Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.661
Cevap
18
Favori
344.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kairros.


    quote:

    Orijinalden alıntı: TsubasaMessi

    Munihle ilgili recete yazmistim. o gunden bu yana ne oldu?

    Riberyin futbol hayati bitti, Ancelotti kovuldu. Bunlar mis gibi gelismeler. O maddelerden biride kaleciydi. o kaleciyle Munih her maca 1-0 yenik baslar. Ben olsam, Munih genc takim kalecisini oynatirim. PSGye karsi izledim, o cocuk saglam kaleci. Frutchl mudur nedir dunyanin en iyi yetenekleri arasinda gosteriliyor cogu kaynakta da, ben o cocugu tutmadim. o kaynaklar hep gosterir. 100 topcu gosterirler, aralarindan 1-2 tanesi super yildiz olur. Hoffmann miydi, PSGye karsi oynadı, her seyi kurtardı, o sari cocuk, cok daha iyi kaleci.

    Simdide Munihe yonetim bazinda bir recete cikariyim.

    1-Olmazsa olmaz, bir futbol akli. 8 numara koleksiyonu yapmayan bir futbol akli. Abi, bir takimda 1 tane defansif 8 olur, hadi bilemedin 2 tane. Bir takim her sene 8 numaraya servet harcar mi?
    2-Evlatcilik. Munih, evlatciligi bırakacak. Seyh, Draxleri Munihe vermeye raziydi 40a. Munihi seviyor ondan 40a. Adamlar, Muller az oynar diye reddetti ya. Bu bilgiyi seyhe en yakin gazetecinden aldim, yuzde 100 dogrudur.
    3-Bizde herkesden fazla para var, lakin kendi paramiz. bunu diyen Munih baskani. Seyhe PSGye gonderme yapıyor. Adam diyor ki, milyarlarca dolarlık yatirim yapmak isteyen var, paraya ihtiyacimiz yok, reddediyoruz diyor. Boyle bir kafa olmaz abi. Fazla para goz cikarmaz. yuzde 5-8ten 2-3 tane hisse satsan, paraya para demezsin.2-3 tane ortak alsan, birine altyapiyi verirsin, oburune
    scout isini verisin. oburune transferi verirsin. ayaklarini uzatir izlersin. verirsen, demekle maaliyeti onlar karsilar diyorum.
    4-Saglam bir hoca. Nagelsman gelecek buyuk ihtimal. O tamam.
    5-Bundesliga artik kolay olmayacak.Rasenball var artik. Sampiyonlar ligi de. Artik PSG var. PSGyle rekabet kolay olmayacak. Bakmayin Real, rakipsiz ortaminin kaymagini hakem sikesiyle yedi. Onlar icinde zor artik. Seviye atlatan topculari yaslandi. Nasil 2002den sonra 10 yil Sampiyonlar liginde ortalarda gorunmediler, aynisi olacak bu kafayla giderlerse. Bakmayin, Forumdaki Realliler, Reali desteklemeye son 3-4 senede basladilar. Reali hep boyleydi zannediyorlar.

    Heynckess hocama da taktik vereyim. Abi, Munih ortayla oynamaz. Munihte kafaci yok bir kere. taktik bastan yanlis. Ondan Ancelotti bos hoca. PSG macinda Munih ne yapti, orta, korner. Bizim kaleciyi calistirdilar. Munih, ne zaman PSGyi zorladı, savunma dengesini bozdu?

    Ne zaman Coman girdi, o zaman. Basip gecti. Vitaminsiz, eskiden top ezerdi, top teknigini bayagi gelistirmis. Sut teknigi hala vasat. En son H.Berlin macinda izledim Munihi. H.Berlin sag tarafi 5-6 topcuyla tutuyordu. orta bos, sag taraf bos.

    Comani 2 kisi tutar. Lewandowskiyi 2 kisi tutar. sen saga da basip gecen topcu alirsan, onuda 2 kisi tutar. o da seni rahatlatir. Beklerle, Rudyle Thiagyla top yaparsin, pas yaparsin. o zaman Munih kaliteli top oynar. PSGyi zorlarsin o zaman. James, eski kuvvetinde diil. Jameste 2015teki haline donerse, o da cilek olur.

    lakin sen gidip, ortadan baska bir sey yapmazsan. Rudy gibi topcuyu kullanmayi bilmezsen, Ribery gibi bitikleri oynatirsan, tek yaptigi top ezmek. agir top oynarsin, ligide kaybedersin.

    Munih, ne yapip edip, basan gecen bir kanatla Werneri almali. Ben olsam, Arpi de alirdim. O cocuk sahane 9 numara olacak ilerde.Calciomercato yazmis Munih ondeymis transferinde.

    Abi, sen 1 beraberlikle 1 PSG deplasman yenilgisiyle hoca kovuyorsan, helal olsun derim de, sucu da hocaya atamazsin. once kendi hatana bakacaksin.

    Munih baskani ne diyor, bizim misyonumuz Alman futbolunu Avrupada tasimak. O zaman takimini ona gore yoneteceksin abi.

    Ben Nagelsmani ovuyorum diye sasiranlar var.

    Ben bu adamin 6-7macini izledim son 1 senede.

    Nagelsmandan once Kerem, Rudy, hatta ve hatta Kramaric, Vogt, Hubner, Zuber vs Nagelsmandan sonraki halleriyle karsilastirin. niye ovdugumu anlarsiniz.

    Hocanin tek yonunu sevmiyorum. Pozitif futbolu fazla onemsiyor.sonuc odakli futbolu yok sayamazsin abi. Baskani, Almanyanin en zenginlerinden biriymis, Nagelsmana demis ki, para yok, transferde arti yapacaksin. Hofenheim baskani.

    Liverpoola o cop sag stoper ve 6 numara yuzunden elendi bu hoca. ikisi 5 gol yedirdi toplam. stoperi, 30.dakikalarda cikardi, cikarmasa ne olurdu Allah bilir.

    Almanya altyapilarinda seviye atlatan topcu kumasi olan kimse var mi? PSGye karsi Munih genc takimini izledim. Almanya U17yi de izledim 3 gun once. Arp var. U17de stoper var Almanyada. Almanya macinda en iyi topcuydu sahada. Lars Lukas Mai, Bunlarda Almanlarin en iyileriymis. Fritz Walter almislar.Birde yukarida dedigim balon kaleci var.ondan bir sey olmaz. Munihten 9 numara da iyi. teknigi, sut teknigi iyi, al veri var, top tutuyor. top teknigi kotu, onun da haricinde o cocuktada is var. googledan baktim, Almanya U19 Forveti oda. Altyapiya yatirim bosa. en iyisi super star kumasi olan gencleri toplayacaksin. İyi bir hocayla aralarindan bir kaci yildiz olur. Altyapi basta sans isi.

    Bak mesela bizim PSGye. super star kumasi olan Yacine Adli ve Weah var. Yacine Adlinin oyun zekasi, al veri,pasi, top teknigi sahane. O cocuk super star olur. yetenegi dogustan.

    Şu yazının tamamını okudum ya Allah belamı versin ne diyim ki.

    Bir daha okurken kimin yazdığına bak hocam. En gereksizlerden biri zırvalamıştır yine.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TsubasaMessi

    Nagelsman hocami, Pep hocami, Spaletti hocami ayri severim, yalan yok.
    PSG kupayi alamazsa, onlar alsin isterim. Lakin, rakip ahlakli olursa, serefli olursa, hakem sikesiyle, masa basinda kazanmak yerine sahada kazanirsa, helal olsun demeyi, tebrik etmesini de biliriz.

    Buyuk baskan Munihi seviyor. Niye seviyor? Katarin futboldaki yuzu kim? Tahmin edin kim?

    Artik PSG gercegi var. PSGnin futbolu domine edecegi gercegi var. Lakin biz, hakkimizla kazanalim.

    Ben hangi konuda fikir belirtsem, hep hakli ciktim, Fanatik arkadaslar, hoslarina gitmedigi icin, islerine gelmedigi icin mesajlarımdan hoslanmıyorlar. Dalga gecmeye, proveke etmeye calisiyorlar. ceza aldırmak icin.

    ben onlara ne demistim? Benimle sorununuz varsa, PM gonderin, adres ve tel verin. yuz yuze gorusup bir kahve icelim. PM gelmedi. demekki benimle sorunu olan yok.

    Bu forumda kabul edin, kabul etmeyin, futbol dahisi, bay her seyi bilen TsubasaMessi gercegi var. Haters will make me stronger.



    dik dur reis. you are already stronger

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • dalga geciyorum, benim futbolu cok iyi bilmek gibi bir iddiam yok. Lisedeyken, bana su anda unlu bir spor sitesi yazarlık teklif etti, onu reddettim. İddiam olsa, reddetmezdim.

    Kullanci ismi Nyle baslayan bir uye var abi. Sapkali eyle. Topculari izlemeden, ezbere, futbolu cok iyi biliyorum havalarıyla yazıyor. Munihliydi, Munihi birakmis. Onceden de Arsenalliydi, onu da birakmis. Bende dayanamiyorum, cevap yazıyorum abi. Arsenal konusunda eski bir mesaji var. Aynen soyle, su genclerle Arsenal gelecekte dunya futbolunu domine edecek. Gul gul oldum gecenlerde.

    Boyle uyeler sizce beni sever mi?

    Su anda Heynkcess hocam kuvvetlendirme antremanlari yapıyordur. Munihli topcular kuvvetsiz. 2-3 ayda anca toparlanir fizikleri.Hoca yoktu, normal kuvvetlendirme.

    Barca forumunda Kimmich icin Lahmdan iyi diyorlar. En iyi bek diyenlerde fazlalasti. PSGye yakistirmiyorum, yalan yok abi.
    Top surmesini, calimini gelistirsin, PSGye yakisan topcu olur. Benim lugatimda seviye atlatan topcu vardir, kaliteli topcu vardir, digerleri vardir. Ben tek seviye atlatan topcu seviom.

    Munihin topcusunu kimse alamazda Buyuk baskan alir. Munihe, Katar senelik 50ten 4 yillik sponsor oldu mu, oldu bitti.

    Seyhin Munihle arasi da sahane. Biz aliriz yani. Katarin her ulkede yatirimi var, o ulkenin basbakanina bir telefon yeterli, istedigimiz topcuyu almak icin. Koskoca Katarin takimiyiz.

    Heynckess kuvvetlendirmeyi hallederse, Munihten bu sene bir seyler bekliyorum. Sakatlik makatlık, hakeme kurban gitme olmazsa. Finalde ben ya Munihi ya M.Cityi istiyorum. Bu sene Reale hakem sikesi yaptırmazlar heralde .o kadar abartmazlar insallah.

    Bak Munihten gecen 16 yasinda bir topcu begendim, fransiz scout siteleri var, Munihin akademideki en iyisiymis. oyle diyorlar.ben zaten en iyileri begerim, psgye yakisacaklari. o cocugu Munih 1 sene kuvvetlendirsin, iyi bir hocayla oyun zekasini gelistirsin. oyun zekasi iyi de, daha iyi olsun. Seviye atlatan topcu olur ondan. Onun disinda Munih altyapısından topcu cikmaz.onu da PSG almazsa tabiii. bedavaya. Yacine Adliye arkadas lazim.




  • Munihten bişey olmaz ki istedikleri hocayı getirsinler bu yıl, takımda küçük takım oyuncuları var seviye fark atlatacak oyuncu değil bunlar kim dersen ?

    tolisso, james ,coman, ( robben artık yaşlandı ) kafası başka takımda levandovs vs vs ligi alırlarsa iyi
  • -2016-2017 sezonun geliri, 640 milyon avro. 1 önceki bütce dönemine göre, CL’ye ceyrek finalde veda etmek, Pokalde final oynamamanin kaybi, 25 milyon avro. Düsük bilet politikasi, sadece futbol gelirinden olusmasi,Cinlilerle yapilan sponsorluk anlasmalarinin futbol okulu üzerinden yapilmasi… gibi nedenlerle, rakamlar fena degil. Yeni TV anlasmalari ve 4-5 yeni sponsorluk nedeniyle, mevcut ve sonraki yil bütce dönemine yansiyacak 150 milyon avro civari gelir artisi var. Diger gelir kalemlerindeki artis haric. Mevcut bütce dönemi icin hedef, 700 milyon avroydu. Rahatlikla ulasacagimizi düsünüyorum. Basarisizliga ve gecen bütce döneminde parasal olarak herhangi bir sponsorluk anlasmasi olmamasina ragmen, tüm gelir kalemlerinde cift haneli artislar var. Bu anlamda gelirin sportif basariya bagli olmamasi önemli. Kalle futbol bölümünün gecmiste ayrilmasinin ve ek olarak transferde cabuk olmanin öneminden bahsetti. En azindan cabuk olmalarinin farkinda olmalari güzel. İyi ki, futbolu ayirmislar, yoksa bunlarin insaat isleri hic bitmezdi. Neyse, yapacak fazla insaat isi de kalmadi. Bayern Campuse bir saha, AA’ya yatirimlar devam edecek gibi görünüyor. Kapasite artirimi disinda onlar da en fazla yillik 10-15 milyon civarinda olur. Transfere harcanan rakam 100 milyon avro. İnsaat isleri nedeniyle yapilan vergi sonrasi kar, 39 milyon avro. Karliligi da fazla etkiliyor.

    -Carlonun rahatligi, ne oyuncu grubundan ne de yönetimden demanding olmamasi, her yerinin ayri oynamasi, yeni yeni icatlar cikarmasi, hiyerarsiyi yok saymasi gibi nedenler, toxic ve kaotik ortamin olusmasinda katalizör etkisi gördü. Juppun gelecegini bilsem, Carlonun gecen yil, yürüyen ölüyü sürekli ilk11 oynattigi dönemde kovulmasini isterdim. Umarim, gelecek yilda kalir. Ne yazik ki, son 2 Tdmiz bize Alman olsun cöpten olsun gercegini bir kez daha gösterdi. Juppun savunmayi stabilize etmek icin Martinezi destroyer olarak kullanma fikri oldukca hos. Bir sorun varsa, önce durum tespiti yaparsin, sonraysa rasyonel cözümler üretirsin. İlki, her seyden önce felsefem dedi. İkincisi, dünya batsa, umrunda degildi. Sanki onlardan orta doguyu stabilize etmeleri istendi. Sorunlara rasyonel cözüm üretmekten uzaktilar. Carlonun begendigim yönleri vardi. Fakat, gelisime aciklik, kendini isine adama, demanding olma, adam yönetimi,, forma adaleti, genc yeteneklere mentör ve tesvik edici rolü üstlenme,sorumluluk alma vs gibi konularda basarisizdi. Basarisiz oldu ve gönderildi. Konusacak fazla bir sey yok.

    -Hamburga karsi, rotasyona ragmen, 2.yarida sexy futbol oynadigimiz dönemlerde oldu. James, sertlige ve oyunun hizina karsi zorlandi, ilk yari sonunda oyundan alindi. Müllerin 1 aylik sakatligi onun icin sans. Umarim bu sürecte sanslarini iyi kullanir ve kendini ispat eder. Hamburga karsi oynadigi gibi devam ederse, yeri Bayern ll. Tolisso-Vidal tandemiyle Jameste berbat olunca, yaraticilik ve pas kalitesinde sorunlar yasadik ilk yari. Hamburgta fazla sertti. Neden bu kadar motive olduklarini anlayamadim. Sanki savasa cikmislar izlenimi verdiler. Comana yaptiklarindan sonra sadece 10 kisi kaldiklari icin sanslilar. Hakemde, ilk yarida kontrolünü kaybederken, Jamese gösterdigi kartla, toparladi.
    Jupp, tüm oyuncularla konustu. Gelismeleri gereken konulari söyledi. Carlonun oyun planina hiz katmasi ve denge oyuncusu olarak kullanmasi gereken Coman, Juppla 3 macta en iyi oyuncu. Tatli bir tesadüf olsa gerek. Pozisyonlari bitirmede daha iyi. Pas kalitesi daha iyi. Pozisyonlari bitirmede biraz daha gelisirse, beklentilerimi karsilar. Juppla umarim Tolissoda üzerine koyarak gider. Juppun kasmasi ve fazla demanding olmasi cok hos. Goretzkaya yer acmak icin Vidal ve Goretzka arasinda bir tercih yapmamiz gerekebilir. Bu yüzden Tolissonun gelisimi hayati öneme sahip. Goretzkaya salca olan takimlar var. Menajerini yüksek komisyonla, Goretzkayi da ilk 11 garantisi ve iyi bir imza parasiyla ikna etmeye calisiyorlar. Üstelik Bayernle anlasmasi oldugunu bildikleri halde. Juventus, bu yüzden transferden vazgecti. Bizim Goretzkaya rotasyonda ihtiyacimiz var.Umarim rekabetten korkup, paraya aldanmaz.Abdulkadiri tanimiyorum. Turkiye Ligini 3 yildir izlemiyorum. Oyuncu cok fazla özel olmadigi taktirde, bizim icin Turkiye liginden transfer yapmak fazla riskli. Turkiye Liginden Avrupaya transferler belli basli menajerler üzerinden yapiliyor. Bayernin de menajerlerle isi olmaz. Menajere verilen komisyonunun cöpe atilmis paradan farki yok.

    -1860’a karsi ilk derbimizi deplasmanda güzel bir oyunla kazandik. Üzücü olan, Fein, Früchtl ve Dorsch disinda bu lige fazlayim diyen bir oyuncu yoktu.




  • hakem dogradi abi ya. 2 net penaltiyi vermedi. Munihe futbol dersi verdik. sahane pres yaptik
    alan birakmadik. helal olsun cocuklara.

    kaleci dahi sahane top oynadi.

    deplasmanda 3 puan almaliyiz yanliz. o mac sampiyonluk maci. 2.yari schalke dortmund munih maclari hep icerde. 1 puan iyidir 3 puan sahane derim

    yenemiyorsak, yenilmeyelim.

    munih goretzaka ve brandti alir. niye? biri bedava oburu 12 milyon. almanlarda. munih baskani affetmez.ben olsam, Susoyu kacirmazdim. skorer, iyi top yapar, calimci. Tam Munihin topcusu.Milan satacak mecbur fffpden.

    Heynckess hocam Rudyu oynatmayarak hata yapti dun. Rudy gibi topcu oynatilmaz mi abi.Munih top yapamadi. sahipsiz toplari hep bizim topcular aldi.


    Bana niye Rudyu ovuyorsun diyorlar.


    bende diyorum bana kesiciligi iyi, iyi top yapan, topu iyi kullanan, oyun kurucu bir 6 numara soyle diyorum. soyleyemiyorlar. Rudyunun ayak ici, ayak disi kesmeleri de cok iyi.

    Rudy 6 numarada Vidal 10 numarada.ben olsam boyle oynatirim.




  • -Wooyeong Jeong(sol kanat), Joshua Zirkzee(forvet), Ryan Johanssondan(yaratici orta saha) sonra Alex Timossi Andersson(sag kanat) son 1 yil icerisinde dördüncü top talent transferimiz oldu. Anderssonu antemanlarda bile izlediler. 1.5 yil kiralik olarak eski takiminda kalmasi, zekice bir karardi. Okul olmadigi zamanlar, İsvec liginin tatile girdigi zamanlarda Bayernle calisacak. Geubbels ve İsak disinda fire verilmedi. Geubbelsi Lyon satmaya yanasmadi. Bayern scoutu cok istekli olmasina ragmen, İsaka ise yer bulunamamasi sebebiyle transfer girisiminde bulunulmadi. Alinsa, o da Andersson gibi eski takiminda 1 yil kiralik kalacakti. Bana göre, bu profilde top talentler icin en iyi gelisim plani, eski takimlarinda 1 yil kalmalari, sonrasinda, ya Freiburg gibi oyuncu gelistirme kültürü olan takimlar ya da Hollanda gibi cok soft liglerde 1 yil kiralik olarak özgüven depolamalari. Sonraki seviyeye bu asamalardan sonra gecmeleri. En azindan risk daha alt seviyelere iner. PSV Bayernden oyuncu kiralamakta istekli ama Freiburg gibi Hoffenheim gibi takimlar oyunculari bonservisiyle istiyor. Onlara, bir sey vermeden, oyunculari bizim icin gelistirmezler.

    -Juppun Werneri yedek forvet olarak istemesi sonucu, Oliver Mintzlaff Bayern yönetimiyle Werner disinda her konuyu konustuklarini ama Werneri kesinlikle birakmayi düsünmediklerini söyledi. Keske yedek forvet isini gecen yaz halletseydik, Cok az opsiyon olmasi sebebiyle Ocakta transfer yapmak zordur. Dolberg gibi isimler yerine Evina veya Wintzheimere A takima entegre etmek daha mantikli. Hollanda gibi cok soft ligde, 10 macta 2 golü ve siradan bir perfonmansi var. Evina en azindan alan yaratir, fizik kalitesiyle hiziyla iceriyi karistirmasiyla pozitif bir etki yaratabilir. Onunda size problemi var. Bundan dolayi, U19’da kanatta oynatiliyor. Benzer nedenden dolayi, Wernere de karsiyim. Wernere rotasyon icin hayir demem ama Wernerin tek sunabilecegi opsiyon, cabuk hucumlar. Rb Leipzigde ona alan yaratan Poulsen var. Belki, bu yüzden, duruma daha analitik bakmadikca, tek sunabilecegi opsiyonunun cabuk hucumlar oldugu görülmüyor.

    -Celtic macina gelince, Juppu anlayabiliyorum, rotasyon yapmak zorunluluktu fakat, 2 fiziksel box to boxla 1 destroyerle, forvetsiz Celtic deplasmanina cikmasi hataydi. En kötü forvet bile forvetsiz oynamaktan daha iyidir. Evina veya Wintzheimer, isimizi görürdü. Hamburg ilk yari, Rb Leipzig pokal maci… 2 fiziksel box to boxla oynadigimiz zaman, yaraticiligimiz ciddi anlamda düsüyor. Bu da oyunun kalitesini düsürüyor. Pokal macinda, penaltilara gitmeden maci bitirmemiz gerekiyordu. Müller, James olmayinca, Comanda sakat sakat oynayip, daha sonra oyundan cikinca, ki Comanin vucut dili de kötüydü, bu mümkün olmadi. Lig macinda, erken kirmizi kart,dogru yaklasim, oyunu dogru ele alis olunca, pozisyon vermeden rahat bir galibiyet oldu. Hasenhüttl, ilk defa hakemlerden sikayet etmedi. Gerci, biraz haklilik payi olsa da, hakem icin pozisyonlar zordu. Hakem bizim CL’de karsilastigimiz hakemler gibi kötü niyetli degildi, sahaya bir takimin hakkini calmak icin cikmamisti. Arti olarak, VAR teknolojisinin ne kadar gerekli oldugu bir kez daha görüldü.

    -Orta saha kurgusundaki sorun, Tolisso ve Vidali birlikte oynatinca olusuyor ve Tolisso adapte olana kadar ikisini birlikte oynatmaya devam edersek, devam edecek gibi görünüyor. Tolisso da defansif acidan gelisim var. Pas kalitesindeki sorunu cözmek icin, Gerlandin Sanchese yaptirdigi ekstra pas calistirmalarini yaptirmasi gerekiyor. Bazi paslari kaliteli. Bazilari berbat. Bir standarti yok. Ayni sekilde, Jamesinde bir standarti yok. Ya berbat oynuyor ya da macin en iyisi oluyor.Juppun eski seviyelerine dönmelerini istedigini Boa ve Alaba da gelisim olmasina ragmen, bu gelisim henüz tatmin edici seviyede degil. Boa biraz daha kötü durumda, özellikle devamlilik konusunda, bu kadar uzun süre sakatlik nedeniyle oynamadigi düsünülünce, oldukca normal. Ritmini bulmasi ve form tutmasi icin daha fazla zamana ihtiyaci var. Tekrar, zor pozisyon veren bir takima dönüsmek zorundayiz. Jupp döneminde, Tymo ve Van Buytenle simdikinden daha zor pozisyon veriyorduk. Pep, takimin kimyasinin icine etti. Carlo da ben enkaz aldim, bunlari düzeltmeliyim modu yerinde, Pepten iyi bir baz aldim, nasil olsa basarili olurum modundaydi. PSG ve Madrid, tehlikeli takimlar. Onlara karsi, orta sahayi kontrol etmek kolay degil. PSGnin hücüm hatti Madridten daha fazla bireysel yetenege sahip. Bundan dolayi, flawlari, debole noktalari olmayan, takim halinde, kollektif olarak iyi savunma yapabilen, zor pozisyon veren bir takima dönüsmeliyiz. Jıupp, kanatlardan beklerine yardimin iyi derecede olmasini istiyor. Bazi maclarda enerjilerini ekonomik kullanmak icin yapmayabilirler de, güclü rakiplerle karsi bu bir zorunluluk. Dün, James, Celtic bekinin ayni hareketini 3-4 kez yedi. Cabuk hamle yapiyor cünkü. Ayaklari yere daha saglam basmali. Comanda bazen beynini evde birakmis gibi. Bireysel yetenegine cok fazla güvenmesi sebebiyle. Sanirim beynini kullanmaya gerek görmüyor bazen. Bakarak, takim icin oynayan, beynini kullanan Coman, birkac macta ciddi anlamda fark yaratti. Ayni sekilde Jameste. Forvet arkasi oynadigi zamanlar, cok fazla sey yapmak istiyor ve batiriyor. En iyi maclarini sag ve sol kanatta oynadigi Schalke ve Rb Leipzig maclarinda oynamasi tesadüf degil. Rafinha iyi sinyaller vermedi. Sezonun genelinde fena sayilmazdi ama dün golü yedirdi, bir baska hatasi da net bir sansa neden oldu. Keske fazla konusmak yerine sahada konusmayi denese. Bek rotasyonu berbat. Bilmiyorum, Jupp, Bernata ne yapabilir, bir mucize olabilir mi diye düsünsem de, Bernata beyin nakli olmadikca, Bernattan world class bir bek olmaz ne yazik ki. Ocakta uygun bir forvet bulunabilirse, alinacak. Gelecek yazda tüm enerjimizi ve transfer bütcesini bek rotasyonu ve world class bir kanat icin harcamaliyiz.Ulreich Jupptan sonra gayet iyi gidiyor. Böyle devam etmesi dilegiyle.

    -PL, cok kaliteli, bu yüzden PL takimlari, CL’yi umursamiyorlar tezi son derece yanlis ve trajikomik. Marketing icinde böyle bir seyi kullanmalari da mide bulandirici.PLdeki acik oyun outperforminge sebep oluyor. Ayni zamanda bu CL icin büyük dezavantaj. Ayni sekilde, Pepin felsefesinin CL’de güclü takimlara karsi ise yaramamasi gibi.Halbuki bugune kadar savunma yapmayi bilen, takim savunmalari da iyi olan PL takimlari, her zaman CL’de basarili oldular. Bazi zeki TDler bunu hemen farketti ve CL’de oyun planinda degisiklige gitti. Ayni hatayi bu yil Alman takimlari da yapti. Rb Leipzig, Hoffenheim ve yeni TDsiyle BVB. Dogal olarak sonuc iyi olmadi. Yine de, Hoffenheim ve Rb Leipzig mevcut kadrolariyla ilk defa Avrupada oynuyorlar. Zamanla gercegi göreceklerdir.


    -ilk defa Uefa Youth League’de gruptan ciktik. Cogu takim, en iyi oyunculariyla oynarken, bizim en iyilerimiz Bayern ll’de ve onlari Uefa Youth League’de oynatmiyoruz. Celtic altyapisinin bu kadar iyi seviyede oldugunu bilmiyordum. Evina hasta, Wintzheimerde Celtic macinda benchte olunca, burada da forvetsiz oynadik. Neyse ki, Batista Meier, bir frikik, birde solo golle maci kazandirdi. Ciddi ciddi, Youth league seviyesinde fark yaratan oyuncuyu biz U17 takimda oynatiyoruz, ki, Uefanin seviyesi bizim U19 seviyesinden biraz daha iyi sayilir.Umarim, onu gelistirmeyi becerebiliriz. Bugünden sonra daha fazla dikkat cekmeye baslayacak. Akli basinda, mentalitesi de iyi olan biri. Kendini bozmassa ve sakatliklar gelisimini etkilemezse, belki de elimizdeki en iyi gem.BVBdeki Moukoko da mini Messi gibi bir sey. Alex Timossi Andersson sansli. En azindan bir yol haritasi var. 1.5 yil, ilk11 oynayacagi bir takima sahip. Bundan sonrasi ona bagli. Gelisimine bagli olarak, ilk asamada, A takimda rotasyon oyuncusu olabilir. Bununla birlikte, Batista Meier, Fein gibi top talentleri fazla korumacilik, yanlis planlar yüzünden kaybedersek üzülürüm. Top talentleri almak önemli ama onlari gelistirmeyi becerebilmek daha önemli.İkinci konuyu sadece zaman gösterecek.Bazen dogru planlamayi yapamamak bile gelisimlerini sekteye ugratabilir.

    -Brazzo, scout sistemini gelistirdigimizi, hedefin world class transferlere devam etmekle birlikte, world class yetenekleri daha erken kesfetmek oldugunu söyledi. Marketingde Güney Amerika ve Cinden sonra hedef, Kuzey Avrupa ve Güney Kore. Japonyayla birlikte, bu pazarlar bos vermeye gelmez. Keske yardim maclari icin harcadigimiz zaman ve enerjiyi oradaki marketing icin harcasak.Cindeki agresif marketingin ürün satislarina ilk etkisi birkac yil icinde belli olur. Adidas, Milanla olan anlasmasini sonlandirdi. Forma satislarindaki memnuniyetsizlik nedeniyle, Milani defalarca uyarmalarina ragmen, Milan onlari dinlemedi.Hatirladigim kadariyla, Milan, yillik 18 milyon avro+ürün satislarindan yüzde 5 civari bir pay olmak üzere, toplamda 20 milyon avro kazaniyordu. Bu anlamda marketingi oyuncular üzerinden yapan takimlar onlar icin büyük risk tasiyor. Umuyorum, Milandaki zarari bize zam yapmamak icin kullanmazlar. 1-2 yil icinde o zammi mecburen yapacaklar da, sadece kacinilmaz sonucu geciktiriyorlar.

    Batista Meierin sezon ici performanslarindan bir derleme ve dün attigi 2 gol.

    https://twitter.com/TiIImxn/status/925010178826698753


    https://twitter.com/iMiaSanMia_vid/status/925437804842307585


    https://twitter.com/iMiaSanMia_vid/status/925438627538235392




  • HAYDAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Jupp Heynckes has spoken about a potential move for Emre Can to Bayern Munich.
  • Heynckes sen nasıl bir kralsın
  • Guardiola denen balonu almak için sırf bu adamı zorla emekli ettirmişlerdi. Öyle olmasa 2013'ten bu yana en azından bir CL daha alırdı Bayern.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Acikcasi, pozisyon vermeden 1-0 kazanmayi 3-1’e tercih ederdim. 2 assistine ragmen, Jamesin oyundaki etkinigi ve forvet arkasina adaptasyonu tatmin edici seviye degildi. Kimmichin standartlarinin altinda kalmasi, ki Juppta mactan sonra hastaligin özellikle 2.yarida etkisini gösterdigini söyledi. Comandaki yorgunluk belirtileri, 2-0dan sonra o da fazla kasmadi. Rotasyondaki bir oyuncunun düzenli ilk11 oynamaya baslamasindan sonra fiziksel inis cikislari gayet normal bir durum. Süle birkac hatasina ragmen iyi is cikardi. Bazi pozisyonlarda beynini ayaklarindan daha yavas kullanmasinin dezavantajini yasadi. Stoper pozisyonu icin bu yüzden tecrübe önemli. Lewynin kacirdigi net pozisyonlar icin söylenecek bir sey yok. En azindan 1ini gole cevirmeliydi. Tüm bunlarin yani sira, Jupp, yeni bir orta saha kurgusunda israrli. Yeni kurgu yüzünden, özellikle Jamesin pozisyonuna adaptasyonun sikintili olmamasi sebebiyle hem fazla bos alan verdik hem de ikinci toplarda sorunlar yasadik. Juppta mactan sonra verilen pozisyonlardan sikayet etti. BVB’nin high line tercihini birakip, 4lü 2 set halindeki savunmasi, orta sahadaki agresif presi, son maclardaki kötü sonuclardan sonra her seylerini vermeleri maci zor hale getirdi, bu yüzden BVB’ye de kredi vermem gerek.

    -BVBnin artik Watzke oldugu sürece, projelerinde bir sonraki seviyeye gecemeyecekleri gercegiyle yüzlesmeleri gerekiyor. BL marketing icin hem güclü BVB’ye hemde güclü Schalke’ye ihtiyacimiz var.




  • Heynckess hocam Rudye ayrimcalik yapio. Vidal eski ogrencisi, Tolissoya 41.5 milyon verdik diye onlari oynatiyor.

    Munih, su anda kuvvetlendirme calismasi yapiyordur, sonra alan savunmasi ve teke tek savunmaya gecerler. Munihi 2-3 ay sonra degerlendirecegim.

    Sampiyonlar ligi, sans abi, hakemlerde buyuk rol oynuyor. gecen sene hocasiz, o les Munih, penaltiyi atsa, 2-0 oluyordu, tur orda bitiyordu yuzde 60-70.uzatmaya goturduler, tam oyun Munihe dondu, hakem cikti, turu aldi Reale verdi. Casemiroyu atilmayi iki kere haketti, maci tek sariyla bitirdi.ofsayt goller.

    Heynckess hocam Rudyu oynatip, biraz daha kontrollu oyuna donse, Martinezde Rudyde iyi kesiciler, iyi pas iyi topta yaparlar.
  • Walker Kimmich karsilastrmasi
    goal 0 3
    Asist 5 5
    klit pas 0.7 vs 2.5
    orta isabet orani 87.5 vs 90.3
    calim 0.7 vs 0.6

    Kimmichin top surme ve calim isini hallediP, PSGye yakisan seviye atlatan topcu olmasi lazim en yakin zamanda. Malum Alves yaslaniyo.
  • "I'm not completely satisfied with our last few games. We have to allow fewer chances for the opponent and we have to make better use of our chances. We have critically analysed our game in Dortmund"

    Heynckess hocam boyle demis. hoca sen Rudyu oynatma, sonra elestiri yap. yakismadi yanlis kurta.

    Martinezi tek kullan, tek basina her seye yetisemesin, sonra elestiri yap. Rudy Martinez yapsana, 2 tane iyi kesici, iyi de top, pas yaparlar.

    Rudy reisin cocugu oluyormus.

    Nagelsman hocam aciklamis, Munih Wagneri aliyormus. savasci, cok kuvvetli, top alir, top tutar, ayagi temizdir.faydali topcu. Dolberg, Giroud ve Wagner arasinda Wagneri secmisler. Abi, Dolberg yetenekli cocukta, patlama olasiligi az diil, Kuyt o ligin yildiziydi gecen sene. oyle bi lig. ben olsam, 1.5-2sene sonra Arpi alirdim. Munih baskani, Guney amerikali ve afrikali topcu sevmio. Alman olunca kacirmaz Munih. İnsallah PSG alir da.




  • Hocam elinizden geldiğince yabancı dilde bir haber paylaştığınızda kısa da olsa bir çevirisini yazın, en azından insanlar ne okuduğunu anlasın. Yanlış anlamayın sadece tavsiye veriyorum, bu seferkini ben çevireyim hatta


    ''I'm not completely satisfied with our last few games. We have to allow fewer chances for the opponent and we have to make better use of our chances. We have critically analysed our game in Dortmund"



    = ''Son birkaç maçımızdan tam olarak memnun değilim, rakibimize daha az fırsat (pozisyon) vermeli ve kendi bulduğumuz pozisyonları daha iyi değerlendirmeliyiz. Dortmund maçındaki oyunumuzu da dikkatli bir şekilde analiz ettik. ''



    -Jupp Heynckes



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 17 Kasım 2017; 18:11:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Joker.

    Hocam elinizden geldiğince yabancı dilde bir haber paylaştığınızda kısa da olsa bir çevirisini yazın, en azından insanlar ne okuduğunu anlasın. Yanlış anlamayın sadece tavsiye veriyorum, bu seferkini ben çevireyim hatta


    ''I'm not completely satisfied with our last few games. We have to allow fewer chances for the opponent and we have to make better use of our chances. We have critically analysed our game in Dortmund"



    = ''Son birkaç maçımızdan tam olarak memnun değilim, rakibimize daha az fırsat (pozisyon) vermeli ve kendi bulduğumuz pozisyonları daha iyi değerlendirmeliyiz. Dortmund maçındaki oyunumuzu da dikkatli bir şekilde analiz ettik. ''



    -Jupp Heynckes

    Bundan sonra tercumesini de yazarim.




  • Heynckess bu haftada Rudyu oynatmamis. 2.yarida oyuna sokmus. Sessiz, temiz, efendi cocugu buldu eziyor. 2.5 hafta once Vidale demis, kondisyonun iyi diil, duzeltmezsen forma bulamazsin diye. Vidal milli arada calismis, bu hafta sahane top oynamis. demek daha once Vidalden memnun olmasa da onu oynatmis, torpil yapmis.

    Munih scoutlari Malcomu izlemisler. Basip gecen kanat, pasi cok iyi, hizli. Munih baskani Guney amerikali, afrikali topcu sevmiyorum diyordu. Sasirdim onu izlemelerine.

    Keske Tolissoyu Rasenball kiralasa. Tolisso Kampl cok iyi ikili olur. Fransayla dokturuyor, Munihle muzmin yedek.
  • Bu Mia san mia tam olarak ne demek oluyor? Turkcesi ne demek?

    Munihte Thiago sakatlanmis, 1-2 ay yokmus. gecmis olsun. PSG macinda yok. Munih bizi az cok zorlar, birazcik cekismeli mac izleriz diyordum, mac garanti oldu. 2-0,3-0 biter.

    Ribery takima donuyormus, gecmis olsun. top ezmekten baska ise yaramayan Ribery dede donuyor. Dun Munih, Marco Friedli 11 oynatmis. cok buyuk olay gibi gosteriyorlar. 19 yasindaki topcuyu 11 oynatmanin neresi olay abi.o cocuk iyi topcu kaldi ki, Ragnick Rasenballa istemisti sol beke. Fransada 17-18 yasinda oynayan topcu dolu. garipsenecek olay su, Oliver batista gibi topcun var, bitik Ribery dedeyi oynatmak. Bu Almanlarin sansi, Nagelsman, Tuchel gibi hocalar. Mbappe Alman olsaydi, alt yapida oynatiyor olurlardi.

    Birisi Tuchel gibi hocayi gonderip, Wagnerin pesinde kosar. Oburu, Ribery dede gibi bitik oglu bitik topcuyu oynatir. Evlatcilik, torpil, futboldan anlamama ne ararsan var bu Almanlarda.




  • Bayern yonetimi sezon sonunda takimin basinda Jurgen Klopp'u gormek istiyor. (BILD)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ralph Hasenhüttl: "I'm not yet ready for FC Bayern!" [BILD]

    Hasenhüttl: "FC Bayern are able to get every coach in the world. At the level, it is important that I move to the highest level in the Champions League."

    Hasenhüttl: "I do not have self-assessment currently, because I just need a few more years. That's why FC Bayern is not an issue yet."

    Bizim hocada Munihle ilgili aciklama yapmis.keske gitse de Nagelsman Rasenballa gelse.Klopp haberlerini okudum. Heynckess, Nagelsman tecrubesiz dedi diye onu listeden cikarmislar, yerine Kloppu almislar. Munihli eski ingiliz topcu vardi, kivircik sacli. owen hargreaves miydi, neydi, Munih baskani ona demis Nagelsman haketti, yasi onemsiz diye. Hofenheim macinda anlatti. Nagelsman hocam gelir. imkansiz olan olur, belki Low gelir, Tuchel gelir. Klopp gelmez. Kloppla ilgili haberler cikmisti. ailesi tamamen Munihliymis, Pep hocamdan sonra Munih ister diye cok beklemiste,Munihin baskani begenmiyormus onu. sistem hocasi Klopp. Tuchelde Lowde daha iyi hocalar. Nagelsman gelecek.




  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.