SATIŞTA
Satılık/Takaslık Gibayte Z390 UD (kutulu) + i3 8100 (tray)
Su an kullandigim anakart ve islemciyi satmak istiyorum. 3 eylul 2021e kadar garantileri var. Sinerjiden alindilar. Anakartin kutusu ve tum aksesuarlari durmaktadir. Islemci tray olarak alinmis. Sogutucusu kullanilmadi. Kendi sogutucum ile kullaniyorum.
Dolu bir anakarttir. Gigabyte Z390 Aorus anakartin altinda yer almaktadir. Tek kusuru bence sadece 1 tane m2 girisinin olmasi. Fakat 2 tane de pcie 4x slotu oldugu icin adaptorle 2 tane daha m2 baglanabilir.
Overclock yapma ozelligi vardir. Islemci guc beslemesi icin fazla 4 pinlik girisi vardir. Islemci 8+4 pin ile beslenir. Sadece 8pine baglamak calismasi icin gayet yeterlidir. Ben oyle kullaniyorum.
Intel uhd630 ile hackintosh yapilabiliyor. Isteyene ozel, uhd630 yamasi yapilmis OpenCore EFI dosyalarini ve bios ayarlarini da verebilirim.
Anakart+işlemci olarak Ryzen serisi ya da 10.nesil Intel anakart ya da setlerle alt-üst anlaşılırsa takas ederim.
Sadece işlemci de K serisi 8-9.nesil işlemci ile takas olur. Islemciyi takas edersem anakartimi kullanmaya devam edecegim.
Istanbul ici elden onceligim. Pandemiden dolayi evime alamiyorum. Calisir sistemden sokup verecegim. Su an kullaniyorum. Ikisi beraber 1650 tl. Cuzi miktarda pazarlik payi olur.
Fiyat: 1650 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İstanbul
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık
SATIŞTA
alinik 500-600tl arasi ekran karti
Merhaba. 500-600 tl arasi Istanbul ici ekran karti ariyorum. Karta gore daha yukari veya daha asagi inebilirim. Istanbul disi get ile de olabilir. Referansi yuksek saticilarda farkli degerlendirme yaparim.
Rx460-rx560-rx470-rx570
gtx950-gtx960-gtx1050-gtx1050ti
gibi kartlara bakiyorum. R7 ve r9 serisi kartlari da degerlendiririm kartin durumuna gore. Ufak capli oyun oynamak icin alacagim. Su an uhd630 kullaniyorum.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat: 1 TL
Kargo Ücreti: Gönderici Öder
Kargo Şirketi: 10
SATIŞTA
Alınık RX570-RX580-GTX1060 6GB
Rx570 - Rx580 veya GTX1060 6 gb olan ekran kartlarından bir tane arıyorum. Miningte kullanılmamış olmalı. Kutu ve faturası olursa daha iyi olur. Garantisi hala devam eden olan varsa çok daha iyi olur. İstanbul içi mümkünse Avrupa yakası elden arıyorum.
Kullanmadığı için model düşürmek isteyen olursa elimde Asus Strix GTX750Ti var. Onunla üstünü vermek koşulu ile takas edebilirim. Kartım çok temiz. Aktif olarak kullanılıyor. Garanti etiketine hiç dokunulmadı.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat: 1 TL
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 3