Şimdi Ara

[Çözüldü] DNS Sorunu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Arkadaşlar, 13 yıllık Türk telekomlu olarak enayi yerine konmaya dayanamayıp iptal ettirip cezasını ödemeyi göze alıp TURK.NET'e geçtim.Bir çok sebebi var zaten yaptıklarından bıkmıştım.İhlal ettiklerinin biri bin. Türk telekom da aldığım 20 megabit hıza karşılık kaldı ki hiç 20 megabit olmadı hep 10 11 falandı. TÜRK.NET 75megabit hız verdi aşağısını da hiç görmedim zaten.
    16.04 tarihinden itibaren gayet başarılı bir şekilde kullanıyordum ta ki geçtiğimiz hafta 05.05 tarihinde internetin birden gitmesiyle şaştım kaldım. İnternet var ama erişim yok uyarısı alıyorum.
    Şimdi sorunumuzu detaylı anlatayım, modemde tüm ışıklar yanıyor,kurulumu defalarca yaptım,kablolu kablosuz denedim hepsinde sonuç aynı. bilgisayarlar da internet var erişim yok uyarısı alıyorum. DNS'yi 4.2.2.1 - 4.2.2.2 ile değiştirdiğim de Bağlantı sağlayabiliyorum. Ama bütün telefonlarda internet var erişim yok.Bazen 4 telefon giriyorsa 2 si girmiyor.Bazen 2 si giriyor 4 ü girmiyor sürekli bu şekilde sorunlar yaşıyorum.Türk.net sanal ip veriyoruz dns ile ilgili problem yok kontrol ettik diyolar en son dün kavga ettim adamlar kendi dnslerini verdi onu girdim. Bağlandım bir süre. tüm cihazlar bağlandı hatta. bir saat kadar sonra telefon ve diğer pcden giremez oldum dnsyi değiştirmeme rağmen giremedim..Ama bu sıralarda diğer pc ve telefonlar internete bağlı ve sorun yoktu.Kullandığım Modem asus dsl-n17u , müşteri hizmetleri kontrolleri sağladı problemin İSS ile olacağını söyledi modemden kaynaklı bir sorun yok dendi. Şimdi dostlar siz söyleyin bu problem neyden olur çözüm bulamıyorum. Kalitesiz müşteri hizmetleri var aynı türk telekom gibi hatta aynı kişiler bakıyor galiba metinden ezberletmişler aynı şeyleri söylüyolar. Ekip gönderin diyoruz göndermiyorlar.Şimdi ben ne yapmayalım yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır? sorun neyden olur ?

    destekleriniz için teşekkürler.
    Çözüm:

    TürkNet havuz ipsinde problem olduğundan kaynaklıymış sorun giderildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge1DeliAdam -- 25 Mayıs 2017; 9:15:25 >







  • Modemin Airties mi ?
    Airties de buna benzer modem kaynaklı problem görmüştüm daha önce.

    sendenhttps://ahmetozer.org/uploads/baglanti-kontrol.bat dosyasını indirip masaüstünde oluşan sonucu buraya atmanı isteyeceğim.
    Problem varken bu testi yap bakalım ne olacak görürüz
  • Modem Asus ama problem çözüldü Türknet havuz ipleri ile ilgili bir sorun olmuş halledildi şimdi hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Türknet teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.