fp dükkan
SATIŞTA

SATILIK Corsair PCI Riser kablo 30 CM. PCI 3.0 x16 - KUTULU

Merhaba arkadaşlar, GTX 1080 ile birlikte kullandığım riser'ı, PCI 3.0 olması sebebi ile yeni sistemimde kullanamıyorum. Uzun zamandır boş boş duruyordu, şimdi ilana koymaya karar verdim. Kutusu bazanın altında ezilmiş biraz yırtılmıştır. Vidaları mevcuttur. Bir sorunu yoktur, ekran kartını kasanız destekliyorsa dikey monte etmenizi sağlar. Kartal civarı elden alışveriş olur, diğer illere havale sonrası kargo. Fiyat: 500 TL.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 500 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İstanbul
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 2
İlan Durum: Satışa Açık

SATILDI

[SATILDI] SATILDI 3600X işlemci

Merhaba, işlemcimi başka bir AM4 soket işlemciye yükselttiğim için sadece işlemcimi satıyorum. Pinlerinde ve çalışmasında bir sorun yoktur. Stok fan kullanılmıştır ve mevcuttur. Ürün amazon.com'dan alınmadır. Kartal civarı elden alışveriş olur, diğer illere havale sonrası kargo. Fiyat SATILDI

Fiyat: 1 TL

SATILDI

[SATILDI] SATILIK GAINWARD RTX 3060

Merhaba arkadaşlar, 12GB model, ekran kartımı ve monitörümü güncellediğim için satıyorum. Kasadan çıkartıp kutusuna koydum. Oyun oynamak için kullanılmıştır. Kartal civarı elden alışveriş olur, diğer illere havale sonrası kargo. Fiyat SATILDI

Fiyat: 1 TL

SATILDI

SATILDI - MSI Z97 Gaming 3 + i5 4690k + 16gb corsair vengeance pro 2400mhz ddr3

Merhabalar, sistemimi güncellediğim için yıllardır sorunsuz şekilde kullandığım parçalar doğal olarak satışa çıktı. Google Drive'a detaylı resimler yükledim girip bakabilirsiniz. Buraya sadece ufak tefek resimleri ekliyorum, detaylı bakmak isteyen albümden baksın.

Detaylı resimler:https://drive.google.com/drive/folders/1EYjHkMnOAN7iO1lkvYPSSXu0ll1ahlRz?usp=sharing

- MSI Z97 Gaming 3
Vatan'dan alınma. Resimlerden de görebileceğiniz gibi neredeyse sıfır gibi. Kutusunda toz bile yok, zamanında streç filme sararak saklamıştım :D Bütün aksesuarları kutunun içerisinde. Kapıya asmalık "im busy gaming" zımbırtısı, kabloları isimlendirmek için kullanabileceğiniz kablo etiketleri, yapıştırmalı metal msi logosu, sata kabloları, 3pin to molex adaptörü, kullanma klavuzu cartı curtu hepsi duruyor. arka panel girişlerinde toz girmesin diye kapak bile var. İşlemci soketinin üzerinde pinleri yamulmasın diye kapak takılı halde.

- Intel Core i5 4690k
İşlemciyi forum üzerinden, kapalı kutu aldım. tarih hatırlamıyorum. İlk zamanlar OC yapmadan kullandım ama bir kaç ay sonra Hyper 212 EVO alıp 1.26V ile 4.5GHz'de yıllarca sorunsuz kullandım. İşlemci 75-80 derece arasında geziniyor full yükteyken. Daha başka ne söylenir bilmiyorum işlemciyi anlatmaya gerek yok zaten performansı bilinen bi işlemci ve internette oyun benchmarkları vs. bulabilirsiniz. Aklınıza takılan soru varsa cevaplarım. Kutusu, yapıştırma etiketi, kağıtları falan duruyor ama heatsink nerede bulamadım.
Güncelleme: Stok soğutucusunu buldum ama bu aralar biraz rahatsızım resim çekip koyamıyorum. Stok soğutucusuyla beraber gönderilecektir.

- Corsair Vengeance PRO 16 GB
Ramleri Amazon'dan aldım. 2x8GB 2400MHz DDR3 C11 ramler. BIOS'dan XMP profilini seçip direk bu hızda kullanabiliyorsunuz ayarlarını hiç karıştırmadım, gerek duymadım. Kutusu duruyor.

İstediğim fiyat SATILMIŞTIR. Pazarlık için mesaj atmayın lütfen. İstanbul Kartal'da oturuyorum, yakınsanız elden alışveriş yapabiliriz. Diğer türlü, önce havale sonra kargo.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat: 1300 TL
Kargo Şirketi: 3

SATILDI

SATILIK MSI GTX 760 2GB

Kartın kutu içeriği tam ve ilk günkü gibi tertemizdir. Kart şuan sistemde takılı ve kullanmaktayım, gtx 1060 almak istediğim için satıyorum. kartın hiçbir sorunu yoktur.

pazarlık yok, ucuza varsa ucuz olanı alın.

istanbul içi elden alışveriş tercihimdir, kartalda oturuyorum. kargo masrafları alıcıya aittir.

fiyat: SATILDI

RESİMLER:http://hizliresim.com/a/KPv8be
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat: 370 TL
Kargo Şirketi: 3

Sayfa 1 2

Dükkan Sahibi Hakkında

fp

Binbaşı

İsim:
Katılım zamanı: 14 Haziran 2010 15:23:05
Durum: Forumda değil
Son giriş: 23 Eylül 2025 19:44:27
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] SATILDI 3600X işlemci
Alıcı: VasteLord
Tarih: 06 Mart 2025 07:20:35
Yorum: güvenilir satıcı ve güzel kargo
Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] SATILIK GAINWARD RTX 3060
Alıcı: crazy_manyak44
Tarih: 03 Mart 2025 21:24:26
Yorum: sorunsuz alışveriş, güvenilir çok ilgili yardımsever birisi.çok teşekkür ederim her şey için.gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
Genel Puan:          
Yorum:
Genel Puan:          
Ürün: SATILIK MSI GTX 760 2GB
Alıcı: zafercap
Tarih: 31 Ekim 2016 18:20:41
Yorum:
Genel Puan:          
Ürün: Kingston 2GB DDR3 1333MHz indirim
Alıcı: avatar1903
Tarih: 20 Eylül 2016 15:24:00
Yorum: Arkadaştan sorunsuz 2 Gb DDR3 1333Mhz Kingston Ram aldım.Benle olan iletişimi de iyiydi.Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. :)
Sayfa

[1]

[ 2 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.