Şimdi Ara

bu ne arkadaş teknolojik ürünlerin fiyatı 2 katına çıkmış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkanbravo


    quote:

    Orijinalden alıntı: HIGHER


    quote:

    Orijinalden alıntı: setup4pc

    Hiç sıkıntı yok AVM ler teknoloji marketleri insan kaynıyor ekonomik kriz var diyenlere kıçımla gülüyorum harika fiyat performans telefonları var her sene cebimi değiştiririm şahsen. Maaşım 4 bin. Allah bizi tüp kuyruğu yağ kuyruğu beklediğimiz o karanlık günlerden korusun..

    zoruma giden böyleleri yüzünden bende mağdur oluyorum
    bunun verdiği oy ile benim verdiğim oyun aynı sayılması

    Kriz yandaşları etkilemiyor tabi yada bişey kullanıyorlar.Farklı kafalar yaşıyorlar.İnsanların avm lere gitmesi demek devamlı alışveriş yaptıkları anlamına gelmiyor ve çoğu AVM ile dükkan battı.Ülke felakete gidiyor.

    4 yıldır iş gereği ülke ülke gezen arkadaşım diyor ki;

    -Avrupanın ekonomisi bitik zaten.
    -Türkiye emin ol daha iyi duruma gelecek bak gör.

    Ekonomik kriz artınca görecekler. Anlatsan da anlamıyorlar. Okumuşu da cahili de.

    "Burası benim vatanımsa, dedelerim bu ülkeyi kurmuşsa bedava sağlık isterim, bedava elektrik isterim. Ben bu ülkede kiracı mıyım?" diye oturup düşünseler zaten sağcı partilere oy vermezler. 1300 TL maaş alıp bir de kendi ülkelerinde her şeye para ödeyip ( içme suyundan internete, sağlığa vs. ) hala sağcı partilere oy veriyorlar.

    Bu devleti bizim atalarımız kurtardı ya. Devletin malı ne demek? Devlet=halktır. Devlet biziz. Yöneticiler de halkın hizmetçisidir. Doğrusu budur. Bu devletin toprağı, yer altı, yer üstü kaynakları da hepimizindir. Eşit ve ücretsiz dağıtılmak zorundadır. Atıyorum tuz gölünden çıkan tuzu sen bana nasıl parayla satarsın? Özelleştiremezsin de. O Türk halkının. Yurtdışına satıyorsan da sattığın parayı halka harcarsın. Mesela sağlığı ücretsiz yaparsın.

    Hiçbir yer altı, yer üstü kaynak özelleştirilemez. Devlet işletsin, geliri halkına paylaşsın. Biz bu ülkenin kaynaklarını yabancılara satalım, onlar işletip, değerli hale getirip zengin olsun diye kurtarmadık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 23 Kasım 2016; 2:18:27 >




  • ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    Çok güzel ve doğru yazmışsın hocam.Bu ülkeye üretim adına çivi çakmayan sağ partiler sadece halkın emeğini sömürüp memleketiçıkarları doğrultusunda satıyorlar.Hele şuan ülkeyi yöneten iktidardaki sözde islamcı sağ parti en tehlikelisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

    abartıyorsunuz bu havalimanı ve köprü olaylarında bunları sattılar diyorsunuzda olay satmak felan değil yap,işlet,devret devlet karışmıyor para harcamıyor sadece vergisini alıyor en büyük artısı 26 yıl sonra ya da belirli bir süre sonra devletin oluyor yapılan yer satılmıyor yani.

    Devlet o kadar karlı çıkıyor ki kullanım garantisi veriyor, kullanılmayınca parasını hazineden ödüyor, kullanmadığın hizmetin parasını yine senden alıyor. Ama haklısın, devlet bundan karlı çıkıyor, vatandaş hizmet alıyor değil mi ? Zarar falan etmiyor yani... Devlet kurumlarını 1 veya 2 senelik ciro fiyatına satılması falan da hep kar getiriyor.

    Dört işlem bilmeyenler bile devlet politikaları hakkında konuşuyor...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.