenerbahçe'yi tercih etti. Cunku adam paradan once kendisine vaadedilen role önem veriyordu.
    Yine bilmiyorki bu ulke kendisi gibi fasist adamlarla dolu, sporda milliyetçilikten bir seyler kazanabilecegini zanneden adamlarla dolu, adam sirf bu yuzden bunun gibileri kiskirtmamak icin kendi ulkesinin bayragini acmamis.
    Cok iyi biliyorum ki bunun gibi konusanlar bahsettikleri olayi izlememislerdir bile. Sloukas ne poz vermekten kacmis ne de bir saygisizlik yapmis. Ama bizdeki fesat beyinler bilmeden yazip duruyorlar.
    Sloukas'a saldiran bu tiplerin Atatürk'le uzaktan yakindan alakasi olmayan onun fikirlerini hic anlamamis olan adamlar ama en cok bunlar konusuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tuttuğunuz takımın kıymetini bilin arkadaşlar.

    Bu ülkedeki Fenerbahçe düşmanlığı arşa ulaştı artık. Milliyetin, dinin, ırkın, her şeyin önüne geçti. Önceden Aziz'i bahane ediyorlardı nefreti körüklüyor diye. Adamın yaptığı kendi tuttukları takımın desteklemediği amatör branşlara yatırım ve senelerce futbol takımını ilk 2'de tutmasıydı. Şimdi o bahaneleri de kalmadı, nereden saldıracaklarını şaşırdılar.

    Hani bir avuç kişinin izlediği kıytırık bir spordu basketbol? Biz Avrupa'daki en üst kupayı alınca, 5 senedir her sene ilk 4 takım arasına kalınca değersizleştirmek için kıvıranlar bugün kıytırık bir lig maçındaki olay üzerinden Fenerbahçe'ye saldırıyor. Demek ki basketbol diye bir spordan haberiniz varmış, demek ki Fenerbahçe oyuncularını tek tek hangi milletten olduğunu bilecek kadar tanıyorsunuz, demek ki bir pankartı elinin ucuyla tuttu mu tutmadı mı diye takip ediyorsunuz.

    Bu takıma sahip çıkın arkadaşlar. Sendelese de saldırsak diye bekleyen, hasetinden çatlayan insanlara fırsat vermeyin. Takımın başında Sırp var, adamın ismi tartışılmaz olduğu için bir şey söyleyemiyor bu hazımsızlar. Oyuncular Fransız, Sırp, Yunan, Amerikalı, yani her fırsatta düşmanlığımızı gösterdiğimiz ülkeler, şimdiye kadar hiç tepki yoktu, ilk fırsatta inlerinden çıkıp saldırıyorlar. Çünkü Fenerbahçe düşmanlığı bunu gerektirir.

    Ben kendi adıma çok yoğun çalıştığım için maçları izleyemiyorum. Ama ilk fırsatta bir yolunu bulup bu güzel takımın bir maçını salonda izlemeye gideceğim. Şimdi destek zamanı.
  • Fake hesaplar, troller ve provokatörler kendilerine cevap verilince bu durumdan beslenir. Dolayısıyla cevap vermeyin, ciddiye almayın. Şikayet edin.
  • "mayblue" adlı üye sanırım "lüzümsuzadam"ın yan çarı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 11 Kasım 2019; 16:51:6 >
  • Bizlere terorist diyen bu kisiligi hala forumda tutacak olursa yonetim, hem bu sahsa hem de foruma dava acacagimi buradan bildiriyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu ne ya roman yazmış işsiz herif. şikayet ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HunterInTheNight

    Bizlere terorist diyen bu kisiligi hala forumda tutacak olursa yonetim, hem bu sahsa hem de foruma dava acacagimi buradan bildiriyorum.
    Ben bu forumda yöneticilik yaptım. Şikayetlere bakan modlar ceza veremiyor. Konuları ve mesajları silebilirler ama ceza yetkisi adminlerde. Mod mesajı siler ve ceza da gerekirse ceza talebinde bulunur. Admin de uygun görürse cezayı onaylayıp üyeyi forumdan uzaklaştırır. Admin onay süreci hemen de olabilir, 2 gün sonra da. Yoğunluğa göre değişiyor.
  • Provakator sahis hakkinda gerekli islemleri yapan yonetime tesekkur ederim. Biz Sloukas'i Fenerbahceli oldugu icin savunmuyoruz, hatta kendisini en cok elestirenlerden biriyim. Ancak Bu ulkenin kurucusu hakkinda hergun hakaretler edenler hakkinda tek kelam konusmayanlar, Türk sporuna bir cok Türk sporcudan daha cok hizmet etmis olan Sloukas'a yapmadigi bir sey yuzunden saldirilmasinin karsisinda olacagim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nando De Colo baldırındaki ağrılar sebebiyle Moskova’ya götürülmemiş CSKA maçında maalesef oynayamayacak . Oraya bir mağlubiyet daha yazalım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MambaVino

    Nando De Colo baldırındaki ağrılar sebebiyle Moskova’ya götürülmemiş CSKA maçında maalesef oynayamayacak . Oraya bir mağlubiyet daha yazalım .
    şimdiden gitti maç
  • De Colo’nun olmaması olumlu da etkileyebilir. Diğer oyuncular ellerini taşın altına koymaları gerektiğini hatırlarlar belki

    Ya da ben çok Polyana modundayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    basketbol forumunun troll ihtiyacını zaten fenerbahçe başlığı karşılıyor,bir de trollük yapmaya yan char mı açacağım


    adam 30 milyon euro bütçeyle dipte,en fazla para kazanan gm ve koça sahip işi gücü yokmuş gibi efes-gs-vb başlıklarına gidip boş boş konuşuyor.burda düzgün şekilde tartışmak isteyen kimseyi trollemedim fakat ona da kapasitesi yeten çok kişi yok zaten burda.basketbol hakkındaki bilgisi 5 argümandan ibaret olunca muhabbet "sini sını girişiriz"e bağlıyor,sıkılıyorum dolayısıyla
  • 
Sayfa: önceki 37163717371837193720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.