Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (207. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.193
Cevap
391
Favori
1.650.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladığım kadarıyla benzinliler dizeller kadar tutmadı. Sarı sitede de bir tane sıfır var. 240 küsürlerdeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengoCenk

Anladığım kadarıyla benzinliler dizeller kadar tutmadı. Sarı sitede de bir tane sıfır var. 240 küsürlerdeydi.
    Öyle olacağı aşikardı. Ben bir iki sene sonunda fark açılır diye düşünüyordum. Maalesef öyle olmamış.
  • orbitmach kullanıcısına yanıt
    Para olsa da bir tane daha alabilsem keşke 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @NEXUS_07 usta, ve forum sakinleri;
    aracım C5 AİRCROSS F/A
    bildiğiniz gibi bu araç
    ön ve arka plakalıklar
    ön far kısa ve uzun
    şöför tavan aydınlatmaları ve yolcu tavan aydınlatmaları
    torpido gözü
    halojen sarı far. ben bu sarı ışıklardan kurtulup beyaz led takmak istiyorum.
    Ama hangi model ve tip led kullanacağımı bilmediğim için sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    Benim gibi bir çok arkadaş ta arayış içinde.
    Bu led leri tek tek yazabilirseniz memnun oluruz.
    Teşekkür ederim.
    Bu arada araç kamerası geldi mi montaj yaptınız mı?
    ben jado g840 modelini almayı düşünüyorum sizce nasıl?@NEXUS_07
  • quote:

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Zaten standart yolculuklarda sis kullanmıyorum. Sırf dönüşlerde sarı değil beyaz görünsün olayı da bir yere kadar. O yüzden gelecek hafta normale çevirmeye karar verdim. Belki osram nightbreaker a dönerim. Açmışken onları takarım. Ancak kesin olarak ledler ile uzun süre devam etmeyeceğim.
    Hocam tercih sizin. Bence güzel görünüyor ve abes değiller ama dediğim gibi içinize nasıl siniyorsa.

Ben de takicam ama daha fırsatım olmadi.

Kisaca kendi değerlendirmemi diğer arkadaşlara da aktarayım.

Trafik kazalarinin %70-75 i sehir içinde gerçekleşir. Bu kazalarin da büyük çoğunluğu kavşaklarda meydana gelmektedir.

Dönüş ışıkları olarak yanan parlak ve güçlü beyaz ışık daha net görülmeyi sağlayacaktır.

Bende durup dururken sis lambasi yakmiyorum. Ama normal suruste toplam yaptigim kilomeyrenin belki %3 yada en fazla %5 inde sis ile karsilasiyorumdur. Ki bu kadar bile degildir.

Daha cok yoğun yagmurda sis lambalarini yakarim.

Aracin genel görünüşünü tamamlayan beyaz sis lambalari ve dönüş ve kavşaklarda daha görünür olarak kendi güvenliğimi sağlamak için sarı ve düşük ışık gücüne sahip halojenlerden daha güvenli ve fonksyonel olduğunu düşünüyorum.

Tabi bu benim kişisel görüşüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: saimbaba

@NEXUS_07 usta, ve forum sakinleri;
    aracım C5 AİRCROSS F/A
    bildiğiniz gibi bu araç
    ön ve arka plakalıklar
    ön far kısa ve uzun
    şöför tavan aydınlatmaları ve yolcu tavan aydınlatmaları
    torpido gözü
    halojen sarı far. ben bu sarı ışıklardan kurtulup beyaz led takmak istiyorum.
    Ama hangi model ve tip led kullanacağımı bilmediğim için sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    Benim gibi bir çok arkadaş ta arayış içinde.
    Bu led leri tek tek yazabilirseniz memnun oluruz.
    Teşekkür ederim.
    Bu arada araç kamerası geldi mi montaj yaptınız mı?
    ben jado g840 modelini almayı düşünüyorum sizce nasıl?@NEXUS_07
    Araç kameram geldi. Fakat henüz taktiramadim.

Sizin söylediğiniz kamerayı incelemedim. Bakıp fikrimi söylerim.

Sizin araçlarda yani Feel ve Feel Advanture de Kısa farlar H7 ;

Yanlız bunun için bir montaj aparatı gerekiyor.

Oda şu aşağıdaki link teki ürün.

Şimdi gelelim diğer konulara.

Emre AKSOY otovera nın sahibi.
    0 552 393 56 78

Kendisini arayarak aşağıya yazacağım ürünleri isteyebilir. Grup fiyat alabilirsiniz.

Daha önce kendisine yönlendirdiğim bir arkadaşa güzel bir paket fiuat yapmıştı. Ama kendisinin fiyatı ile ilgili benim bir rakam söylemem etik olmayacaktır. Ama yardımcı olacağının garantisini veririm. Yönlendirdigim bütün arkadaşlara yardımcı oldu.

Forum Donanımdan NEXUS yönlendirdi derseniz yardımcı olacaktır.

Philips Ultinon Essentia Led Beyaz kutu (telli soğutma)
    Kısa Farlar H7
    Uzun Farlar Hb3
    Sis Farları H11

Plakalık için 2 adet yani 1 kutu
    T10 (W5W)
    Philips Extrem Led Mavi kutu

Bagaj Aydınlatması 1 adet
    Kol dayama içi Aydınlatma 1adet
    2 si bir kutu
    T10 (W5W)
    Philips Extrem Led Mavi kutu

Bu mavi kutulu T10 yani W5W lere göre yeşil kutulu versyonu da var. Piyasada daha ucuza bulunabiliyor. 7 yıl ömür ve 40 lümen ışık gücü sunuyor.
    Mavi kutu ise 12 yıl ömür ve 50 Lümen ışık gücü sunuyor.

Ben burada ömürden çok diğerine göre %25 daha fazla olan ışık gücünden yana tercihimi kullandım. Size de bunu tavsiye ederim.

İç aydınlatmaları ne yazık ki bilmiyorum. O yüzden o konuda yardımcı olamayacağım.

Bunların dışında eğer isterseniz geri vites lambasını da değiştirebilirsiniz.

Philips W16W

Aşağıdaki linkten aliexpresten alabilirsiniz. Ben aldım.

Bunlarda bir kutu da 1 adet geliyor. O yüzden 2 kutu sipariş vermeniz gerekiyor.

Birde güzel bir ürün arka sinyaller için led ler var.
    Bunları bende aldım ama daha gelmedi. Inceleyebilirsiniz.

Bu arada yeşil kutulu sis lambası 820 lümen ışık gücü sunarken.
    Beyaz kutu 1350 lümen ışık gücü sunuyor.

Ve diğerine göre daha sonra çıkmış yeni bir model ve teknoloji.

Başka sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEXUS_07 -- 31 Ocak 2020; 2:56:18 >

• NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    NEXUS_07 bey bunların montajı ile ilgili video veya görseller varmıdır.
  • LAZOYI L kullanıcısına yanıt
    Birde bu tarz ürünler işimizi görmezmi?
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün kısmetse aracın faturası kesiliyor. Bayinin demesi önümüzdeki hafta 2020 model aracımızı teslim edecekler. Konuda denk gelmedim, sormak istedim. Uzatılmış garanti seçeneği var mıdır? Varsa yaptırdınız mı?
  • orbitmach kullanıcısına yanıt
    Evet, var. Aracın garantisi, 2 yıl sınırsız km. Ancak siz uzatılmış garanti alırsanız; örneğin: 3 yıl/60 bin km, en başından itibaren garantiniz: 3 yıl/60 bin km oluyor. Yani sınırsız km hakkınızdan vazgeçmiş gibi oluyorsunuz. Ben 2 yıl sonuna doğru uzatma kararı aldım. En azından yaptığım km vs’e göre değerlendiririm. Aşağıya fiyatlarını ekliyorum.

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

• LAZOYI L kullanıcısına yanıt
    Genelde bu ürünü tercih ediyor kullanıcılar ve memnunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LAZOYI

NEXUS_07 bey bunların montajı ile ilgili video veya görseller varmıdır.
    Hocam kullanim kitapçığında ayrıntılı açıklamalar var. Yapan arkadaşlar onlara bakarak yaptı.

Sis farları için de yukarıdaki mesajlarda 1 yada 2 sayfa önce Cengocenk arkadaşımız güzel bir paylaşımda bulundu. Ona bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LAZOYI

Birde bu tarz ürünler işimizi görmezmi?
    https://www.hepsiburada.com/photon-w5w-t10-ph7021-can-bus-ozel-plaka-led-p-HBV00000JJORJ-yorumlari
    Hocam. Otomobillerin elektrik sistemleri insanin sinir sistemi gibidir. Yani dikkatli davranmak gerekir. O sebeple ben philips dışında ürün önermiyorum ve kullanmıyorum. Sadece yorum ve kullanicilara bakarak sinyalleri farkli bir marka denemeyi dusunuyorum. Bir uzun yada kisa far gibi olmadigi ve uzun sure yanmayacagi yada isinma tehlikesi olmadigi icin denemeyi düşünüyorum.
    Onda da philips in bir urunu var ama direnc takmak gerekiyor. Oda elektrik sisteminde tadilat demek. Ben bu olayi hem garantide hemde garanti sonrasi uygun bulmuyorum. O sebeple sinyali philips kullanamiyoruz.

Ama tercih sizin. Benim kisisel tavsiyem baska ucuz ve basit urunlere yonelmeyin.

Hem alacağınız performans hemde kullanim ömrü olarak pahaliya bile gelebilir.

Ben 2015 ocak ta Subaru XV me takmistim. Hala canavar gibi calisiyor. Ne performans kaybi var. Nede bir patlama ariza yapma.

Karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEXUS_07 -- 31 Ocak 2020; 12:30:41 >

• Bu MTV ilk taksidini bayii mi ödüyordu...ben bugün kartla ödemek için girdiğimde ödenmiş görülüyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Ben çok memnunum aileden tanıdığımız aldı dizelini gel değiştirelim dedi gerçekten sessiz araçta dizel motorun sesini duymak beni rahatsız etti teklifi kibarca reddettim :)
    o sarı sitede de rakkamlar yakın birbirine zaten dizelinin de benzinlisinin de
    Onun dışında yakıt tüketimi dizel için 4,4lt diyo ama bizim tanıdık 7,5 altına hiç düşüremedim ben dedi ben benzinliyi 8,4lt de kullanıyorum 1000km yi devirdik ailecek bayılıyoruz sessizliğine sanırım o seçeneği alıcıya bırakmışlar yani; fiyatlarımız aynı sessizliği mi yakıt ekonomisini mi tercih ediyorsunuz size kalmış ama sanırım dediğiniz gibi Türkiyede yakıt konusunu seçen daha çok olacağı büyük ihtimal tabi

• Lidze1864 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben ilk kaparo verirken eğer bayinin gelenler listesinde olsaydı bende benzinli seçecektim. Ancak eldekilerden en istediğime yakın araç olarak dizeli aldım. Pişman değilim. Avantaj dezavantaj farklı konularda birbirini karşılıyor açıkçası. Bu tercihin doğrusu yanlışı yok, kişinin ne istediği ile direkt alakası var.
  • Arkadaslar yakinda aracimi teslim alicam.

Almadan once serviste hangi hizmetleri aldiniz? Seramik kaplama? On kaput koruma filmi?

Bu aracin altina kartel koruma taktiriliyormu?
  • tttnet.net kullanıcısına yanıt
    Aracınızı bu ay aldıysanız zaten vergisi verilmeden ruhsat vs işlemleri tamamlanmaz. Bayi anahtar teslim içerisinde o parayı sizden almıştır ve 2020 1. taksiti ödemiştir. 2019 da aldıysanız ve ödemediyseniz bir sorun vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: war3021

Evet, var. Aracın garantisi, 2 yıl sınırsız km. Ancak siz uzatılmış garanti alırsanız; örneğin: 3 yıl/60 bin km, en başından itibaren garantiniz: 3 yıl/60 bin km oluyor. Yani sınırsız km hakkınızdan vazgeçmiş gibi oluyorsunuz. Ben 2 yıl sonuna doğru uzatma kararı aldım. En azından yaptığım km vs’e göre değerlendiririm. Aşağıya fiyatlarını ekliyorum.

İlginiz için çok teşekkür ederim. Sizin yönteminiz çok mantıklı geldi. O şekilde değerlendirebilirim.

• quote:

Aracınızı bu ay aldıysanız zaten vergisi verilmeden ruhsat vs işlemleri tamamlanmaz. Bayi anahtar teslim içerisinde o parayı sizden almıştır ve 2020 1. taksiti ödemiştir. 2019 da aldıysanız ve ödemediyseniz bir sorun vardır.
    Ben 2020 10 Ocak gibi aldım ama ödemeler falan 2019'da bitmişti..hatta yanlış hatırlamıyorsam MTV kime ait diye sorduğumda bayi bana 2019 bize 2020 size demişti ama tamda emin değilim o süreçte günde 20bayi ile görüşüyordum neredeyse..huyumdur MTV'yi hep son güne bırakırım ama daha dün baktım daha dün 1007 lira görünüyordu bugün ödeyeyim dedim sadece temmuz görünüyor ilginç.. sanırım bayide son güne bırakmış ödemeyi..benim için güzel bir sürpriz oldu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.