Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
20.329
Cevap
379
Favori
1.522.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Üsttede gayet kullanilabilir. Teşekkür ederiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mustafatomen M kullanıcısına yanıt
    Attığınız maili foruma yazarsanız, diğer arkadaşlarda kopyalayıp ilgili adreslere gönderebilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asikukla17 kullanıcısına yanıt
    Başlık olarak
    purchased hardware changes without notice

    Gönderilecek mailler

    fondation@mpsa.com
    sustain.psa@mpsa.com
    psa-presse@mpsa.com

    I wanted to buy a new car, and I used my preference for you. and I bought a C5aircross vehicle through your dealer. The existing equipment in the test vehicles is missing from the vehicles we buy. roof lighting, rear interior door handle lighting and m & s tires. these policies have reduced brand value to zero in my eyes. simple and inexpensive savings made in this way make the brand perception very small in the eyes of the customer. I want to eliminate our grievances on this issue.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu maile de turkce olarak gonderin
    info@psafinans.com

    Herkes ayni maili atarsa spam olarak degerlendirebilirler. Neticede sorun belli

    Yeni bir arac satin almak icin tercihimizi kendilerinden yana kullandigimizi. Ama bu tercihin yapilan donanim değişiklikleriyle hayal kırıklığı yarattığını. birkac basit cumle ile bundan rahatsizligimizi, gozumuzde marka degerlerinin zedelendigini, ve markaya olan güvenin azaldığını ifade eden basit cümleler yazip traslate te ingilizce ye çevirip gönderin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günaydın herkese dün araç aldığım bayi ile görüştüm elinde inci beyazı shine donanım bir araç daha olduğunu ve 245 bine verebileceğini söyledi ilgilenen olursa yardımcı olabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: texasboy77

    Lastik işinden kıllanmıştım zaten, sonuçta bu aracı motor, şanzıman, süspansiyon, koltuk konforu ve güvenlik özellikleri nedeniyle aldık/alıyoruz, bence değişenler çok önemli şeyler değil, lastiğin küçülmesi belki daha olumlu sonuçlar doğuracak, ambians ışığına da çok gerek yok, aynı şekilde 100-200 tl’ye siz daha güzel led aydınlatma yapabilirsiniz aracınıza, ancak eksilen ya da değişenler yerine bayiiden sizi tatmin edecek ekstralar talep edin mutlaka.
    Hocam, lastik ile ilgili karşılaştırmaları yaptım ben. Primacy 3 ü 9 yıldır kullanıyorum. Primacy 4 ü de bir 2 yada 3 ay önce aldım. Geliştirilmiş hali ve memnunum. Yeni gelecek lastik ebadı yağmurda yol tutuş ve frenleme ile yakıt tüketimi endekslerinde de yuvarlanma direnci ve lastik gürültüsü konusunda da diğer 2 lastikten daha üstün. Zaten yıllardır da kullandığım bir lastik. Kalitesi yada kullanım konforunu da biliyorum. O konu ile ilgili bir sıkıntım yok. Belki de firma da burada bunu yakıt tüketimi amaçlı değiştirmiştir bilemiyorum. Hatta internette baktığımda fiyatları da aynı hatta bazı yerlerde yeni takılan lastik daha pahalı. Amaç bu konuda tasarruf gibi de görünmüyor. Ama arka difüzör kapağı. Egzoz çıkışı anlamınad olanları diyorum. Tavan led ambiyans, arka kapı kollarında ki aydınlatma. Bunlar canımı sıktı.

    Asıl canımı sıkan şu hocam. Benden hiç kimse ben istemedikten, vermedikten sonra birşey alamaz. Ben bunu sevmiyorum. Günahımı bile vermem. 2 gün fazla yatarım cehennemde ama kimseye vermem. Ben buna tahammül edemiyorum.

    Gaspçı geldi zamanında cüzdanımı istedi. Bıçakladı. Vermedim. Anlatabiliyormuyum. ( Gerçi o zaman gençtim şimdi olsa heralde hastaneyle uğraşmaktansa verebilirim de... ) Biraz o konuda takıntılı bir insanımdır.
    Ben istemeden kimsenin bende bir şey almasına müsade etmem. Haaa. İkna ederler. Karşılığında bedel öderler. Ben kabul ederim. O zaman ayrı. Ama sonuna kadar uğraşırım. İsterseniz almayabilirsinizi de kabul etmiyorum. Yok yaaa... Sen benden paramı al. Ben heyecanla bekleyeyim. Sonra al paranı geri vereyim. Onu zaten vericen lütuf mu ediyorsun. Benim umutlarım hayallerim ne olacak. Ben neden 1 aydır sevgili yolu gözler gibi bu arabayı bekledim. Hesabını sorarlar. Ben sorarım...




  • NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrmcr -- 20 Kasım 2019; 17:54:4 >
  • Arkadaş ülkede araç kalmamış. Ne Passat, Ne Superb. Hadi buluruz diye citroen bakalım dedik (ki ikinci elde para edip etmeyeceği de muamma)
    Sen tut lastiği çıkar (-1000) tavan led'ini çıkar (yapılamaz bişey) Yetmesin kapı açma aydınlatmalarını çıkar? Yetmesin arka kromları çıkar...
    Sonra gel bana açıklama olarak gelir idaresi gümrük giriş vergi sınırına çekmek için yapıldı diye açıklama yap..

    E arkadaşım gümrük vergi sınırında bir alt bareme indiyseniz indirim yapın sorunsuna yanıt: İndirim yok..
    Citroen her zaman ki citroen. PSA grubu batıyorsa sebebi arabaları değil, servisteki iş bilmezler, satıştaki aymazlar, sürekli bişeyler güncelleyip azaltan distribütördür.
  • Aracını bekleyen ve beklerken bazı değişiklikler sebebiyle keyfi kaçan arkadaşlara nacizane fikirlerimi beyan etmek isterim.

    Bu noktada tepki koymanız ve keyfinizin kaçması normal. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki; Hayatı savaşa çevirenler gereksiz ömründen çalar. Tabi ki haksızlığa uğradığınızda sonuna kadar hakkınızı savunun. Bununla birlikte sizden götürdüklerini de göz ardı etmeyin.

    Elimizdeki durumda araçtan eksilenleri bir kenara koyun derim.
    Kendinize şu soruları sorabilirsiniz mesela;
    1- Bu eksilenler sizin bu aracı alma isteğinizi ne kadar törpüledi?
    2- Bu eksik olduğu söylenenler ilk araca bakmaya gittiğinizde de olmasaydı aracı almaktan vazgeçer miydiniz?
    3- Aracı almaktan vazgeçerseniz alternatif ne araç almayı düşünürdünüz? Ve bu yeni alınacak araç sizi gerçekten mutlu eder mi? İsteklerinize cevap verir mi?
    4- C5A yı eksik olduğu söylendiği şekilde aldığınızda sizi ne kadar mutsuz eder? Hem isteklerinize cevap vermesi hem de sizi mutlu etmesi anlamında düşünün lütfen?
    5- Bayi veya citroen size ekstra ne verirse veya ne söylerse bu eksiklikleri görmezden gelirsiniz? Bunu da iyice düşünmek gerek ki karşı tarafa bunu sunmak işin kısa zamanda çözümünü kolaylaştırır.

    Ve en önemli soru; Sizin bu işle uğraşacak ne kadar zamanınız ve enerjiniz var. Hepimiz para hesabı yapıyoruz birçok şey için. Ancak hep atladığımız zaman ve sağlık hesabı herşeyden önemli. Sizin bu eksiklikler için harcayacak zamanınız, ve bu süreçte yaşayacağınız stres seviyenize bağlı olarak olumsuz etkilenecek sağlığınız için alternatifleriniz var mı?

    Çok yaşlı değilim, ancak çok genç te değilim. Ancak şunun da bilincindeyim. Herşeyin bir bedeli var. Evet psa ile uğraşırsınız. Belki sizi mutlu edecek bir sonuçta alırsınız. Ancak bu sonucu alana kadar neleri verebileceğinizi şimdiden kenara koyun. ÖRN: Ben mail atarım, sonrasında 1 hafta uğraşırım sonra da bir daha bakmam. Arabayı almam vs şeklinde kendinize bir sınır koyabilirsiniz.
    Aksi halde insan psikolojisi elinde olmadan takıntı yaparak bu konuda kendisine zarar vermeye başlayabilir. Bunları neden mi söylüyorum. Zamanında yaptım bende çok defa. Çoğunda da kazandım. Daha doğrusu kazandığımı düşündüm. Ancak sonrasında farkettim ki, o kazandığımı düşündüğüm şeyler için feda ettiklerin daha fazla değerliymiş.

    O yüzden nacizane tavsiyem; tabi ki elinizden geleni yapın. Ancak lütfen ama lütfen kendinizi yıpratmayın. Alternatifleri düşünün. Kendinize şimdiden eylem planları oluşturup sınırlarınızı belirleyin. Böylelikle süreç size min etki eder.




  • elementry kullanıcısına yanıt
    Shine donanım alt bareme inemez zaten. O kadarcık şey çıkartarak inemez.
    Bu noktada olay şu; araç ilk geldiğinde pazar payı için subvanse edilerek geldi. Şimdi o sübvansiyonu kısmak için daha uyguna maliyetle getirmeye çalışıyorlar.
    Ki bu araç avrupada fiyat seviyesinde o kadar uygun fiyatlı bir araçta değil.
  • Zaten bu açık. Ancak muadil araçların fiyatları ortada. Ben Ötv muaf baktığım için söyleyeyim
    Kuga: 132
    QQ: 137
    Superb Prestige : 156
    3008 Active prime : 142
    C5 Air: 149 Tr de de ucuz değil. Üstelik citroen bu.
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Psikolojim bozuldu neredeyse. Ama dediginiz gibi araci alma nedenimizo etkileyecek şeyler değil. Olmasaydi iyiydi ama suan bunu degistiremeyiz.

    Artik bitaktim tskip etmeyi de. Satis danismanimin arac geldi abi gelip alabilirsin demesini bekliyorum.

    Ha bu arada tum psa iletisim adreslerine de gerekli mailleri gönderdim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elementry kullanıcısına yanıt
    Araclari kiyaslarken donanimlarida kiyaslamak lazim sadece fiyat olarak degil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elementry kullanıcısına yanıt
    Kuga ile qq yu kisit olarak almayın. Bu iki arac ta miyadını doldurdu. Yeni kasaları gelecek olan araçlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengoCenk -- 20 Kasım 2019; 12:10:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Yeni kuga çok iyi olmuş iyi satar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elementry kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle araç bulamazsın stok olmadıgından sunun benzınlısı var arac cok yenı tanıtıldı daha gelmedı ne zmn gelır? 2020 nisanda.. şaka gibiler ulen ben lansman fıyatından almak ıstıyorum veremıyoruz suanda siee verme o zmn. 😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elementry kullanıcısına yanıt
    Bu arada ek bilgi vereyim. Zamanında çok araştırdığım için.
    Kuga türkiyeye en üst paket olarak titanium donanımda geliyor. Bu donanımda vergi dilimine girmesin diye araçtaki tavan raylarını bile sökmüş şekilde gönderdiler. Yeni gelen tüm titaniumlar tavan rayları sökülmüş geliyor. Zaten hiç birinde eksta donanım yok. (Cam tavan, bixenon paket, konfor paketi (koltuk ısıtma vs), teknoloji paketi (şerit takip vs). Ki bu donanımların toplam fiyatı yaklaşık 60k TL.) Kısaca aslında C5A ile Kuga karşılaştırma bile kabul edilecek araçlar değil.

    3008 Active Prime ile C5A arasında ciddi donanım farklılıkları var aynı şekilde. EAT6 ile geliyor türkiyeye.
    Superb gerçekten güzel araç. Ancak kişisel ihtiyaca göre alınabilir. Yüksek araç isteyen ancak mecburiyetten superb alır diye düşünüyorum.
    QQ detayına bile girmek istemiyorum. Kişisel düşüncem yükseltilmiş hb araç QQ.




  • gemstoneblue kullanıcısına yanıt
    Kişisel düşüncem yeni kuga nın satış fiyatı çok ulaşılabilir olmayacak. Sebebi; eski kugayı bile dolu şekilde tr de satmak isteseler 250k dan başlayabiliyor. Ve bu araç eskidi. Kasa yenileyecek. Yeni kuga kişisel düşüncem 320-330 bandında olacak alınabilecek versiyonları.
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    260-80 arası iş biter bence ve iyide satar ocak subata yetişse varya off hepsi çuvallar sanıyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gemstoneblue kullanıcısına yanıt
    Tüm motorlar 2.0 ın üzerinde. Sadece almanyada 1.5 benzinli var. O da sadece manuel ile alınabiliyor. Kısaca otomatik alacağım dersen araç türkiyede 400 k civarında olacak. Hybrid versiyon 2.5 motor mesela:)
    Almanyadaki 1.5 benzinli manuel in satış fiyatı 35K. Bu da yaklaşık c5a fiyat karşılaştırması yaparsak 230 k gibi bir fiyata tekabül ediyor. Eğer türkiyeye özel motor seçenekleri ile üretim olursa evet dediğinizde haklısınız 300 k altında rakamlara gelebilir belki.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.