FORUM DIŞINA SATILDI
[SATILDI] 2 Aylık - Steelseries Arctis Nova 7X (Teknosa TR Garantili)
FORUM DIŞINA SATILDI
[SATILDI] Faturalı & Garantili : Sony Inzone H7 Wireless (PS5/PC/BT)
SATILDI
[SATILDI] @ Powerbeats 3 Wireless (beats by dr. dre) @ Faturalı Eksiksiz @
FORUM DIŞINA SATILDI
[SATILDI] Sıfır Ayarında : PlayStation Portal / Kutusunda Eksiksiz
SATILDI
[SATILDI] SATILDI @ ASUS Rog Ally Aksesuarları : Hard Case / Ugreen Dock / Screen Protector @
Dükkan Sahibi Hakkında
Dükkanına Eklediği Son Ürünler
- [SATILDI] 2 Aylık - Steelseries Arctis Nova 7X (Teknosa TR Garantili)
- [SATILDI] Faturalı & Garantili : Sony Inzone H7 Wireless (PS5/PC/BT)
- [SATILDI] @ Powerbeats 3 Wireless (beats by dr. dre) @ Faturalı Eksiksiz @
- [SATILDI] Sıfır Ayarında : PlayStation Portal / Kutusunda Eksiksiz
- [SATILDI] SATILDI @ ASUS Rog Ally Aksesuarları : Hard Case / Ugreen Dock / Screen Protector @
-
Referansları
» Kullanıcı Profili- Kriter
- Genel
- Kargo
- Satıcı
-
-
Genel Puan:
- Ürün: [SATILDI] SATILDI @ ASUS Rog Ally Aksesuarları : Hard Case / Ugreen Dock / Screen Protector @
- Alıcı: madd_maxx82
- Tarih: 08 Ocak 2024 16:36:04
- Yorum: güzel bir alışveriş oldu, ürünler sıfır ayarında, teşekkürler :)
Genel Puan:
- Ürün: Steelseries Arctis 1 Wireless for Xbox @ Faturalı / Garantili @
- Alıcı: Callmemuhsin
- Tarih: 24 Aralık 2022 01:18:24
- Yorum: %100 Güvenilir, her konuda yardımcı oldu, ilk alışverişimi bynedim'den yaptığım için çok şanslıyım diyebilirim. hiç düşünmeden rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Teşekkürler tekrar. @bynedim
Genel Puan:
- Ürün: @@ SAMSUNG Galaxy S7 @ Sıfırdan Farksız + Sıfır Kulaklık + Faturalı Kutulu + Eksiksiz + 32GB SD @@
- Alıcı: flasource
- Tarih: 18 Haziran 2021 16:26:23
- Yorum: 18 yıllık üyeliğim boyunca forumda tanımış olduğum nezaket sahibi, son derece saygın üyelerden birisi. Kendisi ile tanıșmaktan alışveriş yapmaktan çok memnun kaldım. İletişim kargo paketleme konusunda da çok ilgili, hiç tereddüt etmeden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Yeniden alışveriş yapmak dileğiyle, kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.
Genel Puan:
- Ürün: @@ SAMSUNG Galaxy S7 @ Sıfırdan Farksız + Sıfır Kulaklık + Faturalı Kutulu + Eksiksiz + 32GB SD @@
- Alıcı: flasource
- Tarih: 18 Haziran 2021 16:22:27
- Yorum: Hızlı sorunsuz güvenli alışveriş, ilgili nazik satıcı, saygın forum üyelerinden, kendisiyle tanıșmaktan ve alışveriş yapmaktan ziyadesiyle mutlu ve memnun oldum. Tekrardan teşekkür ederim. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Genel Puan:
- Ürün: @@ SATILDI @@ Nintendo Switch V1 / CFW / 128GB / Orjinal Kutu ve Aksesuarlı @@
- Alıcı: Devian
- Tarih: 05 Mart 2021 21:47:22
- Yorum: gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.

Yeni Kayıt