linkorn
SATIŞTA

Organik bal ( sınırlı sayı tek seferlik)

Herkese selam, arkadaşlar elimde 15 kg kadar bal var bunu satıyorum.

Aslında ticari amaç güden bir satıcı değilim, elime nasıl geçti küçük bir özet geçmek isterim.
Geçen hafta bir akraba ziyaretine gitmiştik ailecek Bozcaada' ya, orada bir asker arkadaşıma rastladım. Bu arkadaş biraz pısırık diyeyim, askerde benim üst devremdi benden önce 3 ay çok ezmişler bunu dövmüşler dalga geçmişler vs. Ben çavuş olarak gidince sahip çıktım çocuğa. Bu da ailesine benden bahsetmiş hep, orada ailesiyle de denk gelince boynuma sarıldılar köylü insanlar teşekkür ettiler sağolsunlar. Hediye olarakta zeytin bal peynir vs doldurdular arabamızı sağolsunlar ama bizde bal pek sevilmez, çevreme zaten dağıttım 6-7 kg kadar çokta beğenildi ama geri kalanı evde duracağına burdan uygun fiyata satmaya karar verdim.
Balı kendileri için yapıyorlar organik hilesiz güzel bir ürün, ticari amaçlı satacak kadar zaten üretmiyorlar. Bana tek seferlik hediye geldi, isteyen olursa mesaj atarsa yardımcı olurum. İsteyene elden de teslim ederim gelip tadına da bakabilirler.

Hayırlı satışlar.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 300 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Evet
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: Bursa
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

Çok uygun fiyata west nutrition kurabiye

Arkadaşlar spor salonunda kokusundan etkilenip daha sonra da tadına bakıp bir protein tozu aldım ama bende svilcilenme yaptı. Daha gold standard ve ssn' de de sivilcelenme yaşamıştım.

İçinden 4-5 porsiyon kullandım, geri kalan duruyor.
3600 gr kurabiyeli ve tadı kokusu hayatımda içtiğim en güzel şey.3500 gr. Civarı duruyor.

Sıfır fiyatı 2750 tl civarı şuan ama ben 1750 tl ye vereceğim, alalı 4 ay falan oldu
skt :2026

Fiyat: 1750 TL
Sıfır Ürün: Hayır
Satıldığı Şehir: Bursa, Nilüfer
Kargo Şirketi: 3

SATIŞTA

Alınık dizüstü bilgisayar

Arkadaşlar çizim yapmak için laptop arıyorum. Inyel veta amd takıntım yok ama iyi bir cihaz istiyorum. 9-10-11. Nesil i7 veya i9 olabilir. Gpu olarak minimum 8 gb ve 192-256 bit bir cihaz arıyorum. Ram de tercihen 32-64 gb daha iyi olur. 10 ağustosa kadar sürem var sayılır.

Fiyat: 11111111 TL

FORUM DIŞINA SATILDI

100' lük yeni rakı

Arkadaşlar ben alkol kullanmıyorum, yılbaşı hediye geldi ama bir işe yaramıyor. Şuan ki fiyatı 550 tl imiş, bende 425 liraya vereceğim. 25 lira pazarlık payıdır, 400 tl altı olmuyor. Bursa içi olursa elden teslim iyi olur, diğer türlü zaten riskli.

Fiyat: 400 TL
Satıldığı Şehir: Bursa, Nilüfer

SATIŞTA

Optimum nut. Gold standart whey

Arkadaşlar yurt dışından kuzenim gold standart whey getirmiş sağolsun 4540 gr. Ben bunun yarısını satmak/takas istiyorum. Kreatin alacağım için sadece kreatinle takas olur. Yarım paketi 2273 gr'lık gold standart whey kutusuyla yollayacağım yine yani aslında 2273 gr gold standart almış olacaksınız. Sıfır fiyatı şuan 1700-1900 lira arası. Bende pazarlıksız 1200 liraya vereceğim.

Fotoğraf ekleyeceğim

Skt: 09/23

Bursa içi elden teslim edebilirim, diğer illere kargoyu paylaşırız.

Fiyat: 1200 TL

Sayfa 1 2 3

Dükkan Sahibi Hakkında

linkorn

Teğmen

İsim: garphy jam
Katılım zamanı: 30 Ocak 2010 12:02:17
Durum: Forumda
Son giriş: 17 Nisan 2026 00:18:30
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.