Şimdi Ara

msi vs monster acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lütfen acil yardım edin. monster ya da msi laptop alıcam ama delirmek üzereyim. msi daha iyi diyorlar ama servisi kötü diyorlar. fiyatları kıyaslarsak arada çok büyük fark var. 3500 tl den yukarı çıkamıyorum ama yorumlara bakınca herkes msi öneriyorum msi almak istiyorum. bana biraz yardımcı olun lütfen çıldırmak üzereyim

• Msi aracı firma ile yaptığı için garantisi kötüdür aracı varsa o iş hizmet değil ne kadar tırtıklayabilirim ne kadar yolabilirim işine döner servispoint öyle bir firmadır,

3500 tl ye kadar oiyasada maksimum gp bilgisayarlar bulabilirsin plastik kasa

3600 e gp60 var ddr3 gtx950m 4210h freedos
    3500 e abra var gddr5 gtx960m 5700hq freedos (öğrenci indirimi ve ssd ekleyince 3600 oda)

Kasa malzemesi aynı steelseries renkli klavye yok msi normal mekanik monster üstüne ışıklandırmalı mekanik bir klavye kullanıyor

gp kasa seni üzer monster götürür yani msi diye msi almayın marka değerine tonla para ödeyipte işe yaramaz pcler almaya lüzum yok şu örneklediğim 2 pc arasında malzeme farkı yok varsa bile çok az 10-9.5 gibi bi fark var monster alırsan işlemci ekran kartı güncel bide ssd alıyorsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda herkes msi ya yönlendiriyor. o zaman monster daha mantıklı. gp60 da tek abrada çift fan var o yüzden monster daha da mantıklı geldi şimdi
  • Bende günlerdir msı-monster kafamda deli sorular bakmadığım site kalmadı ki şimdi bu konuyu görünce monster mi alsam diyorum.Monster alırsam 970m,msı alırsam (ge70 Apache pro) 960m olacak gpu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servis çok önemli sorun çıkarsa 30 gün bekleyemem mühendislik okuyorum pc bana her zaman lazım oluyor. monster almaya karar verdim abra a5 v5.2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus pc "acil yardım "
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.