Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (923. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bonjoy_xul Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
107.852
Cevap
260
Favori
3.953.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 921922923924925
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alican88 kullanıcısına yanıt
    Evet series x gölge kalitesi biraz daha iyi. Video sahibinin açıklamasına göre ortalama çözünürlük de series x’te biraz daha iyiymiş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MortalRide kullanıcısına yanıt

    Işıklandırma oyunlara farklı bir ambians katıyor hocam , eğer bu gerçek zamanlıysa daha da gerçekçi hissettiriyor , yansıma için zaten ssr var ve biraz daha ileri götürmek istenirse ssr + rt ile de güzel çözümler üretiliyor.

    Ue5 i düşünün mesela , her nekadar nanite üzerinde çokça durulsada lümen başkalaştırıyor olayı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

    Bu baya iyi halonun çıkış gününde hikaye diye atılır tatlı olmuş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada xbox tarafında satın alma kazanları kaynıyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda , bence wb yi kapatacaklar gibi duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt

    Biliyorum hocam. Örnek vermek gerekilirse Spiderman Remastered ile Miles Morales'de de Ray Tracing'in yanında farklı teknikler kullanılarak yapılmıştı. Her teknikte sadece Ray Tracing kullanımı zaten çok masraflı. Bu yüzden bir yerlerden kısarak eklemeye çalışıyorlar.


    UE5'teki Lumen'in yanında Ray Tracing de kullanılabiliyormuş. Ancak Lumen'in Ray Tracing çekirdekleri kullanmadan o seviyede güzel görüntü verebilmesi beni hâlâ çok şaşırtıyor. Gerçekten "Adamlar yapmış" dedirtiyor.

  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt

    Alınma duyurusu olacaksa Tokyo Game Show'da yapılabilir diyorlar ama hâlâ kesin bir şey yok gibi. Alırlarsa Sega'yı alacaklardır. Tokyo Game Show'da duyurmaya çok müsait. Bir yandan da bu tekelleşme tarzı hareketler korkutuyor. Umarım Microsoft bu adımları oyuncular aleyhine kullanmaz ilerde.

  • Sony ps kullanıcılarına sövse fanboy kitlesi "yarabbi şükür" diyecek. Malesef forumda böyle bir hava var. Birisi ps5 fazla ısınıyor demiş ps fanboy müriti de "iyi işte hocam havayı tahliye ediyor" yazmış. Yazık valla ne hale gelmiş oyuculuk, nerelere düşmüş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt

    Ben ubisoft plus bekliyorum, süper olur gelirse şahane olur [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

  • brnbry kullanıcısına yanıt

    Sana söz hakkı vermedim terbiyesiz fanboy. Merak etme aslanım görüşlerimi her alanda belirtirim, dün yaptığım gibi ansızın gelir fikirlerimi belirtirim [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alican88 kullanıcısına yanıt

    Hocam 300 birimlik alet 1440p 60 FPS, 1080p 120 FPS açıyor bu oyunu daha ne yapsın? Kalkıp soğan mı doğrasın [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

    Yok öyle laf atıp engellemek gencoo :D Ağlayacaksan hiç oynamayalım ;))

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lifeless.

    10.000 lirası olsa tek kuruşunu harcamaz Geympes'e girer, 3 liralık indie oyun arar bulur, 13 Cigoflops Dünyanın En Güçlü Konsolunda onu oynar. 

    gamepassi bu kadar küçümseme , süper bir sistem . Day one game beğensen de beğenmesen de ki x box Un oyun stüdyoları da gayet iyi büyük potansiyeli var.

    ps4 şuan 2k isteyen alır oynar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 17 Eylül 2021; 20:58:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]ElAnalistaDeBitsyoutube
    PS5: 2160p at 60FPS Series X: 2160p at 60FPS Series S: 1080p at 60FPS - PS5 y Series X tienen los mismos settings, son versiones idénticas. - Series S, por el contrario, tiene menor resolución de texturas y no usa ningún tipo de antialiasing, lo que provoca una mayor cantidad de jaggies debido a su resolución máxima (1080p). - Todas las versiones corren a 30FPS durante los primeros platos Y 60FPS durante el Gameplay. - Los tiempos de carga son ligeramente más rápidos en PS5, pero ninguna tarda más de 4 segundos en iniciar el partido. - PS5 and Series X have the same settings, they are identical versions. - Series S, on the other hand, has a lower resolution of textures and does not use any type of antialiasing, which causes a greater amount of jaggies due to its maximum resolution (1080p). - All versions run at 30FPS during first courses AND 60FPS during Gameplay. - Loading times are slightly faster on PS5, but none take longer than 4 seconds to start the game. 00:00 Graphics Comparison 04:31 PS5 FPS 06:02 Xbox Series S FPS 07:53 Xbox Series X FPS
    https://www.youtube.com/watch?v=13gptHkXOzg

    - PS5 and Series X have the same settings, they are identical versions.

    - Series S, on the other hand, has a lower resolution of textures and does not use any type of antialiasing, which causes a greater amount of jaggies due to its maximum resolution (1080p).

    - All versions run at 30FPS during first courses AND 60FPS during Gameplay.

    - Loading times are slightly faster on PS5, but none take longer than 4 seconds to start the game.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortalRide -- 18 Eylül 2021; 1:19:36 >
  • MortalRide kullanıcısına yanıt

    Son yayınladıkları videoda next-gen, Ray Tracing diye reklam yaptıkları oyuna 2 boyutlu ağaç koyarak rezil etmişlerdi kendilerini. PS4'e GT Sport diye bomboş bir şey çıkardılar, GT 7'de bildiğin GT Sport 2 olmuş tek farkı kariyer modu ve dinamik hava şartları geriye kalan grafikler, objeler her şey aynı. Oyun daha bitmemiştir diyeceğim de 2 boyutlu ağaçların bir anda 3 boyutlu olması da zor bir ihtimal.


    Bakalım Kazunori daha ne kadar rezil edecek Gran Turismo markasını.

  • Leon kullanıcısına yanıt

    2 boyutlu ağaç olarak bir şey göremedim ben oyun içinde. Menülerde gözüken haritadakilerle karıştırmış olmayasınız?

  • MortalRide kullanıcısına yanıt

    Oyun içindeki ağaçlar tıpkı GT Sport gibi 2 boyutlu hocam. Araç ilerledikçe ağaçlar dönüyor sanki 3 boyutluymuş gibi hissettiriyor. GT Sport oymadıysanız araç ile bir ağacın yanından yavaşca geçip ağaca dikkatli bakınca anlıyorsunuz.


    Menüler ayrı bir olay, tamam çok önemli değil ama yeni nesil GT 7 markasına da PS3'ten kalma menü grafikleri de koymazsın ya.

  • Leon kullanıcısına yanıt
    Videoyu siz öyle diyince tekrar izledim hocam. Sizin dediğiniz gibi bir şeyi göremedim. Gt Sport oynamadım malesef. Ben GT1 ile GT2 oynamıştım çok küçükken o zaman efsaneydi benim için. Ondan sonra bir de GT5 denemiştim kuzenimde. Rezaletti. Bir daha hiç alıp oynamadım simülasyon yarış oyunlarıyla da aram olmadığı için. Bakalım oyun çıksın direkt gameplay videoları üzerinden daha iyi değerlendirebiliriz sanırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Böyle olacağı belliydi zaten. Her ne kadar bu oyun GT Sport kopyası olsa da PS5 bu donanımla hayalini bile kuramaz. %25 daha güçlü rakibi bile altından kalkamıyor. 9’luk konsoldan 25’lik performans beklemek de işte… Alice harikalar diyarında.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 921922923924925
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.