bilgisi olan yazarsa herkez faydalanır buradan ben gibi
buda sro dakı gıbı atescı buzcu ve elektrınkçi oluyor sanırım bende anlamadım bilen yokmuuuu ???
Beyler burdan çok yardım aldım üye oluyum dedim bende mrk ediyorum fire wind water bunlar element fakat bilmeden vermiyim dedim bunlara stat point aldıktan sonra veriliyor sanırım ama bilmeden bişiler yazmayalım insanlar yalnış degerlendirmesin sadece =propetry= die bişi var o ne demek ona gelirsek şimdi msl fire typ rank 3 monster lvl 3 ateş özellikli canavar anlamına geliyo bunun propetry si fire dir yani sizde snrm kendi elementinizi belirliyosunus fire winde water fireye dha çok dmg veriri gibi şeyler olabilir forumda açıklama yapılırsa ingce cevirip yazıcam tşkkürler tekrar
İçimden bir ses arkadaş sol altta bulunan petle ilgili şeyleri soruyo.Onlar petin saldırı şekillerini seçmeni sağlıyo.
hayır onu söylemiorum profil kısmını aç ve bak wind water fire yazıyo yeni patche geldi bunlar
beyler bencede pet`le alakali bir sey p tusuna basin orada fire water wind bunlari goreceksiniz
6 Cevap var bilgilendirici cevap sayısı 0. Petle ilgili olduğunu biliyorum fakat cp de de var bu yüzden charlada ilgili. Nasıl kullanıldığı vs. hakkında bilgi lazım bize.
Aranel afedersin mesajı yazdıktan sonra gördüm.Hem characterde hem de pette var.Acaba ney?
hem karekterde hemde pette var bu galiba dayanıklılık oluyor bence daha ayrıntılı inceleyemedim ben dün hiç oynayamadım ama dama oynamak çok hoşuma gitti hediye falan verse yenene çok güzel olurdu
bu büyük ihtimalle skill vuruşları için mesela ateş genelde yaşlı adam için elektirik 3. sıradaki kız için falan dikkat ederseniz bunların ve dier lerinin skilleri bu şekilde zaten değişik
bu fire str wind dex waterda int sanırım pet P ye basınız ve orda sızden 11 lvl yuksekse petiniz varsa - lere dusuyorlar bunlar .. bizim karakterlerdede injury fazla olunca dusuyor. ama + basılıyor o zmn ne ıse yarıyor onu bılemem
beyler sitede yazmıyoki sitede yazza buraya ingceyi cevirip yazıcam ama iste en snir oldugum sey yapıolar sonra söylemiolar bizde yalnıs stat verip rezil oluoruz illa bi oyunu ögrenmek icin 1 sene oynamana grk yok 1 hafta okusan prof olurusn ztn
o statlara basmayı denedimde hiçbiri çalışmıo şu an
quote:
Orjinalden alıntı: DewilsLawyeR
beyler sitede yazmıyoki sitede yazza buraya ingceyi cevirip yazıcam ama iste en snir oldugum sey yapıolar sonra söylemiolar bizde yalnıs stat verip rezil oluoruz illa bi oyunu ögrenmek icin 1 sene oynamana grk yok 1 hafta okusan prof olurusn ztn
sitesinde yazmasına gerek ykki statları normal olanları yanı forumda arama yap bulursun
hepsi yanlış onlar yanlarında da yazdığı gibi defanslar ve ataklardır(skill defans gibi.).
quote:
Orjinalden alıntı: can_aksoy
hepsi yanlış onlar yanlarında da yazdığı gibi defanslar ve ataklardır(skill defans gibi.).
Hayır değil
Eğer olsaydı yanındaki + nın üstüne getirince sarı parlardı
ya yanında yazıyor zaten ne olduğu neden tartışıyorsun ki? orda adam yazmış hepsinin yanına ne işe yaradığını.
quote:
Orjinalden alıntı: can_aksoy
ya yanında yazıyor zaten ne olduğu neden tartışıyorsun ki? orda adam yazmış hepsinin yanına ne işe yaradığını.