Şimdi Ara

ASUS DSL-AC88U Modem ve Yönlendirici (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.723
Cevap
17
Favori
74.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evim de fiber internet var . Daha önce asus ac68u kullaniyorurdum . Çok memnundum. Fiber e geçince yeni bir modeme ihtiyaç duydum zyxel in güzel bir modemini aldım ama memnun değilim. Bu modemi almak istiyorum ac88u yu tavsiye eder misiniz ? 2. El satan var mı forum da ? Teşekkür ederim . Herkese güzel bir bayram diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaleagasi14

    Evim de fiber internet var . Daha önce asus ac68u kullaniyorurdum . Çok memnundum. Fiber e geçince yeni bir modeme ihtiyaç duydum zyxel in güzel bir modemini aldım ama memnun değilim. Bu modemi almak istiyorum ac88u yu tavsiye eder misiniz ? 2. El satan var mı forum da ? Teşekkür ederim . Herkese güzel bir bayram diliyorum.
    İyi bayramlar, 68U yu neden sattığınızı anlamadım. İki cihazın da çalışma mantığı aynı, 88U üst modeli. Konumuzdaki modem donanımsal olarak çok iyi bir modem ancak yazılımı henüz oturmadı. Biz modemi alalı yaklaşık 1 yıl olmuştur ama örneğin multi mimo özeliği daha gelmedi. Bu modemi almak istiyorsanız bunları bilmeniz gerekiyor yani yazılımı yavaş geliştiriliyor. Sıfır ürün fiyatı, doların da etkisiyle 2000 TL civarında.




    581 Yapılı Beta Debug FW
    https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/604D61534F2541D1B3CE1CC031A697E4Y

    Debug: telnet kilidi açık ve güvenlik açığı olan yazılım.

    Debug yazılım ile ne yapılabilir ?

    bcm_xdslctl --maxDataRate 87040 32768 119808

    Örneğin yukarıdaki telnet kodu ile hız düşürerek SNR yi yükseltebiliyorum, şu an için VDSL de snr düşürülemez, sadece hız düşürülüp SNR arttırılabilir.

    87040: Download hızı
    32768: Upload hızı
    119808: Toplam hız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 24 Ağustos 2018; 14:39:47 >




  • Ac68u yu satmadım. Kardeşime verdim. Fiber desteği sıkıntılıydı bendeki cihazın. Çok sık internet hızında azalma düşme gibi problemler yapıyordu . Bu yüzden sık sık fişini çekmek zorunda kalıyordum . Ama ac68u gerçekten güzel bir modem . Dsl de hiç sıkıntı yaşamadım. Güvenlik konusunda ebebeyin kontrolü ara yüzü mükemmel. Fiber olduğu için zyxel aldım onunda çekim gücü çok iyi değil, sıfır olarak 500 küsür verdim ama ev büyük olunca asus un ac68u aradım. Mecbur ağ genişletici olarak tplink in re500 ünü aldım. Mükemmel bir ürün bu arada re500 . Zyxel ile pek uyumlu çalışmadı. Ama denediğim tplink modem ve asus ile çok iyi çalıştı. Bu kadar para yerecem bari adam akıllı bir ürün alayım sorunu çözümeyim diyorum. 2. El bile olur ac88u . Benim için önemli olan çekim alanı ve kim internete kim giriyor ne yapıyor belli saatler de kısıtlama bloke etme . Asus ta bu çok güzel var . Birde arada torrent . Teşekkür ederim herkese iyi geceler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar asus modemler konuşun da baya bir bilginiz var. Bizim gibi bilgisi olmayanlara yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.



    Evimde fiber internet var . Bir arkadaşın tavsiyesi ile netspeed isimli bir firmadan internet kullanıyorum. Ttnet tilgin isimli bir modem vermiş. Ama çekim gücü berbat . Ac87u roter alsam fiberi destekler mı? Eve gelen internet wan kablosu ile modeme bağlıyoruz. Forumda satlik roter ac88u ve ac87u var . Tavsiye eder misiniz ? Yada gut sıfır ac88u al 2. El ile uğraşma mı? Teşekkür ederim iyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaleagasi14

    Merhabalar asus modemler konuşun da baya bir bilginiz var. Bizim gibi bilgisi olmayanlara yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.



    Evimde fiber internet var . Bir arkadaşın tavsiyesi ile netspeed isimli bir firmadan internet kullanıyorum. Ttnet tilgin isimli bir modem vermiş. Ama çekim gücü berbat . Ac87u roter alsam fiberi destekler mı? Eve gelen internet wan kablosu ile modeme bağlıyoruz. Forumda satlik roter ac88u ve ac87u var . Tavsiye eder misiniz ? Yada gut sıfır ac88u al 2. El ile uğraşma mı? Teşekkür ederim iyi günler

    TILGIN dediğiniz modem değil bir Router o yüzden herhangi bir Router ı alıp Aynı şekilde kullanabilirsiniz ancak bir problem var. WAN ayarlarında kullanıcı adı, şifre, VLAN ID ve aktif kullandığınız üzerinize kayıtlı Router in MAC adresini yeni kullanacağınız Router a girmeniz gerekiyor. Bu bilgileri edinmeden ve yeni router da clone mac özelliği olup olmadığına emin olmadan yeni ürün almayınız. Sizin gibi kullanmaya çalışan birileri mutlaka vardır, iyi araştırın.

    Bunun haricinde operatörden router değişimi talep edebilirsiniz, isterseniz ilk onu deneyin. TILGIN hariç bir marka varsa kapsama özelliği daha iyi olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 25 Ağustos 2018; 17:32:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zxyel marka modemin wan girişini bağlaydım. Ara yüzünden yeni bir profil oluşturdum ewan isminde . Oradan kullanıcı adı ve bilgilerini girdim vian id 35 girince internete bağlandı. Ama zxyel in de kapsama alanı biraz dar . 1300 mps diyor balkon yatak odası ve mutfakta düzgün çekmiyor. Hayret birşey. Sinir oldum . Asus ac68u da balkon da bile 2 birim çekiyordu. Bu yüzden asus almak istiyorum. Ac88u ve ac87u nun tanıtım videosunu izledim fiber desteğinden söz ettiler. Bir kaç yurt dışı kaynaklı video da da nasıl yapıldığını gösteriyordu ama sıkıntı şu kullandığım servis sağlayıcının ismi bu modem de çıkar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/iBRbk1FSFj0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaleagasi14

    Zxyel marka modemin wan girişini bağlaydım. Ara yüzünden yeni bir profil oluşturdum ewan isminde . Oradan kullanıcı adı ve bilgilerini girdim vian id 35 girince internete bağlandı. Ama zxyel in de kapsama alanı biraz dar . 1300 mps diyor balkon yatak odası ve mutfakta düzgün çekmiyor. Hayret birşey. Sinir oldum . Asus ac68u da balkon da bile 2 birim çekiyordu. Bu yüzden asus almak istiyorum. Ac88u ve ac87u nun tanıtım videosunu izledim fiber desteğinden söz ettiler. Bir kaç yurt dışı kaynaklı video da da nasıl yapıldığını gösteriyordu ama sıkıntı şu kullandığım servis sağlayıcının ismi bu modem de çıkar mı?
    1300 Mbps yazması çok çekeceği anlamına gelmez, 5 GHz frekansı her zaman 2,4 GHz frekansından daha zayıftır, bu yüzden mutfakta yüksek hız alayım gibi bir durum hiç bir modemde olmaz. 2,4 GHz sinyali iyi geliyorsa onunla iyi hız alırsın.

    Konudaki değil de Router olan modellerde yani RT-AC88U daha gelişmiş router özellikleri vardır ancak daha pahalı tabi. Diğer modemde çalıştıysa aynı şekilde WAN oluşturup Asuslar da da çalıştırabilirsin.

    http://router.asus.com/Advanced_WAN_Content.htm sayfasından resimdeki gibi ayarı eklemen yeterli

    ASUS DSL-AC88U Modem ve Yönlendirici



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 26 Ağustos 2018; 0:40:16 >




  • Teşekkür ederim. Ac88u alacam bugün. Sanalmarketim isimli sitede 2100 lerde fiyatı var . Daha uygun bir yer bulmadım . Tavsiye edebileceğiniz daha uygun bir yer var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü 2. el almak isteyen olursa 1.000 TL fiyata Adana teslimi verebilirim.

    Hakkı Özkan
    ozkan_hakki@hotmail.com
  • Görüşebiliriz . 5056261715

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • New Beta
    DSL-AC88U_v9.10.06_build583_debug_revert_patch5.zip
    https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/708E1D0D87E14B838BF0A029D0B300E4Y
  • Şansımı zorladım bakalım kısmete ne çıkacak. Ebay dan 6 ay kadar kullanılmış 2. El ac88u aldım. 1 ay geri iade garantili . ingiltere de ki eniştemin adresine gidecek . Bugün ki sterlin kuru ile 980 gibi birşey çıkıyor fiyatı .1 sterlin 9 tl olmuş neredeys ülke nereye gidiyor :( çok üzücü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaleagasi14 kullanıcısına yanıt
    Özelden soru göndermişsiniz, ilk sayfanın 4. mesajına bakın. Özel mesajı soru cevaplamak için değil, gerçekten özel işler için kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 31 Ağustos 2018; 10:42:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcılar olarak az kişiyiz soruları burdan sorunki verilecek cevaplar hepimizin işine yarayabilir.
  • Selamlar benim modem 20 gündür serviste vatan aracılıgı ile bugün vatandan msj geldi modem iade alındıgını yazdı.

    Şimdi büyük ihtimal fatura tutarı kadar çek vericekler doların zıpladıgı bu ortamda bin tl hiçbir şey alınmaz.

    Herhangi bir asus modeli vericeklerdir.

    Şimdi burda sormak istedigim bu modem gerçekten sorunlu ondanmı iade aldılar? Yoksa kontrol ettik al kardeşim modem sorunsuz demeleri gerekmezmiydi.

    Müşteri memnuniyeti için böyle bir şey yapıcaklarını sanmıyorum.

    Çünkü daha önce birkez daha geri aldılar vatan ambalajında bir tane daha vermişti.

    Büyük ihtimal tekrar aynısını alıcam bunun eşdegeri hangi marka model var. Yada asus şu modeli bundan daha iyidir diceniz bir modem varmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 seçenek var ya para iadesi ya yeni modem değişimi. Modem değişimi yapmak daha akılca olacaktır. Modemin 2 ci elini fatura fiyatının üstünde satabilirsin neticede sıfır modem. Bence modemi kullanmaya devam et çok fonksiyonel özellikler ekleneceğini tahmin ediyorum. Bu modemin üstünde benim bildiğim bir modem yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SuperACc

    2 seçenek var ya para iadesi ya yeni modem değişimi. Modem değişimi yapmak daha akılca olacaktır. Modemin 2 ci elini fatura fiyatının üstünde satabilirsin neticede sıfır modem. Bence modemi kullanmaya devam et çok fonksiyonel özellikler ekleneceğini tahmin ediyorum. Bu modemin üstünde benim bildiğim bir modem yok.
    Yenisini alıcam inş sorunlu çıkmaz bu sefer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Horoz Nuri

    Selamlar benim modem 20 gündür serviste vatan aracılıgı ile bugün vatandan msj geldi modem iade alındıgını yazdı.

    Şimdi büyük ihtimal fatura tutarı kadar çek vericekler doların zıpladıgı bu ortamda bin tl hiçbir şey alınmaz.

    Herhangi bir asus modeli vericeklerdir.

    Şimdi burda sormak istedigim bu modem gerçekten sorunlu ondanmı iade aldılar? Yoksa kontrol ettik al kardeşim modem sorunsuz demeleri gerekmezmiydi.

    Müşteri memnuniyeti için böyle bir şey yapıcaklarını sanmıyorum.

    Çünkü daha önce birkez daha geri aldılar vatan ambalajında bir tane daha vermişti.

    Büyük ihtimal tekrar aynısını alıcam bunun eşdegeri hangi marka model var. Yada asus şu modeli bundan daha iyidir diceniz bir modem varmı.

    İade alırsan aynısı için fark vermen gerekecek, keşke değişim olsaydı. Eş değer bir modem yoktur, sadece modem + router alarak oluşturabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 5 Eylül 2018; 23:01:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geri iade alıyorlar. Ya fatura kadar çek hakkım var yada aynı modemin yenisini alma hakkım var. Yarın belli olucak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.