professorx
SATIŞTA

Satılık Orijinal Parfüm Versace Dylan Blue

Versace Dylan Blue EDT, satın alınma tarihi Ocak 2018, satın alınan yer Hepsiburada, satıcı Hepsiburada, batch code 72554e, 40/100 ml, fiyat 850 TL.

Versace Eros EDT, satıldı.

Mont Blanc Individuel, satıldı.

Bvlgari Aqva Amara, satıldı.

Parfümlerin tarihi eski ama güneş asla görmediler, uygun koşullarda muhafaza ettim. Abartmamak kaydıyla pazarlık payı mevcut, öğrenci olduğunu belgeleyen olursa ona ekstra indirim yaparım.

İstediğiniz firma ile gönderim yaparım, kargo alıcıya aittir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 850 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: Antalya
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 5
İlan Durum: Satışa Açık

SATILDI

[SATILDI] Viaport Marina Aquapark Kodu

Çift kişilik giriş kodu, 1250 TL.

SKT: 31.12.2025

Kullanım şartları; Marina Aquapark 8 Eylül 2025 tarihinde sezon kapanışı yapacaktır. Kullanılmayan bilet kodları daha sonrası için ertelenemez ve değiştirilemez. Marina Aquapark 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Kilit ücreti fiyatlara dahil değildir. Misafir kendi kilitlerini getirebilir veya gişemizden 100 TL depozito karşılığında temin edebilir. 16 yaşından küçükler yanlarında ebeveynleri olmadan giriş yapamaz. Marina Aquapark'a eşli ve aile olarak giriş yapılabilir. Harici giriş yapılamamaktadır. Marina Aquapark`a dışarıdan yiyecek, içecek getirilmesi yasaktır. Çalışma saatleri döneme göre değişebilmektedir.Lütfen www.viaportmarina.com sitesinden kontrol ediniz.

FORUM DIŞINA SATILDI

PS4 Pro 1 TB 7216B + V2 Kol + RDR2 Kutulu + Plus Hesap (10 ay)

Cihaz 16 Kasım 2018'de amazon.co.uk'den satın alınmış olup, 23 kasım 2018'de teslim alınmıştır. Kutusu mevcuttur. Herhangi bir sıkıntısı yoktur.

2. kol (V2) 23 Kasım 2018'de amazon.com.tr'den (satıcı amazon) satın alınmıştır. Herhangi bir sıkıntısı yoktur.

Red Dead Redemption 2 kutulu olarak verilecektir.

Cihazla beraber içerisinde 19 oyun olan PSN Plus özelliği devam eden hesabımı da veriyorum. 12 aylık üyelik 23.11.2020 tarihinde bitecektir. Hitman, COD Modern Warfare, Detroit, Batman, The Last of Us, Uncharted hesaptaki oynanabilecek öne çıkan oyunlardır.

Çanakkale içinde elden teslim yapabilirim, diğer illere kargo ile gönderim sağlarım. Kargoyu alıcı öder. İstediğiniz firma ile gönderim yapabilirim.

Tüm paket için istediğim fiyat 2600 TL, ufak miktar pazarlık payı mevcut. Alıcısına hayırlı olsun.

FORUM DIŞINA SATILDI

Satılık Reeder M7S Sim Kartlı 3G Tablet (Çok az kullanılmış)

Ürün 24 Temmuz tarihinde trendyol üzerinden satın alınmış ve sadece 3 gün kullanılmıştır. Ürünün garantisi devam etmektedir. İhtiyaç kalmaması sebebiyle satılıktır. Herhangi bir çizik vs yok. Kısa süre ve yoğun olmayan bir şekilde kullanılmıştır.

Fiyat 160 TL. Kargo alıcıya ait. Kargo firmasını alıcı seçebilir, müsaitlik durumuma göre ödemeyi aldıktan sonra aynı gün veya bir sonraki gün içerisinde gönderim sağlarım. Ufak miktar pazarlık payı mevcuttur.

FORUM DIŞINA SATILDI

[Düşük Fiyat] Columbia Polar 125 TL

Salomon İngiltere'den, New Balance ve Columbia'lar Almanya'dan alınmıştır. Ürünler kullanılmadı, orijinal kutusunda geldiği gibi duruyor. Fiyatlar son, pazarlık yok. Antalya içi elden teslim, diğer iller için alıcı ödemeli kargo ile gönderirim. İsteyene GET ilanı komisyon farkını eklemek kaydıyla açılır. Aynı gün içerisinde kargonuzu çıkarırım. Sorusu olan pazarlık dışında her konuda mesaj atabilir. Hızlı dönüş sağlarım. Numaradan / bedenden emin değilseniz mağazadan denemeden almayınız, iade süreçleri ile kargo şirketlerini zengin etmeyelim boş yere, vakit kaybı da olmasın.

Columbia Fast Trek II Polar (S Beden) [Bu üründen 2 adet aldım, birini kendim giyiyorum. Ürünü alacak kişiye 2. fotoğraftaki gibi açılmamış poşediyle göndereceğim.]

Fiyat 125 TL

Columbia Xcrsn II Xcel Low Outdry

Forum dışına satıldı

Columbia Peakfreak 42

Satıldı.

Columbia Ventrailia 42

Satıldı.

New Balance 574

Forum dışına satıldı.

Sayfa 1 2 3 4

Dükkan Sahibi Hakkında

xprofessorx

Yüzbaşı

İsim:
Katılım zamanı: 02 Mart 2007 08:12:02
Durum: Forumda değil
Son giriş: 24 Kasım 2025 23:59:39
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:    
Ürün: [Düşük Fiyat] Columbia Polar 125 TL
Alıcı: skynex
Tarih: 04 Şubat 2017 21:42:02
Yorum: Satıcı arkadaşla 2 - 3 hafta mesajlaştık, sabırla cevap verdi görüştük, 2 tane ayakkabıyı birden aldım, ayakkabılar orjinal amazon faturası ile geldi, tek sıkıntı kargoyu 3 günde getirdi ptt kargo :) onun dışıında dürüst kaliteli satıcı, teşekkürler.
Genel Puan:          
Ürün: Satılık Vodafone Sinema Kodu 5 TL
Alıcı: bozkurt71
Tarih: 24 Ocak 2017 19:21:56
Yorum: ilgili ve hızlı bir satıcı. hayırlı işler
Genel Puan:          
Ürün: Transcend 480 GB 2.5'' SSD
Alıcı: DallasPage
Tarih: 23 Ocak 2017 19:11:27
Yorum: Diski sıfır gibi 2.el zannediyordum baya sıfırmış :D Hızlı ve sorunsuz kargo, güvenilir satıcı, kesinlikle tavsiye ediyorum. :)
Genel Puan:          
Yorum: Hızlı alışveriş ve hızlı kargo için teşekkürler
Genel Puan:          
Yorum: hızlı kargo, iletişimi kuvvetli DH üyesi.
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ]

smm panel instagram takipçi satın al instagram takipçi satın al Vds
takipçi satın al thetahealing takipçi satın al instagram takipçi satın al
SMM Panel akor takipçi satın al vds satın al

Version: 1.2.3404

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.