Şimdi Ara

Asus x550v İ7 6700HQ GTX 950M //3600 TL// SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Asus x550v İ7 6700HQ GTX 950M //3600 TL//
    İ7 6700HQ işlemci
    Gtx 950m 4GB (GDDR5 versiyonu GDDR3 versiyonuna göre daha hızlı)
    4GB DDR4 RAM
    1Tb Harddisk
    1080P Full hd ekran Temiz özenle kullandığım bilgisayarım satılıktır. Klavyesi de 6-7 tane tuş basmıyor nedenini bilmiyorum sürekli harici klavye mouse ile kullandığım halde böyle bir sorun oluştu. 3. Fotoğrafta görünen ethernet portunun kapağı kapanmıyor yani bir tık daha yukarıda durması lazım normalde ama sorunsuz çalışıyor. Bu dediğim sorunlardan başka hiçbir sorunu yok cihazın. Harddisk DVD rom aparatı ile DVD rom un yerine takılmıştır yani 1 adet Sata 3 slot boştur alan kişi çok rahatlıkla ssd takabilir ve 1 tane ram slotu da boştur. Yeni bilgisayar alacağım için uygun fiyata veriyorum alan kişi ufak masraf yaparak bu cihazda render da alır oyun da oynar. RİCA EDİYORUM 3500 OLUR MU 2500 OLUR MU DİYE SAÇMA TEKLİFLER VERMEYİN.
    Sadece istanbul içi elden teslim
    fotoğraflar görünmediği için sahibinden linkini veriyorumhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-x550v-i7-6700hq-gtx-950m-868659932/detay/

Fiyat : 3600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

• Güncel

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat bir tık yüksek gibi geldi hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patinajcekenaraba

Fiyat bir tık yüksek gibi geldi hocam.
    Sahibinden.com daki fiyatlara bakmadınız sanırım 3600 e bırakıyorum son olarak, bu fiyata bu donanımda bir cihaz bulmak tr şartlarında imkansız

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-tuf-serisi-gaming-bilgisayar-869537779/detay

Bu ilana cevabınızı bekliyorum.

• quote:

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-tuf-serisi-gaming-bilgisayar-869537779/detay

Bu ilana cevabınızı bekliyorum.
    Yaşınızı kaç bilmiyorum ama bu ilana cidden inandıysanız boşuna cevap yazmayayım size 5 yaşında çocuğa göstersen dolandırıcılık olduğunu anlar bunun

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    İlana "Get" ile koymasını ve farkını ödemeyi talep edebilirim bu tür alışverişlerde :)

• quote:

İlana "Get" ile koymasını ve farkını ödemeyi talep edebilirim bu tür alışverişlerde :)
    Et o bilgisayarı 4000 liraya satın al 1000 lira fazlaya bana sat o zaman direk alıcıyım

• Aynenn bana sat 1250 fazlasına 😊

• direk dolandırıcı ilan telefon yok. Whatsuptan konuşursunuz. Get kabul etmez Gel al der yer söylemez yada cevap yazmaz.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-rog-strix-fx753vd-gc207-gaming-laptop-garantili-869611183/detay örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdoksan -- 9 Ekim 2020; 18:32:29 >
  • Güncel

• Pm gönderildi.
  • PM gönderildi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.