< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam Koita falan konuşacağımıza bunları konuşalım daha iyidir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gs yardim kampanyasi yapacagina eski FM serilerinde oldugu gibi Falcaonun ustune saga tiklayip 2 hafta maas kesintisi yap secsin habire daha cok para birikir. |
|
|
Elimizde Montero gibi bir cevher var ama yeterince yararlanamıyoruz gibi. Yarın yine Welinton oynarsa derbinin en iyilerinden Montero için çok üzücü olur. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam takımın geri kalanıyla benzer maaş düzeylerinde oynayacaklarsa gelsinler. benim derdim isimlerle değil, maliyetli yaşlı transfer konusuyla. yani atiba ile aynı maaşa oynayacaksa buyursun gelsin mandzukic < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 21 Ocak 2021; 0:5:18 > |
İrfan için yapıyorlardır |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 21 Ocak 2021; 4:44:20 > |
İlk 10 dakikayı kaçıracağım bugün ya. Bu soğukta depar attıracaklar bize. 17:00 yapsalardı bari. |
Takım yapalım adettendir. Benim istediğim Ersin Rosier Welinton Montero Rıdvan Josef Atiba Ghezzal Mensah Larin Abou Akşam çıkacak olan Ersin Rosier Vida Welinton Nsakala Josef Atiba Ghezzal Mensah Larin Abou
|
Bizim de buranin saatiyle 3 te basliyor, evden calisiyorum normalde sorun olmaz ofisteyken bile kupa vs maci denk gelince izliyordum da, 3.30 a toplanti koymus kerkenezler. Is laptopumun arkasina kendi laptopumu koycam oyle izliycem gol olunca bagirmam ins. |
Fikrimi değiştirdim 15 dakika erken çıkacağım. Tam denk gelirim |
Nskala yok ki kadroda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |