Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C2A57AC2 -- 3 Nisan 2021; 12:43:57 >

• Doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda asosyal insan yok ki.Asosyal dediğin insan zaten kendi isteğiyle sosyal oImaktan vazgeçer.Forumdakiler birşeyleri bahane ederek sosyal olamıyorum diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle valla. Sosyal olmanin ne faydasi zevki varki. Tamam gerektiğinde konusucan .arada bir arkadaslarinla cikican muhabbet edicen falanda. Hergun cafelerde gezenleri anlamıyorum. Ben denedim cafeye falan gitmeyi. Dayanamadim abi zamanimin bosa aktığini hissettim cekildim odama mutluyum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün evde oturan kendine asosyal diyor. yaz başından beri evdeyim gel bir de benimkini yaşa öv de sana bir kafa atayım. asosyallik boş iş böyle övmeyin küçük çocuklar falan da okuyor bunları bir şey sanıyorlar havalı farklı gizemli sanıyorlar. 15 yaşımdayken böyleydim kendiimi farklı falan sanıyordum ne salaktım. neyse 2 gün evde oturan asosyallik övmesin kafa atarım pis atarım oyna devam.
  • sosyalliği de asosyalliği de tatmış biri olarak asosyalliği tercih ediyorum (en azından 18 yaşında olduğum için şimdilik) çünkü ne kadar sosyal olsan da yapabileceğin şeyler sınırlı benim yaşımda biri en fazla 10 kişi ile cafeye veya bi yere gidip oturur ki ona da para lazım yani asosyallik 1-2 arkadaşınla birlikte yaşanınca çok daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.