Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club (1768. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44.524
Cevap
64
Favori
1.486.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17661767176817691770
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • burada boş konuşan sen varsın ezbere 4 5 takım var demenden belli

    iyi ki lige cıkan yeni takıma 8 gol attık 2 gündür konuyu rezil ettiniz
  • Diğer ligleri savunanların argümana bak abi ;

    Premier Lig severler
    - Abi taraftarlar iyi
    - Spikerler maça keyif katıyor valla
    - Her takım her takımı yeniyor len

    Bundesliga severler ( daha doğrusu Bayern'i tutup ehehe Reus'u da alalım len tripliler)
    - Almanya'da herkes takımını koşulsuz sever abi

    Ligue 1 severler
    - La Liga'da istatistik kasılıyor abi ( geçen sene PSG'yi elediğimizde Dijon admini karşınızda biz yokuz tabi 8 atamazsınız yazıp aşağıladı ligi ve adamları bunu yazıyor bir de jsfjs)


    Evet, cezalarını keselim tüm argümanların.


    - Abi taraftarlar iyi. ( Bunu sadece Madrid, Barça maçlarını izleyenler diyor La Liga'nın taraftarı iyi değil diye. Bu takımların taraftar desteğinin fazla olmaması normal çünkü stadı dolduranların çoğu turist. Betis, Sevilla, Atletico Madrid, Athletic Bilbao taraftarlarını örnek verir geçerim. Boş boş kafa da ütülemezler '' Jose Mourinhooo Jose Mourinhooo senin kupan yook ehehe'gibi )


    - Spikerler maça keyif katıyor valla. ( Enteresan bir argüman, yabancı dilden izleyin maçları Türkçe dil seçeneği size keyif vermiyorsa. )

    - Her takım her takımı yeniyor len. ( Girona geçen sezon bizi yendi, Leganes geçen sezon bizi ligden eledi, Barcelona 2 sezon önce Alaves'e iç sahasında kaybetti diye ligi kaybetti, Atletico Madrid'i şampiyon olduğu sezon küme düşen Osasuna 3-0, küme düşme hattındaki Almeria 2-0 yenmişti. Bunlar şuan ezberden aklıma gelen örnekler. )

    - Almanya'da herkes takımını koşulsuz sever abi. ( La Liga'da da durum pek farklı değil, küçük takımların hepsi maksimum kombine satıyor.)

    - La Liga'da istatistik kasılıyor abi. ( Diğer takımlar için geçerli değil bu, sadece iki takım için geçerli. Messi ve Ronaldo. İkisi de rekabet edilmesi çok zor oyuncular diğer takımlar için ve dolayısıyla gol rakamlarını da alt üst ettiler, ediyorlar. Artık sadece Messi kaldı. Messi'nin olmadığı maçlarda Barcelona'nın halini görüyoruz. Bahaneniz buysa Messi de futbolu bırakınca iyi izleyin ligi belki kabul edersiniz.)



    Velhasıl kelam, sizlere başarılar. Takımlarınızı pek yormayın bari, Nisan-Mayıs ayında bol bol İspanya takımlarına tokatlanıyorsunuz.


    TsubasaMessi, Kozmodov delirin bakim.

    Bullpower, sen zaten baştan delirdin.







    • Leo Messi: "İlk oğlum Thiago dan sonra yenilgilere başka açıdan bakmaya, daha sakin olmaya çalışıyorum, ama bunu başarmak çok zor çünkü bu olduğunda yarın sabah uyanmak istemiyorum."Yenilgiyle başa çıkmam birkaç günü buluyor. Thiago futbolu sevmesine ve anlamasına rağmen, Arjantin ve Barça da yenildiğim sırada futbol hakkında konuşmuyor. Bazen bunu unutur ve konuşmaya başlar. Sonra konuşmaması gerektiğini hatırlar ve susar.

      Riqui Puig'i geçen sezonda birkaç kez bizle antreman yaptığından tanıyorum. Harika bir sezon öncesi hazırlık yaptı, iyi ki kulüp yeniden onun gibi oyunculara güveniyor. Son yıllarda La Masia'dan çok fazla yetenek kaybettik.

      Tanıtım gününde Camp Nou'da Şampiyonlar Ligi'ni yeniden kazanacağımızı söylemem tamamen içimden gelen bir şeydi bunun için önceden hazırlık yapmamıştım. Bu Barça hayranlarının daimi arzusu ve isteğidir.

      Başka bir kulübe gideceğimi sanmıyorum çünkü burada her şeye sahibim. 13 yaşından itibaren buradayım, tüm hayatımı buraya borçluyum, dünyanın en iyi kulübü ve belki de sahip olduğum en iyi şehir. Çocuklarım Katalonya'da doğuldular, bu yüzden hiçbir yere gitmeye gerek yok. "[Rac1]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDV -- 4 Eylül 2018; 0:23:58 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozmodov

    Ben şampiyonlukla alakalı bir şey mi dedim daha konuyu anlamamışsın boş boş konuşuyorsun

    Alıntıları Göster
    daha gecen haftalarda bundesliga cok zevkli, munih disindaki takimlar kaliteli diyordu.



    la liga, yumusak lig, takimlar top oynamaya calisiyor.haklarini yemeyim, turnuva maclarinda iyiler,

    hakem destekleri de muazzam.

    lige gelince,



    a.madrid, villarael, bilbao, sevilla vs disindakiler takimlar cok zayif.la ligada atiyorum 10 takim cok zayif, bundesligada 2-3tane.la ligada birde 20 takim var.



    bunun nedenide yenilikci, yeni jenerasyon hocalari var Almanlarda



    munih gecen sene slde reale karsi ilk 11nin yarisi sakatti, hakemle elendiler. muller ve ribery top oynamadi. 9 kisilerdi bir bakima.



    forumda bir arkadas demisti, munihin ayri bir sistemi var diye.ona katiliyorum.



    barcada her sene ligi aliyor. gecen sene real aldi, onda da messi birkac macta oynamadi. onu da barca hediye etti.juve de aliyor.m.cityde alacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1-aynen la ligada durumlar farksiz.



    stad doluluk oranlari, gecen sezon.



    bundealiga yuzde 91.12 La Liga 70.47. Serie anin 0.04 puan onunde.



    hic farkli diil abi.



    2-istatistik kasilmanin cevabini juve konusunda verdim.



    3-la liga istatistik kasilan lig, bunun sebebi, yillarca yayin gelirinin yarisini barca, real obur yarisini 18 takim aldi. cogu mali yonden batik.



    4-dogru, turnuva maclarini iyi oynuyorlar ve hakem destekleri muazzam.gecen sene munih-sevilla ve munih-real maclarini izleyenler bunu anlarlar



    5-her ligin iyi kotu yanlari var.



    bundesligada munihe rekabet yok.takimlar cimri ve vizyonsuz.



    lakin yeni jenerasyon hocalari, topcu yetistirme becerileri var. mali yonden zayif takimlar dahi iyi.bundan la ligadaki seviyede zayif takimlar yok.



    ingiltere,



    ilk 6daki rekabet var.



    gecmis senelerde ilk 6 disindaki takimlar zayiflamisti. bu sene ne olacak merak ediyorum.



    cok para saciyorlar, parayi kullanmayi bilmiyorlar. lakin lige yeni yukselenler dahi mali yonden iyi.



    yine la liga seviyesinde cok zayif takimlar yok.



    serie a, sert lig, fizigin onemli oldugu lig. juveyle rekabet edecek yakim yok, lakin ekolleri sebebiyle takimlar yine dengeli. la liga seviyesinde zayif takimlar yine yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gecen sene la ligada 9.olan Eibar alman, ingiliz, italyan liglerinde kume dusmemeye oynar.



    soylemek istedigimin ozeti bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozmodov

    Ben şampiyonlukla alakalı bir şey mi dedim daha konuyu anlamamışsın boş boş konuşuyorsun

    Alıntıları Göster
    Arkadaş haklı çıkarımda bulunamadığın için sorun yaşıyorsun. Üst üste 7 sezondur seria da ortalama bir performansla şampiyon olan, şlyi bırak avrupa ligi gruplarına bile ne zaman kalmayı başaracak diye merak ettiğimiz Milan, İnter, Lazio gibi gözünüzde göklere çıkardığınız ama artık mazide kalmış takımların mücadele ettiği lig evet oldukça kolay bir ligdir. Şimdi bu saydığınız süper güçlü takımların Valencia dan, Sociedad dan, Bilbao dan artık bir farkı yok. Hatta son yıllarda bunların bile gerisinde kaldılar.

    Eskidendi diyoruz o seri a zor lig çok güçlü takımlar var ayakları. Baktığınızda juve Barçadan bile daha çok puan toplayıp şampiyon olabiliyor. Seria da takımların toplam yedikleri gol sayısı laliga dan daha fazla olabiliyor. Eee nerde kaldı bu zorluk. Son 5,6 sezondur juvenin ölüsünün bile şampiyon olduğu son derece basit tam gol kasmalık bir lig izliyoruz. Belki bu sene milan, inter biraz da roma eskiye dönüş sinyali verebilirler ama bu takımların hiç biri ispanya da ilk üçe giremez.

    Ben liglerin zorluğunu takımlarının Avrupa da gösterdikleri başarılarıyla, oynadıkları futbolla, topladıkları toplam puan sayısıyla, kısmen attıkları ve yedikleri toplam gol sayılarıyla ölçerim (sadece bir iki takımın değil ligdeki tüm takımların istatistiksel olarak genel toplam verileri). Eee istatistik de baz aldığımızda seri anın laligadan bir üstünlüğü kalmıyor hatta son beş altı sezondur la liganın çok daha zor olduğunu görüyoruz. O yüzden elinizde mantıklı bir argüman yoksa boş yapmayın.

    Yani bundan sonrası için bir şey demiyorum ama son 5,6 sezonu baz alırsak özetle; iki lig birleşip 40 takımlı yeni lig oluşturulacak olursa ilk 5 takımda 3 İspanyol takımı rahat olur zaten, ilk 20 de ile 13-14 ispanyol takımı olur.

    Sanırım siz İnterin Milan ın Lazio nun ligde bu kadar zorlanmalarının sebebini rakiplerinin laliga dakikere göre çok daha güçlü olmaları olarak görüyorsunuz ama öyle değil aksine rakipleri zayıf ama kendileri de çok zayıf oldukları için zorlanıyorlar. Yoksa barçayı reali atm yi falan zaten geçtim sevilla, bilbao, getafe, valencia, villarael gibi takımlar son 5,6 sezondur seria nın ilk onunda rahatlıkla sıralanırlardı.

    Yani İspanya daki mesele şu: Realin, barçanın, atmnin tartışmasız, kimilerine göre de sevillanın, valencia nın falan aşırı güçlü oluşları ve her maçı fazla zorlanmadan yenebilecek kapasitede olmaları ispanyada ilk on dışında kalan takımların size çok güçsüzmüş gibi gözükmesine neden oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _gavaracı_ -- 4 Eylül 2018; 2:35:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayırlı uğurlu olsun. Bu konunun da içine edildi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girona ile olan maçımızı Miami de oynama ihtimalimiz varmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lider olarak milli araya girmek iyi oldu.Huesca maçı burayada yazmıştım bol gollü geçti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 4 Eylül 2018; 17:46:3 >
  • @FGrindRole adlı kişinin Tweetine göz at:https://twitter.com/FGrindRole/status/1036760060372762624?s=08



    👑

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filipe Luis: "Yılın Oyuncusu ödülü, dünyanın en iyi oyuncusuna verilir. Bana göre dünyanın en iyisi Messi. Geçen yıl da, 2 yıl önce de, 3 yıl önce de bu böyleydi. Messi kazanmadığı sürece, bu ödül güvenilirliğini yitiriyor. Biri Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış, biri final oynamış, o yüzden aday olmuşlar, önemi yok. Messi, açık ara dünyanın en iyisi. 🐐


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Barca - Girona maçı Miami'de oynanacak

    federasyon katalan bayraklarına izin vermeyip stadı ispanya bayrağı ile donatacakmış

    yaparsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeQiu -- 7 Eylül 2018; 0:8:20 >
  • Buna Messi diyorlar! Pasa bakarmısınız ya muhteşem





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 7 Eylül 2018; 3:6:21 >
  • 🇺🇾 Suarez vs 🇲🇽 Mexico today:



    2 goals

    1 assist

    Man Of The Match award 🏆



    👏👏👏

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba Barcelona yönetimi valverdeden memnun mu? Valverdenin Barcelonaya katacağı bir şeyi olduğunu düşünmüyorum,sadece kazanmak istiyor maçları.

    Alt yapıdan oyuncu oynatma,yedekleri formda tutma gibi bir düşüncesi yok.

    Kazanayım da gerisi önemli değil düşüncesinde ama Barcelona böyle bir kulüp değil. Cidden üzücü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Today is the National Day of Catalonia. Visca el Barça i Visca Catalunya!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17661767176817691770
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.