Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yapacak bir şey yok. Tolga Zengin'le de şampiyon olmuştuk zamanında. Ersin de heralde onun kadar kalecilik yapar önümüzdeki sezon.
  • Anadolu seviyesinde oyuncu alacaksak artık adres belli (yener balcı gibi oldu) antep'den djilobodji
  • Bazı gereksiz adamlardan kurtlup azcık para yapıp potansiyeli bir takım kurabilirdik ama FM oyunlarında böyle olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • best placed route - champions route ayrımı geldiğinden beri herhangi bir türk takımı ön elemeyi geçemedi. sherif ve zürihi eleyerek katıldığımızı hatırlıyorum. o dönemde karmaydı.
    lakin bi kaç sezondur dört büyük ligten takım gelmemesi büyük artı. en tehlikeli takım benfica ön eleme oynayacaklar arasında.

    3 eleme oynayacağız.

    2. ön eleme muhtemel rakipler: az alkmar, rijeka, plzen, paok, rapid wien

    burayı atlarsak 3. ön eleme: benfica, kiev, gent, rennes, krasnodar ve 2. ön elemeyi geçecek bizim dışımızda 2 takımdan biri.

    3. ön elemeyi atlarsak playoff: 3. ön elemeyi geçen 4 takım eşleşir. galip gelen 2 takım şlye katılır.

    uzun fakat benfica dışında aşırı zorlayacak takım yok sistemde. iyi transferlerle imkansız değil. umutsuz olmayın bu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _ Şimdi acaba bazı gerçek çakma replika tüysüz yüzsüz kartal olamayan akbabalar susar mı?

    _ Sayın Sergen hoca, sayın Başkan ve Yönetime destek çıkma zamanı evet kaliteli Beşiktaş taraftarı siyah beyaz ve arma aşıkları # BIRAKMAM yazıp SMS atıyoruz.

    _ Bir ihtimal CL oynayacağız elensek bile uefa direk guruplardan başlıyor şimdi takıma destek olma vakti.

    _ İmkan dahilin de sayın Sergen hocayı dinledi iseniz, yurt dışından 4-5 görüşmemiz var dedi kimi istiyor ise imkan dahilinde destek olarak alınmasına...

    _ Evet 3.ncü olduk bu takım ile sonrası gelecek bir de sanırım bu yıl düşme pandomi sebebi ile kalka bilir Lig 21 takımla oynanır diye düşündüm. :)
  • Sergen'in Burak'la ilgili açıklamasına bakarsak Vida da ayrılacak. Takımda şu an en yüksek maaş Vida'da.
  • Sergen büyük hoca valla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sergen hoca şl trabzon'un hakkı onlar gitsin demiş . Helal olsun valla. Hayırlısı artık ne diyelim. Hocanın istediği kadroyu kurarsak inanıyorum ki şampiyon oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vida gitsin zaten, alınan rakamlara bakılırsa 3/4 futbolcu oynatılır o paraya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 25 Temmuz 2020; 23:49:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

    Ya bu takım şampiyonlar ligine gitse ne olur gitmese ne olur? Elde adam kalmadı oynatacak.
    Abi zaten kimsenin cl yi alacağız gibi bi iddiası yok bunu idrak etmek bu kadar mı zor? Gruplara katılım ücreti olarak nasıl bi para alıcaz haberin var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeki adamın hali başka oluyor. çıktı durum ne ise teker teker anlattı. yönetimden birisinin açıkca konuştuğunu duyan veya konuştuğunda ne dediğini çözebilen yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezona Abdullah Avcı ve onun planlaması ve transferleri ile başlamasaydık ne olurdu diye sormadan edemiyor insan. Sergen in maç sonunda açıklamalarını beğendim. En azından durumu kabullenmiş ve motivasyonu da buna rağmen yüksek. Kenarda ki adamın motivasyonu yüksek olursa hiçbir şey imkansız değil. Seneye Ljajic, Dorukhan gibi adamların da katkı vereceğini düşünürsek, adam gibi savunma takviyesi ile en kötü bu kadar iş yaparız yani.

    Teşekkürler Sergen Yalçın. İyi ki geldin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 25 Temmuz 2020; 23:49:56 >
  • Vida ayrılır gibi çok maaş alıyor, larin direk zaten gönderilsin, boydu göndermek lazım tabi, q7 beleş oynayacaksa geri gelebilir, papis kesinlikle alınmalı, gökhanla kesinlikle anlaşmalıyız, rıdvana abilik yapacak ucuz yolu bir sol bek gerek tabi, sinan gümüş takıma katılabilir(diaby den iyidir)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım bu kaleci mevzusu başımızı ağrıtmaz. En kötü Fabri, Lung falan gelse de yeterdi aslında.
  • 40 yaşında adam için yönetimi yerden yere vurdunuz hocam çıkıp anlattı Allah razı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bir haftadır, ''Gençler bizi ezer, çıkar mutlaka yeniliriz'' vs gibi boş laf, tuluat yapan ''arkadaşların''..yani içimizdeki İrlandalı ların umarım ki yüzleri yeterince kızarmıştır.Herkes maç sonrası Sergen hocanın yorumlarını defalarca ve iyice anlayana kadar tekrar tekrar izlesin. Beşiktaş daha uzun yıllar flaş bir kadro kuramayacak ama gençler ve profesyonelliğini yitirmemiş yaşlılardan oluşan ve siyah beyazlı formayı sonuna kadar teri ile ıslatıp hakkeden bir takım kuracak.Bunun haricinde ''ben Ronaldo yu isterim Messi yi göresim geldi'' diyen şahısların pamuk ellerini delik ceplerine atmalarının zamanı geldi de geçiyor. Benim gücüm ayda bir SMS atmaya yetiyor ve de bunu yapmaya devam ediyorum.Takımını seven ve imkanı olan herkese de tavsiye ederim.Beşiktaş öyle bir bünyedir ki ne yönetiminde ne takım kadrosunda ne de tribünde pislik barındırmaz ..Sn olarak çok yaşa BEŞİKTAŞ ım bizi mahçup etmediğin için çok yaşa SERGEN hocam..

    Not: Kim ne derse desin, geçerli bir açıklama yapmadığı taktirde Burak Yılmaz gemiyi son maçta terkeden biri olarak hatırlanacaktır..O gider bu gelir çok fazla kafaya takılıyor, işte gerekirse Beşiktaş ın böyle boş forması sahaya çıkar alayına deplasmanda üç atar bu şekilde




  • Ersin 8 maç 4 maç gole kapatma
    Kovarius 67 maç 7 gole kapatma

    Ersin uçan kaçan bir kaleci değil ama iyi olma potansiyeli var. Ersin in gole kapattığı 4 maçın 3 tanesine Kovarius kesin 1 gol alırdı içeri.
  • Sergen hoca istifasını mı açıklayacak diye bayağı korkarak dinledim röportajı ama çok güzel konuştu. Sergen hoca'nın ayrı bir kredisi var camiada, çıkıp yönetime destek vermesi çok şık oldu. Taraftar da artık hayal dünyasından uyanıp gerçeklere adapte olur umarım.

    Bardağın dolu tarafından bakalım, biz yanlıştan dönen ilk büyük olduk. GS bizim 2 sene önceki halimiz gibi, elde bir sürü yaşlı ve pahalı oyuncu. FB hala "al al al" modunda, mevcut başkan da arazi olduğunda çok zorlanacaklar.

    Hocanın motivasyonunun yüksek olması güzel. Taraftar da 3 maç sonra "Sergen istifa" diye arıza çıkarmazsa 2-3 sene sonra seyredilebilir bir takım çıkar diye umuyorum. Önümüzdeki 3 sene ilk 5'de bitirdiğimiz her sezonu başarı sayacağım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciganito

    Umarım bu kaleci mevzusu başımızı ağrıtmaz. En kötü Fabri, Lung falan gelse de yeterdi aslında.
    Yabancı sınırı varken yabancı kaleci alacağımızı sanmıyorum. 3 yerli oynatmamız lazım. Ersin-Dorukhan-Rıdvan-kalırsa Gökhan oynatılır. Burak gittiğine göre yerli forvet falan alma durumumuz yok.
  • kaleci konusunu bilmiyorum yani ben de iyi bir kaleci isterim ama ersin de geliştiriyor. açıkcası ilk başta ersin tedirginlik yaratıyordu ama genel olarak ersin de rıdvan da bana öyle genç oyunu güvensizliği vermiyor, ekstra bi heyecan yapmıyorum yani işin içinde bu adamlar varken.

    ben kaleciden çok stoperi düşünüyorum. yabancı sınırı varken bana kalırsa bizim bi yerli stopere ihtiyacımız var. yani veysel sarıdır, alparslan öztürktür, semih kayadır böyle düşünme sebebim şu: bu kalitede yerli oyuncuları stoperde izlemek, bana bekte izlemekten daha az acı verir. bekler kesinlikle yabancı olsun diye diyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 25 Temmuz 2020; 23:58:2 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.