Nedim Bey Techno Center
FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] 2 Aylık - Steelseries Arctis Nova 7X (Teknosa TR Garantili)

>> Sıfırdan Farksız : Steelseries Arctis Nova 7X Wireless <<

Ürün 31.07.2024 tarihinde İzmir Mavibahçe Teknosa mağazasından 6.500TL'ye tarafımdan satın alınmıştır.

31.07.2026 tarihine kadar 2 Yıl Resmi TR Garantisi mevcuttur. Yurtdışı veya mağaza garantili cihazlar ile kıyaslamayınız.

Farklı kulaklıklarım da bulunduğundan dolayı değerlenmesi için satışa koyuyorum. 

Sıfırdan farksız vaziyette eksiksiz şekilde kutusunda durmaktadır.

--

Önemli Özellikleri :

- 2.4Ghz kablosuz bağlantı üzerinden Xbox / PlayStation / PC / MAC / Nintendo Switch ile bağlantı kurabilir, tüm platformlarda kullanabilirsiniz.

- Ayrıca Bluetooth özelliğine sahip tüm cihazlar ile de BT tuşu üzerinden eşzamanlı bağlantı kurabilmekte ve sesli görüşmeye imkan tanımaktadır.

- Nova Acoustic System teknolojisi Sonar ses sürücülerini kullanarak oyunlardaki küçük detayları rahatlıkla duyabileceğiniz 360 derece uzlamsal ses (EQ) ayarlarına imkan tanır.

- 2.4Ghz üzerinde 38 Saat , eşzamanlı 2.4Ghz + Bluetooth bağlantısı ile 26 Saat Pil Ömrü sunar. 15 dakika şarj ile 6 saat kullanım imkanı tanır.

- İstenirse kutu içeriğinde yer alan 3,5mm jak kablosu ile kablolu bağlantı kurmak da mümkündür.

- Üzerinde yer alan Chat-mix tekerleği ile chat/oyun ses dengesi ayarı kolayca yapılabilir. Kulaklık üzerinde Mute tuşu da mevcuttur ve mikrofon üzerindeki kırmızı led ile devreye girer.

- AI destekli gürültü engelleme teknolojisine sahip mikrofonu ile dış seslerin iletimini engeller.

--

Sadece özel mesaj ile bana ulaşabilirsiniz.

İzmir içi elden teslim mümkündür, şehir dışına ise vereceğim banka hesabına FAST geçildiği sürece ertesi gün kargoya teslim edilir.

Kargo ücreti her zaman alıcıya aittir..

2004 senesinden bu yana tamamen teknolojik hobilerime yönelik alım/satım yapmaktayım, birçok platformda bolca referanslarım mevcuttur, alışverişlerimde hiçbir ticari kaygı yoktur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 1 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Evet
Satıldığı Şehir: İzmir
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] Faturalı &amp; Garantili : Sony Inzone H7 Wireless (PS5/PC/BT)

Faturalı & Garantili & Sıfır Ayarında & Kutusunda Eksiksiz 

<> Sony Inzone H7 Wireless Mikrofonlu Kulaklık  <>

Bilgisayar & Play Station 5 ve Bluetooth bağlantılar ile uyumludur.​

Ürün Durumu :

28.09.2023 tarihinde TEKNOSA'dan satın alınmış olup PS5 üzerinde birkaç ay kullanılmıştır. 15 Ay daha Sony Türkiye garantisi devam etmektedir.

Sonrasında yeni bir kulaklık satın aldığımdan dolayı ;

Sony Yetkili Servisinde ''Garanti Kapsamında'' başlık yastıkları değiştirilmiş ve Volume Pot'u tozlanmaya karşı temizlenmiştir.

Bu şekilde servisten geldiği gibi hiç kullanılmadan ''sıfır ayarında kutusunda eksiksiz vaziyette'' satışa çıkarıyorum.

Tüm Sony garanti belgeleri, kılavuzu, kitapçıkları, sticker'ları vs. ile Servis Formu ve Teknosa Faturası da mevcuttur.

Genel Özellikler :

Kutu içeriğinde mevcut USB Dongle ile PS5 veya PC'ye direkt 2.4Ghz kablosuz bağlantı kurmak mümkündür. Ayrıca Bluetooth özelliği ile telefon tablet vb. cihazlara da bağlayıp eşzamanlı kullanıma imkan tanımaktadır.

Sony markası altında Play Station 5 ile tam uyumlu çalışmakta ve yazılımsal olarak konsol üzerinde kontrolleri tam desteklenmektedir.

Mikrofonu yukarı kaldırarak sessize almak ve kulaklık üzerindeki özel buton ile Voice Chat & Oyun ses dengesi ayarını konsol menüsüne girmeden hızlıca yapabilmek mümkündür.

Alışveriş Koşulları :

İzmir içi elden alışveriş mümkündür, şehir dışına ise havale/eft/fast ödemesi sonrası güvenli şekilde paketlenip kargoya teslim edilir, takip no alıcıya bildirilir.

2004 senesinden bu yana tamamen teknolojik hobilerime yönelik alım/satım yapmaktayım, birçok platformda bolca referanslarım mevcuttur, alışverişlerimde hiçbir ticari kaygı yoktur.

Önemli Notlar :

- Sadece özel mesaj ile ulaşınız.
- Kargo Ücreti her zaman alıcıya aittir.
- Get & Param Güvende ile alışveriş imkanı yoktur.

Garantisi Var: Evet

SATILDI

[SATILDI] @ Powerbeats 3 Wireless (beats by dr. dre) @ Faturalı Eksiksiz @

@ Powerbeats 3 Wireless @ Kutulu Faturalı Eksiksiz + Tertemiz @

@ Satış Sebebi / Genel Durum / İçerik @

Eşime hediye almıştım, ancak çok sık kullanma imkanı olmadı. Şu anda da hali hazırda bir Airpods Pro sahibi olduğundan uzun süredir kutusunda bekliyor. Bu yüzden satışa koyuyorum.
Ürün az kullanılmıştır ve bugüne dek sıkıntı çıkarmamış, tamir görmemiştir. Sorunsuz şekilde tertemiz vaziyette, sıfırından eksiksiz içeriğiyle kutusunda bekliyor.

Mediamarkt'tan satın alınmış olup garanti süresi tamamlanmıştır. Orjinal kutusu ve kutu içeriği (şarj kablosu, yedek başlıklar, kitapçıklar vs.) ile birlikte faturası da alıcıya teslim edilecektir.

>> Yanında orjinal powerbeats silicon soft case'i de verilecektir. <<

@ Alışveriş Koşulları @

Faturalı Tertemiz durumda Kutusunda Eksiksiz vaziyette bulunan Powerbeats 3 Wireless kulaklık için istediğim rakam : 1450 >> 1300 >> 1150 TL'dir.

İzmir içi elden alışveriş mümkündür, şehir dışına ise 2004'ten bu yana gerçekleştirdiğim alışverişlerde olduğu gibi vereceğim Banka hesabına mebla eksiksiz havale geçildiği takdirde verilen adrese güvenli şekilde kargolanarak takip numarası alıcıya iletilecektir.

Kargo ücreti her zaman alıcıya aittir!

Bana buradan özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.

DİPNOT :

2004 YILINDAN BU YANA İNTERNET ÜZERİNDEN 100'LERCE MEMNUNİYETLE TAMAMLANAN SATIŞLARIM OLMUŞTUR, FARKLI BİRÇOK SİTEDE REFERANSLARIM VARDIR. SATIŞLARIMIN TAMAMI KEYFİ KENDİ KULLANDIĞIM CİHAZLARDIR, TİCARİ BİR KAYGI KESİNLİKLE GÜDÜLMEMEKTEDİR.
ALAN KİŞİYE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN..

Fiyat: 1150 TL
Garantisi Var: Hayır

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] Sıfır Ayarında : PlayStation Portal / Kutusunda Eksiksiz

SATILIK : PlayStation Portal / Kutusunda Eksiksiz

Ürün Durumu :

Ürün Yunanistan'dan getirilmiş olup neredeyse kullanılmamıştır. 

Sıfır ayarında kutusunda eksiksiz şekilde bulunmaktadır. 

---

Alışveriş Koşulları :

İzmir içi elden alışveriş mümkündür, şehir dışına ise havale/eft/fast ödemesi sonrası güvenli şekilde paketlenip kargoya teslim edilir, takip no alıcıya bildirilir.

---

Önemli Notlar :

- Lütfen sadece özel mesaj ile ulaşınız.

- Kargo Ücreti her zaman alıcıya aittir.

- Ürün oyun konsolu değildir, ancak bir Playstation 5 sahibi iseniz internet bağlantısı ile uzaktan çalıştırıp oyunlarınızı oynayabileceğiniz bir Remote Player'dır. Lütfen bunu araştırıp mesaj atınız.

Fiyat: 7500 TL

SATILDI

[SATILDI] SATILDI @ ASUS Rog Ally Aksesuarları : Hard Case / Ugreen Dock / Screen Protector @

@ SATILDI : ASUS Rog Ally Aksesuarları @

ASUS Rog Ally'ı iade ettiğimden dolayı, amazon.com üzerinden sipariş ettiğim ve yurtdışından tedarik edilen aksesuarları satışa çıkarıyorum.

Ürünleri kullanmaya fırsatım olmadı bile bu yüzden sıfırından hiçbir farkı yoktur.

- Sadece Ekran koruyucu 3'lü paketten kutusunda 2 adet kalmıştır. -

---

Ürünler araştırılıp alındığından kendi ürün seviyesindeki bu fiyat aralığında en kaliteli seçimlerdir.

Tamamını birlikte oldukça uygun bir fiyata veriyorum.

Satın aldığım linkleri paylaşıyorum ki güncel fiyatlarını +Kargo +Vergi şeklinde hesaplayıp görebilirsiniz.

---

= Pazarlıksız Satış Fiyatı : SATILDI =

Kargo ücreti her zaman alıcıya aittir. Elden alışveriş sadece İzmir içi mümkündür.

Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8

Dükkan Sahibi Hakkında

bynedim

Yarbay

İsim: Nedim Bey
Katılım zamanı: 30 Kasım 2004 01:33:26
Durum: Forumda değil
Son giriş: 15 Nisan 2026 23:56:20
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Yorum: güzel bir alışveriş oldu, ürünler sıfır ayarında, teşekkürler :)
Genel Puan:          
Yorum: %100 Güvenilir, her konuda yardımcı oldu, ilk alışverişimi bynedim&#39;den yaptığım için çok şanslıyım diyebilirim. hiç düşünmeden rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Teşekkürler tekrar. @bynedim
Genel Puan:          
Yorum: 18 yıllık üyeliğim boyunca forumda tanımış olduğum nezaket sahibi, son derece saygın üyelerden birisi. Kendisi ile tanı&#537;maktan alışveriş yapmaktan çok memnun kaldım. İletişim kargo paketleme konusunda da çok ilgili, hiç tereddüt etmeden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Yeniden alışveriş yapmak dileğiyle, kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.
Genel Puan:          
Yorum: Hızlı sorunsuz güvenli alışveriş, ilgili nazik satıcı, saygın forum üyelerinden, kendisiyle tanı&#537;maktan ve alışveriş yapmaktan ziyadesiyle mutlu ve memnun oldum. Tekrardan teşekkür ederim. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Genel Puan:          
Yorum: gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.