Şimdi Ara

AXLE NVİDİA GEFORCE 9800 GT 1GB 256 BİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar elimde axle nvidia geforce 9800gt 1gb 256 bit gddr3 pci-e x16 ekran kartı var. hdmi girişli. slı nvidia var. garantisi devam etmektedir.
    fiyat 170 tldir. ilgilenenlere duyurulur. eğer aklınızda bir soru işareti var ise sorabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaşlar resimleri yükleyemedim neden?

• forumda sorun olabiliyo resim yüklerken bu aralar ben rastlamadım ama
    ayrıca uyarmış olayım fiyatınız yüksek olmuş biraz araştırmanızı tavsiye ederim forumdaki fiyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

forumda sorun olabiliyo resim yüklerken bu aralar ben rastlamadım ama
    ayrıca uyarmış olayım fiyatınız yüksek olmuş biraz araştırmanızı tavsiye ederim forumdaki fiyatları

max 200 kb diyodu ama elimdeki resmi nasıl 200 kb yapıcam onu bilemiyorum. ya ben biraz yeni sayılırım gerçi mesajlarım biraz fazlalaştı ama hala forumu çözemedim çok karışık. gerçi istyenlerle anlaşabilirsek pazarlık da yapabiliirz.

• resimleri paintle aç hiç oynama yapmadan boyutlarını programdan kucult jpeg olarak kaydederken 1024-768 veya 800-600 yap 200kb'ı bulmazlar
    yada format factory'i indir onda resim convert özelliğide var onlada cevırebılırsın resimleri-program ucretsız ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

resimleri paintle aç hiç oynama yapmadan boyutlarını programdan kucult jpeg olarak kaydederken 1024-768 veya 800-600 yap 200kb'ı bulmazlar
    yada format factory'i indir onda resim convert özelliğide var onlada cevırebılırsın resimleri-program ucretsız ayrıca

daha fazla ayrıntı ve resimler için http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-axle-nvidia-geforce-9800gt-73320603/detay/
    adresine göz atabilirsiniz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    Palit Geforce 9600 GT Sonic -fan
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.