Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.661
Cevap
18
Favori
344.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu bayern kupayı felan alamaz bjk ye 40 dk'da 1 gol zor attı sonra dağıldı zaten 10 kişi ile, rakip yani roven ribery idi bu takımın hikayesi zaten lig seviyeleri kötü rakibi yok, yani ne bilim city liverpool felan daha sugar oynuyor bayernden defansları felan berbat hummels ve boateng kamyon gibi adam iyi takım rahat goller atar bunlara diğerlerinin seviyesi genç zaten tollisso comon realden yollanan james felan bayerne kupa ne kazandıramaz bayern diğer tur iyi takım çıkınca elenir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gladyo38

    bu bayern kupayı felan alamaz bjk ye 40 dk'da 1 gol zor attı sonra dağıldı zaten 10 kişi ile, rakip yani roven ribery idi bu takımın hikayesi zaten lig seviyeleri kötü rakibi yok, yani ne bilim city liverpool felan daha sugar oynuyor bayernden defansları felan berbat hummels ve boateng kamyon gibi adam iyi takım rahat goller atar bunlara diğerlerinin seviyesi genç zaten tollisso comon realden yollanan james felan bayerne kupa ne kazandıramaz bayern diğer tur iyi takım çıkınca elenir

    Nereye alamaz kupayı hacım adamlar Beşiktaşa ilk 40 dk oynamadı 10 kişi kalınca Beşiktaş onlarda vites düşürdü

    yoksa Beşiktaş bi tarihi fark daha yemesi an meselesiydi Münih basmadı
  • Orta sahası sağlam bir takım Bayern'i darmadağın eder.Örneğin City yada hakemspor Real
  • Bayern Münih bu kupanın her daim favorisidir. Müller'in dediği gibi antreman maçları dünkü maçlardan daha zor geçiyordur. Siz sanıyor musunuz karşısına Beşiktaş veya daha benzer bir takım yerine Madrid, Barcelona gelince böyle oynayacaklar? Adamlar matematiksel olarak olmasa bile daha lig başlamadan şampiyon oluyorlar zaten. Başka birinin kazanma ihtimali çok düşük.

    Bayern ancak Messi gibi şapkadan tavşan çıkarabilen bir adam veya Real Madrid gibi hakem yardımı ile oynayan bir takım tarafından elenebilir.

    Boş Beşiktaş maçı ölçü olmamalı.
  • Bayern tabiki çok iyi takım ama kupayı alacaklarını sanmıyorum. City Barça çok rahat elerler Bayerni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Ne yazik ki, Bjk macindaki oyun, özellikle ilk yarida tatmin edicilikten cok uzakti. Thiagosuz pas kalitesinin düsük kalmasi nedenine ek olarak, kaliteli sanslar yaratmadaki tek sansimiz Comaninda Adriano tarafindan limitlenmesi, zorlanmamiza neden oldu. Bu sebeplerden dolayi, Jameste görev karmasasi yasadi. Rotasyon cöp olunca, dogal olarak 1-2 oyuncu bile cok fazla araniyor.

    - Ribery ve Robben de CL maclari belirleyici olacak olsa da, bunun Ribery icin gecerli olacagini sanmiyorum. (Robbende, yedek kalmayi kabul ederse kalir. Gelecek yaz, bölgesine bir top player alinacak. )Cünkü, zaten Kalle, Riberyle kontrat yenilemeye soguk baktigini ima etti. Diger takimlar, efsanelerine inis dönemi basladigi anda tekmeyi vururken, Riberye 2 yil tolerans gösterildi, artik yeter. Neticede hayir kurumu degiliz. Futboluyla kalamayacagini anladi, baska islere girismeye basladi. Yillik 12 milyon avroya iyi alisti. Kolay vazgececek gibi de görünmüyor. Robbenin bu konuda profesyonelligine hayranim. Kalmayi haketmeye calisiyor. Bunu da kovsan gitmeyecek seviyede, elinden gelse zorla kalacak.İlginc olan, biraz deluzyon yasiyor. Hala en yüksek seviyede oynadigini,world class oldugunu falan düsünüyor ve ne yazik ki böyle düsünen tek kisi kendisi. Bu arada, Coman varken Ribery oynatan TD, cok düsük zeka seviyesine sahiptir. Ama Jupp Riberye fazlasiyla duygusal bakiyor. Özellikle büyük maclarda yük olmaya ve gecen yilki yürüyen ölü rolüne soyunmaya coktan basladi. Gerci, zayif takimlara karsi da katkisi cok az.

    -Bizim icin en iyisi Juppun 1 yil daha kalmasi. Jupp kalmazsa, büyük ihtimalle Tuchel gelecek. Yönetim, Tuchelin Pep ve Carlonun karisimi oldugu ve Carlo gibi ruhsuz olmasi yüzünden onu pek istemiyor. İkna edilmesi su an itibariyle biraz zor gözükse de, umuyorum, Jupp 1 yil daha kalir.Bu sayede, Kovac, Nagelsmann gibi opsiyonlar da olacak. Klopp gibi opsiyonlara Uli her zaman karsi cikti. Bu yüzden Kloppun opsiyonlar arasinda olacagini sanmiyorum.

    -Jupp, Goretzka icin son onayi, Gerland ve Hermannla birlikte verdi. Vidal ve Goretzka arasinda bir tercih yapildi. Vidal gelecek yaz 31 yasinda olacak. Ayrilik icin en iyi zaman. 32den sonra yük olacagi yerine böyle bir karar daha rasyoneldi. Keske Keita karari verilirken de Jupp olsaydi. Rudy yüzünden Keitadan vazgectigimizi düsününce, sinir katsayim artiyor. Rotasyonu güclendirmiyoruz, sonra rotasyon cöp oluyor, 1-2 oyuncuyu bile ariyoruz. Goretzka gibi kisilikli ve karakterli oyuncu ayri seviyorum. Basindan beri Bayernden baska takimi istemedi ve İspanyollarin teklif ettiginden daha az parayi tercih etti.

    --Forvete world class bir yetenek almak icin henüz erkendi. Wagner, 1.5-2 yillik kisa vadeli bir cözüm, Rb Leipzig Werneri satmak istemedi, bu yüzden en iyi opsiyondu, bu sansi sonuna kadar haketti. 13 milyon avro biraz fazla olsa da, Hoffenheimin CL’den elenmesi ve Alman takimlarinin CL’deki basarisizligi nedeniyle market pooldan 10 milyon civari bir rakami fazladan alacagiz. Ne yazik ki, yeni Sky CL Market Pool anlasmasi, gelecek yildan itibaren basliyor. O anlasma olsa, rakam kat kat fazlasi olabilirdi, yine de bir bakima, Wagner transferinin sponsoru onlar oldu.
    -Gecen bütce döneminde, finansal basarisizlik vardi. Gelir, marketing nedeniyle ,25-30 artmasina ragmen, yaklasik o oranda, sportif basarisizlik nedeniyle gelirlerde azalma vardi. İnsaatciler, gelir kalemlerini ayirip, birde Bayern Campus icin e.V’ye transfer yapmislar. Courtyard by Marriott ve Qatar Airways sponsorluklari iyi oldu. Gelirlerde, bu yil ve gelecek yilki bütce dönemlerine yansiyacak, 150 milyon avroya yakin rakami, bu sponsorluklar daha da artiracaktir. Kalle, 3-4 ay önce, FFP 2.0yi getirmeye calisacagmizi söyledi. FFP 2.0 gelince, insaate harcanacak para daha fazla olacak. Dolasiyla insaatciler bunu cok sevecek. O kadar demagoji yaptilar, sonunda benim istedigim transfer politikasina geldiler. Aslinda, Kalleyle cogu konuda görüslerimiz benzerdir, yine de Uliden biraz korkuyordum. Katar sponsorlugu nedeniyle gelen tepkiler anlasilmaz. Katarla her ülke is yapiyor, is dünyasi bu. HRWden birisi vardi, sirf dikkat cekmek icin basina demec veriyordu. Onun isini hallettim, uzun süre konusamaz. Bana 5dk dayanamadi. Birkac yil terörle mücadele ederek, politik kanadinda, geldigim seviye inanilmaz. Ne yazik ki, kendi ultralarimiza bir sey yapamiyorum. Spor ekonomisinden anlamazlar, marketingden anlamazlar ama her konuda bir fikirleri var. Genel olarak ülkede Ultralarin durumu aglanacak seviyede. Yönetim, Hackathon gibi innovative ve yaratici projeleri hayati geciriyor, taraftar Bayernin vizyon ve mentalite olarak 1000 yil gerisinde.




  • Bu nedir ya.


  • Robbenin yerine Malcom'u alıyormuş bayern

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk defa forumda boyle uzun ve sıkı yazi okudum da HRW kismindan sonrasini anlamadim, ne demek istedin orada kimin agziyla konustun ya da, o kisimdan oncesi guzeldi katiliyorum sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce Coman sakatlandı şimdi de Lewa - Hummels birbirine girmiş. BJK maçına kadar bakalım daha neler yaşayacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 8993122290119

    Ilk defa forumda boyle uzun ve sıkı yazi okudum da HRW kismindan sonrasini anlamadim, ne demek istedin orada kimin agziyla konustun ya da, o kisimdan oncesi guzeldi katiliyorum sana

    Sorosun fonladigi Human Rights Watch.
  • Hamanndan mantikli bir yorum duymak sasirtici olsa da, Comanin sakatligi, CL’yi kazanma konusundaki sansimizi belirgin bir bicimde azaltti. Ne yazik ki, takimda yeri doldurulamayacak oyunculardan biriydi. Yürüyen ölü 2 Ribery cöpüyle biz daha Berlin macini kazanamiyoruz. Arti olarak, solda Riberynin oynamasi, rakibin diger kanatta Robbene daha fazla yogunlasmasina neden oluyor, bu da o kanattadaki etkinligimizi de kirabiliyor. Umuyorum, söylendigi gibi, Coman Nisanda döner, yoksa bizim sezon burada bitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 8993122290119

    Robbenin yerine Malcom'u alıyormuş bayern

    scoutlarinin izledigini ilk ben soylemistim. PSG ilgiliydi, seyhe yakin gazeteciye sordum, o demisti.

    Robbenin yerini dolduracak tek topcu piyasadaki. akilli tercih. Ben olsam Baileyi de alirdim. Bailey, Coman, Malcom ve Gnabry, 2 yer icin donusumlu kullanirlardi.

    Munih transferi yuzde 90 bitirmis.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabian Benko

    Hamanndan mantikli bir yorum duymak sasirtici olsa da, Comanin sakatligi, CL’yi kazanma konusundaki sansimizi belirgin bir bicimde azaltti. Ne yazik ki, takimda yeri doldurulamayacak oyunculardan biriydi. Yürüyen ölü 2 Ribery cöpüyle biz daha Berlin macini kazanamiyoruz. Arti olarak, solda Riberynin oynamasi, rakibin diger kanatta Robbene daha fazla yogunlasmasina neden oluyor, bu da o kanattadaki etkinligimizi de kirabiliyor. Umuyorum, söylendigi gibi, Coman Nisanda döner, yoksa bizim sezon burada bitti.

    Munih, SLyi kazanmak istiyorsa,

    hizli ve seri bir stoper, adam yiyecek.
    Thiagoya yedek bir topcu. Geiger olur.
    Malcom, Gnabry, olursa Bailey.
  • -Lewy-Hummels tartismasi, basit ve oldukca siradan, ek olarak saygili bir tartisma. Aslinda cok hosuma gitti, oyuncularin isler kötü gittiginde isyan etmeleri hos. Bu aralar, basin haber alamiyor, bundan dolayi, fabrikasyon haberlere, mantik kullanilarak yapilan masa basi haberlerle sayfa dolduruyorlar. Son haftalarda iyice abarttilar.

    -Malcomla ilgili henüz bitmis bir sey yok. Henüz son karar verilmedi. Bailey de isteniyor. Malcom, D.Costaya benzetilse de, derinliklerde oynama beceresi cok daha yüksek ve daha zeki bir oyuncu. Bana göre, piyasadaki oyuncular icinde Robbenin yerini doldurmaya en uygun profile sahip oyuncu. Gnabry, Hoffenheimde gelisimini iyi derece sürdürüyor, özellikle oyununa cesitlik katma konusunda epey asama katetti. Buna ragmen, oyundaki devamlilik sorunu hala devam ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Bayern Münih yöneticileri, Robert Lewandowski'nin takımdan ayrılmasına izin vermeme kararı aldı. (Kicker)

    Bayern Münih, önümüzdeki yıl 30 yaşına basacak olan Lewandowski'nin bonservis bedelini 100 milyon euro olarak belirledi.
  • Bayern için gelecek sene Tuchel gelirse Hummels ayrılabilir haberleri var.
    BVB hesaplarında yazılan bir şey de, bu durumda Tuchel ile sorunu olan tek kişinin Watzke olmadığının anlaşılacağı.
    Ayrıca Bayern'e Firmino da yazılıyor..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şşş uyumayın len sizin de maçınız var ha 1-1 ilk yarı alooooo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

    şşş uyumayın len sizin de maçınız var ha 1-1 ilk yarı alooooo
    Adamlar şampiyon oldu hala uyuyorlar.
  • Sirrüs kullanıcısına yanıt
    yok hocam yok. bunlar da bayern gibi hiçbir şey yapmıyor gözüküp 5-6 atıyolar ya herkese, geliip her sene şampiyonlugu kutlayıp 3 5 yorumla gidiyolar :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.