OsmanLı Dükkanı
SATILDI

[SATILDI] PUBG GAMEON KODU 4 ADET

ŞİMDİLİK TÜM KODLAR FORUMDAN @Skarga hocama satılmıştır. Bir sonraki alışverişte kendisiyle görüşmek dileğiyle.

Arkadaşlarımdan aldığım ve bir önceki gameon kampanyası gibi sandık verdiğini düşündüğüm, sırf bu yüzden oyunu kurup 1 kod yüklediğimde doğrudan kıyafet ve g coin sandığını görünce kullanmadığım 4 kodum var. Bu 4 kodu hiç kullanmadım öylece duruyor. Unutmazsam 6 ay boyunca her ay 5-6 adet olacak bu konu alıp satabilirim. Bu işin ticaretini yapmıyorum dediğim gibi kampanya bir önceki sandık gibi olmayınca kullanmaktan vazgeçtim çünkü PUBG'yi en son geçen sene oynamıştım aktif olarak oynamıyorum.

Hali hazırda 80 TL ye alım ilanı varken açıkçası pazarlık yapmayı da düşünmüyorum.

MEVCUT KOD SAYISI ---
İSTENİLEN FİYAT ADET İÇİN ---TL
4 KOD İÇİN PAZARLIKSIZ ---TL

Bildiğim kadarıyla bu kodlar 6 ay boyunca her ay alınabilecekmiş bu nedenle her ay 5-6 kod toplayıp satabilirim.

----------------------------------------------------------------------------

KOD ÜCRETİ GÖNDERİLİNCE KOD GÖNDERİLİR AKSİ BİR SATIŞ YÖNTEMİ DÜŞÜNMÜYORUM.
FORUM ÜYELİĞİM VE REFERANSLARIM ORTADADIR 100 TL LİK KOD İÇİN BOŞ MUHABBETİN KİMSEYE FAYDASI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.

Lütfen gereksiz yorum vs ile ilanı boşa kirletmeyelim. Anlayışınız için teşekkür eder oyunu oynayan arkadaşlara başarılar dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 100 TL
Miktar: 4
Sıfır Ürün: Evet
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: Erzurum
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 3
İlan Durum: Satışa Açık

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] [SIFIR] SAMSUNG GALAXY A24 6GB RAM 128 GB ROM

Herkese selamlar.

Kız kardeşimin anneme hediye aldığı ancak vefatı sonucu anneme teslim bile edemediği cihazı annemin kullanmak istememesi nedeniyle sim bile takmadan satmak istiyoruz.

Cihaz: Samsung Galaxy A24 6 GB/ 128 GB SİYAH

1 tane fotoğraf ekliyorum cihaz zaten sıfırdır sim kart takılmamış tarafımızca açılmamıştır iğnesi şarj kablosu vs tamdır sadece dış kutu değil de iç kutusu bir köşeden yırtılmıştı onu bantladım.

Fatura tarihi 10/10/2024 ancak faturada kardeşimin bilgileri olduğundan ve bunları paylaşmak istemediğimden dolayı fatura gönderilmeyecektir. Yani cihaz sıfır ancak faturasızdır. Bu durumda Samsung garanti veriyor mu bilmiyorum ancak sadece bu şekilde satılıktır. Lütfen fatura konusunda ısrarcı olmayınız.

En ucuz fiyatı şuan için 11.088 TL dir. Faturasını yollamayacağım için 9.000 TL fiyatın uygun olacağını düşünüyorum.

İşimden dolayı saat 12.00-13.00 arasına kadar ödeme yapılırsa öğlen iş dönüşünde, saat 1 den sonra yapılan işlemler için kargoyu ertesi gün şubeye teslim edebilirim.

Kargo alıcıya aittir. MNG kargo ve Yurtiçi kargo ile sendika ve bakanlığın anlaşmam var %25-30 indirimli gönderebilirim.

Lütfen PM'den iletişime geçiniz anlayışınız için teşekkürler.

Fiyat: 9000 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Evet
Garantisi Var: Evet
Kargo Şirketi: 5

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] [SATILIK] Fiyat düştü--Asrock Deskmini x300 Mini Dev

Herkese selamlar.

Forumdan bir kaç ay önce aldığım ancak şuan için kullanmadığım pc yi satıyorum.

Özelliklerine zaten netten de bakabilirsiniz bilindik bir pc dir ancak yine de kendi sitesinin linkini ekliyorum detaylar için bakabilirsiniz.

Ryzen 5 5600G APU işlemci.

16 GB Ram

250 GB M2 SSD

M2 Wifi alıcısı yeni alınıp eklenmiştir bu nedenle fotoğraflarda yoktur.

Şuan sisteme takılı kendi işlemcim olan 5600x e ait olan Wrait Stealth fan var kasaya montaj için üst kısmında bulunan plastik aparatı çıkardım (nette videoları var) Kendi orjinal fanı da yanında gönderilecektir.

İstediğim fiyat 11.500---10.500 TL. Pazarlık makul seviyede vardır. Kargo alıcıya aittir. EFT/ HAVALE'den sonra yetişirse gün içerisinde yetişmezse ertesi gün kargolarım.

Uçuk kaçık kargo parası vermemeniz için sarı siteden sadece 100-200 TL lik param güvende ilan açıp oradaki kodla ücretsiz bir şekilde kargolayabilirim(10 desi sınırını aşmıyor). Kendi orjinal kutusu ve içeriğiyle gönderilecektir.

Test videolarına vs netten ulaşabilirsiniz. Avuç içi kadar olmasına rağmen boyundan büyük işler başarmaktadır. Sadece bir telefon büyüklüğündedir.

Ayrıca kendi sistemim olan FULL ROG kasa ve ekipmanları da satışa koyuyorum. Diğer sistemin satılması durumunda bu sistem satıştan kaldırılacaktır. Diğer ilanlarıma da bakabilirsiniz.

Fiyat: 13500 TL
Sıfır Ürün: Hayır

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] Ugreen Usb 3.0 2.5-3.5 Inch Dual Sata Dock Station

Herkese selamlar.

Şuan aktif olarak sistemimde kullandığım ancak kasa ve ekipmanları satılığa çıkarmam nedeniyle ihtiyacım olmayacak olan HDD Dock Station satılıktır.

İkinci el fiyatını bulamadım ancak farklı ve daha kalitesiz markaların ürünlerine göre uygun fiyat yazıyorum. Faturası yoktur. Kutu ve içeriği tamdır.

Fiyatta makul pazarlık vardır.

Ödeme sonrası kargo yapılır. İstenirse kargo ücreti konusunda 200 TL lik sarı site ilanı açılır. Kargo alıcıya aittir.

Diğer ilanlarıma da bakınız. Teşekkürler.

Fiyat: 1300 TL

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] Efsane soğutucu Cooler Master Hyper 212 Led

Herkese selamlar.

Eski sistemimde kullandığım ancak şuan için sıvı soğutmam olduğundan ihtiyacım olmayan ve yaklaşık 3 yıldır boşta duran soğutucu satılıktır.

Kutu ve içeriği tam ve eksiksizdir. Fatura yoktur zaten garantisi de dolmuştur şimdiye kadar.

Destek listesinde AM4 soket yazmıyor ancak ben bunu R5 2600 ile kullanmıştım hatırladığım kadarıyla bu güncellenen versiyondu yani AM4 desteklidir bilginize.

Fiyatta makul pazarlık vardır.

Ödeme sonrası kargo yapılır. İstenirse kargo ücreti konusunda 200 TL lik sarı site ilanı açılır. Kargo alıcıya aittir.

Diğer ilanlarıma da bakınız. Teşekkürler.

Fiyat: 700 TL

Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Dükkan Sahibi Hakkında

CcOsmanLı

Yüzbaşı

İsim: Muhammet Ergün
Katılım zamanı: 04 Ağustos 2011 20:27:29
Durum: Forumda değil
Son giriş: 22 Kasım 2025 11:09:14
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] PUBG GAMEON KODU 4 ADET
Alıcı: Skarga
Tarih: 14 Eylül 2025 23:32:00
Yorum: Çok olumlu güzel bir alışverişti. Arkadaş nazik ve dürüsttü kodları teslim aldım teşekkür ederim. :)
Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] [SATILIK] Cooler Master Masterliquid ML240 RGB v1
Alıcı: cnrsrcc
Tarih: 09 Mart 2024 19:35:34
Yorum: Alışveriş onçeci ve sonrası çok yardımcı oldu. Özellikle kargola işlemlerinde. Sorunsuz , güvenir bir arkadaş
Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] [SATILIK] AMD Ryzen 5 3600
Alıcı: Revoir
Tarih: 06 Şubat 2024 15:49:24
Yorum: Sorunsuz alışveriş kendisine teşekkür ederim.
Genel Puan:          
Yorum: Hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu. Gayet ilgili ve güvenilir, teşekkürler..
Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI]GSKİLL 4133 MHZ CL19 RAM 2x8GB=16 GB
Alıcı: huso
Tarih: 11 Temmuz 2023 18:24:54
Yorum: Durust,Guvenilir Satıcı
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.