Şimdi Ara

FC Schalke 04 Taraftarları ⚒ Wir leben dich! ⚒ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
1
Favori
17.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL AMINE HARİTTTTTTTTTT HARİKA BİR GOOOOOOOOOOOOOL
  • Maçı 3-2 kazanıyoruz. Harit böyle giderse Barcelona haberleri ciddileşicek gibi gerçekten çok kaliteli. Nübel ileride kesinlikle daha iyi bir takımda kupalar kaldırıcak orası yüzde 70 ihtimalle Bayern olucak. Tek umudum sözleşme uzatabilmek. Ozan Kabak harika maç çıkardı ve golünüde attı maçın yıldızlarından kesinşikle. Penaltı pozisyonu için diyeceğim;pozisyon penaltı ama madem buna çalıyorsan bizim lehimize olan pozisyonlardada çalınmalı.
  • Bayern's negotiations with Alexander Nübel are in a "very advanced" stage. Bayern has already planned to sign Nübel on a free transfer, holding talks with Manuel Neuer about the potential goalkeeping situation. Nübel's move to Bayern will go through this summer. [BILD,🥇]

    Hayırlısı olsun ne diyelim. Kendi kariyeri kendi kararı. Bence orada en az 2 yıl yedek oturmak yerine bizimle oynayıp sonra gitseydi daha iyi olurdu onun adına. En azından Werner gibi kulübüne vefa gösterseydi. Bizimde bunlardan akıllanmamız lazım Goretzka,Meyer,Nübel gibi oyuncuları bedavaya kaptırıyoruz.

    Ligin 2. yarısına kadar Schubert üstüne yoğunlaşmalıyız. Ardından ne olursa olsun 2. yarısından itibaren kalede Schubert olmalı tavrımız net.
  • Brezilya basını Gabriel Barbosa'yı bize yazmış sürekli. Çok izlediğim söylenemez ama şöyle bir videolardan göz geçirdim. en çok yakındığımız konu olan kadroda yetenekli oyuncu sayısı azlığı. 2-3 kişi dışında çok kazma bir takımız maalesef bu bir gerçek. Bu adam yetenekli ve bitiriciliğide fena gözükmüyor 27 gol atmış Flamengo'da bu sezon. Ocak'ta kiralık sözleşmesi bitiyor. Şu ana dek Rashica ve Gabriel Barbosa hakkında söylentiler çıktı. Umarım Ocak'ta sağlam bir takviye yaparız.
  • Sane 4 ay sahalardan uzak kalıcakmış. Olmadı bu
  • Bugün Fortuna Düsseldorf ile maçımız var. Bu maçı kesinlikle kazanmalıyız ki Bayern-Dortmund maçını rahatça izleyelim. Biz kazandıgımız sürece o maçın her sonucu bizim avantajımıza olucak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk 11'imiz

    Nübel, Kenny, Ozan Kabak, McKennie, Oczipka, Mascarell, Suat Serdar, Caligiuri, Schöpf, Harit, Raman.

    Glück Auf!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wirlebendichh

    İlk 11'imiz

    Nübel, Kenny, Ozan Kabak, McKennie, Oczipka, Mascarell, Suat Serdar, Caligiuri, Schöpf, Harit, Raman.

    Glück Auf!
    İlk yarıyı Caligiuri'nin golüyle 1-0 önde kapatıyoruz. Rakip çok geride oynuyor. 2. golu bulup maçı bitirmemiz lazım.
  • OZAAAAAAAAAAAAAAAAAN KABAAAAAAAAAAAK YİNE ATIYORRRRRR
  • Bu gol hakeme girdi desek yeridir :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wirlebendichh -- 9 Kasım 2019; 19:12:8 >
  • Her hafta oldugu gibi yine hakem katliamı yazıklar olsun.
  • Sen git üç kez öne geç, sana daha önce verilmeyen penaltının benzerini aleyhine verilsin üstüne rakip kendi ceza sahasında çime vurarak yere düşsün üstüne topu elle tuttsun ama hakem Schalke aleyhine faul çalsın.

    Diyecek kelimelerimiz kalmadı artık Allahınızdan bulun. Bir takımın hakkı bu kadar çalınamaz. Düssel''DOOF'' a geliceksek bravo yatarak 1 puan aldınız.

    kaan ayhan ıda unutmamak lazım Suat Serdar'ın ayağına girip itiraz eden ahmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wirlebendichh -- 9 Kasım 2019; 22:37:35 >
  • Bireysel performanslara gelirsek gerçekten Salif Sane'nin olmaması çok kötü oldu. Ozan Kabak ile çok iyi uyuşurlardı. McKennie doğal olarak stoper mevkisinde iyi değil. Çok kolay gol yiyoruz. Nastasic umarım milli aranın ardından hazır olur.

    Ayrıca başkanında artık uyumaması lazım. Ne kadar bizim maçlarımızda hakem hataları falan tartışılıyor haberim yok ama ağırlığını koysa keşke şu takımın emeğine yazık oluyor.

    Bu sene lig çok çekişmeli bu sene en azından Avrupa Ligi bileti almamız lazım bu oyunla hakediyoruz ama işte olanlar ve olacaklar işimizi çok zorlaştırıyor.

    İlk golumuzde Raman güzel asist yaptı ama adam kanat oyuncusu biz ise merkez forvette kullanıyoruz mecburen. Bitiriciliği iyi değil maalesef. Uth serbest vuruştan gelen ortada bomboş kaldı kaleye vurmak yerine ortaya çevirmeye çalıştı ya vursana kaleye ne ortaya çevirmeye çalışıyosun kendine güvense net atardı onu.

    Yazdıklarımı okuyan arkadaşlar her puan kaybınız mı hakemin etkisi var diyebilir ama maalesef gerçekten öyle. Twitterdan kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz bugun kü pozisyonu. Geçen hafta augsburg ofsayttan gol attı VAR nerede Allah aşkına?




  • Kabak yine gol atmış, olacak bu çocuk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spiritswithinn

    Kabak yine gol atmış, olacak bu çocuk.
    Olacak hocam. Gitgide daha iyi oynuyor. Ayrıca Salif Sane'nin olmayışı ile duran top etkinliğimiz Ozan sayesinde devam ediyor.

    Yanında has bir stoper oynaması lazım Ozan'ın Nastasic iyileşicek en yakın isim uyumlu olurlar diye düşünüyorum çünkü McKennie çok iyi savunmayı yapamıyor.
  • Sonunda Ahmed Kutucu milli takımımıza seçildi. Umarım milli takımımızın efsanelerinden biri olur.
  • Krasnodar forması giyen Cristian Ramírez ile ilgilendiğimiz hakkında haberler çıktı. Ayrıca oyuncu şuanda Almanya'da. Gelişmeleri takip edeceğiz.
  • Haberler güzel. Bu sefer bedavaya oyuncu kaptırmayacağız gibi. Nübel bizimle sözleşme uzatmaya hazır olduğu söyleniyor.
  • Bayern'in Früchtl ile sözleşme uzatması, bizim teklifimizin Bayern'den daha iyi olması, Nübel'in memleketi Paderborn'un Gelsenkirchen'e daha yakın olması Nübel'i cezbediyor.

    Tek sıkıntı serbest kalma maddesi 20 milyon olucağı söyleniyor. Bence elimize fırsat geçmişken bu fiyatı daha yukarıya çekmeliyiz.

    Bir sürpriz daha yaşamazsak yüksek ihtimalle Nübel en az üç yıl bizimle sözleşme uzatacak.
  • İlk yarıyı 1-0 önde kapatıyoruz. Bremen beraberliğe razı oynuyordu golden önce. 2. yarı saldırmaya başlayacaklar. Dikkatli olmamız lazım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.