Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (2817. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28152816281728182819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yalnız biz tamam kötüyüz, kadromuz dar sakatlık vs de oldu. Lakin Fener de kötü. O kadar ahım şahım oynamıyorlar ki. Futbol bu hiç belli olmaz. Sen Kayseri'yi yenersin gider Fener tek kale oynar Kasımpaşa tek atakla golü bulur, Kasımpaşa yener. Bence her şey olabilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAF10

    12 maçtır yenilmeyen Sivas'la deplasmanda beraberlik asla ama asla kötü bir sonuç değil. Tek dezavantaj Ankaragücü maçında kaybedilen ekstra 2 puan. Bizim için esas kötü olan Aboubakar'ın maalesef gene maçlar kaçırması olacak.


    Kayseri ve Rize. 2 maç 6 puan eder. Aboubakar'ın yokluğunda bu iki maçtan 6 puan çıkartırsak şampiyon oluruz. Halen 1 yenilgi hakkımız saklı.

    Katiliyorum. Zaten kalan maclarda sivasa herkes ya 0 ya 1 yaziyodu. Kayip olan ankaragucu maci ve son dk ki gereksiz penaltidir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackkk kullanıcısına yanıt
    Sergen Yalçın maalesef aboubakar'sız oyun planı konusunda sınıfta kaldı. İkinci bir oyun planı yok. Aboubakar yoksa larin forvete nkoudu sol kanada, orta sahada da 3 dos oyna. sürekli kendini tekrarladı bu konuda, alternatif bir oyun planı denemedi/geliştiremedi hiç. Sergen Yalçın bir dönem oyuna yaptığı hamleler ile çok ciddi puanlar aldı, maçlar çevirdi ama özellikle fb maçının 75.dakikasından sonra takımın düşüşünü izlediği ve takımın ligi koparabileceği maçta 90.dakikada gol yemesini izlediği dönemden bu yana kadro tercihi ve değişiklikler konusunda cidden çok garip şeyler yaptı. Aynı hamleleri yaparak farklı sonuçlar bekledi sürekli. Bunu anlaması için bu takımın 4 5 puan falan geri düşmesi mi gerekiyor anlayamıyorum. Son 7 maçtır biz maçları tv den izliyoruz Sergen Yalçın saha kenarında izliyor, başka açıklaması yok.

    Rakiplerin sunduğu fırsatları değerlendirmesini becerebilseydi şu anki sakatlıklara rağmen bile Sergen Yalçın şampiyonluğu hangi maçta kutlayacağını hesaplıyor olurdu ama maalesef o treni çoktan kaçırdı. Beşiktaş'ın değerlendiremediği fırsatları rakipler havada kapıp değerlendiriyor görüldüğü üzere. Beşiktaş'ın gelecek 2 maç sonunda puan durumunda geriye düştüğünü görsem bile şaşırmam artık, hele takımın bu son halini gördükten sonra. Çok üzgünüm, sezonun büyük bölümünü oyun olarak ezici üstünlükle geçirmemize rağmen düştüğümüz bu duruma çok üzülüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Denver

    Guzel kardesim mac 2-1 bitti zaten. Penalti kacirdi basaksehir. Uzerine falanda vurmadi. Onu atsa 2-2 bitecekti. Kumede kalacak takimlar boyle kotu oynuyorlar o yuzden kumedeler  


    Sivas'in zaten size bilendigini herkes biliyordu sezonun ilk yarisi onlarla dalga gectiginizi dusunduklerinden bu maca cok iyi hazirlanmislardi. Ayrica sivas tas gibi takim. 10 maci gecmis yenilmezlik serileri. Macta penalti verilmedi ustelik. Bence besiktas bu skordan memnun olmasi gereken taraf.

    Dedi fenerli kardeşimiz...


    isabetli şutu yok sivasın.


    kalede necip oynasa maç 0-0 biterdi..


    sivas bize bilendi doğru 20 faul yaptı döndürmedi...


    süperligde sivasın bu oyunla berabere kalamayacağı takım yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Puan kaybının üstüne Aboubakar'ın sakatlığı tüm dengeleri alt üst etti şuraya bak ya bi Milli takım arası eritti bizi hayır madem tam hazır değil neden sahaya sürdünüz !!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Saga

    Puan kaybının üstüne Aboubakar'ın sakatlığı tüm dengeleri alt üst etti şuraya bak ya bi Milli takım arası eritti bizi hayır madem tam hazır değil neden sahaya sürdünüz !!

    Aboubakar mevzu farklı sanırsam hocam. Dönüyor bir şeyler (:

  • Aboubakar yok ise .larin santrafor oynamasın solda kalsın . Bana göre yapılmasıngereken nkodou yu santrafor olarak denemektir. En azından iyi top saklar,fiziksel olarak geride kalabilir fakat iyi top döndürür. Bir de onun seriliğine yaklaşacak stoper tr de yok.takımı daha iyi bekler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vc1903

    Aboubakar mevzu farklı sanırsam hocam. Dönüyor bir şeyler (:



    Alıntıları Göster

    Bilemiyorum hocam inan puan kaybından daha çok bu sakatlığa üzüldüm :(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aboubakar kalan maçlar da olmayacak dedi abusuz napıcaz biz. Altyapıdan bir oyuncu alamıyor muyuz forvet görevini görsün de şu Larin solda kalsın.

  • Aboubakar'ı kaybettik ama ağlamaya lüzum yok:


    Biz maalesef hem Abu'yu hem de Cenk'i kaybederek santroforsuz kaldık.


    Gs'nin 2 adet santroforu var. Falcao ve Muhammed. İkisi de yokken Göztepe'yi deplasmanda yendiler.


    Fb'nin santrofru zaten hiç olmadı.   Buna rağmen 3 puan arkamızdalar.  

    Demek ki santroforsuz da bu ligde bir şeyler yapılabiliyor.


    Renktaşlarım artık santrofor mevkisinde şartlar eşitlendi.   Ama kalan sadece 6 maç ve halen yenilgi hakkımız var. Artık iş Sergen hocada biter. Bu saatten sonra Gs maçı hariç zor rakip te kalmadı. Bu takıma güveneceğiz. Başka yolu yok. Düne kadar Mensah ve Nkoudou'yu oynatma hocam diyordum ama bu yoklukta onlara da eyvallah. Kim oynayacaksa oynasın ama ne olur şu Kayseri ve Rize maçlarından 6 puanı alalım.





  • Abubakar sözleşme iddaları doğruluk kazanıyor gibi.1 maç kala adam sezonu kapattı.Sahadan yürüyerek çıktı ama sezonu kapatıyor o da ilginç.Bunun üstüne de buz gibi su içelim.

    Ahmet Nur Çebi kimse kusura bakmasın Fikret Orman’ın ayakkabısını bile boyayamaz.FO’nun klübü batırması bunların yaptığı çapsızlığı affettirmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mirtazo01

    Bu olay mit. Futbolda ellerini sakınmazsan değdiği an penaltıdır. Yoksa kimse ellerini arkada bağlamaz, zaten aşağıdaysa penaltı değilmiş, bilerek tutarlar ellerini doğal halde aşağıda, fazladan alan kaplamış olur ne güzel... Var mı böyle bir dünya? Bırakın Vida pozisyonunu savunmayı falan, kötü oynadık çok net, Abousuz taktiğimiz yok, ve çok bariz yüksek tempolu oyunumuzla nefesimizin tıkandığı noktaya gelmişiz. Bundan sonra tempoyu arttırmak yerine puan odaklı oyun oynamalıyız yoksa çok kötü sonuçlar gelebilir...





  • Totem olsun diye izlemedim bir ise yaramadi gerci. Kotu oynamisiz bikac yorum gordum twitterda orda burda. Ben Sivas macindan puan kaybi bekliyordum sasirmadim acikcasi.


    Ama Aboubakar oynamayacaksa geri kalan maclarda sampiyonlugu kaybetme ihtimalimiz yuksek. Bu durumda rakiplere degil dar kadroya ve sakatliklara yenilmis olacagiz. Saglik olsun hic beklenmeyen bizden cok daha basarili kadrolara karsi mucadele ettik iyi bir sekilde guzel futbolla genel olarak.


    Sampiyon da olsak, 3. de olsak ben takima ve Sergene tesekkur ederim. Seneye daha iyi bir planlamayla vs en buyuk aday biz oluruz.

  • Aydınvag A kullanıcısına yanıt

    ne diyeyim dogrulari soyluyorum. acin bakin spor haberlerinde hakem firat aydinusun verdigi kararlarin maca etki ettigini konusuyorlar. biz fenerliyiz diye hicbirsey bilmiyoruz herseyi siz biliyorsunuz.

  • MAF10 kullanıcısına yanıt

    Gs’de halil ve kerem var


    fenerde çuval dolu santrafor var


    nasıl eşitlendi yahu nasıl bir mantık bu.Adamlar sadaka niyetine en kötü santraforlarını verse şampiyon oluruz biz o kadar yokluktayız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bizzarehuman

    Abubakar sözleşme iddaları doğruluk kazanıyor gibi.1 maç kala adam sezonu kapattı.Sahadan yürüyerek çıktı ama sezonu kapatıyor o da ilginç.Bunun üstüne de buz gibi su içelim.

    Ahmet Nur Çebi kimse kusura bakmasın Fikret Orman’ın ayakkabısını bile boyayamaz.FO’nun klübü batırması bunların yaptığı çapsızlığı affettirmez.

    Ne sözleşmesi hocam bu ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Saga -- 20 Nisan 2021; 22:55:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    Fırça var uçakta belli

  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    bu takım bu sezon şampiyon olamazsa ve şampiyonlar liginden gelecek parayı alamazsa gelecek sene şu anki kadrodan daha vasat bit kadro olacak, tamam borç çok, pandemi falan var gelirler az ama a.n.ç yönetiminin ben oyuncu alacağını falan sanmıyorum, alacakları oyuncular da anadolu klüplerinde kadroya falan giremeyen vasat ötesi futbolcular olur.

    devre arası bile takım bas bas bağırdı takviye lazım diye adamlar gitti hiç oynatmayacakları sağ bek ile cenki aldılar, yetmedi kenarda öyle ya da böyle değerlendilebilecek oyuncuları alelacele bedavaya yolladılar, maaşlarını da hala Beşiktaş ödüyor, takımda sakatlık veya cezalı durumu olacağını öngöremeyen vasıfsız bir yönetime sahip bu takım, şimdi ise o vasıfsızlığın cezasını çekiyoruz biz taraftarlar.

    şu takım devre arasına 7. falan girse, rakipler uçsa kaçsa falan takviye yapılmamasını anlarım da, devre arasına lider girmişsin, rakiplerinde oyun namına hiçbir şey yok, şampiyonluk kollarını açmış sana bakıtor, teknik direktörün takviye diye sızlanıyor, e be kardeşim bir kere de üzerine düşeni yapsaydın da biz de sezonun bu kısmını rahat geçirseydik. hele bir de aboubakar'ın sözleşmesi uzamasın diye falan oynatmamayı planlıyorsa yazıklar olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Maç öncesinde silinen mesajda yazmıştım.

    Kaybettiğiniz bişi yok sadece bizleri yarışa soktunuz.
    Artık 3 takımında yarışacağı 6 hafta kaldı yarın gs kazanırsa tabi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c-ronaldo42

    Yalnız biz tamam kötüyüz, kadromuz dar sakatlık vs de oldu. Lakin Fener de kötü. O kadar ahım şahım oynamıyorlar ki. Futbol bu hiç belli olmaz. Sen Kayseri'yi yenersin gider Fener tek kale oynar Kasımpaşa tek atakla golü bulur, Kasımpaşa yener. Bence her şey olabilir.

    Zaten Fenerbahçeyi buraya getiren tamamen bireysel ayakların yetenekleri. Szalai-Pelkas çok nokta atışı transferler oldu. Emre’nin öyle bizim taraftarların iddia ettiği gibi teknik direktörlük yapıp takımı iyileştirdiği falan yok tam tersine kanka ayağına ilk 11’leri düzenleyen biri. Denizlispora karşı Samattanın kafa golüyle, Antep karşısında Mirallasın kazmalığıyla, Başakşehir maçını Harun’un sayesinde kurtardı. Zaten teknik direktör olmadığını, sahaya yakışmadığını Başakşehir maçında anlamıştım. Dakika 60’tan sonra yorulan Başakşehir karşısında irfan+valenciayı çıkartıp osayi+ferdiyi koyup 3 atıp arkasına yaslanmak varken sırf arka beşliyi oynatmak için az kalsın berabere kalıyorduk. Benim gözümde Fenerbahçe’nin tek garanti gözüken maçları Kayseri ve belki Kasımpaşa. Beşiktaşta gerçekten Fenerbahçeye bakınca şapkadan tavşan çıkaracak oyuncu yok. Vallaha takdir etmek lazım bu rezalet kadroyla buraya kadar iyi geldiler ve bence son haftalar hariç şampiyonluğu hak eden takım bu sezon Beşiktaş.




  • 
Sayfa: önceki 28152816281728182819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.