Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (5980. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: redferrari Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 28 Misafir (2 Mobil) - 27 Masaüstü2 Mobil
5 sn
235.500
Cevap
1.165
Favori
11.785.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1149 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
37. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 59785979598059815982
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şahlanisin belgesidir..

    Yıl 2008..sefil olduğumuz günler.. 430 tl ye notebook.. 🤷‍♂️



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acquiles kullanıcısına yanıt

    bilgisayar piyasası kafayı yemiş tarihe gömülmüş celeron işlemci laptoplar dünya para

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cem

    Ahaha şimdide ülke dışın kaçmayı düşünüyor, sanırım biraz balataları yaktı. Yalnız yinede eskisine göre daha sağlıklı düşünüyor  



    Alıntıları Göster

    güzel bir laf vardır ya "yağmurlu havada su veren itfayenin su hortumunu" şeklinde ...


    Evli değilse bir tarikatçının elde kalmış veya 1.50 boy 160kg kızıları ile iç güvesi olarak almanya veya diğer avrupa ülkelerine kapak atma derdindeler şu aralar. birini gördüm düsseldorfta anlatmıştım ya. koymuşlar kasaba sana bana akp övüyo yine. niye geldin diyoruz evledik abi diyo. lan evlediği kadının suratın tükürmezsin bile de ... neyse ... işte erkeğın aşifteside böyle oluyor. yıllar boyu o kadının koynunda yatacak... ter kokulu kıyıl kıyıl, şişme balon gibi eller bacaklar vs.





  • Hakan.. kullanıcısına yanıt

    ben bilgisayar teknisyeniyim. önceden köylü çocuğu da alırdı işçi çocuğu da. şimdi yok hiçbiri alamıyor güzel bir oyun bilgisayarı 15 bin olmuş neyine alsınlar ki. başlangıç seviyesi oyun bilgisayarları 6-7 den başlıyor zaten. kafayı yemelik bir durum online eğitim sürecinde bir çok öğrenci asırlık bilgisayarları kullanıyor. dual core, celeron pentium 4 işlemciler havada uçuşuyor 

  • Hakan.. kullanıcısına yanıt

    her zaman diyorum yine diyeceğim global borsalar varken böyle borsalar vakit kaybı zaten toplasan 20 coin var bu tarz borsalarda hacmi ne ki burada al sat yapacaksın madem alıp satmayacaksın o zaman soğuk cüzdana çek.


    edit : coinmarketcap üzerinde borsa puanı gözükmüyor diğer kapanan borsanında 1.2 falandı 10 üzerinden ev araba satıp bu piyasaya girecek kadar cesareti olan adam bi zahmet açsın biraz araştırsın dolandırılanlara çok geçmiş olsun umarım bir şekilde bir yerlerden kurtarırlar yatırımlarını ama " eşimin altınlarını sattım evliliğim bitmek üzere " evimi sattım evsiz kaldım araba gitti diye intihar etmemek lazım. yatırım kumar değildir. bu işte kayıpta var kazançta var. ben 3 gecede 1000 dolar kardan oldum. şuan sınırdayım risk alıyorum 4 aylık maaşım kadar bir miktarı bu piyasaya ayırıyorum. şimdi bu durumu inceleyelim. ne kadar kazanmak istiyorsun? çook peki hayatından ne kadar bir zamanı riske edebilirsin ? bakın para demiyorum zaman diyorum çünkü para zaman harcayarak kazanılan bir şeydir. ben hayatımdan 4 ayı çöp edebilirim ama gidip 15 yıllık birikimini gömersen kazançlarının yüksek olacağı gibi zararları da çok yüksek olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4M00D -- 23 Nisan 2021; 20:55:30 >




  • bu borsaların kapatılma kaçma olayları bilinçli değilse bende hiç bir şey bilmiyorum  

  • 2. Bitcoin vurgunu geliyor. Omo blokçeyn teknolojisi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sero B kullanıcısına yanıt

    yatırımlarımın %80 üzeri altında ancak bu tarz bir yorum boş bir yorumdur söyleyeyim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dellialli

    hala cahilliğin ile diretiyorsun.


    Cumhuriyetçiler mi batırdı Trump döneminde?



    istersen ülkeye giren yatırım miktarı, işsizlik rakamlarını karşılaştırabilirsin demokrat obama ve trump dönemleri arasında.


    marxist palavralar beyninde apse yapmış, hayal görüyorsun. google translate ihtiyacım yok merak etme ingilizce konusunda. Amerika'yı görmedim, lakin ne halt olduğunu tahmin edebiliyorum; malum belli dönemlerde ingiltere, almanya ve hollanda gibi ülkelerde yaşadım ve sol siyasetin batıda nasıl liberalleşme ekonomi diye aslında kendi halkının ağzına eden sistemlere dönüşme derdinde olduklarının farkına vardım.


    evet iç savaş çıkar çünkü siyahi ırkların çalışmak, birikim yapmak gibi pek dertleri olmamıştır 5000 yıllık bilinen tarih boyunca. nedense sizin sosyalit liberal demokratlar "multicultural enrichment" palavaları ile kendi insanını 70 yıldır yahudilerin belirlediği eğitim sistemlerinde, medya yayınlarında yontup şekillendirmeye çalışıyorlar ve sonuç 50 yıl öncesine göre daha fakir, daha adaletsiz ve sosyal yapısı bozulmuş avrupa ve amerika.


    tabi senin gibiler yahudi hollywood filmlerinden amerika izlediği için, obama döneminde yolların bile ne halde geldiğini görmek istemezler. malum obama"da zenci doyurucam diye amerikalıların vergilerini yol vs yerine ya zengin semtlerini parlatmak ya da zenci ve latinlerin welfare gelirlerini arttırmak için kullanmıştı.


    bana masal anlatma liberal sosyalist! ben senin o opfor vs soros'un hücre evlerinde sana yeidirilen palavralar ile büyümedim.



    Alıntıları Göster

    Sen anlamıyorsun ben her dediğimde buna da bakın bu tarafa da bakın diyorum.


    Hiç bir taraf tam iyi ya da kötü değil şu anda demokratlar sermaye'yi arkasına almasalar ne olacak sanıyorsun trump övüyor bana,trump'a kalsa seçimi kaldırirdi ABD'de.


    Ondan sonra inan ABD halkı müthiş yaşardı zaten bu tip sistemlerde insanlar hep müthiş yaşamıştır zaten cumhuriyet dediğini zaten cumhuriyetciler kurmuş demokrasiyi onlar kurmuş.


    Bu yüzden işte kureselciler bu dünyada baskın ulusalcilarin tarafta senin gibi laftan sozten anlamaz irrasyonel adamlar var pazarlık etmez alternatif sunmaz sonra bu dünya niye böyle oldu.


    E çünkü olur eskiden cumhuriyetçi dediğin sovyetleri yıkıyordu şimdi ırak,afganistan işgal edip ülkenin kredisini on yılda tüketiyor.


    Öbürü çamaşır suyu falan sacmalayip kureselciler devleti ele geçirdi sanip ülkeyi iç savaş riskine sürüklüyor.


    Tekrar söylüyorum bizim tarafimiz bu ülkenin adında saklı zaten bu demek değildir ki bu işler amerika gibidir bu dünyada büyük bir savaş var diye her tek adamlık isteyenin ardına düşeceğiz çünkü işin bam telide orada onlar her gün başka rüya görürler başkalarına da gördururler.


    Kafalarında ne olursa olsun değişmez çünkü esasen kafalari yoktur eninde sonunda işler başkalarının lehine işler iktidar hırsı böyle bir şeydir ha oldu ha olacak diye beceriksizliğinin farkına varmazsan dönüp kendine bakmazsan ne kureselci ne ulusalcı olabilirsin dün ab'ye girmeye çalışıp Annan planına evet dersin bugün milliyetçi takılırsin yarın osmanlı oluyoruz ayağına millete özerklik vermek zorunda kalırsın.


    Burada işler başka o kıyafet buraya uymaz böyle memleketi satacaklara laf getirilmez sermaye'nin aşığı bile belli mesela.


    Burada batmadan kurtarılmaya çalışılan bir gemi var sonrasına sonra bakılacak çünkü batınca önemi kalmıyor maalesef.


    Böyle başka bir ülke üzerinden ağzından köpükler saçarak burayı tahlil etmeye kalkarsan kendini kutsal bir savaşta sanarsin kutsal bir savaş falan yok soyup soğana çevrilen bir memleket,güreşçinin banka yönetim kuruluna atandığı bir memleket,tercumana ihtiyaç duyan diplomatlar,akıl almaz laflar şunlar bunlar cehennemin dibi var yani.


    Anladın mı şimdi neymiş burası amerika değilmiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ben sero

    2. Bitcoin vurgunu geliyor. Omo blokçeyn teknolojisi
  • coin piyasasına girecek arkadaşlar borsalarda ilk 5.


  • M4M00D kullanıcısına yanıt


     

  • blockchain teknolojisinden bahsetmedim borsalardan bahsettim. coin piyasasına giren insanların %90 ının bu teknolojinin t sinden haberi yok orası da ayrı mevzu 

  • Hisse satıp dolar alayım dedim, 2 gündür paranın hesaba geçmesini bekliyorum, o sırada dolar uçtu. Böyle piyasa mı olur şaka gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dellialli D kullanıcısına yanıt

    Çocuk çaldı gitti ya paraları ne düşmesi 

  • Mb baskani Cnn Türk'te konuşuyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MB Başkanı Kavcıoğlu konuşuyor CNNTÜRK canlı yayın dolarda hareket yok sabit

  • dark dragon kullanıcısına yanıt

    En nefret ettiğim şey.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M4M00D kullanıcısına yanıt

    Teknoloji dedikleri sanki kütle çekimi eğip büküyor yada fizik kuralı ihlal etme yöntemi   2 kod yazmışlar adını teknoloji diye koymuşlar, bizde dalgamızı geçiyoruz işte   senle değil yanlış anlama, buna teknoloji diyenler bildiğin kapıya gelen dolandırıcı pazarlamacılar olur ya yalan yanlış ürün anlatıp satıp kaçar gider, aynıdır benim gözümde  

  • 
Sayfa: önceki 59785979598059815982
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.