Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (597. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.787
Cevap
35
Favori
359.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 595596597598599
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abi takım derli toplu değil ve ayrıca neredeyse her mevkide kalite anlamında eksikler mevcut . Bu işin veteran eksikliği ile alakası olmadığına inanıyorum .


  • -----

    Henry: "West Brom'un 3. golünde 3 kişi boştaydı. Ben böyle bir hata yapsaydım Lehmann beni yumruklardı, kafama vururdu. Yaptığı da olmuştu."

    Wenger: "Geleceğimle ilgili ne yapacağımı biliyorum, kararımı verdim. Yakında siz de öğreneceksiniz, yakında göreceksiniz."

    Wenger: "Skor 1-1'ken köşe vuruşlarının tehlikeli olduğunu biliyorduk ve ne yazık ki yine yakalandık."

    Wenger: "Sorumluluk almalı ve sonraki maçlar için hazırlanmalıyız."

    Wenger, son 5 maçta 4 mağlubiyet hakkında: "Bu endişe verici. Birçok büyük maç var. Bugün işe yaramayan şeyleri düzeltmek için odaklanmalıyız."


    -----

    Dip yapmış durumdayız. Takımın oynadığı oyunu hiç beğenmedim. 3.bölgede duvara çarpıp durduk. Yeteri kadar üretken değildik. Ön taraf aşırı statik kaldı. Mesut'un yokluğu da aşırı hissediliyor. Bunun sebebi de Mesut'un genelde 3.bölgede sürekli derin oynaması. Onun yerine kimi koyarsak koyalım aynı verimi alamıyoruz. Tabi bu Wba tipi takımlarda daha çok göze batıyor. Yediğimiz 2 gol birbirinin kopyası. Bu seviyede kabul edilebilir bir durum değil. Wba haklı bir galibiyet aldı. Takımın bir an önce toparlanması ve toplayabildiği kadar puan toplaması lazım.

    -----

    Golümüz

    1-1 | Alexis - https://twitter.com/TerjeAFCx/status/843082114895691776




  • Alexis ve Mesut'un satılacağı yerlerine Mbappe ve Lacazette'in alınacağı yazıldı. Barkley'in sözleşmesi seneye bitiyor. Onun durumunun izlendiği söyleniyor. Sol bek için Tierney, kale içinse Pickford ve Butland izleniyormuş. Tabi bu haber PR çalışması. Yemiyoruz yani

    Mesut dün açıklamalar yaptı. "Sezon sonu konuşacağız. Burada çok mutluyum." demiş. İstediği parayı verirsek büyük ihtimalle kalacak.

    Oyuncuların hepsi Wenger'in kalmasından yana. Wenger'in arkasındayız, kalmasını istiyoruz diyorlar. Adama sorarlar kalması için sahada ne yaptınız diye.

    Tuchel ile ilgilendiğimiz haberleri düştüğü gün, 1-2 saat sonra Wenger'le anlaşıldığı düştü. 2 yıllık anlaşma imzalanmış bile sadece açıklamak için doğru zaman bekleniyormuş. Bu haberi de 3-4 kaynak birden yazdı.

    Alexis'in durumu kötü gözüküyor demişti Wenger ama ciddi bir sorunu yok. 1-2 gün önce Arjantin maçında oynadı. Cech ise 1 ay yok.

    Son olarak Tolisso haberi düştü. Yazın ana hedeflerden biri olacakmış. Zaten bu çocuğun hayali bizde oynamaktı. Kendi açıklaması vardı 4-5 ay önce. Gelmesini isterim.




  • D. kullanıcısına yanıt
    Foto güzel ve anlamlı olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki sezon iç ve dış saha formalarımız







  • Mavi formanın alt kısmı bilerek mi karartılmış yoksa gölge falan mı düşmüş. Hoş duruyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 27 Mart 2017; 11:36:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jersey Devil

    Mavi formanın alt kısmı bilerek mi karartılmış yoksa gölge falan mı düşmüş. Hoş duruyor

    Bilerek
  • D. kullanıcısına yanıt
    kol kismi peki? o da mi bilerek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

    kol kismi peki? o da mi bilerek?

    Bilerek
  • D. kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Todo al Blanco



  • Wenger her fırsatta Sir Alex'in bıraktığı yaş hakkında konuşuyor zira Ferguson 71 yaşında emekli olmuştu. Sanırım kendine 71 yaşı sınır olarak görüyor gitmeye hiç niyeti yok yönetimden git diyecek de yok. Oyuncuların da hepsi kalmasını istiyor çünkü biliyorlar ki yeni gelen TD bu işe yaramazların çoğunu kovacak işlerine gelmiyor. O yüzden en az bir 4 sene daha çekeceğiz bu futbol cahilini.
  • Alexis Sanchez: Londra'da mutluyum. Umarım, Arsenal ile olan kontratımı tamamlarım. Fakat bu şehirden kesinlikle ayrılmak istemiyorum. Bu şehirde kalıp kazanan bir takımda oynamak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alexis sanchez kesinlikle chelseye gidcek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerli Jön kullanıcısına yanıt
    Sorun değil satılsın fakat.45 milyonada değil en az 60-70 kağıda satılsın.Bizim oyuncularımız mal mı anasını satıyım ucuza gidiyor sürekli
  • Rambo ve Ox hafif sakatlıkları sebebiyle kadroda yok.


  • Ramsey ve Chamberlain ne oynadı da sakatlandı acaba
  • City EPL nin en rezil defansi.

    neyseki Aguero atti 1-2
  • Hakemler wengerin gitmesini istemiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsenal gerçekten ucuz yırttı bugün !! evet maç içinde kaçırdığı pozisyonlar oldu Walcottun topu şişirdiği Mesut'un şaşkalozlukları vb pozisyonlarda olduğu gibi, karşı tarafında oldu aynı şekilde... ospina yediği goller dışında kurtardıkları da az değil di kaleciye suç bulunacak bir maç değildi. Yine Alexis varını yoğunu sahaya koydu gerçekten karakterli adammış Wenger'le yaşadığı sorunlar ve takımdan gideceği artık hergün herkesin dilinde de olsa takımda forma giydiği sürece elinden geleni yapıyor gidecek oyuncu gibi değilde takımda yıllardır kaptanlık yapan bir oyuncu gibi canla başla mücadele etti her zamanki gibi. Eğer bu Wenger kalacaksa ki öyle görünüyor şu adamı ikna edip elinde tutmaya bakmalı bir daha bulması çok zor böylesi oyuncuyu. Bir Mesut gibi nazlı bebek değil çünkü Mesut ölmüş koşsam mı koşmasam mı ikilemiyle sahada mehteran gibi 2 ileri 1 geri gidiyordu hırs mücadele hiçbirşey yok beyler beni yormayın atın bir iki golde evimize dönelim havasında..Zaten hangi büyük takıma karşı iş yapmış gören duran var mı aranızda ? Birde Xhaka ve Monreal denen iki tane öküz var bu adamlar her maç ya penaltı yaptırırlar ya da kart yerler penaltıda ikisi birbiriyle yarışır ama kırmızı kartta xhaka açık ara önde ligin kart lideri olacak bugün sarıyla kurtardı yine kontrolsüz arkadan bileğe basarak kırmızı verse kimse neden verdin diyemezdin. Navasın pozisyonda benzerdi kaval kemiğine tabanla girmesi kırmızıyı gerektiren birşeydi illa adamın ayağı kırılmasına gerek yok tabi karşılıklı verilmeyen kartlar xhakanın kart yemedeki becerisini kapatamaz izleyenler her an bekliyor şimdi yedi yiyecek diye. Monreal desen ondan kalır yanı yok ceza sahasında saçma sapan hareketleri bir türlü bir yerine sokamadığı elleri bakalım kaç maç daha görmezlikten gelinecek United maçında da aynısı olmuştu burdaki %100 penaltıydı hakem vermedi. Topa kafası yerine koluyla uzanan manyağın teki tüm emekleri çabayı bok edecekti gerzek herif eğer son dakka verilmiş olsaydı Alexis ona içerde girişirdi herhalde, zaten saha içinde de uyuz oluyor ona sürekli azarlıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 595596597598599
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.