Şimdi Ara

Efsane Sözler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

''Kaybettik, çünkü kazanamadık'' (1998 Dünya Kupası Finali'nde Fransa'ya 3-0 kaybettikleri maçın ardından) Ronaldo

''Ronaldo mu yoksa sen mi diye soranlara, Ronaldinho'nun hala hayatta oldugunu söyleyip konuyu kapatıyorum. '' Messi

'Ofsaytta doğmuş olmalı!" (Filippo Inzaghi'yle ilgili) Alex Ferguson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KappaPride -- 12 Aralık 2014; 18:43:20 >

• "Oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. Oğlum ben olurdu, ben ise Ronaldo" Zinedine Zidane
    "Milli takımın başına illa yabancı hoca gelecekse benim Alman pasaportum da var." Yılmaz Vural
    "Galatasaray'da kaptanlık yaptığım zamanlarda yazı-tura yapılacağı vakit hep tura derdim. Varsın Atam'ın silüeti yere değmesin" Metin Oktay
    ''1969'da içkiyi ve kadınları bıraktım.. Hayatımda geçirdiğim en berbat 20 dakikaydı'' George Best
  • Sevenleri üzmeyelim baba bizi sevenlere ihanet etmeyelim. ( Metin Oktay )

Kadınlara büyük saygı duyuyorum ama futbol onlardan daha güzel. ( Slaven Biliç )

Benim hayallerim dünyadan büyük ( Fatih Terim )

Kaybetmekten korkma! Bir şeyi kazanmak için, bazı şeyleri kaybetmelisin ve unutma kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin! ( Fatih Terim )

• "doktorlar sigarayı bırakmazsam futbol oynayamayacağımı söylediler, ben de futbolu bıraktım"

bilindik ama laf cambazı cruyff'un zeka kokan bu sözü de çok iyidir
  • Futbol basit bir oyundur zor olan ise basit futbol oynamaktir. ( Johan Cruyff )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazoz olma efsane ol
  • "var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir" (Dany Nounkeu)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şiirler,güzel sözler
    20 yıl önce açıldı
    GÜZEL SÖZLER
    11 ay önce açıldı
    Resimli anlamlı güzel sözler
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nedved: bi takım küme düştüğünde futbolcular gider,adamlar kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.