FORUM DIŞINA SATILDI

İzmir Alınık Kablolu xbox 360 game pad.

İzmir içi kablolu xbox 360 game pad arıyorum pc de kullanmak için ilgilenenler mesaj atsın lütfen.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 50 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İzmir
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık

SATILDI

İzmir Satılık Ps4 500 gb 2 kol ps4 Camera + 3 kutulu oyun nakit 1350 tl Get 1400 tl

Cihaz 15/01/2015 tarihinde vatan pc den alındı.19 ay sony türkiye garantili hem konsol hem kollar hem kamera.Kutulu çiziksiz temiz makina 2 tane orjinal kol onlarda vatan pc den alındı .Ps4 kamera oda vatan pc den alındı hepsinin kutuları faturaları mevcut.3 adet kutulu oyunum var Bloodborne türkçe last of us remastered türkçe ve battlefield 4.İstenirse psn hesabının mail adresini değiştirip verebilirim 3 aylık plus ve plus oyunları yüklü.Sıkıldım vakit bulamıyorum o yüzden satılığa çıkardım.

Tek tek satmayı düşünmüyorum lütfen onun için mesaj atmayın cevap vermicem.Hiçbirşeyle takas düşünmüyorum onun içinde mesaj atmayın cevap vermicem.

Fiyat: 1350 TL
Garantisi Var: Evet
Satıldığı Şehir: İzmir

SATILDI

Ps3 Slim 500 gb İzmir Karşıyaka 4 kutulu oyun 1 orjinal 1 snopy kablosuz kol.

Arkadaşlar ps4 aldığım için ps3 satılıktır.Slim kasa 500 gb Dark souls2 Heavenly sword Castlevania : Lords of Shadow ve Dark siders 1. oyunu.1 tane orjinal kol 1 tanede snopy kablosuz kol alıcısı mevcut..Konsolu arçelik bayiinden almıştım sony türkiye cihazı cach3004b garantisi bitti.Bu zamana kadar en ufak sorun çıkmadı.Temiz çiziksiz sorunsuz makinadır.Kutusunu bulamadım taşınırken atmışlar elden teslim etmek hatta gelip kontrol ederek alınması tercihimdir.Şu an resim koyamıyorum eğer gerekirse çekerim.

İstediğim fiyat 450 tl.

SATILDI

Alınık Dark Souls 2 (Ps3 Psn)

Arkadaşlar ps3 için dark souls 2 arıyorum ilgilenenler pm atsın.İzmir içi kutulu takas yapabilirim elimde diablo 3 ve god of war ascension türkçe var iki oyun veririm.Diğer şehirler için psn hesabı almak istiyorum.

Fiyat: 1 TL
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İzmir,Karşıyaka

SATILDI

Satılık Takaslık Ps Vita Wi/fi Garantili İzmir

Cihaz bi arkadaşamın sony center dan yaklaşık 1 sene önce alınmış.Orjinal kırılmamış 2 tane oyunu var fifa ve unch.Yaklaşık bir sene garantisi var çok az kullanılmış fiziksel olarak kusuru yok.Koruma kiti var.Garantisi devam eden ps3 le takas (+/- konuşulur) yada nakit satılıktır.İzmir karşıyaka .Resim isternirse çekip koyabilirim.Faturası vardır wi/fi modelidir.Şimdi ışıkta baktım biraz arkasındaki dokunmatik olan yer orası sanırım hafif çizikler var ekranında yok bence kozmetik olarak 10/8 alır İzmir karşıyakada elden alışveriş tercih ederim.İlginenlere teşekkürler.Hafıza kartı 8 gb.

550 tl / 650 tl arası internette sıfır fiyatları.Nakit 300 tl pazarlıksız.Garantisi devam eden denk temiz ps3 ile takas tercih sebebidir.

Sayfa 1 2 3

Dükkan Sahibi Hakkında

isk0rpit

Yarbay

İsim: atilla kara
Katılım zamanı: 05 Aralık 2007 22:26:09
Durum: Forumda değil
Son giriş: 01 Ağustos 2021 20:49:25
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Yorum: Alışveriş sürecinde göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim, sorunsuz bir alışveriş oldu.
Genel Puan:          
Yorum: Güzel bir alışveriş oldu. İlgisi için arkadaşa teşekkür ederim. Her ikimize de hayırlı olsun.
Genel Puan:          
Yorum: iş yerime kadar parçaları getirdiği için teşekkür ederim
Genel Puan:          
Yorum: teşekkür ederim.benim için güzel bir alışveriş oldu.
Genel Puan:          
Yorum: İyi ve durust bir satıcı
Sayfa

[1]

[ 2 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.