Şimdi Ara

....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenesto -- 3 Nisan 2017; 5:1:44 >



  • kardeşim ben de tam aynı şeyi araştırıyodum sana denk geldim. yaşar üniversitesi'nin sürekli eğitim merkezi varmış, orda veriliyomuş sosyal medya uzmanlığı eğitimi 1000 tl + kdv'ye. bi de işkur bi firmayla anlaşma yapmış yine eğitim için ama orda o firmada çalışma koşulu var galiba tam anlamadım. yarın ikisine de telefon açıcam.

    peki sence izmir piyasası nasıl? şartları ayarlayıp uygun eğitim bulabilirsem giricem ama boşa gitmesinden korkuyorum hakkaten bunun karşılığı var mı?
  • up
  • r10'da birkaç İzmirli arkadaş vardı sanırım. Burada oranın içeriklerini paylaşmak doğru mu bilmiyorum ama oraya da bir bakın derim.
  • Dijital pazarlama ile ilgili fikir edinmek isteyenler için birkaç bilgi paylaşmak istiyorum. Forumlarda ararken denk geldi bu konu. Umarım yardımcı olur.

    ------

    ....


    Dijital Pazarlama, elektronik ortamlara ürün ya da hizmetlerinizi tanıtabileceğiniz, günümüz teknolojisinde basılı yayınlara göre daha avantajlı ve tercih sebebi yüksek pazarlama aracıdır. Dijital pazarlama'da en etkili platform şüphesiz web siteleridir. Eğer web sitenizden ürün satışı yapıyorsanız sitenizin kullanıcı odaklı olmasına ve müşterilerinizin satmış olduğunuz ürünlere kolayca ulaşabilmelerini sağlamalısınız.

    Neden Dijital Pazarlama?

    Dijital kanallar diğer pazarlama ağlarına oranla daha fazla kitleye ulaşmanızı sağlar. Dijital pazarlama sayesinde hedef kitlenize doğrudan ulaşabilir, reklamlarınızdan sağladığınız verimi üst seviyelere taşıyabilirsiniz. Bu interaktif platform sayesinde müşterilerinizin taleplerine ve tepkilerine anlık yanıtlar vererek sektörde sürekli aktif kalmanızı sağlayabilirsiniz.

    Devamı için tıklayın




  • Merhabalar Dijital Pazarlama Eğitimi için Dijital Master'ı da inceleyebilirsin. Online eğitim de veriliyor.

    Dijital Pazarlama Eğitimi Detay




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatsedat60 -- 14 Eylül 2016; 13:39:37 >




  • sedatsedat60 S kullanıcısına yanıt
    Bence de Dijital Master. Kardeşimin kız arkadaşı dijital pazarlama eğitimini dijital master'dan aldı. 2 buçuk ay uygulamalı dp eğitimi gördü memnun ayrıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.