Şimdi Ara

Bebek Arabası [Ana Konu] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
36
Favori
197.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne kadar düşünüyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba için bir şey diyemem ama ana kucağı alacaklar için adac testleri referans olabilir. şu adresten yıllara tıklayarak listeleri inceleyebilirsiniz. sayfa almanca ancak sonuçlar ++ ise çok iyi, + ise iyi sayılmakta.
  • SmuraY S kullanıcısına yanıt
    700 TL. kusura bakmayın geç gördüm.
  • Dün indirime girdi cam fluido 1299 tl den 999 tl'ye düştü bende hemen aldım.Bugün jokerin sayfasına baktım tükendi yazıyor.İnşallah pişman olmayız.:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayazay

    Dün indirime girdi cam fluido 1299 tl den 999 tl'ye düştü bende hemen aldım.Bugün jokerin sayfasına baktım tükendi yazıyor.İnşallah pişman olmayız.:)

    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Parasına göre gayet güzel bir araba, pişman olmazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karub77

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ayazay

    Dün indirime girdi cam fluido 1299 tl den 999 tl'ye düştü bende hemen aldım.Bugün jokerin sayfasına baktım tükendi yazıyor.İnşallah pişman olmayız.:)

    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Parasına göre gayet güzel bir araba, pişman olmazsınız.

    Teşekkür ederim.
  • Ne zormuş bu bebek arabası alma bir türlü karar veremedik:(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

    Bebeğimiz için aldığımız ve 4 aydır kullanmakta olduğumuz CAM Minu ile ilgili tecrübelerimi paylaşmak isterim.

    Arabadan memnunuz şimdilik sadece ana kucağı ile kullandık. Kendi koltuğuna geçmedik.

    Arabayı hafif, İtalyan malı ve uygun fiyatı nedeniyle tercih etmiştik. Beklentimizi karşılıyor. Kız bebeğimiz için krem rengini aldık, rengi de oldukça şık.

    Ürün Inglesina Trilogy'ye çok benzer ama yarı fiyatından daha düşük. Ayrıca tutma yeri çubuk şeklinde olduğundan dolayı idaresi daha kolay. Tutma yeri yüksekliğinin ayarlanabilmesi de büyük kolaylık. Eşimle aramızda boy farkı olduğu için ayarlama yapmamız gerekiyor.

    Aynı markanın daha hafif ve daha ucuz modeli Fluido'yu arka aksına ayağımın çarptığı için eledik. Bu konu problem olmasaydı Fluido'yu alırdık.

    Araba piyasada çok methedilen büyük ve havalı tekerlekli arabaların kaldırımda yürüme performansını neredeyse karşılıyor. Kardeşim, yeğenim için Kraft Twist Rlx modelini almıştı. Ama Twist Rlx'in hantal olması ve kapatırken bir kaç defa parçalarını kırması nedeniyle bizim arabayı daha da beğendi.

    Araba katlandığında neredeyse baston puset kadar hafif oluyor ve katlanmış hali ile ayakta durabiliyor. Arabayı açıp kapatması çok kolay. Aluminyum şasili, Bagajda az yer kaplıyor. Sadece ön sağ tekerinde dönüşte gıcırdama problemi var. Yağlarsam geçer diye düşünüyorum.

    Eşim ana kucağına bebeği koymanın ve çıkarmanın zor olduğundan yakınıyor ama başka bir ana kucağı denemediğimiz için rakip ürünlerde de aynı sorun yaşanıyor mu bilemiyorum.

    Joker'in websitesinde kutuya bebek malzemesi çantası da dahil olduğu yazıyordu ama kutudan çanta çıkmadı.

    Selamlar,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de Bebek arabası bakıyorum gözüme çarpan iki model var. Birincisi easywalker mini cooper bugy 800 tl diğeri ise maclaren quest 1000 tl mini buggynin uyumlu olduğu anakucakları var ama maclarende yok. Bu ürünleri kullanan ya da fikri olan var mı hangisini önerirsiniz? Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu]
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu]




  • Arkadaşlar herkese merhaba bende 4 ay sonra baba olucam inşallah hazırlıklara tam gaz devam yani :D ama bebek arabasını daha netleştiremedim Qunniy zapp modelini yeni gördüm katlanınca çok küçük olması dikkatimi çekti travel sistemler büyük oluyor çünkü şikayet hep bu yönde ama tekerlekleri küçük olması ve üç tekerlekli olması beni düşündürdü bide biraz fiyat olarak tuzlu yani kullanan varmı bu arabayı yada daha ii bi tavsiyesi olan ? bu arada cam minu arabayı burda gördüm hoşmuş yani :)
  • merhaba arkadaşlar acaba içinizde chicco liteway alan var mı? indirimde gördüm burdahttp://www.ceybebe.com/arama?q=chicco+liteway kullanıp memnun kalan var mı? ya da kalmayan, kalmadıysa neden?
  • içinizde cihhco liteway bebek arabasını kullanmış olan var mı?http://www.ceybebe.com/arama?q=chicco+liteway burda indirimde gördüm de memnun kaldınız mı? kalmayan neden kalmadı yazabilir mi? 10 gündür bebek arabası araştırıyorum kafayı yicem. :D
  • En zoru bebek arabası seçimiymis arkadaş..! Kafama yatan chicco urban modelinden kullanan arkadaş varmıdır? Tavsiyenizi alabilir miyim ? Şimdiden teşekkür ederim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUN BU ÖZELLİĞİ BUNUN HAFİFLİĞİ FLN DERKEN İYCENE KAFAM ALLAK BULLAK OLDU VE ANLIK BİR KARARLA DAHA ÖNCEDEN ALTARNATİFLERİME EKLEDİĞİMhttps://www.joker.com.t...uido-travel-puset-43668 ARABAYI ALDIM ALLAH UTANDIRMASIN bu arada urban modelinin nuna gibi tekerlekleri küçük diyorlar düz yollarda sorun olmazmış ama engebeli yolda sıkıntı yaratırmış ben ondan vazgeçtim




  • Kendime araba alsam şimdiye almıştım. Harbiden zor işmiş. Bir çok modeli gittim mağazalarda denedim forumları şikayetleri okudum bir kaç bilgi paylaşayım dedim.

    Kraft deco twist modelini bir mağazada bir arkadaş gösterdi dedim tamam budur. 360 derece pusetin dönmesi sürüşü katlanması hepsi hoşuma gitti kampanyada vardı neredeyse alıyordum:) Dedim bir araştırayım. Bebebklerin pusetten kayması durmak istememesi döner mekanizmanın bozulduğuyla ilgili bir çok şikayet okudum netten vazgeçtim.
    Casual cadillac air comfort .modelini inceledim sürdüm fena bir araba değil puset kısmı portbebe oluyor. Ancak kesinlikle extradan battaniye yada yumuşak ped koymak lazım arabanın sırt kısmına gelen kısmı pek başarılı değil. Katlanması güzel çift taraflı kullanımı mevcut travel sistem olarak satılıyor. Extradan araba koltuğuda sırt kısmı ayarlanarak tam yatış şekline gelebiliyor. Kumaş kalitesini beğenmedim. fiyatı en son 1499 tlydi.

    Chicco Trio love güzel araba gibi gözüksede bir çok kullanıcı bebeklerinin kısa bir zaman sonra sığmadıyla ilgili şikayetlerde bulunmuş. Direk eledim:)

    Mamas papas Armadillo Flip mağazada sürdüm katladım heryerini inceledim. Kumaş kalitesi güzel hafifi katlanması güzel. Ancak araba koltuğu takmak için 69 tlye adaptör almak gerekiyor .Üstüne araba koltuğu maxi cosi aton vb. küçük puset takılabiliyor. Bu arabanında eksi yönü tutma kolunun boyunu yada açısını ayarlayamamak .Xt modelinde uzayıp kısılıyorda arada 300 400 tl fark var . Bu kadarda olmaz hakikaten.

    Peg Perego kumaş kalitesi güzel sürüş iyi katlanınca çok küçük olmuyor. İtalyada yapılmış. Sürücü koltuğu çarpışma testlerinden başarıyla geçmiş. Benim incelediğim 551j pop up modeliydi. Dedim üst modellerine bakayım. Bakmaz olaydım peg perego book pure XL pop up completo modular sistemi gördüm dedim budur. Tam set herşey var içinde kalite süper. Ama gel gelelim 3500-4000 fiyatları görünce . Nabıyon dedim kendi kendime :) O okadar fiyatlara çıkmaya hem gerek yok hemde çıkacak yerlerim ağrıyor:)

    Şimdi 4moms origamiye kafayı taktım internetten inceledim. Araba otomatik kapanıyor farı bile var:) Güzelmiş dedim fiyat araştırmasına girdim. Bir yerden 2890 fiyat aldım . Nakit olursa %10 ineriz dediler. Oraya gidersem 2500 e alırım heralde dedim. Bununda portbebesine baktım 750 tl civarı yuh dedim:) Yurtdışında teyze var ona getirtirim ucuzsa dedim ordada 150 dolar 450 tlye tekabül ediyor. Extra minder renkleri burda 250 tl oda bir yerde yeşil ve siyah ayrı renk var başka renkleri yok. Yurtdışı fiyatı 99 dolar yurtdışı daha pahalı:) Anlayacağınız buda harcı borcunu geçiyor. Portbebeyi 6 ay kullancağımızı düşünürsek pek mantıklı gelmiyor. Ama bu fiyatlara çıkacak arkadaşlar için güzel bir seçenek. Bu arabanın dezavantajı burda bozulsa servisi varmıdır onu bilmiyorum. Extra olarak yağmurda ne olur oda bir muamma.

    Evet en çok beğendiğim araba Mima Xari oldu bir çok videosunu inceledim.Kusursuz bir araba gibi gözüküyor. Ancak 4000 gayme .Beğemekle kalsam iyi olur.

    Anlayacağınız arkadaşlar kafayı sıyırcam bana bir kaç öneride bulunun takıntılı adamım şu arabayı alayım kafadan çıksın. Vakit var daha arabanın sahibi Allah nasip ederse 3 ay sonra burda olacak. Sonra demesin bana Baba bana dandik araba aldın diye:) . Biz nasıl arabalara binmişiz büyümüşüz onlarıda düşünmüyor değilim. Bu teknoloji çıktı olaylar değişti valla .

    İlginize şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. Daha deneyim olursa aktarırım burdan biraz uzun ve yazım hatalarındn dolayı kusura bakmayın hakkınızı helal edin.




  • Shark177 S kullanıcısına yanıt
    peg perego primo viaggio sl ana kucağı + book araba 2-3 ay önce 1500-1650tl bandındaydı. kesinlikle bu paralar verilmez. picaboo'ya baktınız mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shark177 S kullanıcısına yanıt
    Peg Perego Turkiye'de indirim var. Bir bakın isterseniz. Ayrıca ben arabami Sarachane'den almıştım. Pazarlıkla çok iyi fiyata inebiliyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için sağolun Picaboo ve Peg Perego Türkiyeye bakacağım. Gerçi daha hangi arabayı alacağama karar vermedim halen araştırıyorum deniyorum.
  • jokerin internet sitesinden zar zor karar verip bebek arabası aldığımı burdan yazmıştımhttps://www.joker.com.t...uido-travel-puset-43668 2 günün sonunda kargo bugün geldi kapağını bi açtım krem renkle alakası bile olmayan cırt bi turuncu resmen yıkıldım :((( müşteri hizmetlerini aradım deponun elinde olmadığı için yollamıştır diyo böyle bi zihniyet varmı ya insan arayıp bi onay almazmı nasıl bir ciddiyetsizlik gerçi hemen kutuyu kapatıp arabayı hiç çıkarmadan görevliye geri verdim iade olacakta boşu boşuna kartın limitini dolduracak ben bebek arabası aramaya devam edicem çok sinir oldum




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.