Şimdi Ara

Bütçeye Göre Cihaz Tavsiyeleri [MART 2022] (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.608
Cevap
75
Favori
267.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • brabber B kullanıcısına yanıt
    Hocam Poco X3 çin sensör sorunu var diyen kullanıcılar oldu. 9S için ise günümüz koşullarında bir problemi yok. Tek sorunu NFC eksiklği.

    Redmi Note 9S (128GB) bütçenize göre alacağınız en iyi modellerden biri.
  • ilk mesajda niye hep xioami var? konu xioami tavsiye konusu gibi olmuş

  • Hocam merhabalar,

    Telefon konusunda çok kararsız kaldım. Telefonu oyun harici kullanan biriyim . Sizce 5bine yakın bütçem ile alacağım telefon konusunda en iyi tercih ne olur?

  • .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: High Sierra

    Hocam General Mobile Türkiye'de montaj yaptığından diğer firmaların mağdur olduğu bir konudan muaf oluyor.

    Yurtdışından ithal edilen 200 dolar altı telefonlara vergi düzenlemesi sonucu 1000 1500 2000 TL ye kadar adam akıllı telefon bulamıyoruz.

    Tabi bu durumu fırsat bilip ülkemize yatırım yapma kararı alan firmalar oldu (bkz. Samsung (SUNNY fabrikasında), Xiaomi, Oppo, TCL (sanırım Arçelik), Vivo gibi markalar Türkiye'de montaj yapma kararı aldı alt ve orta segment modelleri. Bu sayede de vergi teşviki alacaklar ve fiyatlar düşecek. Oppo ile Huawei ise biraz farklı ilerliyor. Oppo Türkiye'y 2. Büyük üretim merkezi, Huawei ise Türkiye'yi 2. Büyük Ar-Ge merkezi haline getirmek için uğraşıyor. Sorun şu, ne zaman bu fiyat düzenlemesi gerçekleşecek, bunu bilemiyoruz. Süreç uzun olabilir.

    Bu bilgi faslını geçtikten sonra GM 20 modeli özeline konuşalım. 4GB RAM ve 64GB ikilisi sonucunda bu telefon annenize performans bakımından yeterli gelecektir. Helio A25 çipseti ise güç tüketimine daha uyumlu bir performans sağlayacaktır.

    4000 mAh kapasiteli pil de günü rahatça tamamlayacaktır.

    GM'nin genel sorunu GM5 Plus ve GM6 özelinde yaşanan kronik problemler. Fakat GM 20'nin sorun yaşamadığını düşünüyoruz. Ayrıca GM'nin yaygın bir servis ağı olması da avantaj. Özellikle İstanbul Profilo AVM'den çok memnun kalmıştık. GM 6 modelinde kronik şebeke ve batarya sorunu yaşadık. Servis 1 saatte teslim seçeneği ile hasarsız tamir etti cihazı. Pırıl pırıl oldu. Çok memnun kaldık. Cihaz 23 aylık iken servise vermiştik. 1 yıl oldu cihazı kullanalı ve herhangi bir sorun yaşamadık. Memnun kaldık GM Profilo servinden.

    Bana sorarsanız Akakçe üzerinden fiyatlara bakın. GM 20 mantıklı bir model olacaktır anne baba için. Benim fikrim bu yönde.

    İyi geceler. Hocam annem için önerdiğiniz General Mobile GM 20 modelini hepsiburada'dan 1638 TL ye(kargo dahil) aldım. Gelmesini bekliyoruz. Şimdi de eşimin telefonu bozuldu(eskiydi zaten) kendi telefonumu ona verip , bir telefon daha almak durumundayız. 1500-2000 bandında önerebileceğiniz fiyat performans telefonları nelerdir? Bunların dışında biraz daha zorlarsan bunu mutlaka al dediğin bir telefon var mıdır? Teşekkürler @High Sierra




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackhawk45 -- 28 Şubat 2021; 1:1:47 >




  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Hocam 3 telefon arasında karar verip almayı düşünüyorum , redmi note 9s - redmi note 9 pro - poco x3 nfc ( hepsinin 128 gb olan modelleri ) , bunlar arasındaki en belirleyici , kısmen ciddi denilebilecek


    fark yaratan avantaj ve dezavantaj olan özelliklerini kısa bi özet şeklinde belirtebilirseniz çok memnun olurum...

  • arkadaşlar mi8 yerine önerebileceğiniz 4000tlye kadar telefon var mı yoksa mi8 ile devam mı etmeliyim?

  • Hocam mi10t lite bakabilirsin
    Tabii @ haysiyerra hocamın da fikrini almak gerek
  • Merhaba, iyi günler 2200 TLye kadar bütçemiz var cihazı sadece whatsapp, youtube gibi uygulamalarda kullanacağım ne önerirsiniz? @High Sierra

  • blackhawk45 B kullanıcısına yanıt
    Performans odaklı bir cihaz bakıyorsanız GM 20 Pro veya Redmi 9 (64/4GB) modellerine bakabilirsiniz.

    Orta alt segment olarak Redmi8 veya Redmi9C bakabilirsiniz.

    Realme 5i de orta segment için gayet yeterli bir model.
  • ygtdmrzz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam 9S için hızlı şarjı diğer 2 modelin biraz gerisinde kalması ve NFC olmaması dışında bir olumsuzluk yok.

    Poco X3 NFC için sensörde sorun belirten kullanıcılar olmuştu ama yaygınlığı ne kadar büyük belirsiz.

    9 Pro ise sorunsuz bir model genel olarak.
  • esrefemir E kullanıcısına yanıt
    Mi 10t lite en performanslı model. Mi8 pil konusunda mı sizi tatmin etmiyor hocam? Çünkü performansı hala iyi bir model.
  • Kamikaze0619 K kullanıcısına yanıt
    Realme 5i olabilir Redmi 9 ile Redmi Note9 (128GB) mantıklı cihazlar olabilir. Sanırım şarj sizin için daha önemli olacağı için GM20 Pro bir tık geride kalacaktır.
  • Teşekkürler @High Sierra

  • mi8 in kulaklığa verdiği ses konusunda memnuniyetsizim sadece ama problem değil pil performans kamera hepsi benim için yeterli fakat garantisi bitiyor o yüzden 4kya daha iyisini alabilirsem değiştireyim diye danıştım. 10t ye geçince bi fark olmayacaksa 1 sene daha kullanırım siz ne dersiniz

  • esrefemir E kullanıcısına yanıt
    Hocam yerinizde olsam bekler fırsat kovalar akakçeden fiyatları takip eder ve fiyatı 1K daha yukarıdaki Mi 10T'ye geçerdim. Çünkü amiral gemisi Xiaomi cihazdan orta segment bir cihaza geçmek mantıksız duruyor.
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    anladım mantıklı yardımcı olduğunuz için teşekkürler

  • 3600 Tl bütçem var ne önerirsiniz ? Ben şu an realme 7 pro ve oppo reno 4 e bakıyorum başka telefon önerir misiniz realme 7 pro ve reno 4 de sıkııntılar var mıdır

  • .
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.