SATILDI

ASUS ROG-STRIX-RTX2060-6G-GAMING

Merhaba 21.05.2020 tarihli adıma faturalı yeni aldığım ASUS ROG-STRIX-RTX2060-6G-GAMING GDDR6 192Bit HDMI ekran kartımı yayınlarda kullandığım sistemi değiştirme kararı aldığım için satıyorum.Hiç bir sorunu sıkıntısı yoktur 20 günlük kart kutusunda antistatik poşetin de tüm aksesuarlarıyla durmaktadır Asus Türkiye tarafından üç (3) yıl garantilidir.İnce hesaptan aldım çok güzel ve performanslı bir kart gerçekten ben 1080p 144HZ de yayınlarım da kullandım.

Fiyat:2800TL güncelledim
Not:Kartı bilmeyen fırsatçılar boş beleş insanlar arayıp rahatsız etmesin kimse kimsenin vaktini boşa harcamasın kalp kırmayalım.Takas yok.Referanslarıma itinayla bakınız herkese iyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 2800 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Evet
Satıldığı Şehir: Antalya
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 3
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

ASUS GTX 970 STRIX OC Edition "SATIŞ İPTAL"

Merhaba,kartım DirectCU II soğutmalı GTX 970 STRIX OC Edition olan en hızlı GTX 970 modelidir.Kartın standart saat frenkaslarının daha da yükeslitilmiş modelidir.Diğer GTX970 lerden daha fazla performanslıdır ve kendi rem dac leri Elpida olan seridir.Ayrıca daha da oc olabilmektedir.Standart GTX 980 le hemen hemen aynı dır overclocksuz suz.
Vatandan almıştım ilk çıktığında ve aşırı titizimdir özenerek kurduğum 6. Nesil Intel® Core sistemim de sorunsuz sıkıntısız hala kullanmaktayım.Yayın vs yapmaktayım ve kartım hala daha performanslıdır.1080p 144hz de kullanmaktayım artık güncellemek istediğim için satıp rtx 2060 almayı düşünüyorum yayınlarda yine kullanmak için.Kutusu kutu içeriği antistatik poşeti aksesuarları poşetleriyle durmakta ve faturası fişi herşeyi duruyor.
Birçok oyun da hala 1080p de akıcıdır isteyene kanalımın linkini de atarım bakabilir.Garantisi bitmiştir. X' a opsyonlanmıştır tahmini 10 gün kadar benim ve onun işleri gereği.

• Fiyat:800TL

• Not:
    Kartı bilmeyen fırsatçılar boş beleş insanlar arayıp rahatsız etmesin kimse kimsenin vaktini boşa harcamasın kalp kırmayalım.
    Referanslarıma itinayla bakınız herkese iyi forumlar.

Fiyat: 800 TL
Garantisi Var: Hayır
Kargo Şirketi: 5

FORUM DIŞINA SATILDI

Hatasız A70 LANSMAN KILIFLARI HEDİYE

Merhaba özenerek 15.03.2020 vodafone dan hattım üzerine aldığım cihazımı satıyorum.Kutu içeriği kullanılmadı ve tamdır.24 ay Samsung Türkiye garantilidir.Hatasız fişek gibi cihaz çok güzel gerçekten ama bana ios uygulamaları gerekli o yüzden satıyorum.Cihazıma özel lansman kılıfı olan sarı ve mavi ve siyah ayrıca şeffaf kılıfta almıştım yüksek fiyatlı onları da yanın da hediye edeceğim.Renk mercan ve beyaz renkten ekstra pahalı olan siyah renktir.Kutusunda jelatinleriyle alıcısını bekliyor.
Fiyat: 2600TL den 2500TL düşürdüm.
Not:

Fırsatçılar boş beleş insanlar arayıp rahatsız etmesin kimse kimsenin vaktini boşa harcamasın kalp kırmayalım.Takas pazarlık yoktur.Referanslara itinayla bakınız.

Fiyat: 2600 TL
Garantisi Var: Evet

FORUM DIŞINA SATILDI

Gaming ekipmanlar

Merhaba arkadaşlar.Değişimden gelen sıfır Gaming ekipmanlarım ihtiyaç fazlası olduğu için satılıktır.

• Değişim ürünüdür.Adıma faturalı Garantisi yok. Jelatini açılmamıştır.Yanında ekstra sıfır bir takım skatez(ayak) takımı da hediye verilecektir.

-Logitech G 502 Proteus Core 350IPS 1000mhz 45G PMW3366 sensor 32-bit ARM işlemci olan modeldir rgb değil sabit mavi renkli olan geri kalan tüm özellikleri rgb le aynı olandır.

Not:Pazarlık takas için rahatsız etmeyiniz.

Fiyat:270TL

• Değişim ürünüdür.Adıma faturalı Garantisi yok. Jelatini açılmamıştır.

-Logitech G300S Optik Gaming Mause Çözünürlük: 250 – 2.500 dpi Maks. hızlanma: >20G* Maks. Hız: 60 ips (1,5 m/s)* 1000 Hz (1 ms)
    Not:Pazarlık takas için rahatsız etmeyiniz.

Fiyat:110TL

Referanslarıma itinayla bakınız herkese iyi forumlar.
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

https://imgyukle.com/i/g502f1.Ehm7ux
https://imgyukle.com/i/g502f2.EhvJ1j
https://imgyukle.com/i/g300s1.EhvQwo

Fiyat: 270 TL

SATILDI

PHILIPS 21.5" 227E3LHSU /00 Gaming ve 190WV7CS/00

Herkese merhaba,biricik oyuncu monitörümü 144hertz e geçtiğim için satıyorum.Ve ayrıca boşta duran 19" monitörümü de satıyorum.Kısaca teknoloji meraklısı ve çok titiz birisiyimdir.

Satılan Ürünler:

• 227E3LHSU/00 Gaming modeli

• 190WV7CS/00

• 227E3LHSU/00 Gaming

Açıklama:Ürün kozmetik olarak donanım olarak yazılım olarak sorunsuz olup adıma faturalı Vatan dan alındı.Garanti bitmiştir.Şöyledir böyledir demiyorum fotolarda anlaşılıyordur.Kutulu Faturalı yollanır.Spec:1080p full HD 2MS 75Hertz 1,5W x 2adet dahili hoparlör oyun/fps sinema web görüntü profilleri vardır.Bu monitörün rakibi;BenQ 21.5" RL2240HE 1ms/60Hz Full HD Gaming Led Monitör dür lakin ben alırken tercihimi Philips ten yana yaptım ve çok memnun kaldım şükür.
    Fiyat:320TL pazarlık takas teklif etmeyin

190WV7CS/00

Açıklama:Ürün yıllardır boşta sakladığım yedek monitorümdür.Boşata durmasın diye satıyorum.Gayet güzel çözünürlüğü var full hd nın bir altı ve full had yı aratmadı kullandığım süre zarfında.Spec:1440 x 900 piksel 5MS 75Hertz .Yanlız ayaklığı sorunlu vida yerleri oynuyor,hareket etmemesı lazım bır konum sabıt olacak yada yapıstırıp kullanacak alan.Ben orjinallği gitmesin diye ellemedim.Kasası muhtelif çiziklar var , paneli tertemiz.
    Fiyat:130TL pazarlık takas teklif etmeyin

Not kargolar tarafımdan bizzat Yurt içi tarafından itina ile kargolanacaktır ve bana aittir.Referanslarıma bakmanızı tavsiye ederim.

Fiyat: 320 TL
    Miktar: 2
    Kargo Ücreti: Gönderici Öder

Sayfa 1 2 3

Dükkan Sahibi Hakkında

cybersoft

Yüzbaşı

İsim:
Katılım zamanı: 28 Ekim 2008 16:56:23
Durum: Forumda değil
Son giriş: 06 Ekim 2025 00:29:33
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: ASUS ROG-STRIX-RTX2060-6G-GAMING
Alıcı: undis
Tarih: 17 Temmuz 2020 00:50:21
Yorum: Çok temiz bir alışverişimiz oldu. Kendisi çok yardımsever, iyi niyetli ve anlayışlı birisi. Kafamda ki soru işaretlerini gidermek için elinden gelen her şeyi istekli bir şekilde yaptı ayrıca fiyatta da güzellik yaptı. Gönül rahatlığıyla kendisine güvenebilir, alışveriş yapabilirsiniz.
Genel Puan:          
Ürün: PHILIPS 21.5" 227E3LHSU /00 Gaming ve 190WV7CS/00
Alıcı: oKsyqeN
Tarih: 08 Mart 2017 15:57:53
Yorum: çok ilgili bir arkadaş, sorunsuz teslim aldım
Genel Puan:          
Ürün: Hatasız sıfır kondüsyonda Gamer 990 x e veda
Alıcı: CMteria
Tarih: 25 Aralık 2015 00:01:55
Yorum: durust satıcı hızlı kargo guvenle alışveriş yapabilirsiniz her telefonu ilk çalışta açtı walla :)
Genel Puan:          
Ürün: Sıfır Asus Memo Pad K012 FE7010CG 7" 8GB 3G White
Alıcı: HenüzÖlmedik
Tarih: 09 Kasım 2015 14:07:47
Yorum: benden kaynaklı beklemeler olsada (eftnin pztesiye kalması kargoyu aynı gün alamamam vs ) kendisi sabırla bekledi çok ilgili bir satıcıdır teşekkür ederim
Genel Puan:          
Ürün: satıldı Asus EAX 1650 Silent 512
Alıcı: hexadecimel
Tarih: 25 Kasım 2012 00:47:12
Yorum: sattığı ürünle ilgilenen arkasında duran bir arkadaş güvenerek alışveriş yapılabilir.
Sayfa

[1]

[ 2 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.