Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bülent Uslu'yu takip eden varmı YouTube canlı yayınlarından..Adam bam bam söylüyor ne varsa büyük bir beğeni ile izliyorum her gün. Sesimiz olacak böyle adamlara ihtiyacımız var malum medya ya karşı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Ne kadar primci gibi gelse de hakkımızın savunulması gerektiği yerde bazen öncülük edebiliyor. Gürültüye ses olmuştu Paok maçını şifresiz izlemiştik faydası oluyor :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trabzon'un 2 senedir aldığı santraforları biz alsak ben eminim taraftar "bu as santrafor olamaz, 35'lik bi demirbaş gelmeli" deyip daha sezon başından adamları çöp ilan ederdi. sonra da biz niye bulamıyoz yav oluyor. kulüp alışmamış taraftarın %90'ının tanımadığı santrafor almaya. genimizde yok yani eksik hissederiz, ben de öyle hissederim.

    şimdi afobe'yi alsak ve as santra**** bu desek burada kıyamet kopar mesela. geçen yaz sörloth için de aynısı olurdu.

    şuanki ekonomik durumumuzda bu illa büyük kulüplerde dolanmış maaşı 3'ten az olmayan 33'lük santrafor işi bana ters gelmeye başladı artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 15 Eylül 2020; 21:23:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son hafta geçen seneki diaby’nin santrafor versiyonunu getirmezlerse ben de bir şey bilmiyorum.Kalinic,ze luis cart curt hepsi hikaye.Avrupada kiralık takılan,gittiği her yerde vasatı aşamamış,fundamental’i zayıf bir topcu bulup getirecekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    onlarda çöp diyor hocam, sayıca az oldukları için pek tesirli olmuyor
    hatta başkanları dedi sörloth geldiğinde çöp ilan etmişlerdi diye
  • Aman Paok maçı deme bana hocam hiç izlemeseydik keşke :)
  • Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt
    ilk defa olabilecek bi şey dedin
    bende bundan korkuyorum tek umudum Sergen hocanın balotelliyi reddettiği gibi gereksizleri de belki veto eder
  • Sözde futbol yorumcuları, Ersin'e ettikleri lafın yarısını Karius'a etmedi çünkü sürekli saçma sapan goller yememiz hoşlarına gidiyordu. Korkmayın, titreyin son yılların en büyük, en potansiyelli kalecisi Ersin geliyor. Bir maçta 10 gol yese bile Ersin'i savunurum. alıntıdır
  • Günayerin babası çizmiş. Şeref bey.

    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortacizgi.com’un edindiği bilgiye göre; Beşiktaş yönetiminin Dyego Sousa için bonservisini elinde bulunduran Çin kulübü Shenzhen FC'ye de bugün itibariyle satın alma opsiyonlu kiralama teklifini yaptığı öğrenildi.



    Nasıl biri bu? İzleyen var mı? İlaç olur mu?
  • Kalinic falan bekliyoruz biz de
    Ronaldinho'nun abisinin kedi fare gibi oynadığı adamdan bu profil topçudan fazlası çıkmaz. Aylardır beceremediler, menejeri geldi CV'de Benfica yazan topcuyu 1.2-1.3 milyona önerdi, yönetimi zaten dostlar alışverişte görsün transfer yaptık mi yaptık transferi iste. Yarın Larin'in çok formda olduğu,Sergen'in birinci forvet olarak Larin'i gördüğü ve ona alternatif bir isim istediği haberleri yaptırılır.

    Feda sezonu ve başarı gelmeyen sonraki 2 3 sezonda taraftarın çoğunluğu bir plan program görüyordu ve başarının gelmek üzere olduğu belliydi. Nitekim geldi de. Şuan görünen ne Sergen'den, ne yönetimden uzun vadeli herhangi bir beklenti içinde olmamamız gerektiği. Anç'ye iki koyun ver birini kaybeder, diğerinin yemini azaltayim diye öldürür. Sergen isterse Larin'den gol kralı çıkarsın, şu rezil kadroyu şampiyon yapsın en fazla tesadüfle açıklanır.

    Kendini kandırmak isteyen kandırabilir pekala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • PAOK, Benfica ya güle güle diyor.
  • Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt
    Bulmuşlar bile. Bonservisi çin ekibinde bulunan dyego Souza. Kaç ay bekle bekle. En iyisini alacağız de. İsmi geçen adama bak.

    Hayır tanınmamış adam Alican riske giricen bari genç oyuncu al da elle tutulur bir yanı olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlara köy takımı dedik bide ya :)

    Ben hala iddia ediyorum o maçta sağ bek lens değilde necip oynasaydı o kadar kolay vermezdik o turu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkk -- 15 Eylül 2020; 22:46:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olunga lazım bize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar köy takımı zaten de hadlerini bilerek ve oynamaları gerektiği gibi oynuyorlar. Biz gidip haddimizi bilmeden oynadığımız için kaybettik PAOK maçını. Trabzon maçında da tam tersi olarak, oynamamız gereken asıl oyunu oynayıp, ter bile dökmeden, eforsuz şekilde 3 atıp geldik.

    Benfica da maçın başından beri bir şey oynamıyor. Ben 25. dakikadan beri izliyorum, ilk yarı Benfica yine bir şeyler yapmaya çalıştı da ikinci yarı adamlar bildiğin Avcı Beşiktaş'ı gibi oynamaya başladı. PAOK'un galibiyetine şaşırmadım. Bu arada Akpom'a ben dahil birçok kişi burun kıvırmıştı ama bence Akpom gelseydi burda Ekuban'ın yaptığının 2 katını yapardı gizli forvet olarak. İş varmış elemanda.

    Bu arada PAOK hocası Abel çok büyük hoca. Jesus'u alt etti resmen.

    Benfica taraftarı şu an büyük ihtimalle PAOK kurasından sonra "Beşiktaş bunlara nasıl elendi haha" diye dalga geçerken, forumlarda "Jesus istifa" diye ağlamaya başlamışlardır.

    PAOK gibi sürpriz yapan takımları her zaman sevmişimdir. Umarım gelecek turda da Kiev falan gelir, onları da eleyip ŞL'ye giderler.




  • Benim anlamadığım Zivkovic'e biz neden çökmedik boştayken? PAOK gibi 1.2 milyon maaş alan Akpom'un maaşı bile fazla gelen bir kulüp varken, Zivkovic'e öyle çok uçuk rakamlar verdiklerini de düşünmüyorum. Potansiyeli olan, Benfica'da beklenen çıkışı yapamamış, bizim elimizde tekrar patlama yapabilecek bir oyuncuydu. Sağ kanada alır koyardık vasıfsız Töre'nin peşinden koşacağımıza. Girdi, hemen golünü de attı Benfica'ya karşı.

    Bu arada Dyego Sousa ismi şaka olmalı ya da birileri yine ekmeğinin peşinde. Bu kadar vasat bir adamın transfer sezonu sonuna kadar beklenip de getirilmesini kimse hayra alamet olarak yorumlamaz. Taraftara çıkıp en iyisini almak için uğraşıyoruz deyip, Dyego Sousa'yı getirirsen, taraftar da sana hakettiğin cevabı verir. Braga'daki bir sezonu haricinde hiçbir etkileyici sezonu, iyi bir CV'si olmayan, sıradan bir adam Dyego Sousa. Ne hikmet peşinden koşuluyor biz anlamadık? Sihirbazın teklif yaptığı söyleniyor. Neden ve hangi amaçla?

    Montero transferinde de iç açıcı olmayan detaylar duydum. Yine eş dost, akraba ilişkileri üzerinden şekillenen bir transfer politikası varsa eğer bundan Beşiktaş zararlı çıkacak!




  • Paok maçı için haklısın ama trabzon maçını kazanmamıza rağmen ben memnun değilim oynanan oyundan özellikle ilk yarı.

    Karşımızda şampiyonlar ligi takımı var gibi oynadık topu ve orta sahayı haddinden fazla bıraktık rakibe Beşiktaş bu ülkede kimseye bu kadar bırakmamalı.

    Kazandığımız için millet pek bişey demiyo ama her maç öyle boyd un attığı gibi bala bi gol atamayız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Al Ahli, Josef de Souza için evrakları göndermiyor

    Ortacizgi.com’u edindiği bilgiye göre; Al Ahli, siyah beyazlıların Brezilyalı oyuncunun lisansını çıkarması için gerekli evrakları göndermiyor.

    Al Ahli Kulübü, Josef de Souza’nın kendileriyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunduğunu ve Brezilyalı oyuncunun haksız fesih yaptığını gerekçe olarak gösterdi.

    -SOUZA'NIN HAKLI GEREKÇESİ VAR-

    Ancak Brezilyalı oyuncu, maaşının 5 ay ödenmemesi nedeniyle haklı gerekçeyle sözleşmesini tek taraflı feshetti. Kurallar gereği, bir oyuncunun maaşı 4 ay ödenmemesi durumunda haklı fesih durumu ortaya çıkıyor. Souza da bu nedenle Al Ahli Kulübü ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

    -OLUMSUZ SONUÇTA JOSEF SOUZA, SORUMLU OLACAK-

    Beşiktaş yönetimi ise yaşanan bu süreç hakkında Souza ile görüşme gerçekleştirirken Beşiktaş Kulübü Hukuk Depertamanı tarafından da gerekli tüm belgelerin incelendiği ve herhangi bir sorun olmadığı belirtildi.

    Ayrıca Suudi Arabistan kulübünün süreçten haklı çıkması durumunda ortaya çıkacak olan tazminatın tecrübeli oyuncu tarafından karşılanacağı dair sözleşmeye madde koyuldu

    -GEÇİCİ LİSANS ÇIKARTILACAK-

    Ayrıca siyah beyazlı kulüp, Josef de Souza’yı maçlarda oynatabilmek için harekete geçiyor.

    Beşiktaş yönetimi, 31 yaşındaki oyuncu için UEFA'ya başvurarak geçici lisans çıkartacak.

    Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER



    Ruiz, beddua etti herhalde. Biz evrak göndermediğimiz için lisansı çıkmamıştı onun da.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blackkk

    Paok maçı için haklısın ama trabzon maçını kazanmamıza rağmen ben memnun değilim oynanan oyundan özellikle ilk yarı.

    Karşımızda şampiyonlar ligi takımı var gibi oynadık topu ve orta sahayı haddinden fazla bıraktık rakibe Beşiktaş bu ülkede kimseye bu kadar bırakmamalı.

    Kazandığımız için millet pek bişey demiyo ama her maç öyle boyd un attığı gibi bala bi gol atamayız.
    Kısmen haklısın fakat şöyle bir şey var, stoperde Welinton, sağ bek Necip, sol bek N'Sakala, orta sahada 37 yaşındaki Atiba, kanatta Boyd, santrforda Larin olunca, kalitesiz kadromuzla, oynamamız gerektiği gibi kalitesiz bir oyun oynadık. Bundan sonra bu tür kalitesiz oyuna alışmak zorundayız. Yok artık öyle orta sahayı domine ederek oyun oynamak. Vasat bir takım kuruyoruz ve vasat oyuna alışmak zorundayız. Buna kendinizi alıştırsanız iyi olur hocam.




  • 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.