Şimdi Ara

Far Cry Primal (2016) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
7
Favori
20.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 26 TL şu an epic store da
  • Fc Primal(orjinal değil) bir süredir bilgisayarımda kuruluydu ara ara girip biraz oynayıp çıkardım. Yine tam biraz Fc Primal gireyim dediğim zaman farkettim ki oyun açılış ekranını geçmiyordu. Çok umursamamıştım o zaman, savelerimi yedekledim ve oyunu sildim. Bu arada cihazıma yeni bir ssd de ekledim, yeni ssd ye eskisini klonladım. Sonrasında oyunu tekrar indirip kurmaya karar verdim. Tekrar indirip kurmama rağmen oyun hala splash screeni geçmiyordu. Internetteki çözümleri araştırdıktan sonra oyunu güvenli modda açmayı denedim ve oyun açıldı(tabiki loading screenden sonrasını göremedim intel hd grafiklerden dolayı :D ). Bundan sonra program çakışması olduğu sonucuna vardım ve clean boot ile başlattım cihazı lakin oyun clean bootta da açılmadı. Bu noktada aklıma intel yada nvidia driverları ile alakalı bir çakışma olma ihtimalinden başka bir şey gelmiyor. Format atmadan çözebilme ihtimalim var mıdır? Şu an cihazımdaki diğer oyunlarda bir sorun yok(9-10 tane oyun var sorunsuz çalışmakta olan bir kaç tanesi ssd ekleme işleminden öncede mevcuttu).

    i7-8750h/gtx1060-intelhd 630/16gb ram/512gb ve 256gb m2 nvme/1tb harddisk


    Edit: DDU ile intel,nvidia ve realtek sürücülerini güvenli modda silip tekrar yükledim sorun çözüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y-prime -- 12 Ekim 2019; 13:37:50 >




  • Merhabalar. elimde pc de kullandıgım Xbox Haestrom oyun konsolu var. Tüm oyunlari rahatlikla oynuyorum fakat ne yaptiysam Xbox konsolunu bu oyunda aktif edemedim. Çozumunu bilen var mi? Oyundayken Game Pad ayarlarina girdigimde "Your Controller is not supported" hatasi aliyorum. Yardimci olabilir misiniz?
  • Oyun gayet iyi. Klasik far cry uzerine yeni bir temasi var. Survival felan bekleyenler ne diye bu beklentiye giriyor anlamak mumkun degil. Far cry iste lan bu...

  • Oyun bitti. Valla gayet iyiydi. Tavsiye ederim uygun bir indirimden...

  • Giriş bölümünü oynadım. Modern silahları kullanmadığımız bir Far Cry oyununu açıkçası garipsedim. Zaten survival falan da sevmem ama şaşırdığım nokta optimizasyon oldu. Yağ gibi akıyor benim külüstürde. O konuda harika iş çıkarmışlar. Survival modda açmadığım için de pişman gibiyim. Oyunu lüzumsuz zorlaştırır diye düşünüp açmadım. Sonradan açılıyor mu acaba? Baştan oynayacağım mecburen.

  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.