2. El Satılıklar
SATIŞTA

Satılık Sıfır Sennheiser HD 599 SE/HD 598SR ve Philips SHP9600/00

Sennheiser HD 599SE (Sıfır)

12 Temmuz 2023'te Amazon Türkiye üzerinden Amazon Germany satıcısından alınmış, kutusu açılmamış, kullanılmamıştır.

Fiyat: 6500 lira.

Sennheiser HD 598SR

Zamanında Amazon Almanya'dan aldığım, üç yıl kadar kullandığım, kulaklık pedinin iç bölümünü kulaklığa bağlayan kısmın açılması haricinde bir sıkıntısı olmayan, kozmetik olarak temiz kulaklığımı satıyorum. Kulaklık pedi yedeği Aliexpress'te satılmakta. Kutusu ve kutu içeriği tamdır.

Ben kulaklığı oyun için kullandım. Ses kasmada en iyi oyuncu kulaklıklarından iyidir, stüdyo kulaklığı olduğu için pozisyon bilgisini doğru verir. Rainbow Six: Siege gibi dikeyde de pozisyon bilgisi gereken oyunlarda doğru ses verir.

Fiyat: 3500 lira.

Philips SHP9600/00

25 Haziran'da Amazon Türkiye üzerinden yurt dışından getirttim, iki kere FPS oyununda kullandım. Sıfır gibidir, herhangi bir eksiği ya da sorunu yok. Ses aralığı çok geniş olduğundan oyunlarda uzaktaki birinin pozisyon bilgisini rahat alıyorsunuz.

Fiyat: 4700 lira.

Fiyatlar uygun arkadaşlar. Bu modelleri daha uyguna bu kadar temiz ve az kullanılmış (HD 598 SR uzun süreli kullanıldı ama kulaklık pedinin değiştirilme ihtiyacı hariç o da çok temiz) bulabileceğinizi sanmıyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 6500 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Evet
Garantisi Var: Evet
Satıldığı Şehir: Ankara
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 5
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

Satılık Sıfır M3 Macbook Pro 14.2" 1 TB SSD 16 GB RAM

Selamlar. 2 Ağustos 2025 tarihinde alınma M3 çipli, 14.2" ekranlı, 1 TB depolama, uzay grisi renkli 16 GB ram'li Macbook Pro'yu kullanım alışkanlığıma sahip olduğum S9 Ultra daha uygun olduğu için satmak istiyorum. S9 Ultra'nın da ilânı var, o satılırsa bu ürünlerden birini açıp kullanacağım. Ürün adıma faturalı, sıfır, açılmamış kutularındadır.

Fiyat: 63 bin lira.

Ankara içi elden teslim, diğer şehirlere kargoyu indirimli gönderebilirim ama sıfır ürün olduğundan bu şekilde alışverişe pek sıcak bakmıyorum.

Fiyat: 63000 TL

SATIŞTA

Satılık Sıfır Samsung S9 Ultra Tablet (12 GB Ram/512 GB Depolama)

Selamlar. Amazon Türkiye'den alınma, resmi distribütör garantili sıfır Samsung S9 Ultra 12 GB ram ve 512 GB depolama modeli satıyorum. Kutusu da açılmamıştır. Kendi tabletim vardı, açıp kullanmaya ihtiyacım olmadı.

Koyu gri renkli modelidir.

Fiyat: 31000 lira.

Fiyat: 31000 TL

SATILDI

[SATILDI] Satılık Orijinal Versace Pour Homme 200 ml Parfüm

Sıfır, jelatini açılmamış, 17 Mart 2024 tarihinde Hepsiburada satıcısından alınma, resmi Türkiye distribütörü Magna Kozmetik tarafından ithal edilmiş 200 ml Versace Pour Homme parfümü satıyorum. Spor salonunda kullanmak üzere almıştım ama bu amaçla Kenzo Homme Intense kullanmaya karar kıldığım için vazgeçtim.

Tasarımcısı Alberto Morillas olan parfümün 4,29 puanlı fragrantica sayfası aşağıdadır;

https://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Versace-Pour-Homme-2318.html

Fiyat: 2700 TL
Garantisi Var: Hayır

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] Satılık S9 Ultra - 16 GB Ram - 1 TB Depolama

Selamlar. Kutulu, Samsung faturalı, garantili, eksiksiz, 24.11.2025 yılına kadar garantili tabletimi masaüstü bilgisayarı yükselteceğim için satıyorum. Tableti forumdan bir arkadaştan 20 günlük iken almıştım, kendisi Apple ekosistemine geçiş yaptığı için satıyordu. Tablet yalnızca bir kere iş sebebiyle kafede çalışmak üzere evden çıkarılmış, onun dışında üç günde bir, birkaç saatliğine kullanılmıştır. Kalemi kullanılmamıştır, sıfırı ile hiçbir farkı yoktur. Kılıf alınıp kılıfa yerleştirildikten sonra kullanmaya başlandı.

Fiyat: 29 bin->28 bin lira.

Tercihen Ankara içi test ederek, deneyerek elden teslim, şehir dışı almak isteyen olursa kargoyu ben karşılarım.

Fotoğraf temsili.

Fiyat: 28000 TL
Sıfır Ürün: Hayır
Kargo Ücreti: Gönderici Öder

Dükkan Sahibi Hakkında

Nicholai Hel

Yarbay

İsim:
Katılım zamanı: 13 Mart 2005 09:33:01
Durum: Forumda değil
Son giriş: 29 Eylül 2025 23:36:07
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Yorum: Son derece ilgili bir arkadaş , güzel paketlemesi için ayrıca teşekkür ederim.
Genel Puan:          
Ürün: Satılık Path of Exile 2 Divine Orb
Alıcı: ExSeLaNS
Tarih: 28 Şubat 2025 22:38:34
Yorum: ilgili ve hemen teslimat güvenilir
Genel Puan:          
Alıcı: yokkan
Tarih: 21 Şubat 2025 19:45:46
Yorum: İlgili ve bilgilendiriciydi teşekkürler
Genel Puan:          
Alıcı: ExSeLaNS
Tarih: 02 Şubat 2025 20:14:36
Yorum: Arkadaş anlık olarak yardımcı oldu ve sorunsuz teslimat gerçekleşti. Teşekkürler.
Genel Puan:          
Alıcı: fatality_
Tarih: 28 Ocak 2025 19:25:28
Yorum: çok hızlı bir şekilde alış veriş oldu tşekkürler
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ 20 ] [ 21 ] [ 22 ] [ 23 ] [ 24 ] [ 25 ] [ 26 ] [ 27 ] [ 28 ] [ 29 ] [ 30 ] [ 31 ] [ 32 ] [ 33 ] [ 34 ] [ 35 ] [ 36 ] [ 37 ] [ 38 ] [ 39 ] [ 40 ] [ 41 ] [ 42 ] [ 43 ] [ 44 ] [ 45 ] [ 46 ] [ 47 ] [ 48 ] [ 49 ] [ 50 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.