Şimdi Ara

Cemaat Evi+Fem Dershanesi Mezun İçin Nasıl Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler istanbulda cemaat evinde 3+1 ev 5 kişi kalıcz bnle beraber 1veya2 mezun daha olucak aynı dershaneye gidecez bnle kalıcakları tanımıyorum ve dışardan artık üni okuyan adam mı olur baskasımı olur bilemem 2 kişi daha olcak ben sehir dısından gidicem ist ye dershanelerden suana kadar pek verim alamadım fakat bir rekabet ortamı bir nebzede olsa sosyal ortam olması acısından iyi olur diye düşünüyorum dershaneye 1.500 gibi bir fiyat vericem aylıkta ev için bi 50 TL atarım o kadar ev masrafları bizlere ait değil sizce nasıl olur evden bulunduğum sehirden uzaklasmak istiyorum veya bu formulun aksine ygs-lys hazırlık yurtlarındamı kalmalıyım???

• Hocam dersane hocalarına ve bu ev işini ayarlayan kişileri önceden taniyosan guveniyosan git. Ama genelde elini veren kolunu kurtaramıyor. Sınav yılı gereksiz strese sokabilir seni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftada 3 gun ilkokullu cocuklar gelir o eve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armageddontugayı

Hocam dersane hocalarına ve bu ev işini ayarlayan kişileri önceden taniyosan guveniyosan git. Ama genelde elini veren kolunu kurtaramıyor. Sınav yılı gereksiz strese sokabilir seni.

Yakın bir arkadasım kaldı yanlarında son sene o zaten yönlendirdi çoçuk askeri sınavları kazandı askeriyeye girecek herhangi bir zorlama olmadığını işin bitince hattı kırar atarsın olay biter dedi gereksiz strest evde kalırsam olur evde duramıyorum mekan değişikliğine ihiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titus31

Haftada 3 gun ilkokullu cocuklar gelir o eve

gercekten mi ? kim niye niçin geliyor bi onu da açıkla.
  • Öyle gereksiz zorlamalar yoksa faydalı olur düşüncesindeyim. Bi de senin seviyene yakın bi ders arkadaşın olursa rahat edersin

• Çok aşırı bir tipsen gitme hocam orayı dar ederler sana. Ama daha sakin,uysal bir insansan,bazı küçük şeyleri kabullenebilirim dersen çok sorun olmaz.Ve arkadaşın dediği gibi abi evlerine ilkokullu-liseli çocuklar çok gidip gelir. Sana birkaç çocuğun sorumluluğunu yüklemeye bile kalkışalabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamabout -- 29 Temmuz 2015; 21:59:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da LGS Dershane Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Cemaat Evi+Fem Dershanesi Mezun İçin Nasıl Olur?
  • O cocuklarida kendi bunyesine katmak icin cocuklar gelir namaz kildirirsin cozemedigi sorulari cozersin onlara tatli alirisiniz falan kendi derslerine odaklanamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Titus31

O cocuklarida kendi bunyesine katmak icin cocuklar gelir namaz kildirirsin cozemedigi sorulari cozersin onlara tatli alirisiniz falan kendi derslerine odaklanamazsin

valla çoçukların sorularıyla uğrasamam onlara birşey yapmam kendi işime bakarım eve gelen cocuk olayını ilk defa duyuyorumbunu ayrıyeten sorucam
  • cemaatin çoğu lafına inanma. sorucam diyosun ya hani şimdi böyle der yarın farklı olursa ne eedecen? bide bu ortam değişikliği lazım falan ne ya bunlar? çalışan adam her türlü çalışır ailenin yanında çalışsana ne güzel aile ortamı gibisi var mı? bunlar hep bahane ortam değiştircem falan kendinizi kandırmayın
  • Adamlarda cok fena dil var sorsanda ikna ederler bi sekilde.

• abi evlerinin %90ı çalışmaya müsait değil, ben ramazandan önce 1 gün gittim baktım burası benim sadece vaktimi yer dedem hastalandı deyip çıktım
  • kovaladımsevdiğimi kullanıcısına yanıt
    kardes herkezin ailesi bir mi sanıyorsun mesela zaten çalışmak olmazsa bu tür arayıslara girmezdim bizim evde aile ortamı yok anca gürültü var huzur yok anlayıcağın
  • Evden daha iyi bi ortam olacağını düşünüyorsan git. Cemaate kesinlikle karşıyım tamamen siyasi bir örgüt. Ama Tabanı bunu bilmiyor onlar din adına böyle bir şey yaptığını düşünüyor. Dindar biriysen en azından namazlarını da kılmış olursun.
    Sigara içiyorsan da sıkıntılı sigara yasak kokusunu falan alsalar bile evden atmaya kadar gidiyor olay.
    Kısacası kendin için verimli olacaksa git. Sonra numaranı değiştirirsin. Beğenmezsen de evine dönersin kardeşim zorla mı tutacaklar

• Dersanesine gitme demek lazım ama adamlar eğitimde en iyiler dersanelerine git ama aynı evde kalma bence sıkıntı olabilir senin
  • Uppp

• Cemaat bir senemi yedi. Torpille adam sokarlar. Namaz kılarlar.

• Güzel yer kazanırsan telefonların susmıcak.hattı kır at özgürsün.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.