Şimdi Ara

🔥 Dolar 38,72 - Euro 43,65 - Altın 4.145 | 09 MAYIS 🔥 (833. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: victorybicer , paradise37 , paradise37 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 19 Misafir (3 Mobil) - 17 Masaüstü5 Mobil
5 sn
248.646
Cevap
1.194
Favori
12.493.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1157 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş biri de çıkıp demiyor ki ben hep 50 dolar benzin alıyorum
  • dolara yeni giris yapanlar icin bu yaziyi tavsiye ederim... yazi tavsiyesi degildir
    Merkez Bankası'nın elinde kura müdahale etmek için hangi araçlar var?
    T24
    Merkez Bankası'nın elinde kura müdahale etmek için hangi araçlar var?
    http://t24.com.tr/haber/merkez-bankasinin-elinde-kura-mudahale-etmek-icin-hangi-araclar-var,382842

• bist açıldı gömdüler yine
  • dolar arttı diye benzini güncelliyorlar dolar 3.70 küsür oluyor zam hala güncel duruyor haha benzinde dolar gibi fiyatı tablo olsa düşse artsa daha iyi olur
  • altai35 A kullanıcısına yanıt
    Bugun 3.75'ten 3.83'e yukselmesi yavas mi oluyor yani? Yuzde 2 civarinda yukselise yavas diyor adam. Kafan mi guzel nedir?
  • Merkez bankası nereye kadar müdahale edebilecek. Çok meraktayım.
  • sake_16 kullanıcısına yanıt
    heh tek duyan ben değilmişim başkanlık gelince herkese özel jet verilecek diyorum inanmıyolar

Sonumuz hayrola
  • gün sonu: 3,67 tl

at fava bekle
  • Doların yükselmesi iyi bişi bence.

Nasılsa kişi başına düşen gelir 10bin doların üstünde.

Bu 10 bin doları hiç görmedim ama büyüklerimiz öyle diyor doğrudur heralde.
  • Ben ekonomiden çok anlamam, Özgür Demirtaş'ın yorumlarına bakarak şunu düşünüyorum, bu Merkez Bankası'nın müdahale etmesi kalıcı çözüm sunmuyor. 3.93'ü gördüğünde o sebepten çıkmadım. Fakat çıkıp tekrar 75-76 dan alınabilirmiş

3.73'den almıştım bekliyoruz bakalım
  • Bugun yukseliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hep 50 liralık alıyordum eskiden 250km götürürken simdi 200 km götürüyor
  • bericdondarrion kullanıcısına yanıt
    çoktandır işe yarıyor, çoktandır hafifçe ısınan suyun içerisindeki kurbağalar gibiyiz aslını isterseniz, hele şimdilerde ülke khk lar vasıtası ile işliyor buna işlemek denirse eğer. Muhalefet derseniz direnişten kürsü serbestisini engellemeyi anlıyorlar ve bu durum kim gelirse gelsin demokrasi, ifade özgürlüğü gibi kavramların ülkemde işlemeyeceğini ya da daha doğru bir ifade ile herkesin kendi fikrinde olanlara demokrasiyi hak görecekleri bir ülkede yaşamaya devam edeceğimiz anlamına geliyor ve bu çok umut kırıcı bir durum. Ama düne kadar bir başbakanın çıkıpta Kıbrıs görüşmelerinden daha önemli işlerimiz var demesini duysam inanmazdım bu da oldu, insanlar ses çıkartır sanırdım çıkartmadıklarını gördüm. Kıbrıs yavru vatan demezmiyiz? vatan toprağının bir parçası görmezmiyiz? İnanılır gibi şeyler olmuyor bu ülkede, Türkiye Cumhuriyetinin başbakanı, alınması için savaş verilmiş, ambargolar yenmiş uğruna şehitler verilmiş vatan toprağının geleceğini belirleyecek görüşmeden daha önemli görüyorsa meclisteki konuşmaları ve buna millet tepki vermiyorsa zaten toplum olma özelliğimizi yitirmişiz demektir. Biz toplum olamadıktan sonra dolar 5 lira olsa ne olur 2 lira olsa ne? Paradan çok daha değerli birşeyi yitirmişiz maalesef. Onurumuzu!

• tekrar gevşedi. Bunlar güzel hareketler... Biraz derinlik olsun piyasada... Yoksa büyük sıkıntı olacaktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kultablasi

Bugun 3.75'ten 3.83'e yukselmesi yavas mi oluyor yani? Yuzde 2 civarinda yukselise yavas diyor adam. Kafan mi guzel nedir?

Normal şartlar altında, aylık %0,5 artış makuldur bence. Ama günde 15-20 kuruş artış azalışın olduğu oynak bir piyasadan bahsediyoruz (Dün 3,94'den 3,75'e kadar geriledi). 3,79'u baz alırsak, 4 kuruş artsın azalsın diyorum. 3,90 veya 3,70 olmasın. 3,80 seviyesi iyidir diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baerones

quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

AKP nin resmen iktidar olduğu 30 kasım 2002 günü;

1 Dolar: 1.542 TL

1 Euro : 1.532 TL

1 ocak 2017 tarihi itibariyle TL karşısında Dolar, 270%, Euro ise bu süre içerisinde TL karşısında 330% değer kazandı.

2016 yılında ise Türk Lirası, dünya genelinde Arjantin Pesosunun ardından Dolar karşısında en fazla değer kaybeden para birimi oldu.

Ecevit, Özal, Çiller Zamanında %30, %50 lik döviz artışında devalüasyon diye yeri göğü inleten medya, bugün 3 senelik %110 lara varan döviz artışı karşısında dut yemiş bülbüle dönmüş, polyanacılık oynuyor.

Hükumet hala ısrarla yastığın altındakileri bozdurun kafasında. Ekonomistler bas bas bağırıyor "Kanser hastalığı aspirin ile tedavi edilemez" diye! Köklü bir reform lazım diye!

Bir bataklığa saplandık, çırpındıkça batıyoruz... Yokmu sesimizi duyan eden? Ölüyoruz lan burada!

yalnız 11 sene dolar aynı kurda gıttı 2014 ten sonra gelişen olayların hepsi tesadüf demek istiyorsun yani

Bak sana bilale anlatir gibi anlaticam

Dolar var ya para birimi tamam mi

İlk gelince akp ne varsa satti ulkeye sicak para girdi simdi saticak sey kalmadi para giremiyor . Sanayi yok ithalata dayali ihracat var egitim bilim yok tam tersi imam hayiplere ulkeye faydasi olmayacak (ekonomik yonden ) seylere yatirim yapildi ondan tamam mi ?

• TCMB bugün de 1 haftalık repo ihalesi açmadı ama kur anca 3,80den 3,77'ye geriledi. Başka hamleler gelir mi tetikte kalmakta fayda var.
  • http://dolar.tlkur.com/

tüm para birimleri var detaylı
    bitcoin bile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

TCMB bugün de 1 haftalık repo ihalesi açmadı ama kur anca 3,80den 3,77'ye geriledi. Başka hamleler gelir mi tetikte kalmakta fayda var.

Hocam 4 milyar dolar döviz satışı olduğu halde bu kadar arttı siz düşünün

Birde dolar endeksi baya düşmüş durumda dolar değer kaybederken böyle arttı. Periyodik sıçrama ve düşüş periyoduna göre haftaya dolar endeksi yükselecek ve dolar 4tl'yi aşacak diye düşünüyorum. Tabi umarım yanılırım.

Ama bundan 3-4 ay önce konu açıp dolar alın dediğimde konularım silindi ve bir sürü insan zarar etti. Bilen bilir 3-4 tane konu açmıştım hepsi silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equris -- 13 Ocak 2017; 10:31:15 >

• Equris kullanıcısına yanıt
    nerede yaziyor hocam 4milyar dolarlik doviz satisi yapildigi? oyle bir haberle karsilasmadim... ama sadece ihale ertelemekle bu kadar dusus olacagini da sanmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 13 Ocak 2017; 10:34:8 >
  • 
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.